1665
  • CS@
    Ja ezért javasoltam én is ezt :)
  • Apus
    az ALT+TAB probléma asszem orvosolható, ha ablakban indítjuk a gémet, desktopra méretezve a felbontást. akkor nem is zavaró, hogy ablakban megy és úgyemlékszem olyankor nem is akad ki tőle.
  • CS@
    Most visszanéztem az ő hozzászólásait és nem úgy tűnik mintha neki sikerült volna megoldani ezt a problémát.

Jó lenne tudni, hogy az említett fájlokban csinál e valamilyen változtatást a patch.
    Ha igen, akkor esetleg érdemes lenne egy olyan próbát tenni, hogy:
    1. Csinálsz egy másolatot a játékról, vagy nem csinálsz, de akkor a végén újra kell telepítened.
    2. Felrakod a patch –et és a modules könyvtárt elmásolod valahova.
    3. Visszarakod az alapjátékot(1es ponttól függően vagy visszamásolod vagy reinstall).
    4. A patchelt verzió modules fájljait pedig felhasználod az alap verzióhoz.
    Mindennek persze csak, akkor lehetséges értelme, ha a patch javít valamit az említett fájlokon is.
  • CS@
    Elég debil ötlet és szinte biztos, hogy semmi értelme(mert ezeknek a fájloknak szerintem már az elején be kell töltődniük), de mi történik, akkor ha betöltöd a fjátékot az említett fájlok nélkül, majd miután már betöltődött(ALT+TAB) utána visszamásolod a fájlokat a helyükre? Nálam ALT+TAB után a játék nem tudja összeszedni magát, ha ez nálad is így van, akkor a teszt erejéig futasd ablakba és nem lesz gond.
  • darkjet
    amugy hasonló a problémám mint whiteland-nak cs@
  • darkjet
    hát én ezt már nem birom már nem tom mit csináljak adjatok már ötletet bemásoltam cs@ a modules dll jeidet de nálam ugyganugy kilép csaak akkor indul el a játék ha az ISLAND és a sea dll-t kiszedem.szerintetek mi a baj
  • darkjet
    köszi ezer köszi neked
  • CS@
    Bár nem tőlem kérted, de azért ITT az enyém.
  • darkjet
    nem tudnád nekem elküldeni a modules fájljaidat demon??????????,,
  • darkjet
    amugy ha nem szedem ki a két dll fájlt a game ból amikor elinditom a játékot megjelenik a sarokban az a kerék el kezd forogni és utána kilép de ha kiszedem a dll-t a játékbol akko elindul a játék deviszont ha be akarok szálni a hajóba akkor kilép mert az a 2dll fájl a hajózáshoz szükséges
  • darkjet
    amugy ha nem szedem ki a két dl fájlt a game ból amikor elinditom a játékot megjelenik a sarokban az a kerék el kezd forogni és utána kilép de ha kiszedem a dll-t a játékbol akko elindul a játék deviszont ha be akarok szálni a hajóba akkor kilép mert az a 2dll fájl a hajózáshoz szükséges
  • darkjet
    ati radeon 9250 128mb rammal
  • DarkDemon
    #888-ban forditva irtad
    szoval el sem indul
    milyen vga-d van?
  • darkjet
    bocs helyesbitek ISLAND és sea dll
  • darkjet
    de adll a hibás mert ha a modules fájlból kiszedem az ISLEN és a sea nevezetü dll fájlt akkor elindul a játék de anélkül meg nem tudok hajókázni
  • darkjet
    kössz
  • DarkDemon
    nem hiszem hogy a dll-el lenne a problema (marmint serult vagy vmi), hacsak nem kevertel ossze vmi nem ossze illo modot/patchet.
    esetleg probalkozhatsz beallitasokkal, lejebb venni texture qualityt, sea detailt, sound off, post-processing off, vagy barmit. vmint a simplesea modot ki/be kapcsolva is probald ki, nem tudom mar melyik problemara lattam, de talan erre. beallitasoknal is ott van gameben, vagy options fileban cameramode.simpleseamode
    milyen vga-d van?
    vagy friss install, ha vmit nagyon osszekavartal
    ha semmi sem oldotta meg, akkor torold a logokat, es miutan elszallt elkuldod nekem privatban oket (3db), belenezek es hatha kiderul.. :)
    vagy google
    hirtelen most ennyi
  • darkjet
    ha nem szedem ki ölet akkor nem tudok hajózni amikor beleszálok a hajóba kilép a játékból pedig már próbálkoztam az aop super patc-el is de nem megy valahogy nem tudnátok elküldeni nekem a dll fájlokat légyszi me szerintem a dll fájlok szarok elöre is köszi.
  • CS@
    Ja betűkkel.
  • littleNorbi
    valahogy írja, h mit kell csinálni?
  • DarkDemon
    mi van ha nem szeded ki oket?
