Age of Pirates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
SOKKAL jobb.
Olyan véleménye érdekelne aki játszott a Sid Meier Pirates(2004es verzió)el.
Nekem az a top mai napig a kalózos játékokban ez mennyiben másabb?
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
A POTCben is úgy volt, mint itt a Storeban vehettél cargot és lõszert, de távcsövet, kardokat, pisztolyokatSTB azt csak az utcai árusok árultak és a Store nem.
Az utcai árosuknál pedig ott is szinthez volt kötve a készlet, kezdetben nem vehettél bármilyen távcsövet, fegyvert, hanem idõvel jelentek meg a kínálatban.
aut viam inveniam aut faciam
A medve nem játék.
Már nem emlékszem pontosan de asszem a ruszki verzióban nincs és vagy az angolhoz vagy a tervezett kieghez ígértek egy fõ sztorit <#help>#help>
A boltban vásárolhatsz árukat és töltényeket, az utcai árusoknál meg a személyes cuccokat, mit akarsz átváltani rajtuk?
de ez a kereskedõ ez zavar. még mondja is, hogy két fajta árut tud adni. cargot meg equipmentet. mégse jöttem rá hogy kell...
kivéve hogy nem jöttem rá hogy lehet a kereskedõknél átváltani a személyes cuccok eladására vásárlására. meg egy kicsit hiányzik, hogy nem lehet a szigeteken barangolni mint a potcben...
de amúgy nagyon jó...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Akit érdekelne az megnézné linkelve is, aki már látta azt nem nagyon érdekli minden idejövetelnél. Mondjuk már nem zavar engem sem, mert megoldottam, hogy az Opera egy mozdulattal kikapcsolja õket.
Milyen a graf az irányitás vannaek e bugok stb?
Next PC upgrade: 2022
yarrr!
Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar