1665
  • CS@
    Szerintem ez akár mehetne is bannernek, amíg valaki jobbat nem csinál.
  • CS@
    Bár csak tippelek, de szerintem ez attól lehet, hogy szétlősz egy hajót és a belőle visszamaradó dolgokon amikor áthajózol(akarva akaratlanul), akkor mindenképp felszedi őket függetlenül attól, hogy már nem is férne el.
  • OculusDei
    még egy bug. nektek csinált már olyat hogy hirtelen tele lett minden hajótok annyi plankkal amennyi rá se férne?
    nekem mostanában csinálja. megyek be a hajókkal és mindegyiken van vagy 5000-8000 plank. fel se tűnt elsőre csak amikor a kereskedő már nem vett tőlem semmit akkor néztem meg jobban. tele raktam a raktárát... 5x5000 már azért tele pakolja bármelyik város raktárát...
    fura, na.
  • CS@
    Ezt én nem értem mi az, hogy „most még nem az” hát, akkor micsoda?
    A hangsúly nem a lesz -en van, hanem az MMORPG –n(nem pedig zárójelben), mert tudjuk, hogy az lesz, sőt már most is az, mivel már jó ideje folyik a beta teszt. Egy készülő MMORPG –től pedig egyjátékoshoz játékhoz illő sztorit várni nincs sok értelme.
  • Hmuda
    Ha már a játékból szeded a banneralapanyagot akkor legalább egy kis igényesség nem ártana a kép méretarányai tekintetében:

• zizz21
    Ja,és Én nyomtam sokat az Angolokkal meg a Spanyolokkal.Mindegyikkel kb 10-10-et csin meg,de semmi kül,annyi,h egy idő után 2000 kaptam fizunak nem 1000ret. :p Ezenkívül sajna semmit sem tapasztaltam. Bár a játék furcsaságait tekintve,ha megcsinálok mondjuk Nekik ezret v még többet,akkor lehet megtesz Maga helyett kormányzónak az ember!
  • zizz21
    Egy-az-egyben így van...
  • Agamemnon
    Esetleg bannerkép?

Tudom, nem túl eredeti ötlet, de így olyan csupasz a bannerünk... még csak a hivatalos oldalukat sem tettük be....
  • Dienn
    Hello mindenki!

Lenne néhány kérdésem a játékkal kapcsolatban.

1. Eljutottam a küldetésben a kalózkapitányig. A karakterem 14-es szintű és a kalóz levág huszadik próbálkozásra is 4 suhintásból. Túl kicsi még a karim? Ha valaki tud adni tanácsot, szívesen várom.

2. Ti mennyi ill. milyen cuccot visztek magatokkal ha kihajóztok? Jelen pillanatban 1 Battleship és 1 Corvette büszke tulajdonosa vagyok.

3. A sziget foglalás hogyan működik és hány hajó kell hozza?
  • gersgorin
    Igen az lesz (mmorpg), de itt a hangsúly a "lesz"-en van (nem pedig zárójelben), most még nem az, ezért elvárna az ember vmi egyjátékos játékhoz illő sztorit.
  • CS@
    Minek kereskedsz, ha nem érdekel a még több pénz?
    Ha meg elfoglalsz várost egy várost, akkor a 225k még egy nyamvadt citadellára sem elég.
  • Hunor1
    A nemzeti küldiket nyonja valaki?? Én angolokkal vagyok, már kb az 5. nél járok, de még semmi különös....mindig az van hogy el kell vinni egy faszit valamelyik szigetre,ja és egyszer egy valami ajándékot kellett hozni isla monáról...ahhh, ez baromi egysíkú !!!!!!! útközben kereskedek, van 3 hajóm és vagy 225K lóvém...lassan ez is kifújt.. kit érdekel ha még több lesz ..??????,
  • CS@
    Ha tudja valaki, akkor légyszí árulja el, hogy azokon a helyeken, ahol a felvett Officer –ek időnként újratermelődnek ott pontosan hány nap szükséges ehhez?
  • CS@
    A POTBS természetes, hogy jobb lesz, de nem összehasonlítható ezzel, mivel az egy MMORPG(lesz), amiért jó esetben is havi 10dolcsit kell fizetni és az, hogy a játék mennyire lesz élvezetes az nagy mértékben múlik majd a játékosokon is.
  • Hunor1
    Hali! Hát tényleg siralmas ez a " story " - nélküliség...!!Azt hittem hogy ha lesz kolóniám majd jobb lesz...áááááááááááá...tök gagyi, abban merül ki az egész hogy jó sok pénzért építhetsz pár épületet..Azt gondoltam a kalózgyűlés után mondjuk felfedezhetsz egy lakatlan szigetet, és elkezded a saját nemzetedet felépíteni, kereskedni, háborúzni.Ennek lett volna értelme..akárki tudna 5 perc alatt játszható történetet kitalálni, de ezek a faszom ruszkik..??!!! Bekaphasssssák!!!Ugyhogy elkezdtem előröl...luggerrel /angol/, nincs ugrálás a tengeri csatáknál, csak a szél + a hajó.Nem foglalok el sloopal fregattot, csak a következő szintet, maradnak a nemzeti küldik..stb.Talán még így játszható egy kicsit...LOL !!

