Age of Pirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fresh Duke
1000 Sorry, de ahonnan be akartam szerezni, ott ezt rakták be képnek hozzá, szóval nem tudtam, hogy más game. 😞
Hameg nem abból való, v.ki rakna be nekem (link is jó) képet róla?
1000 THX.

A heavy cost. I pay it gladly.

CS@
Szerintem meg egyáltalán nincs szarrá tördelve a Program könyvtár, sõt egy az egyben az eredeti(a modules könyvtárban található két fájl + az exe az már nem).
Az install után bizonyára neked is feltûnt, hogy nincs a játékban Program könyvtár, gondolom ezt tartották a legegyszerûbb megoldásnak, hogy kikerüljék azt, hogy az install ezt valamilyen okból ezt nem rakja fel. De nehogy azt hidd már, hogy a RELOADED –es emberkék nekiálltak az összes konfigurációs fájlt átirogatni.

Amúgy lekopogom, hogy a 8óra alatt nálam még 1x sem fagyott vagy CTDzett.
Viszont amit itt már többen is írtak, hogy a történet egy bizonyos pontján mindig megfagy, ezzel kapcsolatban jó lenne tudni azt, hogy vajon ez a pont mindenkinél ugyanott van e, mert ha igen, akkor az már erõsen crack hibára utalhat. Úgyhogy akik így jártak azok írják már meg pontosan a jelenséget.

pedig eddig minden olyant szedtem le ami RELOADED volt, mert azok mindig faszán mentek! de ez most nagyon fuck, pláne Starforce iazevedo D😄😄
igen a Reloaded féle verzio nagyon vicces, nekem is az vanm és csak úgy röpköd a program 😄 nem lehet vele normálisan játszani, és igy a játéktól elszomoritja az embert!
Arra céloztam, hogy nekem a RELOADED verzió van, ami sztem szarrá van tördelve, mivel az egész "program" alkönyvtár crack-nek van minõsítve. Szerintem õk baszták így el a dolgot, és nem ilyen egy 1.4es verzió szám alatt futó program minõsége. Ezt egyszerüen nem tudom elhinni. Szóval ha 18.-án bemész a boltba, és megveszed, akkor sztem nem ezt kapod.
CS@
A characters képernyõn a ráklikkelsz arra az emberkére, akinek odaakarod adni, aztán a tulajdonságok és az itemek alatti item gombra ráklikkelsz és odaadod.

Sziasztok!Egy csatában legyõztem egy kapitányt és a talált tárgy egy távcsõ volt,de sehogy sem tudom használni?Esetleg vlkinek tipp?

Fejtsd már ki légy szíves, mit értesz az alatt, hogy:
"csak azért mert nem a hivatalos verzió van a kezünkben"
Már többször is mondtad ezt, és gondoltam mostmár rákérdezek.
Szóval mégis milyen verzió lenne a kezünkben?

Újabb édes bug:

A lineship-emmel kia akarok kötni Jamaikában (eleve spanyol vagyok szal a fõvárosom plusz nekik is dolgozom) de a kikötõben ott töketlenkedik 2 angol kereskedõhajó (akikkel a spanyolok egyébként szövettségesek) mondom nem érdekel, ki akarok kötni.
Ilyenkor persze a program mindig azt kérdezi hogy meg akarom-e támadni az ezesetben angol kereskedõket, igen nyomok mert sehogy másként nem tudok kilépni a világtérképrõl.
Nem is szokott gond lenni na most volt, az szövetséges angol kereskedõ egy Lugger-rel (lol <#idiota>) tüzet nyit rám, egy spanyol haditengerészeti lineshipre (vagyis rám), a saját fõvárosom kikötõjében a saját erõdöm elõtt.

700 aranyamba került megvesztegetni hogy ugyanmár ne akarjon pont ITT öngyilkos lenni mert az sokat ártana a karrieremnek, rendes volt, megkegyelmezett nekem <#idiota>

A lineshipet eladtam és vettem helyette egy tartane-t, sikerült vele elfoglalnom egy schoonert most inkább azzal nyomulok, több az xp és kevesebbe kerül a legénység.
Ellentétbe a PotC-al itt szinte minden a tiszteken múlik, jó tisztekkel a nagyobb hajó elfoglalása is oké és ez az újítás tátszik hogy a tisztjeim végre nem vesznek részta a boardingban így hála az égnek nem kell mikrozni velük minden támadásnál.

