1665
-
Plata #825 Légyszi valaki válaszoljon a kérdésemre,köszi. -
Azt hiszem eredetileg az enterrel lehet azt a menüt megnyitni, de erre már nem vennék mérget, mert az összes interface controllt átálítottam. -
McCartman #823 de hogyan? hogy/hol jonnek elo ezek az opciok?:) -
SovereignX #822 "Sajnos" mind a két hajómon profi a legénység. Ráadásul a korvettem is lecseréltem egy line shipre a mga több mint 800fős legénységével.
Szóval azt mondod, hogy a gatyám rá fog menni a fizetésre?
Ez van! Vmit vmiért! -
Plata #821 sziasztok,eza játék már megjelent?Vagy mikor jelent meg? -
A tiszteidnek természetesen csak egy másik hajó irányítását engedheted át, azt amiben te ülsz nem. Ilyenkor ha csatába kerültök, akkor a másik hajódnak fix parancsokat adhatsz, mint PL. meneküljön, lője az egyik általad meghatározott hajót, csáklyázzonSTB.
Igen számtalanszor előfordult már, hogy csáklyázás után megadják magukat, főleg ManowarVsLugger típusú kategóriákban.
Beszélgetni másik hajóval a TalkTo opcióval tudsz(ott van a többi között SailTo meg ilyenek után), de csak, akkor ha bizonyos távolságon belül vagy a megszólítandó hajótól. Ezen belül az OfferGold a lefizetés. -
McCartman #819 sziasztok!
felmerult bennem par kerdes a jatekkal kapcsolatban.:)
tehat , ha az egyik tisztemnek atadom egy hajo iranyitasat -akkor kiadhatom neki vhogy hogy merre kene mennie? ertem ezt ugy - hogy pl. kiadhatom neki hogy iszkoljon az ellenseges hajok korul..?
a masik pedig hogy hogyan szerezhetek rabszolgakat? -ha befoglalok egy hajot? de akkor csak pár muksó marad meg elve.. vaaagy olvastam olyanrol hogy MEGADJÁK MAGUKAT nagy tulero ellen? ti mar talalkoztatok ilyennel?:)
hjajj és még egy. többször tettek mar nekem olyan ajanlatot hogy fizessek par aranyat es akkor nem tamadnak meg es mehetek Isten hirevel. namarmost en hogyan tudnek ilyen ajanlatot tenni ellenseges hajoknak? ergo , hogy tudok mas hajokat lefizetni?
elore is koszonom a valaszokat:
Zoli -
OculusDei #818 sajnos a bug áll. tehát ha hó végén három kísérős munkád van akkor azokat is te fizeted. a különbség abból adódott a te hajóidnál, hogy valszeg az első hajódon profi legénység volt és ezért kértek ugyanannyit mint a kezdő ámde kétszer annyi matróz a másik hajón. csak elszomorítani tudlak, ha ők is profik lesznek akkor te is közel 300k-t fizetsz per hó, mint ahogy én is. (mondjuk én viszonylag sok tiszttel dolgozok és "csak" egy fregattom van) -
Van bent főfeladat is, vagy csak a kalózkodás a lényeg ??? -
Most jut eszembe, hogy nem egyszer olvastam már itt különböző problémákról ezzel kapcsolatban. Mint PL.: ha a kocsmában elvállalod valakinek az elkísérését, akkor az ő hajójának a legénységét is te fizeted(bővebben #381). -
SovereignX #815 Neked nem kért a legénység aránytalanul sok pénzt? Remélem igen - már ne értsd félre - így legalább tudnám engem miért szivatnak ilyennel. Az hogy utolsó nehézségi szinten játszom kétlem, hogy számítana bár... -
OculusDei #814 én kereskedésből összehoztam 4,5 milliót. ezek után gondoltam nekiállok a főszálnak. de mint láthattátok eltüntem. mégpediga zaért mert meguntam egy kicsit. a sok kilépést a bugokat. de majd folytatom és akkor megint tájékoztatok. addig meg figyellek titeket.
