25347
  • pointer4
    Szerintem én akkor nem olyan E-mailt kaptam mint ti. Mert se letöltésre link, se kod nincs benne. Csak regélnek hogy ez az első hullám , de ha nem kerültél be, ne aggódj, mert hogy bla bla :)
    Egyetlen link a iracing oldala benne, meg a regisztráciom karbantartása.
  • Mnemomic
    Nekem 100-on van az ffb és nem érzem erősnek.

Amúgy én Körmöndi Attila néven vagyok.
  • symbol
    ezt úgy hívják szopás :D azért szorítok, ha meglesz nagy sikerélményben lesz részed :D

jaja, a rázókő elég lapos, tuti sokkal keményeben rángat. viszont az alap ffb elég erős (és jó), hogy mit ne mondjak :D
  • Jacek
    voltam valami lanon+teljes lakas felujitas zajlik:D
  • Mnemomic
    Na jó lesz 270 fokon. A rázóköveken mondjuk nem igazán rezeg a kormány.
  • symbol
    ennyire nem tolod mostanában? vagy mindig elrakod :D nekem sikerült kitalálnom hogy legyen folyamatosan fenn a DFP :)
  • Jacek
    Sehogy mert nincs meg a tap!
  • symbol
    hát szerintem annyi itt is pont jó, többnek nem sok értelme van, kevesebbet azért meg nem kéne :)
    ui: a netem még mindig ratyi, rem estére rendbejön... :/
  • Mnemomic
    Hogyan állítottad be?

Én míg szedi a frissítéseket addig kifestettem az autót, sisakot, ruhát :)
  • Jacek
    nekem amr kesz csak a kormanyom tapjat nem talalom:D g25 anelkul nem megy:P
  • Mnemomic
    Nekem még szedi a frissítést. A g25-öt hány fokra állítsam be? Most 270-en van a GTR2-ben az jó volt.
  • symbol
    nah nagyon nagy :D
    jó lenne egymást felvenni (haver), vagy nemtom :) ha kész vagytok, adjátok meg a teljes nevetek, vagy nemtom :) vagy itt az enyém :) kádár renátó :D

a grafikával semmi bajom, sőőőt :D oval pálya aszfaltja nagyon szép a kis legends ford belső, dinamikus fényei nagyon hangulatosan, totál max grafon persze simán megy 50-90 fps-sel ha egyedül vagyok a pályán, még talán az élsimítást lejjebb veszem kicsit. :)

nagyon játszanék, testelnék, de sajna dolgozni is kéne :D nah majd este megvizsgálom jobban :P addig azé leszek itt :)

ui: hajrá mindenki :D (ha ráértek, jöhetnek időeredmények :D)
  • Jacek
    na 15 perc meg:)
  • Mnemomic
    Nekem is jön :)
  • Jacek
    most jon lefele:)
  • Mnemomic
    Azt hiszem én is kaptam :) Igaz nem arra az emil címre amit Toyanak leadtam -gmail- hanem a szolgáltatósra -t-online. Ezt mondjuk nem tudom, hogy, de nem is érdekel a fő hogy megkaptam :)
  • symbol
    helyös :D
    mégvalaki? jöhetnek a vélemények :D nekem a letöltés már megy (update now), az exet még nem isdítottam el, rem nem lesz gond... :p
  • pointer4

• symbol
    nah, talán a nod 32 tehet róla...
  • symbol
    hát igen, munkára az már nem elég... :/ aki tényleg dolgozna rajta. nekem operában vlt hogy 110 oldal volt nyitva egyszerre. és akkor még a csomó szerkesztő-program is... nah mindegy, van két hibám.

iracing. reg minden megvolt. a játék fel lett rakva.
    az iracing oldalamra be tudtam lépni.

a my account-nál az van írva, hogy: "Indicate your connection type below. * Satellite connections are not supported." pedig t-online adsl-em van.

