Age of Pirates
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
cs@: hogy van ez a kalózzá változtatós kapitányos? nem értem... <#nemtudom>#nemtudom>
aut viam inveniam aut faciam
Nekem a legjobb bizniszem 440 Cinnamon volt, 800 pezetás darabáron.
Valami 133.000 pénzt hozott.
Csak annyit kell csinálni, hogy elfoglalunk egy hajót és az átalakítandó kapitányt kinevezzük rá, innentõl fogva õ is kalóz lesz, függetlenül attól, hogy valójában melyik nemzethez tartozott.
legalább lepasszoltam 799 ingyen kalózkodott csokit, egyenként 59 pezetáért 😊)
eddig ez volt a legjobb bizniszem
de ha jól emléxem 805-öt zsákmányoltam... lehet a krú megdézsmálta? azóta figyelem a rum mennyiséget, 😊 az nem fogy 😊
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
Viszont a fõkalóz a szigeten kemény lesz így(talán még amúgy is).
Mentsél elõtte és, ha nehézkesnek találod így és van fölös Ability –id, akkor ajánlom a Hardmen+HeavyHand+Berserker 3ast és esetleg a Tireless+BladeDancer+PiercingStrike 3ast, szerintem ezek 6an így hasznosabbak, mint a 10FencingSkill magában.
ha lettek volna fasza tisztjeim, nem lett volna gond h nincsenek kiosztva a sklillek na még jó h nem kapkodtam el
még lehet megvárom a storyszálat és utána osztok észt magamnak 😄
vagy a kalózkisgóré kinyírása húzós 1-es skillel?
ha meghalok, azt szeretném, hogy charlie sheen élete peregjen le a szemem előtt!
A felvett tisztek, mindig hûségesek maradnak a saját nemzetükhöz(és csak másodsorban hozzád). Emiatt olyan nemzettõl válassz tisztet, akinél Hero vagy és elõreláthatólag nem kerülsz velük konfliktusba.
PL Hero vagy a spanyoloknál és felveszel tõlük egy tisztet, akkor az jó eséllyel Fanatic, de ha nem, akkor néhány napon belül azzá válik(a Characters képernyõn ez sajna nem frissül, de a kocsmákban a valós érték látható, ezzel kapcsolatban lentebb már volt szó). Viszont, ha ezután elveszted a spanyolok iránti Hero –t és mondjuk Bastard leszel, abban a pillanatban a Spanyol tisztjeid is Low vagy még rosszabb állapotba kerülnek veled(Charactersben itt sem frissül). A tisztek tényleges hovatartozását a képük bal felsõ részén látható jelbõl láthatod.
Ez azért jó, mert az elfoglalt nemzetek megõrzik az eredeti hovatartozásukat és nem lesznek kalózok.
Helyesen:
Ez azért jó, mert az elfoglalt nemzetek kocsmáiban felvehetõ tisztek megõrzik az eredeti hovatartozásukat és nem lesznek kalózok.
sorry a duplázásért.
Ha a tiszt skillje több, mint a tied és a helyére rakod, akkor az õ skillje fog érvényesülni.
Fontos, hogy ez csak akkor mûködik, ha a helyén van, tehát ha egy 10/10es cannonert a fedélzetmester vagy az orvos helyére raksz, akkor nem kapod meg a skilljeit csakis, akkor ha a cannonerként ül a hajódban. Emiatt az is lényeges lehet, hogy ha az adott tisztnek(pélának maradjon a 10/10es cannoner) kiosztasz 9pontot a repair skillre és így ez 10es lesz neki, akkor sem kapod meg a +10repair skillt csak, ha átülteted a Carpenternek, de ezen esetben meg a 10es Cannons -t és 10es Accuracy -t nem kapod meg. Vannak olyan posztok, amik több értéket vesznek figyelembe ilyen például a Cannoner(Cannons+Accuracy) vagy a Boatswain (Boarding+Leadership) az üress poszt helyén tartsd lenyomva a jobb gombot és minden szükséges infót elmond róla. Kijelölni a posztra úgy tudsz hogy ráklikkelsz oda ahová be szeretnél rakni valakit, majd alul az assign gombra és ezután kiválasztod a tisztet.
Hogy milyen tisztre van szükséged azt a te képességeid határozzák meg, ha például 10/10 es ágyús vagy, akkor semmi szükséged egy Cannonerre vagy, ha 10es a Navigation –od(saját magadnak sztem ez a legfontosabb skill), akkor nem kell navigator. Ha az alapoknál maradunk, vagyis azt tételezzük fel, hogy mindenbõl béna vagy, akkor szerintem a legfontosabb egy jó navigator, de inkább azt tanácsolom, hogy ez te magad légy. Mivel nálam én 10es navigator vagyok, így nekem a legfontosabb tiszt egy jó Surgeon – Defence10es skill+Medic és Surgeon Ability(ha sok fölös van neki , akkor esetleg még a Student,Bookworm,Mentor 3as).
Többször újból kezdtem, tegnap fejeztem be a kormányzós küldiket.
