Age of Pirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CS@
Errõl jut eszembe(bár kicsit OFF), hogy én úgy nem szeretem az ilyen bármikor elosztható pontok dolgokat, mint ami itt meg a POTCben, Fable -ban meg egy csomó más játékban is van. Engem rá kell kényszeríteni, hogy osszam el a pontokat, mert így magamtól egyszerûen nem bírok megválni a tõlük, most is LVL20 vagyok és eddig 5pontot költöttem el a skillekre(mind Tactics) +1Ability(A HardMan –t a kalózvezér miatt beválasztottam), úgyhogy még van17skill és 10ability pontom.

Látom nagyon behátráltál <#hehe> ha az utcai árus beparázik a hátrálós trükk ott is mûxik.

Luckra még nem raktam és így 17 szinten már nem is nagyon fogok mert ritkán lépek, fencing maximumon most a leadership-re pakolok, sajnos nálam a sneak már csak ilyen véres-mészárolós-kocsmárostól hátrálós marad <#hehe>

thx thx thx!

Ez a hátrálós trükk megoldotta a gondjaimat! <#worship>

CS@
Nem küldtél neki is mûködõ mentést?

gersgorin: érdekes. cs@tnak se ment... tisztek: kb 50k volt a költségem per hó ha jól emlékszem. nagyon sokat csempésztem. a csempészárut meg a lekapott kalózhajókrol szedtem össze. ott többnyire betámadott egy õrjárat. ha francia volt lenyonmtam. he nem visszatöltöttem. így viszonylag sok pénzhez jutottam.

haxoror: ha egy szigetet amin ellenséges kolónia megközelítesz - nem a kikötõbe mész hanem valahova máshova - akkor egy enter lenyomása után beadja a"sneak" opciót. ha jó a luckod - 3-5 - akkor szinte sose buksz le.

én még mindig élvezem a csatákat. meg kereskedni is szeretek benne. most egy kicsit visszafogottabban nyomom, mint az elõzõekben - igen újrakezdtem hátha.

aut viam inveniam aut faciam

Agamemnon
<#rinya><#rinya><#rinya> pedig azt hittem, hogy majd ezzel is elleszek egy darabig, mint a Potc-al...

CS@
Hát igen ez már túlzás, ami itt van történet terén, már amennyiben tényleg a gyûlés a játék vége, ami az eddig olvasottakból nagyon valószínûnek tûnik.
Ha eltekintünk attól, hogy a tesó meg kalózvezér leveréséhez gondolom ajánlott némi szint, meg attól, hogy várni kell 2hetet a gyûlésig, akkor szerintem túlzás nélkül végigjátszható 10, de max 20 perc alatt, ha tudod mikor hova kell menni.

Agamemnon
Hát ez nem gyenge... akkor kicsit fapados lett ez a game, ha ennyiben ki is merült a játék.

Remélem legalább majd némi mod jön hozzá, amivel játszani is lehet

thx ezt a hátrálós trükköt kipróbálom, remélem nálam is mûködni fog.
Annyi pénzem van hogy belefulladok de a fort harchoz emberek kellenek és Isla Monát már rég lenulláztam 😞

btw ezt a playlogic fórumán találtam:
"I've just occupied all the towns in the map,but nothing happened,what shall I do? Is it finished? or how to continue the story,if it IS exist?

Thanks."

hmm

Agamemnon
Mikor van kalózgyûlés, vagy milyen hosszú a fõszál? Akkor közel sem olyan hosszú, mint a Potcban volt? Azért az nem jó, okés, hogy lehet össze vissza hajózgatni, meg minden, de azért jó, ha van valami fõ nyomvonal... szerintem.

CS@
Nekem úgy tûnt, hogy éjszaka sokkal kevesebben vannak a városokban, így érdemes olyankor menni, ilyenkor akár a teljes õrség elpusztítható egyedül(respawnolnak). Ha nem akarsz harcba keveredni, akkor meg egyszerûen berohansz a kocsmába. Bent ugyan parázgat a fazon, de csináld a következõt: elkezdesz hátrálni tõle, amíg abba nem hagyja a parázást, ilyenkor rendszerint hátat fordít neked és, akkor odarohansz és meg tudod szólítani. Aztán kirohansz a mólóra és tûnés(a móló szélén, ahol már ki lehet jutni a hajóba akár be is várhatod a támadókat és pusztíthatsz, amíg el nem fogy a HPd, aztán egy gombnyomással meglépsz).

