1665
  • gersgorin
    én egyelőre feladtam, nincs igazán rá remény hogy bármi is változna csak attól hogy foglalom el a kolóniákat, de remélem vki megcáfol.
  • zizz21
    Szasztok! A főszálról még mindig semmi? Nemtudjátok mivan a kalózgyűlés után?
  • Shevchenko
    Igazad van,de 1 pár ember nem a fórumba való,csak azért vannak itt hogy kötekedjnek,de erre ráfaraghat.Megyek inkább játszok,igazad van.
  • Shevchenko
    Köszönöm a kielégítő válaszodat.
  • Shevchenko
    Amúgy,ha kell valakinek segítség szivesen segitek a fordtás elkésztésében.
  • Shevchenko
    Ha tudnád értelmezni a primitív agyaddal azt kérdeztem mit tudtok rolla, elkezdete e valaki,nempedig azt hol van már.
  • Agamemnon
    Jaj, ne szórakozzatok már ezzel, inkább játszatok, mint veszekedjetek.
  • bgabor
    Aha. Szóval akkor ha egy hónap alatt el is készül a fordítás, miért kérdezed most, egy héttel a megjelenés után, zsenikém?
  • Agamemnon
    Nekem még nem fagyott ki, igaz csak néhány órát játszottam, és ablak módban, csökkentett víz részletességgel, ahogyan írtátok...
  • gersgorin
    Csak 700k, az emilben sem sok, nekem is küld el ha nem gond: [email protected]
  • OculusDei
    ok. asszem kettő még meg is van. csak nekem nincs semmiféle helyem ahova feldobhatnám. tudsz valami ilyest?
  • Cassell
    Egy laza visszaolvasást tudok javasolni...
  • remys44
    Én nem találtam rá a főszállra megvan az a kis térkép fecni de innen nem tudok mit kezdeni valaki írja meg plz.
  • CS@
    A #277ben a történettel kapcsolatban bizony tévedtem, mert ez amit itt összehoztak ez egy nagy kalap semmi.
  • Netrat
    A PotC fordítócsoportjában benne voltam, eléggé húzós hónap volt. Ha mi itt meg nem szervezzük, akkor nem tudom, ki fogja lefordítani, mert az ilyen játékoknak speciális (és viszonylag kicsi) rajongótábora van. Tehát vagy mi, vagy senki. A PotC alapfordítását Drawain szervezte (fantasztikus jól), de ő mostanában nincs, a PotC-s honlapot, ahol az egész zajlott, meg éppen széthekkelték valami faszok.

A PotC fordítása a mai napig tart, ugyanis állandóan jönnek ki hozzá MOD-ok, és mindig igazítani kell a magyarításon. Ugyanez lesz ennél a játéknál is, remekül moddolható, már próbálgattam ezt-azt, állati jól át lehet írogatni sokmindent benne.
  • Netrat
    Hivatalosan mikor jön ki a játék, tudja valaki?
  • Shevchenko
    Te komolyan írsz ilyen hülyeséget,ez forum és azért van hogy kérdezzenek,amúgy csak megjegyzem Pirtes of The Carribean-hez 1 hónap alatt kijött a magyarosítás okostojás
  • gstup
    Köszönöm,megnézem.
  • haxoror
    Jah, nálam is teljesen random hogy mikor fagy
  • zizz21
    Nálam teljesen véletlen,h mikor fagy ki. De mindig töltés közben az átvezető képnél.Van h 10 percen belül kétszer is,de van,h órákig egyszer sem.
  • bgabor
    Hát, akkor végképp nincs öteletem. Nekem eddig csak háromszor produkált fagyást.
  • gersgorin
    az is :) nem értem miért nekem mondod :)

amúgy nekem teljesen kaotikusan fagyik, nem volt még olyan visszatöltés hogy újra úgyanott fagyjon.
  • CS@
    Szívesen megtesztelnék egyet, ha esetleg érdekel:
    Dobj fel a netre egy olyan mentést, ami egy bizonyos ponton mindig kifagy és mond meg, hogy hol van ez a pont.
  • bgabor
    Ööö, izé, installkor a Crack mappában lévő Program könyvtárat simán be kell másolni a játék főkönyvtárába. Azt hittem, ez egyértelmű.
  • OculusDei
    nem hiszem hogy crack hiba. az egyik fagyásom a tesóval és a tanácsadóval való első találkozásnál jelentkezik amikor beszélni kezdene hozzám a tanácsadó, miután a tesó kimegy a kocsmából. a másik fagyás az pedig akkor jön, elhagynám a kikötőt miután befelyeztem egy nemzeti questet. már a hajót is eladtam, már mindent kipróbáltam... mindig kifagy amint a tengernézetre váltanék. a harmadik probálkozásomnál pedig a kormányzótol akarok kijönni.
    ezek mindegyike kikerülhetetlen és következetes. egyszerűen nem tudom őket kikerülni. újrakezdeni sincs kedvem. mindegyik karakterem 10-12 szintű volt addig meg nem 2 óra volt eljutni...
  • remys44
    nekem eddig egyszer se fagyot le(szerencsére)
  • zizz21
    Egyébként csatlakozok jó pár előttem szólóhoz! Nálam is kifagy elég sokszor!
  • gersgorin
    Nem igazán akarok ezen agyalni, lehet neked van igazad, de mindenesetre nem tartom valószínünek hogy így kerüljön a polcokra.
  • Rono
    hogyhogy nem csinált Crash to Desktop ot neked 8 óra alatt??? :O érdekes, milyen configod van?
  • Agamemnon
    Mi alapján választjátok ki, hogy melyik kolóniát támadjátok meg/foglaljátok el?
  • Fresh Duke
    1000 Sorry, de ahonnan be akartam szerezni, ott ezt rakták be képnek hozzá, szóval nem tudtam, hogy más game. :(
    Hameg nem abból való, v.ki rakna be nekem (link is jó) képet róla?
    1000 THX.
  • CS@
    Szerintem meg egyáltalán nincs szarrá tördelve a Program könyvtár, sőt egy az egyben az eredeti(a modules könyvtárban található két fájl + az exe az már nem).
    Az install után bizonyára neked is feltűnt, hogy nincs a játékban Program könyvtár, gondolom ezt tartották a legegyszerűbb megoldásnak, hogy kikerüljék azt, hogy az install ezt valamilyen okból ezt nem rakja fel. De nehogy azt hidd már, hogy a RELOADED –es emberkék nekiálltak az összes konfigurációs fájlt átirogatni.

