Age of Pirates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Senki sem tud semmi újat?
hát már sosem fogunk kalózkodni <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> ??!!
hát már sosem fogunk kalózkodni <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> ??!!
Eme sor szerint tényleg:
Date de parution : 30/06/2006
de majd még meglátjuk... én már nem bízom bennük. Amennyiben legalább a hónap közepén kidobnak egy demót, talán tényelg játszhatunk ezzel a játékkal a nyáron
Date de parution : 30/06/2006
de majd még meglátjuk... én már nem bízom bennük. Amennyiben legalább a hónap közepén kidobnak egy demót, talán tényelg játszhatunk ezzel a játékkal a nyáron
Én sem beszélek oroszul, nem azért írtam. Mindössze felháborodásomban, hogy mit tökölnek a játékkal, amikor Oroszországban már egy fél éve játszanak vele...
A Pirates of the Caribbean az ez elõtti része ennek a sorozatnak.
A Pirates of the Caribbean az ez elõtti része ennek a sorozatnak.
Nekem ezen gamek annyira egybefolynak, megneztem akepeket de mintha mar lett volna egy tok ugyan ilyen game nem? pirates of caribbean vagy hasonlo cimmel?
jo
de én nem tok oroszul
max majd ugy jácok h anyukám ott forditgatja nekem azokat a csunya cirilbetüket
de én nem tok oroszul
max majd ugy jácok h anyukám ott forditgatja nekem azokat a csunya cirilbetüket
nem számít, hogy mikor jön, mióta megjött az új Heroes, azóta van mivel játszani, szóval fejlesztgessen csak az Akela. vagy letölthetjük oroszul is, õk már vagy egy fél éve játszanak vele...
AoP: Captain Blood aztán AoP: Caribbean Tales és még a Swashbucklers: Blue vs. Grey is az Akella terméke. elég ügyes orosz srácok ezek. ez utóbbi is megéri szerintem majd a pénzét.
aut viam inveniam aut faciam
azért mert tök ugyanaz a motor, kiadó. csak más korban más célért megy majd a kûzdelem. ha eccer mostmár bármelyik is kijön végre valami emberi nyelven...
aut viam inveniam aut faciam
ezt vajon ki nyitotta? <#hehe>#hehe>
Hoh most utólag néztem egyik videonal ezvan irva Age of Pirates: Captain Blood a másiknál Age of Pirates: Caribbean Tales.Miért?
Next PC upgrade: 2022
Biztos .torrent kiterjesztésû file-t kaptál. Ehhez kell torrent kliens. Pl. a Bitlord-ot innen ebbe beteszed a filet, és tölti lefelé.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Semmit nem ir ki.Ismeretlen formátum a gépem számára,azt kéri hogy válassam én ki hogy mivel lehet megnyitni,de semmi sem jó a listán.
Letölteni letudtam,csak megnyitni nem tudom!
Milyen formátumu ez a torrentes cucc?Hogyan tudom megnyitni?
Ez béta nem érdemes leszedni.
Amugy ehhez a torrentezéshez kell egy kliens progi (Azureus,utorrent) feltelepíted a progit majd leszeded az adott oldalról a pár kb-os torrent fált majd mintha progit inditanál duplakatt erre a kis fájlra és megnyitja a torrent progit megadod hova mentse és már teszi is a dolgát!
Amugy ehhez a torrentezéshez kell egy kliens progi (Azureus,utorrent) feltelepíted a progit majd leszeded az adott oldalról a pár kb-os torrent fált majd mintha progit inditanál duplakatt erre a kis fájlra és megnyitja a torrent progit megadod hova mentse és már teszi is a dolgát!
Sziasztok!
Hogyan tudom onnan letölteni ingyen?
Hogyan tudom onnan letölteni ingyen?
It's the Beta version of game that has not go out yet - Age of Pirates.
Ezek szerint ez koránt sem a végleges....
Ezek szerint ez koránt sem a végleges....
honnan???
Én most kezdtem letölteni a mini.. ingyenes torrent oldalról.
Hát ezek szerint júniusig várhatunk...
A gondom, hogy akkor már nagyon benne leszek a Heroes V-ben...
A gondom, hogy akkor már nagyon benne leszek a Heroes V-ben...
The release of Age of Pirates: Caribbean Tales was scheduled for the end of March, but we used some extra time to improve the game and to add extra features. Unfortunately, this has delayed the release, but we decided that it would be worth it if it meant getting an even better product. We are now aiming at a release in June.
A megjelenés után majd kiadnak egy no-starforce patchet hozzá, én inkább majd kivárok addig.
A megjelenés után majd kiadnak egy no-starforce patchet hozzá, én inkább majd kivárok addig.
Biztos én nem értek hozzá, de nálam már április 30. van. És vasárnap elég kevés játékbolt szokott újdonságot piacradobni.
Nem ezért, vagy azért, de az Akela oldalán még mindig csak április van írva a megjelenéshez... semmi, hogy megjelent volna...
Még egy demót sem dobtak ki... <#szomoru1>#szomoru1> <#rinya>#rinya>
Még egy demót sem dobtak ki... <#szomoru1>#szomoru1> <#rinya>#rinya>
A szélessége bizti nem gond, de tényleg egy kicsit magas. Én nem tudok rajzolgatni, úgyhogy aki tud, az nyugodtan fabrikáljon valami jót...
Az a baj hogy túl magas és nem elég széles, szerintem a moderátorok nem fogják berakni bannernek még alakítani kéne rajta <#fejvakaras>#fejvakaras>
Vagy esetleg ehhez, ha gif-et is be lehet tenni bannernak:
Age of Pirates gif
Amúgy Haxoror által megadott linkrõl való, ha valaki nem tudná megnézni a galériámban...
Age of Pirates gif
Amúgy Haxoror által megadott linkrõl való, ha valaki nem tudná megnézni a galériámban...
Hát a második negyedév az áprilistól júniusig tart, szóval akár ezen a héten is kiadhatnák a játékot... tudom, tudom, ne álmodozzak.
És esetleg ehhez a képhez mit szóltok, mint banner?
És esetleg ehhez a képhez mit szóltok, mint banner?
A Playlogic szarakodik, van is miért mert kurva bugos a játék és az angol verziót már integrált patchel akarják kiadni.
A megjelenést most 2006 második negyedévre írják link
A megjelenést most 2006 második negyedévre írják link
Meg fog ez jelenni vmikor? Vagy csak az unokáink fognak vele játszani a holofedélzeten?
ilyenkor most mivan??
mert még nem láttam kijönni
na errõl is letettem már
maradok a jó öreg PotC nél
<#idiota>#idiota>
mert még nem láttam kijönni
na errõl is letettem már
maradok a jó öreg PotC nél
<#idiota>#idiota>
Akkor ma már kapható, bocs tegnap (most nézem, hogy most már holnap van...)???
Aki megtalálta, dobjon egy linket, please!
Aki megtalálta, dobjon egy linket, please!
azert huzzak az idot, hogy beleoszuljunk 😊
pedig mar nagyon kivanja a testem a karib tengeri portyakat, fosztogatast stb... :-)
pedig mar nagyon kivanja a testem a karib tengeri portyakat, fosztogatast stb... :-)