Agamemnon
Hát ahány katonám csak volt, azt mind vittem...
de most már jobb leszek, igaz kaptam némi büntit, de egy sokkal jobb hajóval mehetek, amin 600+ legénység fér el...
Illetve ha két hajóm van akkor mindkettõ legénységével támadok? Mert nem tudtam a város ellen küldeni a hajót...

Hogyan lehet be"sneak"elni egy városba?
Már rögtön a mólón nekem ugranak az õrök és soha nem mennek el olyan messzire hogy észre ne vegyenek, innentõl a kocsmáros csak látványosan retteg de baszik szóba állni velem mégha nem is ölöm meg az õrséget...
A gyorsutazás ki van kapcsolva, azt se tudom használni

CS@
Eddig két variációról olvastam a fõszálat illetõen:
1. A kalózgyûlés után vége a fõszálnak(valószínû mivel szinte mindenhol ezt írják)
2. 11 kolóniát kell elfoglalni(nem valószínû mivel mindössze egyetlen ember írta, hogy ezt olvasta egy orosz fórumon)
A POTCben legalább van sztori, mert ez, ami itt van nem a legnagyobb jóindulattal sem nevezhetõ annak. Az már más kérdés, hogy szerintem a POTC sztorija nem hogy nem jó, de kimondottan pocsék így az nekem a legkevésbé sem hiányzik

Ja és akkor még csak Tortugáról beszéltem, az összes többi város jóval erõsebb, fõleg ami a fort-ot illeti.
Hát igen, 2-300 katona erõsen ajánlott, és tisztán katona, nem matróz.
Agamemnon
Én is szeretnék elfoglalni egy kolóniát, de nem tudom, hogy mekkora hajóval, és hány katonával érdemes nekivágni. Megtámadtam Tortugát két Brig-el, ha jól emlékszem, a Fort-ot leromboltam, de amint betettem a lábam a városba, egybõl lekaszaboltak... Gondolom egy kicsit több katonával lenne érdemes nekiindulni...

oculusdei: megnéztem a mentésed, nekem megy rendesen. Szóval még egy pofon a programnak. Amúgy gratula a bandádhoz, 12.szinten 14 tiszt, ez nem semmi, hogy tudtad ezt finanszírozni?
zizz21
Háát "sajna" úgy látszik,h ebben (is) jobb (nem is keveset) a PotC!!! <#wow1>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

én egyelõre feladtam, nincs igazán rá remény hogy bármi is változna csak attól hogy foglalom el a kolóniákat, de remélem vki megcáfol.
zizz21
Szasztok! A fõszálról még mindig semmi? Nemtudjátok mivan a kalózgyûlés után?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

Shevchenko
Igazad van,de 1 pár ember nem a fórumba való,csak azért vannak itt hogy kötekedjnek,de erre ráfaraghat.Megyek inkább játszok,igazad van.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Köszönöm a kielégítõ válaszodat.<#worship>

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Amúgy,ha kell valakinek segítség szivesen segitek a fordtás elkésztésében.

FORZA MILAN!!!

Shevchenko
Ha tudnád értelmezni a primitív agyaddal azt kérdeztem mit tudtok rolla, elkezdete e valaki,nempedig azt hol van már.<#falbav>

FORZA MILAN!!!

Agamemnon
Jaj, ne szórakozzatok már ezzel, inkább játszatok, mint veszekedjetek.

Aha. Szóval akkor ha egy hónap alatt el is készül a fordítás, miért kérdezed most, egy héttel a megjelenés után, zsenikém? <#nevetes1>

Agamemnon
Nekem még nem fagyott ki, igaz csak néhány órát játszottam, és ablak módban, csökkentett víz részletességgel, ahogyan írtátok...

