1665
-
haxoror #505 Töltsd le az orosz verziót "Shevchenko" wehehehe
-
Magyarosításról tudtok valamit? -
gersgorin #503 Először az üres posztra kell kattintani, aktív lesz lentebb az "assing" leirat, és azt megnyomva tudod kiválasztani az klienst. -
Bizti én vagyok újra vak, de hogyan lehet a halyóra kinevezni a segédeket? Hiába veszek fel különböző officer-eket, akkor sem tudom őket semmilyen posztra sem helyezni, max arra jók, ha elfoglalok egy másik hajót, akkor kapitánnyá nevezhetem ki őket...
szóval melyik ablakban kellene tudnom ezt megtenni? -
remys44 #501 Minek van Bank ha egyik helyen sincs nyitva????
Ha a térképet megkaptam útánna a főstori hogy folytatodik? -
haxoror #500 Kipróbáltam, ha megölöd akkor a fősztorinak örökre annyi. -
gersgorin #499 you're lucky guy -
Rono #498 Én egyből kinyirtam a kalozvezért! :) használjátok a V gombot is, az a nagy és erős csapás -
gersgorin #497 Ezt osztom, akár harmincadik szintü is lehet vki, kitanulva mindent a kardozásról, max hp stb, ezt a faszit szerencse nélkül nem lehet megverni (és itt nem a luck-ra gondolok). -
A főszálban ott tartok, hogy levertem a kalózvezért, ezzel kapcsolatban, annyit megjegyeznék, hogy én még ilyen mindenféle játékegyensúlyt mellőző baromságot, mint ez a még talán egy játékban sem láttam. -
Ránézésre látod, hogy valami nem stimmel és, ha még a kép linkjét is megnézed, akkor máris látszik, hogy ez biza egy PiratesOfTheBurningSea kép(perpillanat pont az, ami a sitejuk főoldalán is van). -
gersgorin #494 Most vagy az én videókártyám ratyi, vagy tényleg nincs ilyen durva shader a játékban. -
gersgorin #493 Jaja, nekem is gyanús volt, de honnan tudod? -
Dehogynem! Ha azt választod, hogy megölöd és legyőzöd, akkor nem fut az sehova, hanem meghal. Ilyenkor értelemszerűen tied a kincs és fogalmam sincs mi lesz a főszállal. -
gersgorin #491 Fresh Duke: ha játszottál vha a Seadogs I., Seadogs II., Pirates of the Carribean sorozat vmelyik tagjaval akkor ezt is úgy képzeld el. Bár sokak szerint (szerintem is) ez alul múlja a többit, de valószínüleg csak azért mert nem a hivatalos verzió van a kezünkben. Sajnálom, csalódtam, a baj az h ezek után megvenni sincs kedvem. -
Fantasztikus...csak az a gáz vele, hogy nem ebből a játékból van. -
Ja, köszi, csak oda nem írt nevet....
Akit érdekel,
CHEAT - CHEAT - CHEAT
akit, nem, ne olvasson tovább...
A saját játék könyvtáratokban menjetek ide:
G:\Games\Age of Pirates - Caribbean Tales\Program\characters\
itt keressétek meg ezt a file-t:
characters_init.c
vegyétek le róla az írásvédettséget, és nyissátok meg editorban. A többi csak rajtatok múlik. :D
A módosítások csak az új játéknál lépnek érvénybe.
Hogy működik-e?
hát, úgy tűnik... -
Rono #488 nem problem, amugy csak a CRT monitoron olyan hogy a viz átolvad a hajon, tehát átlátni a hajot, a TFT LCD-m en nem!pedig ugyan az a config! -
Bocsesz, nem ekkorába akartam. :( -
Remélem jól raktam be.
-
gersgorin #485 Ha még nem találtad volna meg Santiago Vega-t: Jamaica-n van -
Keressek 1 jó képet?
