Age of Pirates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom ajánlani a #710 –ben leírtakat és, hogy ne támadd erõbõl csak Thurst és Slash –el.
Ha nagyon alacsony szintû vagy(kevesebb, mint 100HP), akkor a jól idõzített mentések a legfontosabbak. Amikor a harc elkezdõdik, akkor gyorsan elõkapod a fegyvert és támadsz(Thurst+Slash), amíg el nem fogy a staminád, ha már nem tudsz támadni, akkor elkezdesz a szoba legszélén körbe-körbe futni, míg újra fel nem töltõdik(az ajtó elõtt vigyázz a hülye kameraváltással). Ha eddig eljutottál és nem szenvedtél komoly sérülést, akkor nyomsz egy Quicksavet, majd ismétled a dolgot a támadástól, míg meg nem pusztul. Amikor nagyon nem jön össze a dolog, akkor Quickload, ilyenkor legalább visszakapod az elején elszenvedett hátrányt, mert load után fordított a helyzet, vagyis te kardal a kezedben állsz, míg neki ismét elõ kell vennie.
Így Kb 8-9mentésbõl meg tudtam csinálni egy 88Hp –vel és 0ás FencingSkillel rendelkezõ karakterrel is.
1 darabig csak ütögettem nagysokáig de amikor már a Fencing 10es lett és minden kardozáshoz kapcsolódó extra képességet kiválasztottam akkor kb 6 ütés után nyögött 1et 2õt és összerogyott aztán minden nemzet a kalózok kivételével utál és széjjel akar lõni szal csak akkor vágd le ha már elég vagy elég jó hajód van.
Nincs valami fortéja a kalózvezér levágásának? 3at suhint és padlóba harapok!Pedig szét gyúrtam magam..és az a furcsa, hogy "csík" sincs a feje felett...mit eszik az ilyen ????<#confused>#confused><#fejvakaras>#fejvakaras>
Zöld vitorla: Olyan „szabad” kereskedõ, aki nem tartozik egyik nemzethez sem.
Sárga vitorla: Kincses flotta
Néha látok olyan hajókat, amik zöld vitorlázattal feszítenek. Milyen hajók ezek? Mert ugye a nemzetek hajói mindig olyan szinûek mint a zászlójuk, a kalóz meg fekete. (az utazó térképre gondolok)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Vki tudna segíteni?
Afrika lvl3 ^Xian powa^
aut viam inveniam aut faciam
Nekem most jelenleg 2 kalóz kapitányt húrcolászok már jó ideje.. 😞
Én is kérdeznék. Az elfogott tisztekkel mit csináljak? Van egy Release gomb, jobbklikkre meg olyan infót kapok róla, hogy egy saját nemzetségû városban fejpénzt kapok érte. Magam mellé nem tudom állítani?
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
kalózoknál meg nincs erõd az ien speckó hely😊
ja és R betü hasznos-idõgyorsitás^^
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy lehet kolóniát elfoglalni? Belopakodtam francia kikötõbe (õket utálom és fordítva) elkezdtem lemészárolni a katonákat. Azok csak jönnek és jönnek. Semmi opció, hogy attack colony vagy bármi egyéb.
Erõddel egyszer harcoltam... hát... siralmas. Egyszer kétszer lõttem rá csak de lég volt. Az oldalsó ágyúim (mind fultápos acélágyú) belecsapódtak a domboldalba a lövedékek. Mondom mire ez betölti újra meg megfordulok - ami a szél miatt nem lett volna kellemes - eljön éjfél ezért inkább hagyom.
Megpróbáltam a kalóz szigeten ahol nincs semmi ilyen extra. Ölöm a népet eredmény ugyan ez. Jönnek halnak de semmi extra!
Please help vki!
Ez azért is jó, mert így számon tudom tartani, hogy melyik városból hány officert vettem fel.
Ezzel kapcsolatban egy kisebb kicseszés az is, hogy ha egy elfoglalt várost visszafoglalnak, akkor az oda kinevezett polgármester végkép kiesik a játékból. Nem azzal van a gond, hogy meghal, mert ez természetes, de a helyére(abba a kocsmába, ahonnan felvetted) soha többet nem jön másik.
Bár nálam volt úgy, hogy miután leromboltam az erõdöt, nyugodtan mászkálhattam a városban, nem történt semmi...
Erõddel folytatott harc során lehalt fél legénységem, és igy elég kis esélyem volt elfoglalni a várost, de be sneakeltem, kocsmába betoboroztam fullra, kimentem, és elfoglaltam😄
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Lehet, hogy balga a kérdés, de megjelent már az Age of Pirates címû játék? Hol tudom beszerezni?
Köszönöm elõre is a segítséget!
