Age of Pirates

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

feladom én is. háromszor kezdtem már újra és mindig belefutok egy olyan helyzetbe, hogy nemtudok továbbmenni mert kifagy. nem segít a windowed mód se...
ha lesz pecs, vagy eredeti game - amit nem hiszem hogy megveszek a starforce miatt - akkor folytatom.
pedig teccik nagyon...
<#szomoru1>

aut viam inveniam aut faciam

menj el - mindig elfelejtem a nevét - a guadalupe es martinique között levõ lakatlan szigetek közül ahhoz amelyiknek olyan jó nagy öble van. ott moor, azt a többit megoldod szerintem... <#vigyor>

Pluskast
mondjuk én ott akadtam el hogy megvan a térkép. Na onnan mi a szösz a teendõ?

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Ha eslõ találkozáskor kinyírom a tesómat akkor gondolom a fõsztori vele együtt meghal, igaz?

zizz21
Tényleg mivan a kalõzgyûlés után? Mi a fõsztori? Jár már vki ott? Megvolt a gyûlés aztán kész,semmi sehol. Hogyan lehet,h jóban leszek vkivel a kalózokon kívül is? Pedig a carrier azt irja,h a kalózok és a franciák közt béke van de Velem mégsem "békéznek" a farnciák.

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

thx akkor ez megoldódott

Hát igen, ez a szokásos orosz "minõség" a játékprogramok terén. :-(

Igen, pontosan így van. Én közvetlenül boardingolás elõtt a hajóorvost szoktam passengerré kinevezni, hogy legyen, aki hazavigye az eladásra szánt új hajót.

ez fura mert nekem a tactics 4-en van és a tüzéremet már sikerült egyszer megtennem egy elfoglalt hajó kapitányának, vagis megvan, akkor még csak passanger volt mert elfelejtettem a felfogadása után beosztani tüzérnek, lehet hogy kell egy extra passanger akinek a képesítése is megvan hogy legyen így egy ráérõ vki akit kinevezhetek kapitánynak? <#fejvakaras>

Na majd letesztelem

Utána énekeld hogy "The World is not enough lallalala..." <#idiota>

thx az ablakban futtatás úgy tûnik megoldotta már nem fagy annyit! <#worship>

na jó én még ott nem járok...
<#smile>

akkor légyszives avas be, hogy mi van a kalózgyülés után?:)
nemtom neked miért nincs sztori... szerintem mindenkinek van rajtad kívül.

Csak sajnos ott a "ha", és egyre több "ha" van. Sajnos kezd az agyamra menni ez a "játék", sztori nélkül kurva gáz :(...még jó hogy itt a Call of Juarez is.
Kár, hogy nincs valami mod, ami szebbé varázsolja a hajót "belsõnézetbõl".
Jelenleg a hat évvel ezelõtti színvonalat idézi.
Pedig micsoda játék lehetne ebbõl, ha mondjuk Oblivion szintûen lenne megvalósítva.

de azok igen. csak elég gyenge a luckom,így sokszor lebukom odabent.

ez a game milyen???? JÓ???

rono: sztem azért nem válaszol senki, mert már ez meg lett beszélve, hgoy mindenkinek elszáll, és hogy nincs ellenszer, talán csak ha leveszed a víz minõségét.
Senki nem tudja hogy miért száll el ez a k***rva program? 3x szorra kérdezem és basztok válaszolni!
Elõbb utóbb mindenki kalóz lesz a sztori szerint, sõt több mint kalóz, új nációt akarnak létrehozni, ami elõbb még csak a kalózokból áll. - amúgy megnéztem az ending-movie-kat (1.5giga, mert vagy 5féle vég 5féle nyelven :P) és még új zászlót is kapunk a halálfejes helyett.
CS@
Aha, szinte mindenkivel jóban vagyok kivéve a kalózokat, úgyhogy ezt nem vágom, de azért érdekel, hogy kalózként ha belopakodsz egy városba, akkor még az utcai árusok sem szolgálnak ki?

mert kalóz vagyok. és sokszor csak az isla mona jut nekem. ott meg ugye nincs egy se...

