Age of Pirates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha lesz pecs, vagy eredeti game - amit nem hiszem hogy megveszek a starforce miatt - akkor folytatom.
pedig teccik nagyon...
<#szomoru1>#szomoru1>
aut viam inveniam aut faciam
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Na majd letesztelem
<#smile>#smile>
Jelenleg a hat évvel ezelõtti színvonalat idézi.
Pedig micsoda játék lehetne ebbõl, ha mondjuk Oblivion szintûen lenne megvalósítva.
Ezekre a csontváz meg egyéb POTCbõl visszamaradt dolgok kilockolására szerintem semmi esély nincs, mivel ha jobban körbenézel a játék mappáiban, akkor láthatod, hogy már a modellek sincsenek meg hozzá.
Bgabor #436 : Elegendõ tactics skill(minden 2dik pont +1hajó, tehát 2hajóhoz legalább 4kell) + egy kapitány aki tudja vezetni.
A Caravel alatti hajókat én sem tudom megvenni, pedig a szint bõven megvan hozzájuk, úgyhogy azokra csak tippem van: gondolom valamiféle reputáció kell a megvételükhöz(ha nem , akkor mondja meg aki biztosan tudja).
Azt fedeztem fel, hogy a WarGalleon kicsit bugos, hiába van meghatározva minden hajónál, hogy kell rá X mennyiségû Soliders és Musketeers ez a 2 fajta legénység ennél a típusnál mégsem szükséges.
Szerintem itt is ez van, elfoglalsz egy akármilyen hajót aztán a shipyardban azt már lecserélheted
Egyet áruljon már el valaki:
Hogyan lehet hajót venni?
Már úgy értem, hogy megtartom a régi hajómat, és veszek egy másodikat, ait a gép irányít majd. Hiába vannak meg a feltételek, mindig szürke a buy gomb.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
A fedélzeten a legénység bekapcsolásához a „AICameras.c”(Program\sea_ai) –fájlban a „Sailors.IsOnDeck = 1” értékét 0 -ra javítani.
wow mi történt :D megprobálták visszavenni Tortuga-t :D a spanyolok, jöttek 1000el, rakat katona meg minden, egyikbe bele is futottam, annyi katonát hoztak, hogy szerintem most szenvedtem eddigi legnagyobb vereségem.
Még szerencse h volt kéznél egy full-tuningos battleship ;)
Ha megtámadnak figyelmeztet a gép, hogy ennyi meg ennyi napod van odaérni, mert különben elveszik a város.
Építs warehouse-t, megnöveli a store befogadó képességét.