???
Kemény egy hete jött ki a játék, és a magyarításokat hónapokig/évekig készítik.
Komolyan kérdezel ilyen hülyeségeket?

(Megjegyzem egyáltalán nem biztos, hogy valaha bárki is magyarítani fogja ezt a programot, mert egyáltalán nem olyan minõségû és népszerûségû játékról van szó,hogy valaki egyáltalán belevágjon az magyarosításba)

Töltsd le az orosz verziót "Shevchenko" wehehehe <#hehe>

Shevchenko
Magyarosításról tudtok valamit?

FORZA MILAN!!!

Elõször az üres posztra kell kattintani, aktív lesz lentebb az "assing" leirat, és azt megnyomva tudod kiválasztani az klienst.
Agamemnon
Bizti én vagyok újra vak, de hogyan lehet a halyóra kinevezni a segédeket? Hiába veszek fel különbözõ officer-eket, akkor sem tudom õket semmilyen posztra sem helyezni, max arra jók, ha elfoglalok egy másik hajót, akkor kapitánnyá nevezhetem ki õket...
szóval melyik ablakban kellene tudnom ezt megtenni?

Minek van Bank ha egyik helyen sincs nyitva????
Ha a térképet megkaptam útánna a fõstori hogy folytatodik?
Kipróbáltam, ha megölöd akkor a fõsztorinak örökre annyi.

you're lucky guy
Én egybõl kinyirtam a kalozvezért! 😊 használjátok a V gombot is, az a nagy és erõs csapás
Ezt osztom, akár harmincadik szintü is lehet vki, kitanulva mindent a kardozásról, max hp stb, ezt a faszit szerencse nélkül nem lehet megverni (és itt nem a luck-ra gondolok).
CS@
A fõszálban ott tartok, hogy levertem a kalózvezért, ezzel kapcsolatban, annyit megjegyeznék, hogy én még ilyen mindenféle játékegyensúlyt mellõzõ baromságot, mint ez a még talán egy játékban sem láttam.

CS@
Ránézésre látod, hogy valami nem stimmel és, ha még a kép linkjét is megnézed, akkor máris látszik, hogy ez biza egy PiratesOfTheBurningSea kép(perpillanat pont az, ami a sitejuk fõoldalán is van).

Most vagy az én videókártyám ratyi, vagy tényleg nincs ilyen durva shader a játékban.
Jaja, nekem is gyanús volt, de honnan tudod?
CS@
Dehogynem! Ha azt választod, hogy megölöd és legyõzöd, akkor nem fut az sehova, hanem meghal. Ilyenkor értelemszerûen tied a kincs és fogalmam sincs mi lesz a fõszállal.

Fresh Duke: ha játszottál vha a Seadogs I., Seadogs II., Pirates of the Carribean sorozat vmelyik tagjaval akkor ezt is úgy képzeld el. Bár sokak szerint (szerintem is) ez alul múlja a többit, de valószínüleg csak azért mert nem a hivatalos verzió van a kezünkben. Sajnálom, csalódtam, a baj az h ezek után megvenni sincs kedvem.
CS@
Fantasztikus...csak az a gáz vele, hogy nem ebbõl a játékból van.

Agamemnon
Ja, köszi, csak oda nem írt nevet....

Akit érdekel,

CHEAT - CHEAT - CHEAT

akit, nem, ne olvasson tovább...

A saját játék könyvtáratokban menjetek ide:
G:\Games\Age of Pirates - Caribbean Tales\Program\characters\
itt keressétek meg ezt a file-t:
characters_init.c

vegyétek le róla az írásvédettséget, és nyissátok meg editorban. A többi csak rajtatok múlik. 😄
A módosítások csak az új játéknál lépnek érvénybe.

Hogy mûködik-e?

hát, úgy tûnik...

nem problem, amugy csak a CRT monitoron olyan hogy a viz átolvad a hajon, tehát átlátni a hajot, a TFT LCD-m en nem!pedig ugyan az a config!
Fresh Duke
Bocsesz, nem ekkorába akartam. 😞

Fresh Duke
Remélem jól raktam be.

