1665
  • haxoror
    Töltsd le az orosz verziót "Shevchenko" wehehehe
  • Shevchenko
    Magyarosításról tudtok valamit?
  • gersgorin
    Először az üres posztra kell kattintani, aktív lesz lentebb az "assing" leirat, és azt megnyomva tudod kiválasztani az klienst.
  • Agamemnon
    Bizti én vagyok újra vak, de hogyan lehet a halyóra kinevezni a segédeket? Hiába veszek fel különböző officer-eket, akkor sem tudom őket semmilyen posztra sem helyezni, max arra jók, ha elfoglalok egy másik hajót, akkor kapitánnyá nevezhetem ki őket...
    szóval melyik ablakban kellene tudnom ezt megtenni?
  • remys44
    Minek van Bank ha egyik helyen sincs nyitva????
    Ha a térképet megkaptam útánna a főstori hogy folytatodik?
  • haxoror
    Kipróbáltam, ha megölöd akkor a fősztorinak örökre annyi.
  • gersgorin
    you're lucky guy
  • Rono
    Én egyből kinyirtam a kalozvezért! :) használjátok a V gombot is, az a nagy és erős csapás
  • gersgorin
    Ezt osztom, akár harmincadik szintü is lehet vki, kitanulva mindent a kardozásról, max hp stb, ezt a faszit szerencse nélkül nem lehet megverni (és itt nem a luck-ra gondolok).
  • CS@
    A főszálban ott tartok, hogy levertem a kalózvezért, ezzel kapcsolatban, annyit megjegyeznék, hogy én még ilyen mindenféle játékegyensúlyt mellőző baromságot, mint ez a még talán egy játékban sem láttam.
  • CS@
    Ránézésre látod, hogy valami nem stimmel és, ha még a kép linkjét is megnézed, akkor máris látszik, hogy ez biza egy PiratesOfTheBurningSea kép(perpillanat pont az, ami a sitejuk főoldalán is van).
  • gersgorin
    Most vagy az én videókártyám ratyi, vagy tényleg nincs ilyen durva shader a játékban.
  • gersgorin
    Jaja, nekem is gyanús volt, de honnan tudod?
  • CS@
    Dehogynem! Ha azt választod, hogy megölöd és legyőzöd, akkor nem fut az sehova, hanem meghal. Ilyenkor értelemszerűen tied a kincs és fogalmam sincs mi lesz a főszállal.
  • gersgorin
    Fresh Duke: ha játszottál vha a Seadogs I., Seadogs II., Pirates of the Carribean sorozat vmelyik tagjaval akkor ezt is úgy képzeld el. Bár sokak szerint (szerintem is) ez alul múlja a többit, de valószínüleg csak azért mert nem a hivatalos verzió van a kezünkben. Sajnálom, csalódtam, a baj az h ezek után megvenni sincs kedvem.
  • CS@
    Fantasztikus...csak az a gáz vele, hogy nem ebből a játékból van.
  • Agamemnon
    Ja, köszi, csak oda nem írt nevet....

Akit érdekel,

CHEAT - CHEAT - CHEAT

akit, nem, ne olvasson tovább...

A saját játék könyvtáratokban menjetek ide:
    G:\Games\Age of Pirates - Caribbean Tales\Program\characters\
    itt keressétek meg ezt a file-t:
    characters_init.c

vegyétek le róla az írásvédettséget, és nyissátok meg editorban. A többi csak rajtatok múlik. :D
    A módosítások csak az új játéknál lépnek érvénybe.

Hogy működik-e?

hát, úgy tűnik...
  • Rono
    nem problem, amugy csak a CRT monitoron olyan hogy a viz átolvad a hajon, tehát átlátni a hajot, a TFT LCD-m en nem!pedig ugyan az a config!
  • Fresh Duke
    Bocsesz, nem ekkorába akartam. :(
  • Fresh Duke
    Remélem jól raktam be.

