25347
-
#436 rfactorhoz milyen új mod?? -
darkhmz #435 Megjeleníteni csak az LFS tudja, de szvsz elég nagy hiányosság lenne ha az iRacng nem tudná, ha belegondolsz elég lényeges tulajdonsága a guminak a deformáció :)
Ha már LFS, akkor ez az egyik legjobb gumideformációt bemutató videó :) :
Lice for Speed - slowmotion -
#434 nah valami 900 beta tesztelő lehetett. azok tegyük fel fejenként megíhtak 5 embert átlagosan. (többet nem hiszem), az kb 4-5 ezer emberke, szal lehet végülis jövhéten mindenki megkapja a levelet, hogy lehet jáccani' :)
bár ha nagyobb volt az érdeklődés, akkor érdekes lehet mikor tesztelhet majd mind a 9000 ember :) -
#433 nos, "új hírek"...
"Next week we are inviting in more than 1000 subscribers. "
John Henry."
sorshúzás vagy nemtom, de ez sz*pás. -
#432 En is ugy tudom, hogy csak az LFS-ben van ilyen. Foleg, hogy szamolja is, es nem csak dekoracio;) -
#431 gumi deformáció
ha jól olvastam ilyet az lfs tud csak. (eleddig) lehet tévedek (tévednek). -
#430 hát nemtom, és szerény angol tudásommal azt vettem le, pár fórumról, hogy jövhét pénteken kezdődik ez a tesztelős akármi.
amúgy nem értem én az iracinget.
a rendszer kész, szerintem már mehetne a móka jópár szériában, erre még készítenek két kocsit, etc..etc... de a játék csak nem készül el. persze haladnak, haladnak... de meddig húzzák?
tom-tom a nagy nagy előd meddig készült, de akkor is.
nah mindegy, jó lesz tesztelni szokni akármi.
de, nem értem az egészet, az SCCA ugye felajánlott valami jutalmacskát is a nyertesnek, blablabla. de basszus, még kinn sincs a cumo, "hatalmas" előnyben lesznek/vannak a teszterek, és kérem, előbb jöjjön már ki a cucc, aztán jöhetnek ezek a díjak, meg ilyenek.
nah mindegy.
ui: mellesleg rfactorhoz jön az az új mod (ugye nem kell bemutatni), szerintem sok mindent aláz majd, kötelező kipróbálni :D
ui2: az iracing tuti jó lesz, de ha még sokat pöcsölnek lassan jön az rfactor 2, meg a lfs s3, meg anyámkínja. persze a tuti emberkék már tuti vevők rá ígyis úgyis, csak azért nah.
itt egy kép mely alapján el lehetne dönteni mennyire hiteles is az iracing lézeres szkennelése.
Laguna photo
u3: ezt a hónapokigot hol láttad? -
#429 Ha jol lattam, valszeg beszivtam ezt a meghivos modszert;) Ugy nez ki, eloszor - honapokig?! - csak a beta teszterek, az altaluk meghivottak, es a partnereik altal ajanlottak vehetnek reszt a programban(?!). Ugy nez ki, lassan akarnak felepiteni egy biztos felhasznalo kort, valoban nem jatekszinten jelenik meg, es az regisztral aki csak akar;)
Akkor majd nehany honap mulva ismet eloveszem a temat...:) -
#428 gondolom az iracing már normálisan lekezeli a wide képernyőket, (pl 1680x1050)... nemsoká monitort is kell cserélni, nem akarok ezzel sz*pni.. :) -
#427 nah már töltöm, megöl a vágy.. :DD -
#426 az a neoton familia-s nagyon odabasz :D
link grat Toya meg mindenki :)
Alexease: kurva hangulatos kis videó, képileg meg mindenhogy is. lenne pár hülye kérdésem. ez meg milyen szim... közben rákerestem.
itt már jártam valamikor. :)
megéri leszedni? :) (a videó alapján simán :p - de hogyhogy nem örvend nagy népszerűségnek? vagyis ergo keveset hallottam róla) -
#425 :D -
#424 A link megegyszer, mert kicsuktak az Extra-rol:)))
http://alexisease.extra.hu/video/netKarPro_SuspensionAnalyse.avi -
#423 Ha mar videozas, akkor ide is beteszem;)
Az iRacing videokat elnezve, abban is olyan felfuggesztes lesz, mint ebben (szandekosan van kiemelve, lagyitva az auto, teszteltem):
netKarPro SuspensionAnalyse (AVI, VfW, H264, 10MByte)
-
Toya #422 Itt van egy csomó (NR2003 és rFactor), amit én csináltam még anno :) -
#421 hát ez kurvanagy :D az eleje is meg minden :D
szép :)) amúgy a vége amikor visszafelé játszod a "versenyt", hát az kurvára odaillik így gyorsítva. :) de mit pofázok, tudod te :) thx :) -
#420 jó lett
a nascar racingbe szép törések lettek volna széthulló alkatrészekkel -
Toya #419
Ezt hogy imádtam csinálni és nézni és ebben tényleg szinte mindenki látható is... :D -
#418 meg LFS-ben is láttam nagyon hangulatosat. -
#417 nem is azért mondtam, sztem egyikünk se sértődős fajta, csak mondani akartam nagyon sok jó alkotás született már, főleg NR2003, rFactor, F1Challenge témában :)) -
#416 azért nehogy "megsértődjön" itt valaki, nem minősítettem senkit, meg amíg én sem álltam elő valamive, jogom se lenne hozzá, csak tényleg kevés a nagyon jó (persze nem is merültem el nagyon a témába). bár meg kell jegyezni, nagyon időigényes kis meló ez :)
egy vérbeli szimulátoros meg úgyis csak begolyózásig' körözget, mintsem videót szerkesszen naphosszat :D -
#415 pedig itt többen nem egy jó videót csináltunk már :DDD...engem Ingy, Toya, Alex, CodeRed videó mind inspiráltak, vannak régóta dédelgetett videó ötleteim, de időt még nem tudtam rászánni, addig maradnak az eddigiek :))) -
#414 örömmel látom, hogy azért iracinghez is lesznek letölthető setupok :D amiket aztán lehet testreszabni idiot' Bár tom az nem feltétlen az igazi :) Kiv vagyok ki mennyire fogja őrizni a beállításait, illetve lesz e a játéknak vlami olyan aloldala, setuprésze, ami ezzel foglalkozik, lehet tanácskozni, megmutatni, setupokat kilistázni időeredmény alapján etc. :)
gondolom ez a téma (+adok-veszek) majd a fórumon fog pörögni :) -
#413 hát off lesz, de Telek Balázs, Vancsó Zoltán, Zalka Imre, Brezina Zoltán... de otthagytam pont most a sulit, (nem érek rá filmes előhívással így foglalkozni, időigényes nagyon, plusz a suli drága (120 egy félév) dehát nah. attól független a nikon d80-asommal művelem tovább a fotózást és tanulgatok is önképzően. :)
nemsoká kész lesz az új weblapom, aztán ha kijön ez a game is, akkor majd megpróbálkozgatok frankó kis cideókat összevágni, mert pl egy-két gtr2-es futamösszefoglalótól eltudom dobni az agyam. gagyi kameraállások, előnytelen helyzetek, esztétikailag, és sokmindehogy kifogásolható rengeteg kilogott videó.
