1665
  • CS@
    Konkrét beállítást nem fogok mondani, ha mindent alapon hagysz, akkor lesz a legkönnyebb a játék. Ha a jobb szélső oszlopból a felső hat pipát kiveszed, akkor nem lesz túl könnyű, ha alatta még a nehézséget is átállítod, akkor már kimondottan nehéz is lehet. A ball oldali menüből a felső 4 lehetőség egy kicsit kevésbé fontos, mivel ezek némileg megváltoztathatóak a játék alatt(PL attól, hogy beállítod, hogy no enemies és aztán lelősz 6spanyolt, akkor azok nem lesznek tekintettel arra, hogy te ezt állítottad be). Bal oldalt alsó kettő ízlés kérdése(utoljára mind2t normalra raktam).
  • Gyocsika
    Ha uj játokt kezdek mert most kezdek el vele játszani miket állitsak ott be mondjatok valamiket hogy minnél életszerübb legyen!
  • Cairass
    Ez jól hangzik, mert az vmi hátborzongató cucc volt! Viszont elég jó hangulata volt a városoknak! Tetszett is meg nem is!
    A PotC alapján addig örülj, amig nem kerül bele a barangolás!

Még az Imperial Glory-ban van szerintem egész jól kivitelezve a tengeri csata. Mondjuk kell fejleszteni rendesen a jobb hajókért, de megéri, mert a "kezdő készletnél" jóval hatalmasabb és erősebb bárkákat lehet gyártani.
    Az irányítása viszont sokkal körülményesebb, mint mondjuk a PR2-ben, viszont egyszerre max 3-3 hajó csatázik.
    A játék koncepciójából adódóan minél nagyobb a hajó, annál egyszerűbb győzni(semmi sem lehet tökéletes...)
  • CS@
    Igen, de ha jól tudom, akkor új játékot kell hozzá kezdeni.
  • Gyocsika
    Ezt letöltöm felrakom és lesz dzsungel?
  • CS@
    Hali!
    Fölfoghatjuk folytatásként is, de ebből pont az hiányzik, amit úgy szeretsz, mivel itt nem lehet mászkálni a szigeteken csak a városokban. Bár már dolgoznak egy ilyen MODon is, de nem vágom, most épp milyen állapotban van, mert amikor én próbáltam, akkor már kész volt minden szigethez a dzsungel, de még tök üres volt. Bővebben neve lehet infókat szerezni.
  • Cairass
    Helló!

Megkaptam mail-ed és végül idetaláltam.

Erről a játékról még nem tudok semmit, még nem is hallottam felőle, de első blikkre nem rossz.

Ez a PotC folytatása/ feldolgozása?
    Az a game nem volt gyenge! Szigeten kószálni "hatalmas" élmény volt(morro-n nevelkedtem és egyszerűen levert a víz, ha épp nem hajóztam:)!

De remekül sikerült ellensúlyozni a tengeri ütközetekkel! Mintha 2 játék lett volna összefoltozva.
  • CS@
    Mailt ugyan nem írok mert ezért van a fórum, de az „M” betűvel elérheted a teljes térképet.
  • darvy
    Sziasztok!

Lehet hülye kérdés, de a teljes játék térképet hol tudom elérni vagy ha nincs ilyen nincs e meg valakinek?Mert jó lenne van 1-2 város amit nem találtam meg!
    Az F3 as word mappot vágom a gyengébbek kedvéért.. :D
    Ha valaki tud segíteni akkor :[email protected] (msn,e-mail)
  • Agamemnon
    Ha elég közel kerülsz hozzá, akkor megcsákjázhatod. Ezt egy kis ikon mutatja a bal felső sarokban...
  • littleNorbi
    hogy lehet átszálni egy másik hajóra támadáskor ???
  • Gyocsika
    Megcsináltam most telepitem!
  • CS@
    Szorry sajna nincs 5letem, de annyira gyökér vagyok, hogy egyszerűen nem bírom ki, hogy ne jegyezzem meg: használj kisebb hajót :)
    Nálam PL minden egyes erőd lerombolása után amikor bemennék rohamozni az CTDt eredményez, úgyhogy mindig mentek előtte és reload után már jó. Valamelyik fórumon olvastam, hogy ilyen esetekben, mindig várjuk meg a győzelmi zene végét és csak aztán nyomkodjunk, sajna nálad ilyenkor semmilyen zene nem megy így gondolom ez sem segít.