• gersgorin
    Ha még nem találtad volna meg Santiago Vega-t: Jamaica-n van
  • Fresh Duke
    Keressek 1 jó képet?
    1pill és rakok.
  • Agamemnon
    Én még sokat nem játszottam vele, szóval nem tudok véleményt mondani... Első ránézésre jónak tűnik, olvass vissza, hogy mit írtak a többiek.
  • Fresh Duke
    Ja, a térképe nagyon hasonlít a Pirates!-hez.
    (Ami nagyon jót jelent :D)
  • Agamemnon
    Hol van Santiago Vega? Mert én nem látom, és oda kellene vinnem egy ürgét Montserrat-ról... Hipanoiola-n van? Vagy hol?
  • Fresh Duke
    Hy all!
    V.ki elmondaná nekem milyen ez a játék?
    Az érdekel, hogy:

Milyen a gépigénye?
    Miről szól?
    Hasonlít-e a Karib Tenger Kalózaihoz?
    Hasonlít-e a Sid Meyer's Pirates!-hez?
    És egy vélemény, hogy ki szerint jó játék-e?

Mert ha nagyon jó, akkor 100%, hogy beszerzem.
  • Agamemnon
    Itt van a térkép, ha kell nagyban, vagy be akarjátok rakni a bannerba linkként, akkor szóljatok és feltöltöm valahová.

• Prett
    Ok!Elinditottam,de már el is szált,akko ezt kihagyom 1darabig!
  • Rono
    ha a reloaded változat van meg neked akkor annak van egy crack mappája azokat kell bemásolni a megfelelő helyre a játékmappán belül, és akkor inditható a játék. mellesleg jegyzem meg hogy ez minden csak nem CRACK tehát lehet hogy fut a játék de folyton elfog szállni!doesnt work!
  • Rono
    egy ipse szokott üldögélni a isla monai kocsmában, vele tudsz beszélgetni hogy kivel akarsz jóba lenni!
  • Prett
    Hali!
    Valaki lécci segítsen,hogy kell elindítani a gamét....
    Sorry,ha már sokszor leírtátok,visszaolvastam,de nem láttam hírtelen.
    Előre is thx!!!!
  • Rono
    vagy = fagy
  • zizz21
    És aztsem tudja senki,h hogyan lehet békét kötni vkivel ha kalóz vok??? legalább csak egy nemzettel... Vagy nem lehet visszamenni vmelyik másik nemzethez?
  • Rono
    A játék periodikusan vagy ki nálam, egy bizonyos idő után, lehet másnál is..Még arra is gondoltam hogy a Forceware cég dobta fel ezt a crackot a netre, főleg kibaszásból :)***anyjukat
  • zizz21
    Nemtod megölni! Elfut
  • zizz21
    Az fasza ha semmi story line. Én (mint mondtam már) szeretem ezt a játékot de annyira nem,h most neki álljak elfoglalni mindent. Ha vkinek mondjuk mégis lenne vmi 6-7-8(vagy nemtom mennyi) város után akkor lécci irja meg!!! Na ebben például sokkal jobb volt a PotC. Köszi!
  • gersgorin
    Ja és amúgy már a teljes Hispaniola, Tortuga, és Jamaica az enyém, de még mindig nem lépett közbe a story-line.
  • gersgorin
    Lehetne szó végigjátszásról, csak az a baj hogy a fősztori szerintem három sorba belefér :( A mellékküldetésekről nem is tudok, vki tud? Persze a taxizásokat, a kísérgetéseket nem tekintem mellékküldetésnek.
  • Agamemnon
    Még valami, aki előrébb jár a történetben, elkezdhetne írni egy végigjátszást... már ha nem nagy teher.
  • Agamemnon
    Ha jól nézem a dolgokat, akkor ebben a részben is lehet úgyanúgy csalni, mint az Potc-ban, nincs meg valakinek, hogy pontosan, mit és hol kell átírni ahhoz, hogy a kezdő karakter a megfelelő tulajdonságokkal induljon...

Amúgy az normális, hogy az indulásnál azt írja ki, hogy initializing directx 8?

Ja, és most is lehet mondenféle gyógyító, meg értékes köveket találni a házakban, mint a Potc-ban? Ha valaki felfedezne valami rejtekhelyet, vagy eldugott kincsekkel teli zugot, akkor szóljon...