Az elõzõ hozzászolásra: upgrade-elni kell a shipyard-ot, és ez tuti. Csak akkor lehet ha tied a kolónia. Elég hülye megoldás, de már nem érdemes ilyesmin meglepõdni.
CS@
OculusDei #433 :Amúgy mi szükséged lenne arra, hogy a Store -ban személyes cuccokat áruljanak? Mert szerintem erre aztán semmi szükség nincs, szinten minden városban van vagy 4 ember aki ezzel foglalkozik, minek még egy ötödik is?
Ezekre a csontváz meg egyéb POTCbõl visszamaradt dolgok kilockolására szerintem semmi esély nincs, mivel ha jobban körbenézel a játék mappáiban, akkor láthatod, hogy már a modellek sincsenek meg hozzá.

Bgabor #436 : Elegendõ tactics skill(minden 2dik pont +1hajó, tehát 2hajóhoz legalább 4kell) + egy kapitány aki tudja vezetni.
A Caravel alatti hajókat én sem tudom megvenni, pedig a szint bõven megvan hozzájuk, úgyhogy azokra csak tippem van: gondolom valamiféle reputáció kell a megvételükhöz(ha nem , akkor mondja meg aki biztosan tudja).

Azt fedeztem fel, hogy a WarGalleon kicsit bugos, hiába van meghatározva minden hajónál, hogy kell rá X mennyiségû Soliders és Musketeers ez a 2 fajta legénység ennél a típusnál mégsem szükséges.

Itt is lehet venni, teljesen normális módon, legalábbis nekem megy.(Tehát pluszban). A "teljes"-el nem is arra gondoltam, hogy a fejlesztõ ad ki újat, hanem hogy egy jobb törés jön, mert szerintem a törés miatt ilyen buta. Nekem legalábbis az egész "program" alkönyvtár törésnek volt minõsítve, ez meg nem épp normális dolog.
És azt senki nem tudja mitõl szállhat el az engine.exe csak úgy váratlanul elég gyakran???
Ha jól emlékszem PotC-ban venni nem tudtál második hajót hanem csak foglalni.
Szerintem itt is ez van, elfoglalsz egy akármilyen hajót aztán a shipyardban azt már lecserélheted

Lévén hogy az egész program a régi POTC-ból lett ki/átalakítva, nyilván vannak az inikben utalások a régi cuccokra. Bár ez nem jelenti azt, hogy ezek a dolgok valóban megvannak a játékban (textúrák,hangok stb).

Egyet áruljon már el valaki:
Hogyan lehet hajót venni?
Már úgy értem, hogy megtartom a régi hajómat, és veszek egy másodikat, ait a gép irányít majd. Hiába vannak meg a feltételek, mindig szürke a buy gomb.

Hát ennél teljesebb verzió nemigen lesz.

zizz21
Én szeretem ezt a játékot de tök olyan,mintha egy készülõ játéknak lenne a demója v vmi beta verziója. <#crazya>

Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet

van ebben beleírva még skeleton monster is. van egy csomó helyszín csak ki van disablezva. már sikerült kinyitnom a brothel ajtaját de üres. meg igazából nem akarom meghekkelni, csak kísérletezgetem. ám ha a kereskedõknél ha sikerülne elérnem, hogy ne csak cargot de itemeket is adjanak az lenne a jó... mert engem tök zavar, hogy még mondja is de nem lehet.

miért te tudsz bankot építeni?:) én is sejtettem amit irtál, remélem lesz kedvem újrakezdeni, ha egyszer lesz egy teljes verzió
ha a bankot felépíted az elfoglalt kolónián akkor az mûködik is?

most nézegettem az ini fájlokat... ebben a játékban léteznek olyan helyek: jungle, seashore... tehát amivel mi toljuk az csak a fele a játéknak szerintem. konkrétan kidolgozva az encounterek meg minden. remélem igazam van és lesz valami unlock. a starforce miatt megvenni tuti nem fogom. de ha valaki megteszi, az beírhatná a tapasztalatait... egyszerûen nem hittem el, hogy az új kevesebb mint a régi. és igazam lett.