Most azt találtam ki, hogy(még csak elméleti):
Elfoglalom az összes angol várost, majd az egyikre felhúzok egy templomot, ahol addig pénzelem a már nem létezõ Angol nemzetet amíg Hero nem leszek náluk(Megtehetném IslaMon –an is de így egyszerûbb). Ez azért jó, mert az elfoglalt nemzetek megõrzik az eredeti hovatartozásukat és nem lesznek kalózok(amúgy szerintem ez egy baromság és sokkal jobb lenne ha kalózzá változnának na mind1), így máris van 5kalózangol város ez 5X3=15 Jó kedélyû tisztet jelent, akik csak azért kellenek, hogy kormányzóvá nevezhessem ki õket. Aztán jöhet a többi nemzet, ha addig el nem megy a kedvem a játéktól.
kösz 😊
elég süsü vagyok, ez életem elsõ nem FPS játéka 😊
akkor most szét is osztom a felgyülemlett 16 skillsemet 😊))
Felül látszik mennyi elosztható pontod van, ha bármelyik skillre ráklikkelsz, akkor megjelenik rajta egy célkereszt, ha arra ismét ráklikkelsz, akkor egy pont arra megy.
Ha valami nem tiszta, akkor bármin nyomvatartod a jobb klikket és elmondja mirevaló.
Kijössz a Islaona -ról és rögtön oda tudsz SailTo –zni a kalózhoz.
anno jatszottam a pirates of the caribbean-nel most felraktam ezt is es mintha tok ugyan az lenne csak uj kontosbe?
meg a kezeles is nagyon hasonlo, az irnyitas, a kamera mozgas stb
nemnagyon kovetem mar a game vilagot igy nem vagyok kepben hogyis van ez ?
ez a típusú meló amúgy se érdekel, de azért egyet csak megcsináltam, a kiváncsiság kedvéért
de ezek a képességek. a skills az más, az a középsõ oszlop. nekem ott 16 van, mindegyik 1-es kiv. taktix...
tudom hogy kell tiszteket venni, csak nem tudom van-e értelme, így is lezúzok bárkit. másik hajó meg nem kell, a warshipemen is elfér minden (4603 hold)
vagy van vmi amit kizárólag több hajóval lehet véghezvinni?
megfelelõ számú legyénység
szabad tiszt, aki el tud kormányozni egy hajót
legalább 2-es szintû tactic (minden második szint után egyel több hajót tudsz irányítani)
Asszem ennyi
1641 októbere van, egy warshipem van, 390.000 pezetám, 370.000 experiencem
a kormányzótól még mindig kapom a fizetésemet, pedig már 1 éve nem csináltam neki munkát. most a storyval szenvedek, vmi kalózkapitányt keresek a sziget körül, de sehol nem lelem, 3 hónapot voltam vizen, 500 vihar jött közben meg 800 angol hadiflotta (az angoloknál bastard vagyok) iszonyatosan eszi a pénzt a vihar, ez a buzi kalóz meg nincs sehol...
16 skills-em van, viszont mindegyik egyes szintû, kivéve a taktix-ot, az 2... ezek mért nem nõnek? mert csak 1 hajóm van? vagy mert nincsenek tisztjeim?
de látom azért tolod ezerrel...
<#vigyor5>#vigyor5>
Ahhoz képest, hogy mennyi rakomány és legénység van rajta elég jól fordul még ha egy max navigációs kapitány vezeti akkor is.
Ha meg megpróbálok leszedni róla valamit, akkor EZ történik.
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
Hooligans - Nem hall,nem lát,nem beszél ; Mesét,álmot,mámort ; Kánaán ; Szenzáció ; Vírus ; Bohémélet
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
De még csak egy gyors tengeri ütközetet próbáltam ki
a tenger közepén...
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
800x600 –nál nem lehet kissebre venni, ezt az engine.ini –ben manuálisan is megteheted.
és az optionsba be se tudom állítani ksebb felbontásra mert abbol is kilép egyszerûen
\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"
Telepítsd fel a CD Redist könyvtárából a mediaplayert(MPSetup.exe).
Ha ezután is gebasz van a videóknál, akkor a Resource\Videos\English –bõl helyezd át valahova máshova a „IntroBeatrice.wmv”(csaj kezdõvideó) és a „IntroBlaze.wmv”(csávó kezdõvideó) –fájlokat, így nem tudja betölteni és rögtön a játékban találod magad(ha tényleg a videók miatt van gond).
és elindítom bejön az elsõ intró kilép egyszerûen
újra elindítom egy kicsit tovább megy az inro megint kilép és egyre tovább megy mi lehet a gond?
„amit nem mondok,mert nem akarom elvenni a kzdõk kedvét” – Szerintem aki más véleménye alapján nem játszik egy játékkal az meg is érdemli(ezt nehogy személyes sértésnek vedd, mert ez ugyanúgy igaz az én véleményemre is).
(én már tanultam a potc-bõl. nagyon gyenge ha nem kapcsolsz rá egy kicsit. a modok is ezért rosszak. nincs bennük kihívás.)
Hasonlítható a POTChez csak itt még több bug van 😊
Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy összességébe tulképp nem valami jó a játék, de azért nekem még bejön.
csá ezt leszedtem és volt benne crack ki krekkeltem és bejön a bejön a checking disc és kilép be se jön a játék mi lehet a gond vagy hogyan kéne elindítanom?
help
amúgy jó játék?mihez lehetne hasónlítani?
gettobuxa: ne csinálj több küldetést az adott nemzetnek. vagy ha egy másik nemzettõl kérsz lom-ot akkor az elsõ automatice semmis lesz.
ha elvállalom, hogy vmelyik nemzetnek dolgozzak és aztán már nem akarok, akkor hogyan lehet felbontani a szerzõdést?
Köszi