Csak 700k, az emilben sem sok, nekem is küld el ha nem gond: [email protected]
ok. asszem kettõ még meg is van. csak nekem nincs semmiféle helyem ahova feldobhatnám. tudsz valami ilyest?

Egy laza visszaolvasást tudok javasolni...
Én nem találtam rá a fõszállra megvan az a kis térkép fecni de innen nem tudok mit kezdeni valaki írja meg plz.
CS@
A #277ben a történettel kapcsolatban bizony tévedtem, mert ez amit itt összehoztak ez egy nagy kalap semmi.

Netrat
A PotC fordítócsoportjában benne voltam, eléggé húzós hónap volt. Ha mi itt meg nem szervezzük, akkor nem tudom, ki fogja lefordítani, mert az ilyen játékoknak speciális (és viszonylag kicsi) rajongótábora van. Tehát vagy mi, vagy senki. A PotC alapfordítását Drawain szervezte (fantasztikus jól), de õ mostanában nincs, a PotC-s honlapot, ahol az egész zajlott, meg éppen széthekkelték valami faszok.

A PotC fordítása a mai napig tart, ugyanis állandóan jönnek ki hozzá MOD-ok, és mindig igazítani kell a magyarításon. Ugyanez lesz ennél a játéknál is, remekül moddolható, már próbálgattam ezt-azt, állati jól át lehet írogatni sokmindent benne.

Netrat
Hivatalosan mikor jön ki a játék, tudja valaki?

Shevchenko
Te komolyan írsz ilyen hülyeséget,ez forum és azért van hogy kérdezzenek,amúgy csak megjegyzem Pirtes of The Carribean-hez 1 hónap alatt kijött a magyarosítás okostojás<#violent>

FORZA MILAN!!!

Köszönöm,megnézem.

Jah, nálam is teljesen random hogy mikor fagy <#nemtudom>

zizz21
Nálam teljesen véletlen,h mikor fagy ki. De mindig töltés közben az átvezetõ képnél.Van h 10 percen belül kétszer is,de van,h órákig egyszer sem.

Hát, akkor végképp nincs öteletem. Nekem eddig csak háromszor produkált fagyást.

az is 😊 nem értem miért nekem mondod 😊

amúgy nekem teljesen kaotikusan fagyik, nem volt még olyan visszatöltés hogy újra úgyanott fagyjon.
CS@
Szívesen megtesztelnék egyet, ha esetleg érdekel:
Dobj fel a netre egy olyan mentést, ami egy bizonyos ponton mindig kifagy és mond meg, hogy hol van ez a pont.

Ööö, izé, installkor a Crack mappában lévõ Program könyvtárat simán be kell másolni a játék fõkönyvtárába. Azt hittem, ez egyértelmû.

nem hiszem hogy crack hiba. az egyik fagyásom a tesóval és a tanácsadóval való elsõ találkozásnál jelentkezik amikor beszélni kezdene hozzám a tanácsadó, miután a tesó kimegy a kocsmából. a másik fagyás az pedig akkor jön, elhagynám a kikötõt miután befelyeztem egy nemzeti questet. már a hajót is eladtam, már mindent kipróbáltam... mindig kifagy amint a tengernézetre váltanék. a harmadik probálkozásomnál pedig a kormányzótol akarok kijönni.
ezek mindegyike kikerülhetetlen és következetes. egyszerûen nem tudom õket kikerülni. újrakezdeni sincs kedvem. mindegyik karakterem 10-12 szintû volt addig meg nem 2 óra volt eljutni...
<#szomoru1>

nekem eddig egyszer se fagyot le(szerencsére)
zizz21
Egyébként csatlakozok jó pár elõttem szólóhoz! Nálam is kifagy elég sokszor!

Nem igazán akarok ezen agyalni, lehet neked van igazad, de mindenesetre nem tartom valószínünek hogy így kerüljön a polcokra.
hogyhogy nem csinált Crash to Desktop ot neked 8 óra alatt??? 😮 érdekes, milyen configod van?
Agamemnon
Mi alapján választjátok ki, hogy melyik kolóniát támadjátok meg/foglaljátok el?