amikor az iracingsim.exe-re klikkelek töltöget egy ideig a kis ablakában aztán kiírja, hogy "could not connect to server"

plsz ha bármit akarok neten frissíteni, kiírja az állapotsorban a böngésző, hogy "várakozás a következőre: localhost..." aztán bezárja azt az ablakot és visszadob ugyanarra, amin pl az autók vannak és le lehetne tölteni őket. :/

ui: ha valaki tudná a megoldást. please
  • JuanG
    P4 3,2 -es kevés volt?? :PP

nekem P4 2.2 -es van 3.3 ra húzva stabilan, és még bőven elég...bár nekem munkára nem kell jobb gép mint játékra, nem is gondoltam volna hogy van ilyen fordított eset ...

iracing játék ár/ gép ár arány: vágom az érvedet, de csak kipróbálná a "csóri" NR2003 fancsávó a meglévő gépén, mint hogy látatlanba újat vegyen :))...

persze erre megoldásként ott lehetnek a haverok-ligatársak érvei (akiknek jobb gépei vannak)...
  • JuanG
    off

nem vagyok rajongó, komolyabban nem is ismerem munkájukat, anno még Sepultura előtt láttam őket (kilencven valahányban), és bejött...Icon album megvolt utána, de igazán csak a true belief, meg az as i die maradt meg bennem, ezek meg is vannak még ma is :))...

on
  • symbol
    ez való igaz, de egy hónapja még énis egy p4-essel sz*pattam magam ami 3,2-re volt húzva. ez pár játékra jó volt a 7600gt-vel, de munkára (weblapok, pdfek tucapjai, ps-el, és soolhatnám) már nem. pláne ha töltesz, zenét hallgatsz közben. különben jogos a dolgo, van valami abban amit írsz, de szal ma már olcsó egy komoly gép, és biza mondom imét, aki ennyit hajlandó költeni iracingre, az ne sajnálja a pénzt egy klassz kis ATi 4850-re :D
  • symbol
    jaja, bár még azt a "realost izét" se lőttem be ahogy le van írva meg ami, túl bonyodalmas a leírása, sok a rizsa mellette :p majd holnap este megnézem mit tehetek érte :D
    amúgy jaja, az volt a baja télleg, bár nekem +100-on volt, szal télleg ellentét, -100 on már normális, de a finomhangolás nagyon ráférne. :P

OFF: nemá :D ismered őket? kinnvoltál? :D a true belief tényleg nagyon nagy!! bár én majd minden albumukban megtalálom a magamnak való szépséget :D ott voltunk a színpad előtt, hát mit ne mondjak, elég sokan voltunk ilyen jegyár mellett és a koncert is hatalmas volt, a közönség isteni, tiszta vízre pogóztuk magunkat (méha kell ez is, az emberek mint a pogoban általában normálisak voltam, a requiem kemény zúúzóós témájára olyat nyomtunk amilyet én még soha :D nem hiába kedvenc bandám :D aztán kivonultam a kemény magból, pihenni. visszatapsolás volt, ami után még lenyomtak három klassz számot, naná, hogy say just words-sel zártak :DD OFF
  • JuanG
    még egy fontos dolog eszembe jutott, lehet volt már: az NR2003-nak sztem elég KOMOLY rajongótábora keletkezett, mind a Nascar "sikere", mind a fizika sikere miatt, szal elképzelhető egy népes tábor akinek még olyan gépe van amin az NR2003 (motorja) prímán fut, vagyis nem hagyható mellékesen egy ilyen tényező a program megalkotásában...itt a létező motorból kihozható maximumot értem grafikailag...

emlékszem az NR2003-hoz is megjelentek új pályák meg textúra modok, mégse hoztak nagy áttörést, pedig nem bénábbak csinálták valszeg mint egy Virtual LM csapat...lehet a motorban tényleg ennyi van nagyjából...