Amúgy lekopogom, hogy a 8óra alatt nálam még 1x sem fagyott vagy CTDzett.
    Viszont amit itt már többen is írtak, hogy a történet egy bizonyos pontján mindig megfagy, ezzel kapcsolatban jó lenne tudni azt, hogy vajon ez a pont mindenkinél ugyanott van e, mert ha igen, akkor az már erősen crack hibára utalhat. Úgyhogy akik így jártak azok írják már meg pontosan a jelenséget.
  • Rono
    pedig eddig minden olyant szedtem le ami RELOADED volt, mert azok mindig faszán mentek! de ez most nagyon fuck, pláne Starforce iazevedo D:D:D
  • Rono
    igen a Reloaded féle verzio nagyon vicces, nekem is az vanm és csak úgy röpköd a program :D nem lehet vele normálisan játszani, és igy a játéktól elszomoritja az embert!
  • gersgorin
    Arra céloztam, hogy nekem a RELOADED verzió van, ami sztem szarrá van tördelve, mivel az egész "program" alkönyvtár crack-nek van minősítve. Szerintem ők baszták így el a dolgot, és nem ilyen egy 1.4es verzió szám alatt futó program minősége. Ezt egyszerüen nem tudom elhinni. Szóval ha 18.-án bemész a boltba, és megveszed, akkor sztem nem ezt kapod.
  • CS@
    A characters képernyőn a ráklikkelsz arra az emberkére, akinek odaakarod adni, aztán a tulajdonságok és az itemek alatti item gombra ráklikkelsz és odaadod.
  • gstup
    Sziasztok!Egy csatában legyőztem egy kapitányt és a talált tárgy egy távcső volt,de sehogy sem tudom használni?Esetleg vlkinek tipp?
  • bgabor
    Fejtsd már ki légy szíves, mit értesz az alatt, hogy:
    "csak azért mert nem a hivatalos verzió van a kezünkben"
    Már többször is mondtad ezt, és gondoltam mostmár rákérdezek.
    Szóval mégis milyen verzió lenne a kezünkben?
  • haxoror
    Újabb édes bug:

A lineship-emmel kia akarok kötni Jamaikában (eleve spanyol vagyok szal a fővárosom plusz nekik is dolgozom) de a kikötőben ott töketlenkedik 2 angol kereskedőhajó (akikkel a spanyolok egyébként szövettségesek) mondom nem érdekel, ki akarok kötni.
    Ilyenkor persze a program mindig azt kérdezi hogy meg akarom-e támadni az ezesetben angol kereskedőket, igen nyomok mert sehogy másként nem tudok kilépni a világtérképről.
    Nem is szokott gond lenni na most volt, az szövetséges angol kereskedő egy Lugger-rel (lol ) tüzet nyit rám, egy spanyol haditengerészeti lineshipre (vagyis rám), a saját fővárosom kikötőjében a saját erődöm előtt.

700 aranyamba került megvesztegetni hogy ugyanmár ne akarjon pont ITT öngyilkos lenni mert az sokat ártana a karrieremnek, rendes volt, megkegyelmezett nekem

A lineshipet eladtam és vettem helyette egy tartane-t, sikerült vele elfoglalnom egy schoonert most inkább azzal nyomulok, több az xp és kevesebbe kerül a legénység.
    Ellentétbe a PotC-al itt szinte minden a tiszteken múlik, jó tisztekkel a nagyobb hajó elfoglalása is oké és ez az újítás tátszik hogy a tisztjeim végre nem vesznek részta a boardingban így hála az égnek nem kell mikrozni velük minden támadásnál.
  • bgabor
    ???
    Kemény egy hete jött ki a játék, és a magyarításokat hónapokig/évekig készítik.
    Komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket?

(Megjegyzem egyáltalán nem biztos, hogy valaha bárki is magyarítani fogja ezt a programot, mert egyáltalán nem olyan minőségű és népszerűségű játékról van szó,hogy valaki egyáltalán belevágjon az magyarosításba)