1pill és rakok. -
Én még sokat nem játszottam vele, szóval nem tudok véleményt mondani... Első ránézésre jónak tűnik, olvass vissza, hogy mit írtak a többiek. -
Ja, a térképe nagyon hasonlít a Pirates!-hez.
(Ami nagyon jót jelent :D) -
Hol van Santiago Vega? Mert én nem látom, és oda kellene vinnem egy ürgét Montserrat-ról... Hipanoiola-n van? Vagy hol? -
Hy all!
V.ki elmondaná nekem milyen ez a játék?
Az érdekel, hogy:
Milyen a gépigénye?
Miről szól?
Hasonlít-e a Karib Tenger Kalózaihoz?
Hasonlít-e a Sid Meyer's Pirates!-hez?
És egy vélemény, hogy ki szerint jó játék-e?
Mert ha nagyon jó, akkor 100%, hogy beszerzem. -
Itt van a térkép, ha kell nagyban, vagy be akarjátok rakni a bannerba linkként, akkor szóljatok és feltöltöm valahová.
-
Prett #478 Ok!Elinditottam,de már el is szált,akko ezt kihagyom 1darabig!
-
Rono #477 ha a reloaded változat van meg neked akkor annak van egy crack mappája azokat kell bemásolni a megfelelő helyre a játékmappán belül, és akkor inditható a játék. mellesleg jegyzem meg hogy ez minden csak nem CRACK tehát lehet hogy fut a játék de folyton elfog szállni!doesnt work!
-
Rono #476 egy ipse szokott üldögélni a isla monai kocsmában, vele tudsz beszélgetni hogy kivel akarsz jóba lenni! -
Prett #475 Hali!
Valaki lécci segítsen,hogy kell elindítani a gamét....
Sorry,ha már sokszor leírtátok,visszaolvastam,de nem láttam hírtelen.
Előre is thx!!!!
-
Rono #474 vagy = fagy -
És aztsem tudja senki,h hogyan lehet békét kötni vkivel ha kalóz vok??? legalább csak egy nemzettel... Vagy nem lehet visszamenni vmelyik másik nemzethez? -
Rono #472 A játék periodikusan vagy ki nálam, egy bizonyos idő után, lehet másnál is..Még arra is gondoltam hogy a Forceware cég dobta fel ezt a crackot a netre, főleg kibaszásból :)***anyjukat
-
Nemtod megölni! Elfut
-
Az fasza ha semmi story line.
Én (mint mondtam már) szeretem ezt a játékot de annyira nem,h most neki álljak elfoglalni mindent. Ha vkinek mondjuk mégis lenne vmi 6-7-8(vagy nemtom mennyi) város után akkor lécci irja meg!!! Na ebben például sokkal jobb volt a PotC. Köszi!
-
gersgorin #469 Ja és amúgy már a teljes Hispaniola, Tortuga, és Jamaica az enyém, de még mindig nem lépett közbe a story-line. -
gersgorin #468 Lehetne szó végigjátszásról, csak az a baj hogy a fősztori szerintem három sorba belefér :( A mellékküldetésekről nem is tudok, vki tud? Persze a taxizásokat, a kísérgetéseket nem tekintem mellékküldetésnek. -
Még valami, aki előrébb jár a történetben, elkezdhetne írni egy végigjátszást... már ha nem nagy teher. -
Ha jól nézem a dolgokat, akkor ebben a részben is lehet úgyanúgy csalni, mint az Potc-ban, nincs meg valakinek, hogy pontosan, mit és hol kell átírni ahhoz, hogy a kezdő karakter a megfelelő tulajdonságokkal induljon...
Amúgy az normális, hogy az indulásnál azt írja ki, hogy initializing directx 8?
Ja, és most is lehet mondenféle gyógyító, meg értékes köveket találni a házakban, mint a Potc-ban? Ha valaki felfedezne valami rejtekhelyet, vagy eldugott kincsekkel teli zugot, akkor szóljon...