1665
  • OculusDei
    feladom én is. háromszor kezdtem már újra és mindig belefutok egy olyan helyzetbe, hogy nemtudok továbbmenni mert kifagy. nem segít a windowed mód se...
    ha lesz pecs, vagy eredeti game - amit nem hiszem hogy megveszek a starforce miatt - akkor folytatom.
    pedig teccik nagyon...
  • OculusDei
    menj el - mindig elfelejtem a nevét - a guadalupe es martinique között levő lakatlan szigetek közül ahhoz amelyiknek olyan jó nagy öble van. ott moor, azt a többit megoldod szerintem...
  • Pluskast
    mondjuk én ott akadtam el hogy megvan a térkép. Na onnan mi a szösz a teendő?
  • haxoror
    Ha eslő találkozáskor kinyírom a tesómat akkor gondolom a fősztori vele együtt meghal, igaz?
  • zizz21
    Tényleg mivan a kalőzgyűlés után? Mi a fősztori? Jár már vki ott? Megvolt a gyűlés aztán kész,semmi sehol. Hogyan lehet,h jóban leszek vkivel a kalózokon kívül is? Pedig a carrier azt irja,h a kalózok és a franciák közt béke van de Velem mégsem "békéznek" a farnciák.
  • haxoror
    thx akkor ez megoldódott
  • bgabor
    Hát igen, ez a szokásos orosz "minőség" a játékprogramok terén. :-(
  • bgabor
    Igen, pontosan így van. Én közvetlenül boardingolás előtt a hajóorvost szoktam passengerré kinevezni, hogy legyen, aki hazavigye az eladásra szánt új hajót.
  • haxoror
    ez fura mert nekem a tactics 4-en van és a tüzéremet már sikerült egyszer megtennem egy elfoglalt hajó kapitányának, vagis megvan, akkor még csak passanger volt mert elfelejtettem a felfogadása után beosztani tüzérnek, lehet hogy kell egy extra passanger akinek a képesítése is megvan hogy legyen így egy ráérő vki akit kinevezhetek kapitánynak?

Na majd letesztelem
  • haxoror
    Utána énekeld hogy "The World is not enough lallalala..."
  • haxoror
    thx az ablakban futtatás úgy tűnik megoldotta már nem fagy annyit!
  • OculusDei
    na jó én még ott nem járok...
  • gersgorin
    akkor légyszives avas be, hogy mi van a kalózgyülés után?:)
  • OculusDei
    nemtom neked miért nincs sztori... szerintem mindenkinek van rajtad kívül.
  • gersgorin
    Csak sajnos ott a "ha", és egyre több "ha" van. Sajnos kezd az agyamra menni ez a "játék", sztori nélkül kurva gáz :(...még jó hogy itt a Call of Juarez is.
  • bgabor
    Kár, hogy nincs valami mod, ami szebbé varázsolja a hajót "belsőnézetből".
    Jelenleg a hat évvel ezelőtti színvonalat idézi.
    Pedig micsoda játék lehetne ebből, ha mondjuk Oblivion szintűen lenne megvalósítva.
  • OculusDei
    de azok igen. csak elég gyenge a luckom,így sokszor lebukom odabent.
  • 6600GT
    ez a game milyen???? JÓ???
  • CS@
    A kormányzó üzenete mely szerint a franciák hadban állnak az angolokkal…háááát elég érdekes.
  • gersgorin
    rono: sztem azért nem válaszol senki, mert már ez meg lett beszélve, hgoy mindenkinek elszáll, és hogy nincs ellenszer, talán csak ha leveszed a víz minőségét.
  • Rono
    Senki nem tudja hogy miért száll el ez a k***rva program? 3x szorra kérdezem és basztok válaszolni!
  • gersgorin
    Előbb utóbb mindenki kalóz lesz a sztori szerint, sőt több mint kalóz, új nációt akarnak létrehozni, ami előbb még csak a kalózokból áll. - amúgy megnéztem az ending-movie-kat (1.5giga, mert vagy 5féle vég 5féle nyelven :P) és még új zászlót is kapunk a halálfejes helyett.
  • CS@
    Aha, szinte mindenkivel jóban vagyok kivéve a kalózokat, úgyhogy ezt nem vágom, de azért érdekel, hogy kalózként ha belopakodsz egy városba, akkor még az utcai árusok sem szolgálnak ki?
  • OculusDei
    mert kalóz vagyok. és sokszor csak az isla mona jut nekem. ott meg ugye nincs egy se...
  • gersgorin
    Az előző hozzászolásra: upgrade-elni kell a shipyard-ot, és ez tuti. Csak akkor lehet ha tied a kolónia. Elég hülye megoldás, de már nem érdemes ilyesmin meglepődni.
  • CS@
    OculusDei #433 :Amúgy mi szükséged lenne arra, hogy a Store -ban személyes cuccokat áruljanak? Mert szerintem erre aztán semmi szükség nincs, szinten minden városban van vagy 4 ember aki ezzel foglalkozik, minek még egy ötödik is?
    Ezekre a csontváz meg egyéb POTCből visszamaradt dolgok kilockolására szerintem semmi esély nincs, mivel ha jobban körbenézel a játék mappáiban, akkor láthatod, hogy már a modellek sincsenek meg hozzá.

