774
MOD illetve PÁLYA készítés a Counter-Strike: Source és a Half-Life 2 alá a Source SDK segítségével.
-
PGA #94 Nem tudjátok véletlenül hogy mért ugrálnak a botok az ujjonnan letöltött pályáknál egyhelyben? -
#93 Nah gyerünkmááá
Elhanyagolták a topicok? -
Xtah #92 MI VAN A TOPICKAL???
senki nem írt már 26-a ota...
vki írhatna a "rászorulóknak". -
Xtah #91 Én szivesen foglalkoznek de elég kezdo vok, ezert kellene a segitseg a topic inditojatol vagy akarkitol. -
#90 Hja, kicsit süllyedőben van a topik... :)
Valaki foglalkozik komolyana témával amúgy? Mármint pályaépítéssel. -
Xtah #89 HULLASZAG!!! -
Xtah #88 hi!
mire valo a ragdoll es hogyan lehet használni?
mindenki csatin nyomja vagy mi?
jó lenne ha vki válaszolna!
koszi
-
Xtah #87 hi!
vki le tudná nekem irni hogy a prop_physisc_multiplayer entitásnál melyik beallitasoknal lehet a sulyt, "golyoallosagot" -pl amikor egy hordo 1 lovessel felrobban-. a tobbi az megy.
a sullya csak az a bajom hogy egy nagy kosír egy golyotol feldol. na ezeket hogyan lehet megoldani?
koszi! -
#86 Halálosztó, minek 100 fajta szobát?!
@qneten ott a #mapping.hu már mióta, ott vagyunk egy páran akik
source meg 1.6on mappolnak! -
Xtah #85 Megoldottam a problémát. Hozzá éert a falhoz a kezdő ezért nem lehttt belépni. most egy kicsit felette van.az elso pályám vegre mukodik es jatszható is.... HURRÁÁ!!! -
tmate6 #84 mIRC Qnet #Source-SDK csatin várlak titeket, a kérdésekkel. -
#83 Simán hammer.exe-vel mit csinál ? -
#82 Na muti, hadlássuk! -
Xtah #81
kezdőhelyet is raktam.mindent a hl2world alapján csináltam igy a kezdoket is.vhol olvastam h volt ilyen problémája másnak is es arra mast mondtak csak nem emléxem. egyebkent fasza lett a pálya.
kosz a segitseget Haláloszto! -
#80 De akkor hogyan csináljam? Nem eredeti. Steamből nem tudom elindítani. -
#79 sztem semmiféle gcf nem kell -
tmate6 #78 nem raktál le kezdőhelyeket -
Xtah #77 Hello!
Vki meg tudna nekem mondani hogy miert van mindket csapat fullon amikor be akarok lépni a saját mapomba de elméletileg ures?
-
#76 Sziasztok! Működésre lehet valahogy bírni az sdk-t ha nem eredeti a cucc? Próbáltam hogy kitömörítettem a gcf-et de mindenféle hibákkal elszállnak az exe-k. -
FLeK0 #75 softimage mod toollal lehet alkotni ilyesmit. -
#74 Nekem olyan segítség kéne, hogy lehet az DXF (autocad) kiterjeszétsű terv szintű fáljokat beimportálni a Hammerbe vagy a Woldcraft-ba?
Vagy esetleg más programmal, hogy ne kelljen a méretarányokat mindig számolgatni, ha valós helyszínt akarok megszerkeszteni...
-
#73 Bemész a népszerűbb csatikra, mint pl a #cs.hu és beírod párszor. Bent fognak maradni. -
tmate6 #72 jah, k, de ég 3-4 ember sincs aki feljon :( -
FLeK0 #71 3-4 ember 2oran at eleg L-hez. -
tmate6 #70 Most :) -
#69 Mikor? -
tmate6 #68 Mert akarok csinálni csatit és ugye hogy a bot bejojjon min 8 ember kell
Szal mais aki csak tud jöjjön -
#67 Mi volt irc-en Halálosztó? Én is felmentem volna, de már későn láttam a fórumot... -
tmate6 #66 Sziasztok!