Gyocsika: sérült a fájl
  • Gyocsika
    Vagy honnan tudom meg melyik fájl hibás?
  • Gyocsika
    Nagyon fontos lenne mi lehet a baj össze akarom illeszteni a fájlokat és CRC hibát ír mi lehet?
  • Csero90
    Hy
    pls vki írja már meg h mit csináljak mert már nagyon idegesítő a sok hibaüzis kilépés!! Qrvára lehetetlen már mert akkor is hibaüzit kapok mikor az ellen hajója megadja magát, a hajóm olyan nagy h amikor csatára kerül a sor 1ből megadják magukat és egyszerűen minden alkalommal kilép kezdek begolyózni!!
  • Csero90
    A POTC-nek ez a második részeként is felfogható mert ugyanaz a hangulat + az egész ahogy kinéz annak a második része szal megéri kipróbálni.
  • Gyocsika
    Értem remélem magyarítás lesz hozzá mert az én kedvenc játékom a POTC most kiváncsi leszek erre is ebbe gondolom több lehetőség van.
    De a POTC the legends of the jack sparrow nagyon elszúrták nem is kifejezés hogy nagyon kegyetlenül:D
  • Csero90
    Csá választhatsz 2 karakter közül, de a nevük adott a kinézetük szintén. Válszthatsz még nemzetiséget illetve egyébb apró beállítások is vannak melyek a stílusodhoz igazodást szolgálja mert pl én nem szeretem amikor az ezer fős csatahajóm úgy gyorsul mint 1 motorcsónak de akinek ez bejön az állítsa be így.
  • Gyocsika
    És mi valahogy nem tudjuk megcsinálni a magyarítást?
  • Gyocsika
    Nemsokára meglesz a game és akkor az elején lehet választani karatert meg ilyenek vagy hogy kezdődik valaki írna róla valamit!
  • CS@
    Bocsy az a 0ás FencinSkill természetesen 1es.
  • azer689
    Egy kiss segitséget kérnék mitől lehet az hogy a játék amikor elindul és a főmenüt tőltené be egyszercsak kinyomja hogy az engine exe hibát észlelt ezért leál,és a program egyszerüen leál crakelés megvoltmégis csinálja.
  • CS@
    Csalóka a HPje, mert rengeteg zöld van neki, viszont kevés sárga és minimális piros.
    Tudom ajánlani a #710 –ben leírtakat és, hogy ne támadd erőből csak Thurst és Slash –el.
    Ha nagyon alacsony szintű vagy(kevesebb, mint 100HP), akkor a jól időzített mentések a legfontosabbak. Amikor a harc elkezdődik, akkor gyorsan előkapod a fegyvert és támadsz(Thurst+Slash), amíg el nem fogy a staminád, ha már nem tudsz támadni, akkor elkezdesz a szoba legszélén körbe-körbe futni, míg újra fel nem töltődik(az ajtó előtt vigyázz a hülye kameraváltással). Ha eddig eljutottál és nem szenvedtél komoly sérülést, akkor nyomsz egy Quicksavet, majd ismétled a dolgot a támadástól, míg meg nem pusztul. Amikor nagyon nem jön össze a dolog, akkor Quickload, ilyenkor legalább visszakapod az elején elszenvedett hátrányt, mert load után fordított a helyzet, vagyis te kardal a kezedben állsz, míg neki ismét elő kell vennie.
    Így Kb 8-9mentésből meg tudtam csinálni egy 88Hp –vel és 0ás FencingSkillel rendelkező karakterrel is.
  • Titan
    Köszi! Akkor gyúrok még 1 kicsit!
  • Csero90
    Én is azt hittem h legyőzhetetlen mert még élet csík sincs a feje felett.
    1 darabig csak ütögettem nagysokáig de amikor már a Fencing 10es lett és minden kardozáshoz kapcsolódó extra képességet kiválasztottam akkor kb 6 ütés után nyögött 1et 2őt és összerogyott aztán minden nemzet a kalózok kivételével utál és széjjel akar lőni szal csak akkor vágd le ha már elég vagy elég jó hajód van.
  • Titan
    Skacok!

