1665
-
névrokon az -
gettobuxa #944 valami ilyesmi:
nézz le az északi szentről, és a névkeverésétől eggyel feljebb
ez a nameshake ugye a betűk felcserélése v vmi ilyesmi -
gerop #943 Már mindennel próbálkoztam, de nem értem a térkép feliratát:
"Look down from the northern saint and one up from it's beautiful namesake".
Ti ezt hogy fordítottátok? -
Fogalmam sincs mi a default távcső gomb, de nálam CTRL(lehet, hogy ez a default is).
Szerintem nézd meg az options menüben, hogy mire van beállítva. -
b3ci #941 Sziasztok!
Hogy kell használni a távcsövet? Tutira valami egyszerű dolog, de nem bírok rájönni. -
Ezt a kérdést komolyan gondoltad vagy tényleg nem jöttél rá magadtól, hogy ezt a Shipyard –ban csinálják? -
tavi007 #939 a hajókat meg lehet valahol javítattni? -
tavi007 #938 köszi Apus -
elkezded lőni az erődjét. persze ne közelről. térképen siklassz a városhoz, amikor még kicsit távolabb vagy akkor nyomsz F3-at és óvatosan közelíted meg az erődöt. van egy pont ahol még nem kezd el tüzelni. ja és vigyél köbö 2-3ezer ágyúgolyót. ha lepusztítottad, megjelenik, hogy F3-ra megrohanod a várost. kis kardozás és a tied. -
tavi007 #936 hogy lehet elfoglalni egy várost?
-
bakker akárhányszor töltöm vissza ugyanez..:( -
Ez valami hiba, nekem is csinált ilyet. Én visszatöltöttem az állást. -
Láma kérdés de ha eladom az egyik hajómat ott marad egy 0/0-ás kis csónak amit aztán az istenért sem tudok megszüntetni.. Hogy lehet az hogy azt a kapítányt visszarakjam a hajómra? -
Annyira nem jó, sajnos... -
Remélem lesz hozzá magyarítás!!! -
Úgy tűnik, hogy kicsit eltévedtél, mert ehhez a játékhoz szerintem senki sem fog neked magyarosítást küldeni, ha pedig a hivatalos oldalra mégis feljutnál nem hinném, hogy ott bármi ilyet találnál. -
zsuperman #929 vagyha valaki eltudná nekem küldeni a magyarosítást a [email protected] nagyon megköszöném -
zsuperman #928 nem tudok fellépni a hivatalos oldalra végre letölteni a azt a k. magyarosítást azt irja valami baj van az ixplore.exe-vel de eddig semmi baja nem volt mi lehet virus vagy mi -
Te nem tudsz olvasni? Már egyszer leírtam a #922ben, hogy sehonnan. -
darkjet #926 honnét lehet letölteni az 1.42 patch crackjét légyszi segitsetek -
hát igen nekem úgy látszik csak 1 térképdarabom van meg... -
Ha megvan a második térképdarab is, akkor az öböl belső részét végighajózod és ahol megjelenik a horgony ott ki lehet kötni. -
Odamentem a hajóhoz, meg a parthoz is de nem birok kikötni...
-
Ugyanúgy mintha lenne, odahajózol az öbölben lévő hajókhoz és kikötsz.
darkjet #921 : Sehonnan. -
darkjet #921 honnét tudom letölteni az 1.42 patch hez a cracket -
hogy birok kikötni Dominica szigetére, mert ott nincs város ? -
kösz. -
Arra tippelek, hogy ezek szerint arra lennél kíváncsi, hogy hol tudod megnézni a küldetéseket:
F2 majd logbook. -
jaj én vagyok a hibás, nem valahogy hanem valaHOL írja-e, h mit kell csinálnom? mint pl a Da Vinci Code-ba volt külön menüpont ahol írta ! -
most ha pl lenyomom a C betűt akkor rögtön látom mi a feladat ??? -
Hogy, hogy milyen betűkkel? Alapjáraton az ABC betűivel, ha netán orosz verziót használsz, akkor értelemszerűen orosz betűkkel. A térképdarabot sehogy sem tudod megnézni. -
Milyen betűkkel?és h bírom megnézni azt a térképdarabot amnit kaptam az elején ? -
darkjet #913 megpróbáltam amit mondtál cs@ de akkor is kérte az 1.42-höz a crack-et tényleg nincs crack-etek az 1.42-es patch-hez
-
Ja bármelyik kolóniát el tudják foglalni.
Szerintem mindenhonnan elfogynak a tisztek. -
gettobuxa #911 cs@ azt a koloniánat is el tudják foglalni ahol castle erőd van?
minden szigetről elfogynak a tisztek, vagy isla monán mindig lesznek? -
nem megy 9200as szeriaval, ez egy ismert hiba, 1.42ben javitottak :) -
darkjet #909 demon ugy ha kiszedem a rossz dll-t akko megy a játék és egy szaggatás nincs benne ugy hogy nem hiszem hogy a vga-val van a hiba hanem szerintem amit én használok tört verzió hibás -
de amint latom a problema forrasa mar korabban kiderult -
a problema a vga-val van sztem, az biztos hogy 9200al nem megy, es gondolom 9250 sem kulonbozik tul sokban. szoval 1 megoldas van: 1.42-es patch, mert abban javitották a dolgot -
ööö igaz. bocsesz :)