  • darkjet
    kérlek segitsetek
  • darkjet
    helósztok új vagyok a fórumban és nekem is tetszik a játék de 1 gond van nekem is szarakodnak a dll fájlok ha kiszedem a seadll-t és az island dll-t akkor megy a játék deviszont nem tudok hajókázni mit csináljak hogy megszünjön a hiba
  • CS@
    Nincs tulképp ehhez a „sztorihoz” nem is lenne értelme, de ha ragaszkodsz hozzá:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A játék elején rögtön megkapod az első térképdarabot, úgyhogy az első feladatod az legyen, hogy megszerzed a másodikat is (bővebben #836). Menj Dominica szigetére és köss ki, itt találkozol a testvéreddel, aki elmondja terveit, két választásod van, vagy megölöd vagy nem. Ha megölöd, akkor itt vége a történetnek, ha életben hagyod, akkor irány az IslaMule –i kocsma, ahol megkapod a következő feladatot melyben egy kalózzal kell végezned. Pattanj be a hajódba és a kikötőből SailTo -val hajózz a kalózhoz, majd végezz vele. Menj vissza a kocsmába és jelents le, ekkor megkapod a következő feladatot, miszerint végezned kell a főkalózzal, aki a sziget „polgármestere”, ő nem lesz könnyű ellenfél(tippeket bőven találsz itt a fórumban PL. #710). Ha ő is meghalt, akkor felborul az eddigi rend, minden nemzetnél ellenség leszel a kalózoknál pedig barát. Ezután 2hét múlva térj vissza a polgármesteri házban, ahol megtartják a kalózgyűlést. Most már „csak” annyi van hátra, hogy elfoglald az összes szigetet és vége(OpenEnded).
  • littleNorbi
    Végigjátszás van hozzá?
  • gettobuxa
    ok köszi azóta már visszafoglaltam, csak szarakodott kicsit a játék: kiírta, hogy spain elfoglalta a városom, odamentem, és nem tudtam lőni az erődöt, és ő sem lőtt engem... az erődön holland zászló volt, viszont m map-en francia zászló :) kicsit megzavarodtam :)) aztán hajókáztam 1 hónapot és mire visszatértem ide, már tudtam lőni az erődöt. még jó hogy a felépített épületek megmaradtak, mer kb 1 millámba volt már a város :)
    egy másik városomba meg templomot építettem, de oda se tudok bemenni egyelőre, ugyhogy hajóka, aztán visszanézek vmikor
  • CS@
    Bocsy a dupláér, de egy kicsit vacakol nálam még ez az új fórum.
  • CS@
    Dehogynem, csak annyi a szívás a dologban, hogy az előzőleg oda kinevezett kormányzó helyére(abba a kocsmába, ahonnan felvetted) nem jön többet új.
  • CS@
    Dehogynem, csak annyi a szívás a dologban, hogy az előzőleg oda kinevezett kormányzó helyére(abba a kocsmába, ahonnan felvetted) nem jön többet új.
  • gettobuxa
    cs@ amelyik kolóniámat valaki visszafoglalta, azt többet nem tudom elfoglalni?
  • DarkDemon
    az nincs, de ottvan pl a Super Mod, amibe beleraktak dolgokat az uj patchbol, meg van jopar bug fix es ujitasok is. probaltam es par ora alatt csak egyszer szallt el a game, korabban volt hogy 5 percenkent..
    akit erdekel: Super Mod
    1.41es verziora telepitheto, aztan a ket update es kesz.. ajanlott uj game kezdese. tort verzioval is megy
  • McCartman
    nincs meg crack az 1.42es verziohoz? ergo nem lehet meg hasznalni tort verzioval?
  • Csero90
    Hy, hamachival lehet játszani de maga a játék nem tartogat sok multis élményt azért ki lehet próbálni.
  • CS@
    Most egy ideje szüneteltettem ezt a játékot, de én úgy tudom, hogy alapjáraton csak eredeti verzióval lehet multizni. Viszont Hamachival állítólag frankó a biztonsági másolat is. Bővebben ITT .
  • Neoncsoves
    te... ezt lehet direct ipvel vagy egyáltalán multiban jatszani?
  • bgabor
    De amíg nincs crack hozzá, gondolom nem sokra megyünk vele.
  • gettobuxa
    elfoglaltam az összes spanyol várost, és addig "imádkoztam" míg a spanyoloknál neutral nem lettem, mégis betámadnak... én ezt nem értem...
  • DarkDemon
    kijott az 1.42-es patch !
    Release Notes
  • DarkDemon
    nem tudom smugglerekkel hogy lehetne, de igy is nyugodtan lehet veluk tradelni, nem ellensegek, en csak azt nem ertem minek kell nekik is bastard lenni miutan elfoglaltunk egy varost

patchnek meg nyoma sincs...
  • McCartman
    köszi..
    lenne meg egy par tisztazatlan dolog szamomra. megtalaltam a muksot aki javit a kapcsolataimon a kul. nemzetekkel pénz ellenében. namarmost a smuglerekkel hogyan tudok javitani a -bastard-on ?:) mert ennel a mukinal nem. sehogysem?!
    elore is koszi:
    Zoli