Nincs valami fortéja a kalózvezér levágásának? 3at suhint és padlóba harapok!Pedig szét gyúrtam magam..és az a furcsa, hogy "csík" sincs a feje felett...mit eszik az ilyen ????
  • Csero90
    Császtok nekem nagyon bejön ez a game! Gyakorlatilag a Karib tenger kalózai játék folytatása. Nyilván a szerencse is közrejátszott de a kis csajszival nagyon meggazdagodtam pedig második nehézségi fokozatban kezdtem el. A fősztoriban is pillanatok alatt továbléptem és már én vagyok az összes kalóz vezére pedig tegnap előtt raktam fel a gamet. Nehéz abbahagyni az biztos, nagyon eltalálták a hangulatát. Ám 1 problémám akadt a játékkal állandóan hibaüziket dobál a szemét és legtöbször 1 csata útán amikor még nem mentettem és épphogy túléltem a csatrát azt is csak mákokkal. Ha valaki tudja a megoldást pls írja már le thx!
  • CS@
    Nem tudok magyarításról, igazából ebben az állapotban nem hinném, hogy bárki(k)nek is kedve lenne ezzel foglalkozni, hiszen itt ott még az angolosításban is lehet hiányosságokat taláni. Mondjuk szerintem a játékban található szövegmennyiség miatt nem is nagyon van rá szükség, mert még ha valaki nem is érti az angol szöveget és lusta szótárazni a városneveket úgyis felismeri oszt többre nincs is szükség.
  • Gyocsika
    Ez egy jó kérdés lesz magyarítás?
  • littleNorbi
    Magyarítás vár6ó ???
  • Gyocsika
    Valaki please egy jó linket adjon?
  • CS@
    A hadifoglyokat én mindig IslaMonan szoktam elengedni, függetlenül attól, hogy hová tartoznak, így is kifizetik a pénzt értük. Próbáltam már elvinni őket a saját nemzetükhöz is, de a kalózzá válás után nálam ott meg sem jelenik a release.

Zöld vitorla: Olyan „szabad” kereskedő, aki nem tartozik egyik nemzethez sem.
    Sárga vitorla: Kincses flotta
  • Apus
    Nekem megjelent az öbölben a horgony ikon.

Néha látok olyan hajókat, amik zöld vitorlázattal feszítenek. Milyen hajók ezek? Mert ugye a nemzetek hajói mindig olyan szinűek mint a zászlójuk, a kalóz meg fekete. (az utazó térképre gondolok)
  • spring
    Hali. Elmentem Dominica szigetére, de egyik parton sem jelenik meg a "horgony" -ikon. Hogy/hol kell kikötni? A Pirates of the Caribeann- ban megjelent egy kis ikon, ha vhol ki lehetett kötni, de itt semmi.
    Vki tudna segíteni?
  • OculusDei
    átállítani nem tudod. de ha kikötsz egy olyan kikötőben - vagy belopakodsz - amilyen nemzetű, akkor ott elengedve megkapod a pénzt.
  • Titan
    Jó kérdés! Nekem is ez lett volna a következő..
    Nekem most jelenleg 2 kalóz kapitányt húrcolászok már jó ideje.. :(
  • Apus
    Nekem ma sikerült. Megtámadtam egy angol kereskedő konvojt, ahol a fószer felajánlotta a megadást. akkor bejön egy ablak, ahol a tisztet lehet vagy likvidálni, vagy elfogni, azután jön a legénység. (enslave them gomb).

Én is kérdeznék. Az elfogott tisztekkel mit csináljak? Van egy Release gomb, jobbklikkre meg olyan infót kapok róla, hogy egy saját nemzetségű városban fejpénzt kapok érte. Magam mellé nem tudom állítani?
  • Titan
    Leírná valaki pontosan, hogyan lehet rabszolgákat szerezni?
  • CS@
    EZ is egy elég idegesítő dolog…én meg, majd a telepatikus képességeim által kitalálom, hogy most vajon melyik nemzet támadja melyik kolóniát.