http://www.flyinglab.com/pirates/index.php talán ez majd jobb lesz! :-)) igaz ezt a játékot meg eltolták 10 hónappal !!!!!/idióták, már vagy három éve készűl /
  • remys44
    kösz mindenkinek :D
  • Fritz Von...
    Kimész az ajtón, balra fordulsz, fogsz egy keresztet...

• haxoror
    lehorgonyzol, bemész a barlangba.
  • OculusDei
    menj be a legnagyobb öbölbe és szállj partra...

tovább is mondjam?
  • remys44
    én elmentem Dominica szigetére de ott csak 2-3 csempész van. és onnantol mit kell csinálni?
  • OculusDei
    menj dominica szigetére. #479-ben van egy térkép. rabszolgát minden kikötőben találsz 10et. de a leggyorsabb mód, hogy csáklyázz meg egy nálad sokkal gyengébb hajót, ha megadták magukat, akkor ossz szét köztük golyós karperecet... (enslave them)
  • zsuperman
    bocsi srácok hova kell menni miután meg kapod térképet vissza néztem de nem találom legalább egy számot mondjatok légyszi.másik hogy lehet rabszolgát szerezni
  • CS@
    Ha már kalózok vagyunk(és nem kedvel egyik nemzet sem) és problémát okoz a legénység begyűjtése:
    Amikor elfoglalsz egy(vagy több) hajót pénzszerzés céljából és elindulsz vissza IsleMona –ra, akkor lopakodj be az összes utadba kerülő kocsmába és vedd fel mindenhol az embereket, majd miután visszaérsz Mona –ra, akkor ne add el rögtön az eladásra szánt hajókat, hanem először pakold ki róluk a legénységét a kocsmában. Így többen lesznek, mint ha előbb eladnád a hajót.
  • doncarlos
    hali...van már magyarítás valahol? kellene... köszi
  • OculusDei
    hát ja. akkor viszont elég gagyi. minden taverna tud mondjuk 30 tisztet adni azt kész. ez van ezt osszad be...

potc vs aop: na, hát visszatettem egy kicsit nyomultam is vele. aki azt ismételgeti, hogy nem változott a grafika annak ajánlom melegen ezt tegye meg ő is. de igen is változott. csak aopból NAGYON hiányzik a dzsungel meg az egyéb helyszínek. így tényleg csak egy hajó/kereskedő szimulátor... de amíg ez van ezzel jáccom.
  • CS@
    Nálam már lassan fél éve, hogy nem termelődik újra IslaMona –n egy tiszt sem EZ alapján próbáltam arra tippelni, hogy a felvesz kirúg miatt van.
  • haxoror
    Én meghagytam a gépnek a célzást és elkezdtem folyamatosan körbe forogni előtte hogy az összes ágyúmmal lőhessem, egy fregatt is elég volt sőt sztem talán még jobb is mert gyorsabban fordul.

Ja és szigorúan csak bomákat használtam, sima ágyúgolyó nem volt elég.
  • Agamemnon
    Mi egy fort lerombolásának jó taktikája? Mert míg tortugát simán bevettem, addig La Vegat már nem sikerült ugynazzal a hajóösszeállítással (2 War Galleon) nem sikerült... És általában ti céloztok, vagy a gépre hagyjátok?
  • OculusDei
    én is csináltam mégis vannak. igaz jó lassan szállingóznak visszafele. a másik meg, hogy egyszer felvettem egy normal lojalitású embert, mert nagyon jó volt most nekem ő excellent. míg egy high lojalitásúból ma bare minimum lett. (mindegyik angol ahogy én is) nem tudom mitől függ. bár mintha gagyarászna valamit a basic leírásban az egyéni célokról...
  • haxoror
    Az igazi problémám az egésszel hogy nem merek megbízhatatlan embert kormányzónak kinevezni, Isla Monán felvettem MINDNEKIT függetlenül a szkilljeitől, a lényeg csak az volt hogy "jó elvtárs" legyen

Viszont így is csak max 8 megbízható emberem van és ezeknek a fele nem kalóz nemzet szal náluk még akármi megtörténhet.