legutóbb igazán jót; iracing-ből meg rfactor alá készülő legends-es mod-ból láttam.. :)
amúgy mért kérdezted a fotós sulit? :) -
#412 Szellemkep (adatlapodrol;P)? Kik tanitanak ott? Mond 1-2 tanart, eloadot. -
#411 pedig fotózást tanultam :D
bár szerintem nálam tök változó melyiket használom, gondolom a beégés nyelvtanilag nem helyes, max pl ha beégek a csajok előtt :D
normális HDR meg rulzik lenne, mert ahogy elnéztem az eddigi videókat az iracingből az ég elég steril, felhők, szépek meg minden, de semmi különös...
tököm kivan amúgy, jöhetne már a mail... :D eskü két hetet még kell rá várni eldobom az agyam 'idiot -
#410 Az eg az kiegni szokott;)
Ha "szerencsenk" van, es ha szabvanyos DX kod - hasonloan a NR-hez - de mar lekezeli rendesen a wide-ot, akkor HDR-mankonak lehet hasznalni a Boris cuccokat;) -
#409 pedig durva lenne :D
mondjuk már a képi világ is kicsit hdr-es, gondolok itt a beégett égre :) nah de akkor még egy effekt amit bele lehetne pakolni :D
ui: kösz a választ :p -
Toya #408 Nem. A replay alapból nem tud ilyesmit, ez effektezve van rendesen :D -
#407 videjó
tök hangulatos az a kép (kamera, adás zúgás, vagy minek mondják -már ha az valóban "játék-effekt" :) feelinges. persze nem csak ez jön le a videóból, de a többi már csak a szokásos :) -
#406 Biztonsagban valszeg jobb, foleg hogy nincs kozvetlen bankartya kapcsolat a vasarlaskor.
Volt egy ideig BB tars-bankkartyam, es amikor fizettem rola net-en (valamelyik programert, nem PayPal), 1 percen belul hivtak a bankbol, hogy atutalast kezdemenyeztek x osszegert, engedelyezem-e:) Korrekt volt;)
Rendes bank/hitelkartyam nem kaphatok, mert amilyen helyeken dolgozom, ott nem szokas normalisan bejelenteni az embert, igy most fapados OTP kartyam van;) Itt nem telefonalnak ram, de be lehet allitani egy maximumot, ha kell vasarlas elott BE, utana azonnal KI:) -
#405 és csak azt tudom, hogy amint kinn "a teesztelhető" játék jeletkezzen itt mindenkit akinél megoldható ez a pénzes biznisz :D -
#404 Jo de a problema a megbizhatosagon volt ha jol olvastam! a paypal megbizhatobb mint egy jatekfejleszto ceg, aztan lehet hogy lammer vagyok:) -
#403 Valahogy oda is el kell juttatni a penzt;) -
#402 paypal? -
#401 Nekem is volt, de a bankom megszűntette az e-kártyákat, nem érte meg nekik ... -
#400 Hát nem is IRacing-re gondoltam :)))) -
#399 Nekem az otp-nél ahhoz adtak egy külön kártyát annyit rakok át rá amennyi kell. -
#398 hát én örülnék ha használható lenne az én bankártyám is, amúgy meg szerintem ettől nem kell parázni, az iracing a te pár ezer forintodért nem kockáztatná a hírnevét, és a hitelét már csak a többi játékos miatt is :) -
#397 hát akkor forgolódsz egy kicsit :DD
nem kell félni, én a setupolásban nem nagyon vagyok ott, de majd valamit csak összehozok :D A nr03-hoz van egy nagyon jó setupleírás, autóbeállítás, meg úgy szimulátoros fanságosságomból gfakadva van pár ilyen több 10 oldalas dokumentum :) ha kijön a gép, lehet elkezdem elemezni őket, a lényeget kiírni, hogy gyorsan használható legyen, ne kelljen lapozgatva oldalakat olvasgatni a lényegi infóhoz :)
amúgy is :DD majd max folyamatosan bajonki címekért közdünk a kezdő, belépő szinten :DDD mit nekünk a profik :DD ;)