25347
  • lac coo
    Még a 3000-et letojnám, nem vág a földhöz, csak ne az a bankkártya kellene amin minden pénzünk van ... ( Nem mintha olyan sok lenne...:)).
    Mindig parázok neten használni ....
  • Alexease
    Nem tudok rola. 1 honapra ~3000-ert kiprobalhatod;)
  • lac coo
    Én ha csak egyre fekszek rá abban is szar vagyok ! :DDD
  • symbol
    tuti az lesz ami már az árlistákon is kinn van, mindenki letöltheti a játékot amiben lesz két free autó, meg pár pálya. ha teccik a game, megveszed a többit, mert lényegében csak úgy tudsz normális bajnokságot, akármit menni.

egyébkétn bitzos leszenk olyan állat emberkék, akik több kategóriát is nyomnak majd párhuzamosan, de én pl még mindig jobbnak tartom ha egy valamire ráfekszel és abból ihozod a maxot, mint ha kettőben lennél sz*r :D
  • lac coo
    Egyáltalán magát a játékot ki lehet majd próbálni ingyen, legalább 1 óra hosszára, vagy ilyesmi ?
  • Mnemomic
    Igen ezt gondoltam :) Ezért írtam korábban, hogy még nem tudom melyik felé menjek. Azért jó lenne ha vhogy ki tudnám majd próbálni mindegyiket fizetés nélkül. Erre biztosíthatnának vmi lehetőséget. De majd kialakul úgy is.
  • Toya
    Nem is kell, minden autót és pályát megvenned.
    A dolog arról szól, hogy az általad kiválasztott kategóriák versenyein eltudj indulni. Értelemszerűen aki ovál pályás versenyeken szeretne indulni, annak feleslges azokat az autókat és pályákat megvásárolni amelyeken nem futnak ezek a sorozatok.
  • Mnemomic
    Hát igen :)
  • symbol
    jaja, potosan :)
    ui: már csak az a kár, hogy köröket ismétlünk itt a fórumon, jó lenne már a játékélményről beszélni :D
  • Mnemomic
    Hát ezért nem fogok megvenni minden autót, a pályákat meg apránként persze, ha bejön a szim nekem. De ha tényleg folyamatos fejlesztések lesznek benne-pályák, autót, eső :)-és hosszú távon garantált akkor talán megéri nem mintha olyan sok felesleges pénzem lenne...De ahogy most kinézz a szim felhoztal-simbi róka koma nyúzás vagy ez akkor inkább ez.
  • symbol
    hát igen, de ha azt vesszük, hogy valszeg ez a projekt nem hal el (nem nő ki semmi, semmikor) akkor megéri. plusz valószínűleg a legkomolyabb szimulátor lesz amivel egy átlagember ma telálkozhat. ehhez képest, szubjektív mi a sok :)

én azt várom, hogy fejlesztik meg minden, és igazából szerintem a többi szimulátornak esélye sincs jelen pillanatban. akárhova is módolják.

aki kicsit is hardcore realizmust akar, és szimrajongó az iracingre tesz. már ha van rá pénze persze.

mit tagadjam nekem kicsit sok lenne, ha még diák volnék :)
    de a pörgős szórólapos diákmunkával összekapargatnám rá a zsét :D
  • Alexease
    Csak uszkve irtam;)
    Azert a "kedvezmenyes" vicces is lehet, ha a "csak egy jatek" felol kozelitjuk meg:) Ha pl. 3 evig hasznalod, es megveszel minden autot, palyat, akkor ~125000 HUF-ert "jatszottal":)
  • symbol
    én meg lehet egyből befizetek egy évre...
    ha a teszt olyan lesz mint amilyennek gondolom :)
  • Mnemomic
    A kedvezényes éves díj az csak 25ezer Ft :)
  • Alexease
    En ugy ertelmeztem, hogy az alapcsomag "ingyenes". Ha az eves 30-40000 HUF hasznalatidij ingyenesnek mondhato:)
  • Mnemomic
    És akkor az alapcsomag a pályákkal és a két autóval ingyenesen letölthető lesz?? Ha így lenne akkor az úgy sokkal jobb lenne szerintem. Akkor 1 évre elő is fizetnék szeintem.
  • symbol
    komoly? minden autó??? oO anyááád :D ha én ezt tudom :DD

egyébként az eső az szép meg jó, de szal akkor is kell a jó grafika ahhoz hogy olyan élményben legyen részed. gondolok itt arra, hogy pl amikor látod az elöl lévő két kereket, akkor bizony nagy esőben azokkról is pörög le rendesen az esőfügöny a sisakodra. ahhoz hogy ez valódi élményt adjon szép grafika kell, jó fizika, és sisak vízátfolyásokkal :D