Arra gondoltam hogy lehet hogy a kalózzáválláshoz van köze, lehet hogy visszatöltök egy állást még a szuperkalóz párbaj előttről és előre bevásárolok kalóz tisztekből
  • haxoror
    A felvesz-rögtön kirúg trükköt én az összes szigeten használtam és csak Isla Monán nem termelődnek újra pedig már egy hónap simán eltelt.
  • haxoror
    strike sails!

Bevonja a vitorlákat és nem csinál semmit, szerintem ez a legbiztonságosabb!
  • CS@
    Ejjj, de baromira elcseszték ezt a Shipyard dolgot is.
    Tökre tetszett az a megoldás, hogy egy bizonyos típusú hajóból elég sokféle van, így kellemes élmény volt folyton az enyémnél jobb építésű hajókra vadászni(legalább van miért játszani). Bele is futottam egy egész kellemes Corvette –be: 15speed és 44TurnRate, de az örömöm nem tartott sokáig, mert bementem a hajóácshoz, hogy ugyan rakjon már fel nekem valami normális ágyút és ez biza csúful elcseszi a klassz kis hajómat. Mert miután bármilyen ágyút felrak rá utána már csak 14.5/40 –es lesz, kérdem én, hogy mégis mi a francért? Logikus magyarázat lenne, hogy azért, mert nehezebb lesz tőle a hajó, de nem így van, mert ha az eredeti 24lbs –as ágyú helyett felrakok egy 8lbs –ast, akkor is ugyanez történik, sőt ha utána ismét veszek rá egy ugyanolyat, mint az eredeti, akkor is 14.5/40 marad.
    Arról már nem is beszélve, hogy ezen az eseten úgy felbuzdultam, hogy rögtön neki is álltam tesztelni az IslaMona –ban kapható hajókon, némi logikát keresve az esetben, volt olyan hajó ami egyáltalán nem változott, volt olyan ami mínuszba ment el, de még olyan is aminek mind2 értéke pluszt kapott(ha jól emlékszem a bárka). Szóval logikát azt nem találtam benne.
  • CS@
    Te is csináltál felvesz kidob dolgot a kocsmában? Mert állítólag amiatt van.
  • OculusDei

igen, ezért mondtam hogy én már azt se tudom mit mondjak nekik. mert eddig azt mondtam nekik menjenek a francba el mert csak zavarnak. de ezek hol egymásba rohannak, hol egy szigetbe bele... pedig annyira jó lehetett volna ez a game...

visszaraktam a potc-t. mert kalózkodni akarok akkor is.
  • CS@
    Ja ez fenemód idegesít engem is, mondom neki, lépjen le erre padlógázon belemegy a szárazföldbe. Csak a neki tetsző szélirányt nézi az, hogy ott van előtte egy bazinagy sziget az nem számít neki, ha egyszer arra fúj a szél, akkor ő bizony arra akar menni.
  • OculusDei
    potc: azt keresem hol lehetne kikapcsolni...
    aop: én is a corvettre esküszöm az a legjobban manőverezhető. de én a maradék hajóknak már azt se tom mit mondjak. most pölö épp megzúzok egy war galleont a corvettemmel - board, kardozás, izzadás - nagynehezen megvan, erre amint végzek vele a tartalékos hajóm teljes sebességgel belém zúg és el is sülyezstett mindkettőnket. máskor meg a szigeteken akar átmenni... mintha nem "látná" hogy ott van. szal ez félkész.
  • CS@
    Belesasoltam a „quests_texts.txt” fájlba és ezt megnézve meg ismét egyértelműen úgy tűnik, hogy a gyűléssel vége van.
  • haxoror
    SPOILER?

Nos, ennél bonyolultabb a helyzet mert nem csak független Libertania outro van hanem minden néphez külön egy, szal nagyon úgy néz ki hogy vmit illetve sokmindent végül "kifelejtettek" a játékból, semmi nyoma annak hogy pl spanyolokkal is végig lehet vinni.

Eredetileg SEMMI fősztori nem volt az orosz változatban, mi meg kaptunk egy ilyen félkész akármit.

Ha nem lesz hivatalos patch (mivel ez már 1.4 és még mindig béta szagú) akkor csak a remény marad hogy a Buildesek áttérnek AoP-ra különben ez a játék sohasem lesz igazán élvezhető.
  • haxoror
    Isla Mona nekem sem termeli újra a tiszteket, elég gáz mert amióta kalóz vagyok csak onnan tudnék megbízható embereket szerezni :(

A kapitány kinyírás utáni F2 ígéretes, holnap azért még adok egy esélyt a játéknak (kalózmánia)