Ha még nem találtad volna meg Santiago Vega-t: Jamaica-n van
Fresh Duke
Keressek 1 jó képet?
1pill és rakok.

Agamemnon
Én még sokat nem játszottam vele, szóval nem tudok véleményt mondani... Elsõ ránézésre jónak tûnik, olvass vissza, hogy mit írtak a többiek.

Fresh Duke
Ja, a térképe nagyon hasonlít a Pirates!-hez.
(Ami nagyon jót jelent 😄)

Agamemnon
Hol van Santiago Vega? Mert én nem látom, és oda kellene vinnem egy ürgét Montserrat-ról... Hipanoiola-n van? Vagy hol?

Fresh Duke
Hy all!
V.ki elmondaná nekem milyen ez a játék?
Az érdekel, hogy:

Milyen a gépigénye?
Mirõl szól?
Hasonlít-e a Karib Tenger Kalózaihoz?
Hasonlít-e a Sid Meyer's Pirates!-hez?
És egy vélemény, hogy ki szerint jó játék-e?

Mert ha nagyon jó, akkor 100%, hogy beszerzem.

Agamemnon
Itt van a térkép, ha kell nagyban, vagy be akarjátok rakni a bannerba linkként, akkor szóljatok és feltöltöm valahová.

Ok!Elinditottam,de már el is szált,akko ezt kihagyom 1darabig!<#duhos2>
ha a reloaded változat van meg neked akkor annak van egy crack mappája azokat kell bemásolni a megfelelõ helyre a játékmappán belül, és akkor inditható a játék. mellesleg jegyzem meg hogy ez minden csak nem CRACK tehát lehet hogy fut a játék de folyton elfog szállni!doesnt work!<#violent>
egy ipse szokott üldögélni a isla monai kocsmában, vele tudsz beszélgetni hogy kivel akarsz jóba lenni!
Hali!
Valaki lécci segítsen,hogy kell elindítani a gamét....
Sorry,ha már sokszor leírtátok,visszaolvastam,de nem láttam hírtelen.
Elõre is thx!!!!<#worship><#worship>
vagy = fagy
zizz21
És aztsem tudja senki,h hogyan lehet békét kötni vkivel ha kalóz vok??? legalább csak egy nemzettel... Vagy nem lehet visszamenni vmelyik másik nemzethez?

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

A játék periodikusan vagy ki nálam, egy bizonyos idõ után, lehet másnál is..Még arra is gondoltam hogy a Forceware cég dobta fel ezt a crackot a netre, fõleg kibaszásból 😊***anyjukat<#mf2>
zizz21
Nemtod megölni! Elfut <#vigyor2>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

zizz21
Az fasza ha semmi story line. <#idiota> Én (mint mondtam már) szeretem ezt a játékot de annyira nem,h most neki álljak elfoglalni mindent. Ha vkinek mondjuk mégis lenne vmi 6-7-8(vagy nemtom mennyi) város után akkor lécci irja meg!!! Na ebben például sokkal jobb volt a PotC. Köszi!

Ja és amúgy már a teljes Hispaniola, Tortuga, és Jamaica az enyém, de még mindig nem lépett közbe a story-line.
Lehetne szó végigjátszásról, csak az a baj hogy a fõsztori szerintem három sorba belefér 😞 A mellékküldetésekrõl nem is tudok, vki tud? Persze a taxizásokat, a kísérgetéseket nem tekintem mellékküldetésnek.
Agamemnon
Még valami, aki elõrébb jár a történetben, elkezdhetne írni egy végigjátszást... már ha nem nagy teher.

Agamemnon
Ha jól nézem a dolgokat, akkor ebben a részben is lehet úgyanúgy csalni, mint az Potc-ban, nincs meg valakinek, hogy pontosan, mit és hol kell átírni ahhoz, hogy a kezdõ karakter a megfelelõ tulajdonságokkal induljon...

Amúgy az normális, hogy az indulásnál azt írja ki, hogy initializing directx 8?

Ja, és most is lehet mondenféle gyógyító, meg értékes köveket találni a házakban, mint a Potc-ban? Ha valaki felfedezne valami rejtekhelyet, vagy eldugott kincsekkel teli zugot, akkor szóljon...