(feltevés)
  • JuanG
    true belief a kedvencem :PPP
  • JuanG
    "bár az ffb elég szar nálam, kanyaroknál arra húz amerre a kanyar van tök egyenletes, elég szar"

állítsd át az FF erőt az ellentétes irányba, vagyis ha mínusz 100% akkor plussz 100-ba :))...a real FF plugin kavar be...
  • symbol
    nah sima visa kártyával kiperkáltam a 20$-os kezdő próba izét...
    kár hogy már ezért is fizetni kell, de jó hogy megy simával is. :)
    nah most telepítek meg ilyesmi, kipróbálni max holnap este, mert meló, és paradise lost koncert után hullafáradt vagyok :)
  • symbol
    hehe, megjött az iracing mail :DDDD
    kettő is, kóddal, is asszem lefordítgatom aztán telepítés :D
    csak a netem most szar. :/
  • symbol
    nah jó kis mód lett, bár az ffb elég szar nálam, kanyaroknál arra húz amerre a kanyar van tök egyenletes, elég szar, semmilyen. még megbuherálom holnap. meg rfactorba kellene az a borús pálya, illetve esős verseny, hiába állítottam az edzés előtt burúsra pl az alap montreáli pályát, hát erősen "baszott borús" lenni, ugyanolyan fos felhők voltak, miközben azért a monitor elsötétült...
  • symbol
    jójó, az "elbírást" én is úgy értettem, sorry, ha félreérthető volt. :P
  • Alexease
    Nem az a kerdes, hogy elbirja vagy sem, hanem hogy technikailag nem tudja lekezelni;)
    Sajnos egy grafikai engine sokkal jobban ossze van drotozva a fizikaval, mintsem csak ugy lecsereljek alatta;)
  • symbol
    vágom. vágom. a grafikus motorról beszélsz, hogy az nem bírná az esőt, ergo az nr03-at nem is arra tervezték.
    viszont, én bízom annyira az iracingbe, hogy nem annyira hülyék, hogy egy meglévő, és gyors fejlesztést lehetővé tevő motorért harcoltak, miközben tudták esetleg, hogy a továbbiakban bizony rengeteg korlátot is okozhat ez az egész rendszer. ergo. remélem elbírja az esőt, és közhiedelem az egész hogy nem.

és azt is remélem, hogy bizony ha mégsem, akkor előbb-utóbb (mivel a fejlődésben azért nem állhatnak meg teljesen) a háttérben dolgoznak egy új bevezetésén, és amikor az telesen kész, egy napos leállás maximum, és mindenki ott folytatja ahol abbahagyta, az adatbázis, és minde egyebet meg kell tudniuk átültetni. nagy feladat de ez van. ezt kell szeretni :)
  • Alexease
    Nem hinnem, hogy piszkalni fogjak tulzottan a grafikai reszet;) Ami fontos benne van, a tobbihez ujra kellene irni:D
  • symbol
    hát igen, jól hangzik az tuti :)
    és az is tuti, hogy azért a graf motorral is kezdenek majd előbb utóbb valamit. (egyébként is ellennék ezzel évekig) csak boszantó, hogy ahogy mondtad a mai hardverekkel, bizony igazi karácsonyfánk lehetne. csak hát még nincs. :)
  • Alexease
    Mindig, mindenhol hianyolnak valamit, de mindegyikben van valami kompenzacio;) Az iRacing-ben valszeg a vegletekig kivesezett, liszenszel fizika (remelem:D), a sok hivatalos palya es auto, es hogy "versenyzo kepzo program" (:D), komoly szervezesekkel.
  • symbol
    kössze! egyébként :)) ..már látom, tiszta hülye vagyok, van is olyan felbontás :) kijöttt a HistoriX aztán telepítgtem a cuccokat :) zsúfolt hétvége lesz ha még jön az iracinges levél is :D
  • symbol
    hmm erről olvastam én is. meg hogya a GRIDet meg lehet buherálni, gondolom teszik is elegen, csak (mondjuk akkor nem tudom mi a probléma :D - de gondolom a játék irányításával van sokaknak baja, nem "elég szimulátoros" vagy hülyeséget beszélek?)

pedig én támogatnám a grid féle koncepciót, nagyon jó a hangulata, csak ugye a fizikája egy ilyennek alapból sosem lesz vérprofi, mert a játékot játszó embereknek kell általában eladni...