off: a grid meg szerintem jó játék lehetne, ha érdekelne engem :D a gaffal semmi bajom, szerintem üt. és a géigénye sem olyan nagy ma már :)
  • Alexease
    Gyorsan osszeadtam, ha mindent odaadtak, akkor az ~300 USD:) Korrekt hozzaallas.
  • Alexease
    Osszes auto osszes palya? Akkor az jo uzlet volt;)
  • Alexease
    Akkor lehet, hogy en ertelmeztem felre, de en ugy tudom, hogy csak havi dij lesz, es vagy hasznalod vagy nem;) Vagyis, ha nincs havidij, akkor el sem indul;) Magyarul meg offline tesztelni sem lehet:)
  • Toya
    Tőlem csak a havidíjat kérik el, az autók és a pályák ingyen maradhattak nálam. Gondolom ez volt a tesztért a fizettség :)
  • Alexease
    Vannak azert efektek, latvany/hangulat elemek, animaciok, amelyek jobba tehetnek egy jatekot, csak mertekkel kell hasznalni oket;)
  • Mnemomic
    Én azt hittem, hogy lesz az alap játék valamennyiért, abban lesznek az ingyenes pályák+a két ingyenes autó. Aztán plussz havidíj ha játszani akarsz, meg a plussz dolgok amit ha akarsz megveszel.
  • Mnemomic
    GRDI-Grid
  • Alexease
    Barmi lehetseges;)
    Mondjuk, en eleve nem is jelentkeztem, megvarom a veglegest;P
  • Mnemomic
    Nem tudom nekem a grafika tökéletes így. Még a Nascar2003-as grafikája is. Az soha nem érdekelt egy szimben, persze nem legyen 2000-es szintű de ennél sem kell több mint a iRacing-é. Fizika legyen jó és kész :) Ja meg majd legyen eső én azt nagyon szeretem :)

Írták itt a Grdi grafikáját. Hát megnéztem ezt a játékot, a fizikájáról de főleg a kormányzásáról inkább nem írok semmit mert kimoderálnak :) A grafikája tényleg nem olyan rossz de ott is inkább a kocsik kidolgozása. A pályák viszont...én a sok csili-vilitől nem láttam rendesen a kanyarokat meg a pálya vonalvezetését főleg a városiakét. 20 perrc után törlődött a gépemről, mert hányingerem lett tőle...ilyen még nem volt velem.

Bocs az Offért csak azt akartam kihozni, hogy számomra inkább maradjon ez a rajzfilmszerű grafika nem kell a hiper szuper szemvakítás.
  • symbol
    az is lehet, hogy kapunk virtuálist pénzt. :) amit beválthatunk :p
    az árak meg maradnak :)
  • Alexease
    Ez tuti, hogy egy vegleges stressz-teszt lesz;) Lehet hogy olcsobb lesz vagy ingyenes:) De mivel itt nem veszi meg senki a jatekot, hanem csak berli (leszamitva az autokat/palyakat), ez ugy is csak arra az 1-2 honapra szol, amig tart a teszt;) Azutan nem hinnem, hogy a beta tesztereknek veglegesen, hosszutavon olcsobb lenne a havidij;)
  • symbol
    jaja, ez a leglogikusabb. és egyfajta még nem publikus demo-ként ott van két autó és pár ingyenes pálya. :)
    mellesleg nem hinném, hogy most a célegyenesben az iracingék nem dolgoznak, hanem ráültek volna a listára. :) eltom képzelni, hogy folyik az adminisztráció rendesen.

plusz ez az egész arra is jó lesz, hogy meglássák, hogy megy ez a fizetősdi, tényleg van e bármi probléma (itt gondolom ők is elsősorban a rendszerre fektetik a hangsúlyt - a grafikai bugok gondolom már rég kiderültek:D)...

mellesleg nemtom, de remélem azért egy idő utána tömeges támogatást fog élvezni a grafikai tuning támogatása, ezt jelezni kellene a készítőknek is, mert tényleg borzalmasak a fák. :)

és még napot sem láttam, pedig az is feelinges amikor a szemembe vakít, beelőz valaki, az kitakarja a napot, újra látok mindent tisztán, aztán kivágodók a külső ívre, újra kisebb vakság :D

meg ilyenek... kellenek :)
  • Mnemomic
    Én ahogy értelmezem ezt a béta tesztet, ez arról fog szólni, hogy mi már a végleges játékot fogjuk tesztelni esetleg lesznek benne kisebb hibák azok kiszűrésére kell majd ez a nagy mennyiségű tesztelő.

Azért is gondolom ezt, mert ugye ezért már majd fizetni kell, gondolom kezdvezményesen -legalábbis remélem :)- ez meg már azt is jelentheti, hogy kész van a progi tulajdonképpen és most ha úgy vesszük -ha tényleg olcsóbb lesz majd mint a végleges változat- akkor egyfajta kedvezménnyel vásároljuk meg a szimet így.
  • pointer4
    Máá járt itt és mégsincs gond, leeht jó útra tér :D
    Bááár ez a djemba veszélyesebb kategória, butaság szorgalommal páros.

Amúgy érdekes, hogy azoknak akik beta jelentkezésre vállalkoznak nem kellett konfig infot beküldeni. Mert ugye gép szerinti válogatásnak lenne alapja. Persze csak ha túljelentkezés van.
  • Mnemomic
    Aha, jó.
  • Djemba
    jó nem is érdekel, nem írok ide többet ha nektk ez így jó
  • Bucser
    kérlek ne emlegesd.. jönne itt a "nagyobb kerék kell a g25-re" hülyeségével...
  • JuanG
    nincs benne F1!! :PP
  • darkhmz
    Ez a "játék" nem neked való...
  • SHADOWEYES7

Te ennyire hülye vagy, vagy csak tetteted?

Fejezd be az offolást,mert mehetsz pihenőre.
    thx
  • lac coo
    .

Már csak Maszka hiányzik ....
  • Djemba
    ha ti ilyenek vagytok akkor én is ENNYI PÁ
  • Toya
    Köszönjük, hogy benéztél ide is és hozzászólásaiddal emelted ezen topic színvonalát!