-
SovereignX #813 Szerintetek van olyan, hogy részesedés? Csak azért kérdezem mert már harmadszorra fordul elő, hogy a legénységem havi bére (tiszteket nem számítva) 170 000 arany. Ennyi volt 540főnél és most 1100 körül is. Ami már csak azért is érdekes mert az eredeti 540es legénységnél ez emberenként több mint 300 aranyat jelent. Egy első szintű tisztnek kell kétszáz. És ha abból indulok ki hogy annyi az emberek bére mint amennyiért megveszem (tisztnél legalább is így van) akkor max 40-50 arayn lenne egy ember. Nem 300.
Az első nagy fizetés akkor volt mikor Dominicán kifingattam a bátyus és rátettem a piszkkos kis mancsom a fater hagyatélára. Ekkor volt vagy fél millám.
Második eset elkőtt sztem csak simán csak kalózkodtam. Volt vagy 400 000em.
Harmadik eset kereskedelem jóformán így a hónap alatt majdnem 500 000 bejött. Volt 700 000. -
SovereignX #812 Szerintem azért érdemes megvenni a kardot. Nincs egy hú de nagy ára és nem kell várni még egy jót találsz.
Hányszor megszívtam, hogy elfelejtettem értelmes kardott venni (az aktuálisnál legalább is jobbat) ami volt meg még nem a szintemnek megfelelő volt. Aztán bejutok a kapitányhoz akin a legerősebb csapásaim (nem tudom hirtelen a nevét) is 8-12őt ha sebeznek amit persze röhögve kibír mert van vagy 100Hp-je. Ő rámver kettőt és össze esek. Mondjuk ez alacsonyabb szintekre igaz. 7-8nál jó kardal a kapitányok hullanak mint a legyek. -
WhiteLand #811 Leszedtem...jeleztem :) -
WhiteLand #810 Köszi..megnézem hátha ezzel jó lesz :) Ezer thx..ha jó ha nem jó...Ha meg nem jó akkor megvárom a peccset.. 2.ára már ki kell jönnie :D -
Modules
ha úgy döntöttél már nem kell vagy, ha kell és már leszedted akkor légyszí jelezd. -
Akivel kardozol az értelemszerűen meghal(vagy te) így az ő hullájával semmit sem tudsz csinálni. Ha nagyon nagy túlerővel támadsz, akkor előfordul, hogy az ellenfél megadja magát, ilyenkor a legénységet akár rabszolgákká is teheted(ha valaki kimondottan ezt kéri arra jók máskülönben csak eladni). Semmilyen kardot nem érdemes venni, mert úgyis találsz, nekem a kedvenc fegyverem az ExpensiveRapier. Szerintem a legfontosabb skill a Navigation, de ezzel kapcsolatban már leírtam a véleményem a #706 –ban, úgyhogy most nem fogom még 1X. -
Sajnos ez nem így működik, mert tök mind1 milyen lobogó alatt foglalsz el egy kolóniát azt csak kalózkézre adhatod, ha ezt megteszed akkor a program figyelmeztet is, hogy innentől fogva, minden nemzet utálni fog.
Úgyhogy azt javaslom, hogy haladj a történetbe és amikor oda jutsz, hogy ez elkerülhetetlen, akkor állj neki foglalni, de azt nem árt ha tudod, hogy az elfoglalt kolóniákat meg is kell tudni védeni. -
Azt szeretném kérdezni ha elfogok egy hajót az ellenség kapitányát nem tom rárakni mármant azt akiivel kardozok? Hol vannak rabszolgák mert olvastam h vannak mire jók? Milyen kardot érdemes vennem? És mit fejlesszek az elején ami fontos? -
SovereignX #805 Mindegyik csíkja maxon volt. -
SovereignX #804 Tudna vki segíteni?
Vázolom az elképzelésem először is. Úgy gondoltam megyek és előbb elfoglalom az összes francia és spanyol kolóniát mondjuk angol színekben. Ezután ki tudok vhogy lépni az angoloktól? És ha igen megmaradnak a kolóniám a saját vezetésem alatt?
Mert ezek után szeretném majd megszivatni az angolokat és a franciákat.
