1665
  • gettobuxa
    cs@ te hol tartasz, micsinálsz?
  • gettobuxa
    még annyit, mire jó ha van tisztem? hajót kepcsör ugye, meg még? nem mintha nem birnám kiköhögni a fizetését :) vagy gondolom ha felveszek egy tüzér tisztet, pontosabb lövések lesznek... de a 66 ágyúmmal igy is lezúzok mindenkit... vagy milyen tisztet érdemes?
  • gettobuxa
    az abilitiket is 1641 nyarán választottam ki, mer gyanús volt h az add gomb ég :)
  • gettobuxa
    óóbazze

kösz :)
    elég süsü vagyok, ez életem első nem FPS játéka :)
    akkor most szét is osztom a felgyülemlett 16 skillsemet :)))
  • CS@
    Igen.
    Így.
  • CS@
    A skilleket is ugyanúgy eloszthatod, ahogy a képességeket megveszed.
    Felül látszik mennyi elosztható pontod van, ha bármelyik skillre ráklikkelsz, akkor megjelenik rajta egy célkereszt, ha arra ismét ráklikkelsz, akkor egy pont arra megy.
    Ha valami nem tiszta, akkor bármin nyomvatartod a jobb klikket és elmondja mirevaló.

Kijössz a Islaona -ról és rögtön oda tudsz SailTo –zni a kalózhoz.
  • hiba
    udv
    anno jatszottam a pirates of the caribbean-nel most felraktam ezt is es mintha tok ugyan az lenne csak uj kontosbe?
    meg a kezeles is nagyon hasonlo, az irnyitas, a kamera mozgas stb
    nemnagyon kovetem mar a game vilagot igy nem vagyok kepben hogyis van ez ?
  • gettobuxa
    ja meg a másik a rabszolgás meló... mikor letámadok egy hajót, nem ír ilyen opciót hogy túszul ejtem a legénységet, kitör a csata és lenyírok mindenkit. utána meg elsüllyed ugye... eddig 1 rabszolgás melót csináltam meg majd' 2 év alatt, azt is úgy, hogy boltban vettem a rabszolgákat, ráadásul nem is olcsó, sztem az egész melóért nem kaptam annyit.
    ez a típusú meló amúgy se érdekel, de azért egyet csak megcsináltam, a kiváncsiság kedvéért
  • gettobuxa
    az a képesség, ami jobb oszlopban van, az világos. nekem 8 van: gunner, windcatcher, trader, merchant, boarding master, pack rat, student, bookworm.
    de ezek a képességek. a skills az más, az a középső oszlop. nekem ott 16 van, mindegyik 1-es kiv. taktix...
    tudom hogy kell tiszteket venni, csak nem tudom van-e értelme, így is lezúzok bárkit. másik hajó meg nem kell, a warshipemen is elfér minden (4603 hold)
    vagy van vmi amit kizárólag több hajóval lehet véghezvinni?
  • Agamemnon
    A skilleket te tudod növelni, szintlépéskor kapsz pontot, és azt arra költöd, amire akarod. Tiszteket a kocsmában tudsz felvenni, ugyanott, ahol legénységet, csak a második fülre kell kattintani. Ahhoz, hogy tudj egy másik hajót is irányítani, kell egy pár dolog:
    megfelelő számú legyénység
    szabad tiszt, aki el tud kormányozni egy hajót
    legalább 2-es szintű tactic (minden második szint után egyel több hajót tudsz irányítani)

Asszem ennyi
  • gettobuxa
    nekem is kifagy, pedig egy erőművem van :(

1641 októbere van, egy warshipem van, 390.000 pezetám, 370.000 experiencem
    a kormányzótól még mindig kapom a fizetésemet, pedig már 1 éve nem csináltam neki munkát. most a storyval szenvedek, vmi kalózkapitányt keresek a sziget körül, de sehol nem lelem, 3 hónapot voltam vizen, 500 vihar jött közben meg 800 angol hadiflotta (az angoloknál bastard vagyok) iszonyatosan eszi a pénzt a vihar, ez a buzi kalóz meg nincs sehol...

16 skills-em van, viszont mindegyik egyes szintű, kivéve a taktix-ot, az 2... ezek mért nem nőnek? mert csak 1 hajóm van? vagy mert nincsenek tisztjeim?
  • CS@
    Ja, ha nekiülök, akkor egyszerűen képtelen vagyok abbahagyni.
  • OculusDei
    wow.
    de látom azért tolod ezerrel...
  • CS@
    A Spanyol kormányzó elküldött, hogy a SanGil nevű Lugger –t kísérjem vissza.
    Ahhoz képest, hogy mennyi rakomány és legénység van rajta elég jól fordul még ha egy max navigációs kapitány vezeti akkor is.