SRY, Borg de egy kis reklámot kell csinálnom :(
Akinek van mIRC-e az pls jöjjön fel 2 órára nagyon fontos lenne
#Source-SDK
PLS PLS PLS PLS -
Xtah #65 kosz már rájottem.. mar csak azzal van gondom hogy minden egyszinu lett na mindegy -
Xtah #64 Helló! Nem írná le nekem vki hogyan kell texturazni a Hammerben?
már egy csomot probálkoztam de nem megy. -
#63 Én Mayában nagyon szívesen modellezek neked, de sem textúrázni, sem konvertálni nem tudom a cuccot. Amúgy kicsit vérszegény az ötlet... -
tmate6 #62 Ajánlom mindenkinek a figyelmébe -
tmate6 #61 Sziasztok!
Szokásos unalmas énekórámon ülök és gondolkodok milyen legyen az elso CSS-es mapom, rájöttem hogy az iskolám kitűnő helyszín lehetne szal még ma hozzáis kezdek. Csak sajnos a tanár egy órai munka 1-essel kizökkentett a gondolatmeneteimbol :) Szal, kéne egy ember aki a jövő héten besegédkezne az iskola berendezésével szal asztalokat, tárgyakat hova tegyem. Ha ért a mayához akár csinálhatna nekem egy egyszeru kis padokat. Vagy csak segíteni akar azis jelezheti.
Ha bárkinek van vmi 5lete az 5letemmel kapcsolatban az jelezhet: [email protected] vagypedig itt -
#60 Hali Vándorr! Nem találkoztunk már valahol? Mondjuk irc-n... Na mindegy. Az említett scripteket én is megtaláltam, de miután láttam, hogy 4.5-höz való, inkább nem is kísérleteztem vele. Marhajó... 6-osnál tart a Maya, de ha BPT-zni akarsz, akkor 5.0 kell, ha meg SDK exporter scriptet akarod használni, akkor 4.5 ... fakk ... Engem amúgy a pályaépítés érdekelne konkrétan, és már látom, hogy sok értelme nem is lenne Mayával varázsolni, az az objektumokhoz kéne. Egyenlőre elégedett lennék, ha pályát tudnék heggeszteni... -
#59 Hi!
a Mayas dolog engem is érdekel :)
Amúgy @quakenet #mapping.hu ill. #hl2mapping.hu
Gyertek ide is.
Mayahoz eddig annyit láttam, hogy 4.5ös verzióhoz hl2 sdkjába van valami import-export beleépítve.
GF, nézd meg ..\SteamApps\vandorr\sourcesdk\maya\
sajna maya 6alá nem tudtam beizzítani ezt a plugint. Remélem neked sikerül :)
4.5ből meg csak ple-m van ami persze nemtámogatja a pluginokat... -
#58 Az szerintem a legutóbbi update miatt van, én sokáig nem cs-ztem aztán az uj update után szépen eltünösgettek a fegyverek, azóta se jáccottam -
#57 üdv. Itt remélem valaki megtudja válaszolni, hogy MITŐL VAN AZ HOGY AZ AIM MAPPOKON A FÖLDRÖL A FEGYVEREK ELTÜNNEK KÖR KEZDETEKOR??? -
#56 Szedd le HL2 SOURCE: ENTITY GUIDE -ot, benne van minden entity
Dombos dolgot sztem a vertex tool-lal lehet, még nem próbáltam
2d-s sky meg talán a map propertiesben beállítod a sky-t, meg a megfelelő poligonnak egy bizonyos textura kell hogy ott a sky legyen, talán igy van, még az 1ben csináltam ilyet -
#55 Na mi van skacok? Eléggé hullaszaga van a topiknak...