az iracing meg nem tudom meddig fog jutni így. nem csak itt téma az esőhiány a grafika, és a többi apróság. más fórumokon is hiányolják, és bizony ha nem tesznek az ügy érdekében valamit hamarosan; bizony... nagyobb bajok is lehetnek. megélni tuti megélnek majd úgyis belőle, de pl ha nem látok komolyabb mukát a pénzemért, lehet énis visszalépek.

mert a másik fronton jön az rfactor 2 ami azért valószínűleg sok mindenben javulni fog, játékélményre biztos vagyok, hogy a hozzá kiadott profi modok az iracing-gel is felvehetik majd a versenyt. hogy mennyire? ez csak az iracing team-en múlik...
  • Alexease
    Az rF Config.exe-ben tudod beallitani a wide-ot.

Sajnos a kozeljovoben olyan szimulator nem lesz, amiben minden pozitiv dolgot osszehoznanak. Egyreszt koncepcio, masreszt penz, ember, ido. Pediga mai konfigokon, egy komolyan megirt fizika mellett, olyan lehetne a program mint a karacsonyfa;)

Mindegyik szimbe bele lehet kotni, es mindegyik problema - vagy inkabb hianyossag - visszavezetheto valamire.

LFS: jo regi engine, jo fizika/gumi alapokkal, folyamatosan barkacsolva, de mivel 1 emberes, liszensz nelkul, igy "csak" a szimulacio reszet tudjak piszklani.

ISI (rF, GTR es tarsai): ez sem mai engine, regi fizika/gumi szamitasokkal, az rF project (es a liszenszek: GTR, stb.) miatt lett az uj gepekgez, igenyekhez igazitva a boritas.

netKar: szinten 1 emberes hobby project, jo fizika/gumi alapokkal, elvetemult koritesben;) Tippem szerint, csak radumaltak, hogy legyen netKarPro is, mert nagy uzlet, aztan lett ami lett, olyan amilyen;)

"Papy": szerintem, mar Te is atlatod, hogy az eredeti NR engine-bol kiindulva, elsosorban a fizikat, a liszenszeket es a versenyszervezesi koriteseket eroltettek. Erre volt ido, penz, energia, es ilyen a koncepcio. Sajnos bizonyos valtoztatasok, bovitesek (animacio, napszak, idojaras, stb.) felett, olyan szinten kelllene belenyulni az engine-be, aminel mar nullarol megirni egyszerubb;) Foleg ha komolyan gondoljak a fizika es az online reszt is.

De ugyanez a panasz visszafele is ervenyes lehet;)
    Ott van pl. a Codies engine-nel keszult cuccok (pl. GRID). Nagyon szep, latvanyos, hangulatos, stb., csak hat az autok kezelese..., az ismet olyan mint a koncepcio;) Pedig technikailag igen komolyan ossze van hegesztve, szimulatorokhoz hasonloan parameterek tucatjai, Pacejka gumi, stb. Raadasul ~10 evnyi tapasztalat a kornyezet- es alkatreszfizikaban, toresben, serulesben, kopasban, stb. Olyan tulajdonsagok, amiket szimulatorokban meg sokaig nem fogsz latni.
  • symbol
    tökéletesen igazad van egyébiránt :)
    az üléspozició nagyon fontos lenne, (talán az megoldaná a visszapillatót is, de azért jó lenne ezt függetlenül állítani, ne mennyen már egyik a másik kárára ha nem kell :)

igazából amiket kérünk még csak nem is nagy dolgok. nagy dolog az lenne, ha olyat elvárnánk hogy poros ív megléte (mind grafikailag, mind fizikailag), szennyeződés az aszfalton, és egyéb fizikai fjúcsörök, mindenki ideképzelhet mindent :) de szóval ezek ehiszem hogy időigényes programozási feladatok, de a grafika "csak grafika". :) akkor meg legyen jó :)

off: hopppááá :D kijött a HistoriX mod :D link