Ha meg megpróbálok leszedni róla valamit, akkor EZ történik.
  • zizz21
    Tulajdonképpen a már lejebb említett újságban volt még,h a készítőknek pont ez volt a célja,nincs story viszont van kalózos fun...
  • zizz21
    Isten őrizz! Igazad van,ha Én kiakarok próbálni egy játékot,kipróbálom tök mind1 mi róla a véleménye másnak. (de attól még nem akarom elvenni senkinek a kedvét )
  • aricsi
    Sztem zsír a cucc.Pff nincs történet,Pirates!-be se volt nagyon.Viszont ez sokkal jobb kalózos fun.:)
  • Lui76
    Én olvasom amit írtok...
    De még csak egy gyors tengeri ütközetet próbáltam ki
    a tenger közepén...
  • CS@
    Akkor ezek szerint már nem csak a videók alatt fagy.
    800x600 –nál nem lehet kissebre venni, ezt az engine.ini –ben manuálisan is megteheted.
  • bauer15
    mwgpróbáltam de nem jött be más program nem kell?
    és az optionsba be se tudom állítani ksebb felbontásra mert abbol is kilép egyszerűen
  • CS@
    Ha mindig a video alatt lép ki, akkor az eléggé lejátszó vagy codec hibára utal.
    Telepítsd fel a CD Redist könyvtárából a mediaplayert(MPSetup.exe).
    Ha ezután is gebasz van a videóknál, akkor a Resource\Videos\English –ből helyezd át valahova máshova a „IntroBeatrice.wmv”(csaj kezdővideó) és a „IntroBlaze.wmv”(csávó kezdővideó) –fájlokat, így nem tudja betölteni és rögtön a játékban találod magad(ha tényleg a videók miatt van gond).
  • bauer15
    na sikerült elidndítanom
    és elindítom bejön az első intró kilép egyszerűen
    újra elindítom egy kicsit tovább megy az inro megint kilép és egyre tovább megy mi lehet a gond?
  • CS@
    Remélem a CaptainBlood –al azért nem lódulnak át a ló másik oldalára és nem egy POTC szintű történet lesz.

„amit nem mondok,mert nem akarom elvenni a kzdők kedvét” – Szerintem aki más véleménye alapján nem játszik egy játékkal az meg is érdemli(ezt nehogy személyes sértésnek vedd, mert ez ugyanúgy igaz az én véleményemre is).
  • zizz21
    Igen Én is gondolkodtam rajt,h talán túl könnyűn volt?! Vagy csak Én vok túl jó?! Szal "komolyra" fordítva a szót,feljebb tettem már Én is régebben is meg most is. De a lényeg még megmarad... (amit nem mondok,mert nem akarom elvenni a kzdők kedvét)
  • OculusDei
    csak szimplán tedd be a tobbi mappa közé a játék könyvtárban.
  • bauer15
    van a crack ben egy program nevű mappa azt mire kel felülírni
  • OculusDei
    tedd át a beállításokat bal odalt normalra, a város kezdőt townra, kapcsolj ki minden könnyítést - na jó a hajó sebességét én is bekapcsolva hagytam mert megőszültem egy kör alatt... - és máris nem fogsz 20 perc alatt korvettet foglalni... érdemes az overall difficultyt is kettesre tenni minimum.
    (én már tanultam a potc-ből. nagyon gyenge ha nem kapcsolsz rá egy kicsit. a modok is ezért rosszak. nincs bennük kihívás.)
  • zizz21
    Kezdtem egy új gamet,mondom hátha újra izgi lezs játszani mint régen... 20 perc játék után,már 55ezrem volt meg egy briggem(de lehetett volan korvett is,de így is sok a minuszom) ,szal a lényeg,h nem lett izgibb... Nem sok jövőt jósolok Neki(mármint Magamnál :D )Ja meg olvastam,h ez direkt lett ilyen story nélküli. Ugyanez a cég már csinálja(ha minden igaz) az AoP:Captain Blood-ot! Ami egy valódi kalóztörténetet dolgoz fel,határozott történetvezetéssel(most idéztem :p),rengetek küldivel meg mellékküldivel.
  • zizz21
    Barbadoson
  • CS@
    Bridgetown = Barbados
  • Realtibi
    az a bridgetown hol van???
  • CS@
    Szerintem csak rosszul „crackeltél”, az engine.exe -n kívül a Program és a Modules könyvtárat is be kell másolni(eredetit felülírva) a játék mappájába.
    Hasonlítható a POTChez csak itt még több bug van :)
    Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy összességébe tulképp nem valami jó a játék, de azért nekem még bejön.
  • bauer15
    Age.of.Pirates.Caribbean.Tales-RELOADED
    csá ezt leszedtem és volt benne crack ki krekkeltem és bejön a bejön a checking disc és kilép be se jön a játék mi lehet a gond vagy hogyan kéne elindítanom?
    help
    amúgy jó játék?mihez lehetne hasónlítani?
  • gettobuxa
    köszi
  • OculusDei
    a ráosztott pontoktól amit szintlépéskor kapsz. persze ha arra osztod...
  • gettobuxa
    ÉS a Tactics mitől nő?
  • OculusDei
    doncarlos: ha visszaolvastál volna akkor tudnád. egyébként még nincs. (NEM KELL KIABÁLNI)

gettobuxa: ne csinálj több küldetést az adott nemzetnek. vagy ha egy másik nemzettől kérsz lom-ot akkor az első automatice semmis lesz.
  • doncarlos
    hali ! a magyarítással kapcsolatban köszönöm az észrevételeket (SENKI SEM VÁLASZOLT). legalább annyit hogy van vagy nincs? köszi
  • gettobuxa
    Sziasztok!
    ha elvállalom, hogy vmelyik nemzetnek dolgozzak és aztán már nem akarok, akkor hogyan lehet felbontani a szerződést?

Köszi
  • zizz21
    Ajjnye! Most látom,h milyen jó a bannerünk! Grat!!!