Bgabor #436 : Elegendő tactics skill(minden 2dik pont +1hajó, tehát 2hajóhoz legalább 4kell) + egy kapitány aki tudja vezetni.
    A Caravel alatti hajókat én sem tudom megvenni, pedig a szint bőven megvan hozzájuk, úgyhogy azokra csak tippem van: gondolom valamiféle reputáció kell a megvételükhöz(ha nem , akkor mondja meg aki biztosan tudja).

Azt fedeztem fel, hogy a WarGalleon kicsit bugos, hiába van meghatározva minden hajónál, hogy kell rá X mennyiségű Soliders és Musketeers ez a 2 fajta legénység ennél a típusnál mégsem szükséges.
  • gersgorin
    Itt is lehet venni, teljesen normális módon, legalábbis nekem megy.(Tehát pluszban). A "teljes"-el nem is arra gondoltam, hogy a fejlesztő ad ki újat, hanem hogy egy jobb törés jön, mert szerintem a törés miatt ilyen buta. Nekem legalábbis az egész "program" alkönyvtár törésnek volt minősítve, ez meg nem épp normális dolog.
  • Rono
    És azt senki nem tudja mitől szállhat el az engine.exe csak úgy váratlanul elég gyakran???
  • haxoror
    Ha jól emlékszem PotC-ban venni nem tudtál második hajót hanem csak foglalni.
    Szerintem itt is ez van, elfoglalsz egy akármilyen hajót aztán a shipyardban azt már lecserélheted
  • bgabor
    Lévén hogy az egész program a régi POTC-ból lett ki/átalakítva, nyilván vannak az inikben utalások a régi cuccokra. Bár ez nem jelenti azt, hogy ezek a dolgok valóban megvannak a játékban (textúrák,hangok stb).

Egyet áruljon már el valaki:
    Hogyan lehet hajót venni?
    Már úgy értem, hogy megtartom a régi hajómat, és veszek egy másodikat, ait a gép irányít majd. Hiába vannak meg a feltételek, mindig szürke a buy gomb.
  • bgabor
    Hát ennél teljesebb verzió nemigen lesz.
  • zizz21
    Én szeretem ezt a játékot de tök olyan,mintha egy készülő játéknak lenne a demója v vmi beta verziója.
  • OculusDei
    van ebben beleírva még skeleton monster is. van egy csomó helyszín csak ki van disablezva. már sikerült kinyitnom a brothel ajtaját de üres. meg igazából nem akarom meghekkelni, csak kísérletezgetem. ám ha a kereskedőknél ha sikerülne elérnem, hogy ne csak cargot de itemeket is adjanak az lenne a jó... mert engem tök zavar, hogy még mondja is de nem lehet.
  • gersgorin
    miért te tudsz bankot építeni?:) én is sejtettem amit irtál, remélem lesz kedvem újrakezdeni, ha egyszer lesz egy teljes verzió
  • OculusDei
    ha a bankot felépíted az elfoglalt kolónián akkor az működik is?
  • OculusDei
    most nézegettem az ini fájlokat... ebben a játékban léteznek olyan helyek: jungle, seashore... tehát amivel mi toljuk az csak a fele a játéknak szerintem. konkrétan kidolgozva az encounterek meg minden. remélem igazam van és lesz valami unlock. a starforce miatt megvenni tuti nem fogom. de ha valaki megteszi, az beírhatná a tapasztalatait... egyszerűen nem hittem el, hogy az új kevesebb mint a régi. és igazam lett.
  • Rono
    Én felraktam a Reloaded féle változatot és folyton elszáll a játék véletlenszerűen, nemtudom miért!!!! A config Sapphire Radeon X1600 pro VGA athlon 64 3000+ asus a8n5x, dt 347..mi lehet a baj?Crack is fenn van meg minden, de mégsem jó, pedig nagyon szeretnék vele játszani de igy csak szenvedés! a válaszokat előre is köszi!
  • gstup
    Szia!Én lehet hogy holnap megpróbálok,majd irok.De nekem nem eredeti gamem van.
  • gersgorin
    neten probálta már vki? nincs kedve vkinek szervert csinálni? vki aki gyors nettel rendelkezik
  • gersgorin
    hu köszi, szerintem tök jó, mindig is tetszett volna igy, csak kicsit béna hogy fel-le mászkálnak nem pedig valami hasznossal foglalkoznak