Ugye ha kalózként foglalom el akkor mindenki útálni fog. Független meg nem lehetek:((( -
WhiteLand #803 még egy dolog... Legkésőbb október 2-án ár lehet szedni a patchet... :)) juppi -
WhiteLand #802 patch 1.42 was send to Playlogic for testing... végre egy patch ami javítja a hibákat..köztük az én felfedezett hibámat is..(mármint nem én fedeztem fel..csak megtaláltam hogy mi leheta hiba) ..cSak jöjjön már ki végre..hadd toljam a gámát... :)) -
WhiteLand #801 Nah megvan mi a gáz.... anyjuk picsáját...
http://www.playlogic.nl/forum/viewtopic.php?t=1146&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=015b4ad6cfb55b3f3f74a37d850fcdaf -
WhiteLand #800 hmm...nem tudnád nekem feltölteni a modules fájlaid? mondjuk a rapidra vagy valahová... lehet a dll.fájlok szarok a gémben azért nem megy... :S -
A felső rész nem probléma az mindenkinél ezt írja úgyhogy normális jelenség.
A Cargo space overup –már lehet probléma csak sajna fogalmam sincs, hogy mitől van. -
WhiteLand #798 Hát mostmár kivan a tököm ezzel a játékkal...ha van dll nem indul ha nincsa akkor indul..ha hajóba az első pályán vissza akarok szállni egy másik dll miatt kilép...istenverte szar.
meg nem tölti be a modulokat :S ez hülye ....
Scanning modules\
Loading modules...
Loaded 0
Reset...
Initializing CORE...
Creating atoms space: 128
done
initializing complete
jah..meg a compile.logba :
ERROR! Cargo space overup (character=1500,Quantity=100)
Mégegyszer delete..aztán kiprób ha meg nem megy SHIFT+DEL aztán mehet a picsába... -
WhiteLand #797 Csa és igen...mod nélkül is...mod-dal is... szóval nem értem már... most majd keresgetek a külföldi fórumokon is megoldás után..mert nincs kedvem most meg torrentről leszedni mert az a 20perces játszás alatt megtetszett a gém... csak ha kivan szedve a sea meg az island dll akkor indul el a gáma... de anélkül meg nem mehetek hajókázni :S -
WhiteLand #796 Na hallihó... A gém mindig kiír valami adott hibát...vagy az egyik dll szar vagy a másik. Amúgy ha a sea.dll kitörlöm bejön a menü... érdekes..amúgy minden crack átvan másolva... tudok crackelni :D nem ezzel van a gond...csak az hogy a faccér hibádzik ez..Másnak megy..nekem meg szarakodik...
Crack hiba lenne...vagy szar a gém... nah mind1..azért még próbálkozom egypár dologgal :S
-
Ez érdekes, mert ilyet még nem láttam, biztos vagy benne, hogy nem egy másik hajó fehér csíkját láttad? Számtalanszor találkoztam olyan nagy hajókkal, amin alig volt legénység, de a csík ezt nálam mindig helyesen mutatta. -
SovereignX #794 Szwerintetek az minek lehet az oka (bug sztem) hogy elmentem a csempészekhez megszabadulni a cuccaimtól. Tranzakció megtörtént erre megjelenik egy holland flotta. Partiőrség vagy mi a franc. Nézem milyen hajók vanak közte. Kiszúrok egy csatahajót. (Corvettem volt ekkor vmi 300 fős legénységgel). Mondom poénból támadjuk. Mellémanőverezek átszállok. Még a kis kormány forgott a sarokban el is képzeltem milyen jó lesz, hogy megjelenek 4-5 emberrel ők vagy 20al és lealáznak mint a francot.
Betölt. Mit látok? Három kis holland katona rohan felém nagy bőszem. 20 emberem ráveti magát és felkoncolják mint a francot.
Jó. Mondom majd akkor a kapitány janibb lesz.
Kabinban.
Rálövök. Megtántorodik. Kétszer ráhuzok HP-je fele le. Ő nézz és áll. Én is. Várom a stanima regenerációt. Megszurkálom. Még mindig csak néz és bőszen mutogat, hogy elvágja a torkom. Egy utolsó ütés és össze csúszik.