Szerintem a mínusz a morálra vezethetõ vissza, valamint néhány cselekedetedre(PL egy spanyol tiszt nem szereti, ha spanyol hajót vagy kikötõt támadsz), de ezekben azért nem vagyok 100%ig biztos. Ugyanígy azt sem teljesen értem, hogy a fent említett BareMinimum –os OswaldFairman nevû tisztem miért kap plusz egyet a navigationra.
Ezzel jóval több legénység(Officer nem!) lesz a kikötõkben.
EZ pedig az orosz k3_Mod_v9.1 –hez ugyanez a fájl.
A fájlt a Program/scripts –be kell rakni felülírva az eredetit
Az „_orig” jelölésû fájl, az eredeti nem módosított, ha elfelejtenél biztonsági másolatot csinálni.
Új játék kezdése nem szükséges, de elképzelhetõ, hogy néhány napnak el kell telni ahhoz, hogy érezhetõ legyen a változás.
bauer185 #731 : Nincs másik crack, hacsak fel nem rakod a ruszki modot, mert abban egy másik exe található, de nem hinném, hogy ez segít.
Érdekes EZ az officer, akit egy Spanyol városban vettem fel és néha kicsit bebugzik és ad magának némi Gunner képességet és, ha ilyenkor ránézek jobbgombbal, akkor azt mondja, ami a képen látszik. Kérdem én honnan a francból lenne már neki egy officer –je akitõl +9et kap, mikor õ maga is egy officer
Elfoglaltam az összes várost és az utolsó után, bejött a záró videó és a credits is, úgyhogy szerintem tulképp ez tekinthetõ a játék végének és nem a gyûlés. Az mondjuk érdekes, hogy a credits után, amikor visszakerülök a játékba akkor a napló továbbra is kérdõjelet mutat a küldetésnél.
Kár érte de sajnos tényleg vannak problémák a játékkal. Az elsõ ami eléggé szembeötlõ az a grafika, mintha a 2003as Pirates of the Caribbean jobban nézett volna ki. Mivel megvolt ezért kiváncsiságból azt is felraktam, és bizony egy hajszállal tényleg jobban néz ki mint az AOP. Szebbek a texturák és a világítás a POTC-ben, az összes többi ugyanolyan, tudtommal ugyanazt az engine-t használja mindkét játék. A másik meg a bugok.. elõször a hang tûnt el a hajómon, aztán meg az ellenséges hajó texturáival történt ugyanez..
Sajna megértem az alacsony értékeléseket, a játék több éves színvonalat képvisel. Rosszul vagyunk ellátva minõségi Pirate játékokkal..
AMD Phenom X3 720,Ati Radeon HD 4870, 4 Gbyte RAM.
Aztán kikötöttem egy városba és megjavult.
<#buck>#buck>
én még egyszer sem tudtam egy települést sem befoglalni...
talán a mostani állás majd jó lesz.
Északon Antigua –ig sikerült mindent elfoglalnom, de innen már nehézkesen megy, mert nem tudok eljutni St.Kitts –ig mivel állandóan betámadják valamelyik tanyámat és vissza kell fordulnom.
1641. március
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem elõtt!
nekem 1641 õsz
te már 37 szint? hány órát jáccol te naponta???
<#wow1>#wow1>
nekem lázadás volt, pedig makkmarci mindenki, és még morált is szoktam 2 havonta emelni
Azért így több, mint 37óra játék után nem gondoltam volna, hogy lesz még meglepetésben részem, de az flotta, amit az angol kutyák küldtek Tortuga ellen az azért meglepett. Annyian voltak, de annyian, hogy még le sem tudtam õket normálisan fényképezni, mert nem férnek bele a KÉPbe, de még a radarba sem.
Az utolsó Fregatt megadta magát a rajta lévõ RogerFisher nevû tiszt is egész meglepõ, mert tulképp durvább mint én, ehhez fogható hadifoglyom még nem is volt. Ezt látván el is gondolkodtam rajta, hogyha egy Fregattra ilyen tiszt jut akkor vajon a Manowar –okat miféle tisztek irányítják.
Érdekesség az volt, hogy felajánlotta, hogy „capturedelhetek”, ami azért furi, mert 6os a Tactics –om és alapból 3hajóval mentem.
Ezek a tiszt loyality dolgok már megint nem világos nekem, most meg lelépett egy Fanaticom, ki érti ezt
mert én ha elindítom bejön az intro és kilép
van hozzá másik cracck amivel mûködne?
\" A következõ események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Persze ez nem számít azoknak, akik a kalózság mellett az összes nemzetnél Hero –k, mert õk így is úgy is Fanaticot kapnak bárhol, de azért az ilyen jellegû kalóz karakterek nem jellemzõek.
Nem próbáltam még, de arra tippelek, hogy ez ugyanígy mûködne valamelyik nemzet szolgálatában is, tehát kalózt is át lehet csinálni angollá vagy Franciát Hollandá STB. Ez így nagyon frankó, mert megoldja a kormányzónak való emberek hiányát.