Én felraktam a Reloaded féle változatot és folyton elszáll a játék véletlenszerûen, nemtudom miért!!!! A config Sapphire Radeon X1600 pro VGA athlon 64 3000+ asus a8n5x, dt 347..mi lehet a baj?Crack is fenn van meg minden, de mégsem jó, pedig nagyon szeretnék vele játszani de igy csak szenvedés! a válaszokat elõre is köszi!
Szia!Én lehet hogy holnap megpróbálok,majd irok.De nekem nem eredeti gamem van.

neten probálta már vki? nincs kedve vkinek szervert csinálni? vki aki gyors nettel rendelkezik
hu köszi, szerintem tök jó, mindig is tetszett volna igy, csak kicsit béna hogy fel-le mászkálnak nem pedig valami hasznossal foglalkoznak
CS@
Bár nem éppen a legszebb/legjobb, de azért hátha érdekel valakit:
A fedélzeten a legénység bekapcsolásához a „AICameras.c”(Program\sea_ai) –fájlban a „Sailors.IsOnDeck = 1” értékét 0 -ra javítani.

Az fura, mondjuk én nem emlékszem hogy mennyi volt a népesség mikor elfoglaltam, most kb 1500, nekem mindig csak azért sírt, mert nem voltam Town, és az sok épületnél kritérium. Nem tudom hogy lehet növelni, én amit tudtam építettem, már úgy értem aminek csak a pénz volt az akadálya, azt megépítettem.
zizz21
Azért mert ha akarok építeni vmit,azt irja,h 800 népesség felett,Nekem meg 746 van. :P A morál már nõ lassacskán de a népesség nemnagyon.

CS@
CTD –vel kapcsolatban olvastam olyat is, hogy ajánlatos kikapcsolni a FullScreen –t. Szemre nem látszik különbséget ilyenkor sem, mert nem látod az ablak kereteit, és én 1024ben nem vettem észre semmiféle lassulást. Mivel CTD –m nem volt azt nem tudom, hogy van e haszna. Esetleg még megpróbálkozhatsz a Safe Mode bepipálásával is.

kicsi a népesség? arra gondolsz hogy village -> town? mert nem a népességtõl függ, építeni kell, akkor lesz town.

wow mi történt :D megprobálták visszavenni Tortuga-t :D a spanyolok, jöttek 1000el, rakat katona meg minden, egyikbe bele is futottam, annyi katonát hoztak, hogy szerintem most szenvedtem eddigi legnagyobb vereségem.
Még szerencse h volt kéznél egy full-tuningos battleship ;)

Ha megtámadnak figyelmeztet a gép, hogy ennyi meg ennyi napod van odaérni, mert különben elveszik a város.
zizz21
Ok,köszi! Csak még akkor várnom kell,mert kicsi a népesség szal nemtok építeni semmit. :P

Szerintem nem rossz - bár nincs rá bizonyítékom - ha jó morálú kormányzót teszel a város élére, az sem baj ha pénzt tartasz ott - ez tapasztalat -, és a templom is növeli a morált. (és barrak sem árt,) Egyszóval ha fejlettebb a város, jobb a morál.

Építs warehouse-t, megnöveli a store befogadó képességét.
zizz21
Nekem is ez volt megtámadtattam a hajóimmal az erõdöt,mire õk fogták magukat aztán elmentek. :P Egyébként fura de Nekem az 1 hajó jött be,lesz még max egy másik,ami viszi az élelmet,de nem kell több. A 1 hajóm az fregatt,de volt sokáig korvettem is,nem kell nagyobb.Meg ezek tetszenek,aztán,ami nem tetszik az nem lesz. <#vigyor2>

zizz21
Na elfoglaltam Tortugát! :D A kolónián,h nõ a népesség? Egyszerûen csak várjak és majd nõni fog? Hogy növeljem rajt a morált? És miért van,,,h mind a két elérhatõ bolt(Tortuga,kalóz sziget) fullon van és így nemtok eladni semmit?

hát nekem még nincs kialakulva, hogy milyen felállás is lenne jó, de azt már látom hogy Battleship lesz benne. Most van pluszban egy Warship meg egy WarGalleon, de egyiket eladom, mert sajnálatos módon iszonyat buta az AI. Ennél még a potc-ben is jobb volt. Hiába küldöm rá egy fortra (ami egy álló dolog, még meg se kéne nagyon eröltetnie magát) elhajózik a francba. Szóval tényleg csak teherhordásra lehet normálisan használni a plusz hajókat. - arról nem is beszélve amit itt vki említett, hogy folyton összeütköznek..szánalom