Lefizetem a többi hollandot (700 arany na ez is nevetséges a játékban. Mindegy) nézem a hajót. Max legénység 900x fő. Kis fehér csík maxon is volt neki. És 3 embere volt. Hát.... -
SovereignX #793 Kösz! -
Ez a hiba MOD nélkül is előjön ? -
WhiteLand #791 Hmm..érdekes...gáma bejön..pálya elindul... mondom hajóba be...gondoltam hogy a dll miatt baszakodni fog..háát persze.. most meg az animal.dll miatt... Érdekesss eddig nagyon! -
WhiteLand #790 Csa.. megcsináltam... magamtól :) Csak már kivolt a himbilimbim..aztán törölgettem egykét dll-t :D Először a gém a sea.dll miatt volt kiakadva..aztán meg az island.dll miatt..Na ezeket kimásoltam..aztán a gémből letöröltem. Jah előtte felraktam a AOP SuperMod-ot ami kemény 640,2 mb-ot kóstál. Na megnézem a gémet aztán punyi..de végre megy :D -
A Crackból átmásoltad a Program és Modules könyvtárat is?
Eljutsz a kezdő videókig? Ha nem akkor csináld meg a #685 –ben írtakat is.
Ha régi a videokártyád drivere, akkor frissítsd.
Sajna több ötletem nincs. -
Nincs repair gomb, ha a szerelő a helyén(carpenter) ül, akkor a javítás automatikusan történik. Ha nincs szerelőd, de van vitorlavászon vagy fa nálad és a hajó sérült, akkor is javítva lesz, mert alapból neked is van 1repair skilled(az már más kérdés, hogy így mennyi ideig tart).
Ha a vitorla sérült és van nálad vitorlavászon, akkor minden esetben először azt javítják, majd ha kész vagy elfogy a vászon, akkor állnak neki a hajótestnek wood -al. Ezzel a javítgatással az a gáz, hogy mindkét alapanyagból viszonylag sok szükséges és baromi nehezek. Ráadásul ezekkel nem műxik az, ami a kajával, mert ha két hajód van, de csak az egyiken van kaja, a másik legénységének, akkor is jut belőle, de a fára és vitorlavászonra ez nem igaz, mert ezeknek a javítandó hajón kell lenniük.
A legénység bérére nincs ötletem, mert ilyen gondom nem volt, úgyhogy csak tippelni tudok, hogy ilyenkor hozzáad valamiféle morál bonusz összeget, mindenesetre ez az összeg tényleg nem kevés. -
SovereignX #787 Tudna vki segíteni???
Szerződtettem szerelőt a hajóra. Vettem anyagot a szerelséhez. ÉS sehol az úr istenben nem találom a rapair gombot!!!! Full felpáncélozott fregatt több mint 1000 arany per százalék ha a shipyardban javítom. A gatyám rámegy.
Egy másik dolog ami nem ehhez kapcsolódik. Egyik hónapban volt vmi 30 000 aranyam. A legénység fizettsége 40x ezer. Nem tudtam mind kifizetni. Erre a köv hónapban bejelentik, hogy elmaradt a bérünk kért fizettség: 198 000. 570 emberre akiknek eddig 40 kellett. Ez hogy van?
Még jó hogy előtte nyírtam ki az tesóm és megkaptam a fater majd fél milláját!!! -
WhiteLand #786 Hali..nekem lenne egy gondom mint amiről írt a 719-es hozzászólásban nem tudom kicsoda(bocsika..lusta vagyok visszatekerni :D) Szóval leszedtem faccányosan..feltelepít ezerrel..kéztördelés megvan..legyen végre jáccás..erre crack átmásol...gém indít(jah előtte beállítás ami nem nagyon sok az outgamben :) ) aztán gém elindítása...videjók bejönnek első töltés után..aztán nekszt töltés...erre megfogja és kib*sz..Na szóval valakinek valami ötlet reája? Jó lenne ha valaki tudna nekem mondani valamit...mer már nagyon szeretném tolni :)) Előre is köszi a választ...bárkitől is :)