25347
-
Djemba #356 te gy szájbavert buzi vagy -
Toya #355 Moderátorkodhatnál itt is éppen :) -
#354 Hihetetlen hogy idetalalt;( -
#353 NEM jott ki, es NEM lehet majd leszedni sehonnan! Szerintem, ezt a jatekot es ezt a topicot messzirol keruld el;) -
Toya #352 Ezt NE! -
Djemba #351 ez a játék kijött már? (honnan lehet leszedni???) -
#350 hát jaja, szerintem ránk már kész "sémák" vannak, meg ugye hát, nem véletlen az, hogy ma kellett leadni a címeket. valszeg beveszik a rendszerbe és ennyi. a rendszert ezen felhasználók befogadására gondolom már elkészítették. hétfőn legkésőbb remélem itt a cucc :) -
Toya #349 Nekik is érdekük, hogy a lehető leghamarabb szétküldjék a meghívókat.
Mondjuk ha 1000 teszterrel és fejenként 10 meghívóval számolsz, akkor az már nem kis munka és ugye az átfedéseket is ki kell szűrni.
Szerintem elkezdik a lehető leggyorsabban a meghívók kiküldését. -
Szabacs #348 Nem hiszem, hogy lesz ebből 1-2 napon belül valami. Egy kis idézet Igortól (racesimcentral), Ő ezt írta nekem:
Hi,
I've sent the nomination email to iRacing. It may take couple of weeks before they start sending invitations.
See you at the track.
Cheers,
Jussi Koukku, a.k.a Igor -
#347 Thx.
Akkor mondjuk tuti ma nem jön emil szerintem. Majd hétfőn. -
Toya #346 Nem tudom mikor küldik ki, de a teszterek a mai napig adhatták le a neveket - én meg is tettem rendesen :) -
#345 Van infó arról, hogy ma kb mikor várhatjuk az emilt? :) -
#344 rendes tőled :D
multis suliba jártam, még tovább lehetne barkácsolni, majd egyszer ha lesz időm és a játék is kinnlesz már csinok egy totál egyedit pörgőset.
viszont ha ezt a bannert kiteszi valaki; please ne nyújtsa a méretén túl, jó az eredeti méretében. :)
és b*ssza meg, még nem küldtek mailt. :D
ui: gtr-masters fórumán írta valaki hogy péntektől csatlakozhatnak a 10-es csoportok a tesztelésbe (és ezzel (ha igaz) szerintem a játék megjelenéséről beszélhetünk...
a honlap is elég reklámszagúan összeállított lett, nyílván akkor nem téves e kicsiny gondolatmenetem :) -
#343 Itt a kod, ha ez jo, es ha valaki be tudja tenni:)
http://alexease.uw.hu/files/iRacing_SG_Banner.txt -
#342 Ez jó lenne. -
#341 Feltoltom a cuccost (PSD, JPEGs, FLA, SWF), es akinek van ideje, kedve tovabb barkacsolgathatja;)) -
#340 lehetne picit ötvözni symbol-éval, és akkor símán jó (bár nekem így is jó :P)... -
#339 Bannernek valo;) Gyorsba, egyszerube, lenyulva a kepek a hivatalos oldalrol;))) A beszuras miatt kicsinyitve van...
-
#338 Biztos jól le van védve. Azért kiváncsi leszek, hogy pl. a fizetős pályákat ha beraknám a játékba illegálisan, azt hogyan ellenőrzik.
Bár ez is egyszerűen megoldható. Felmegyek a szerverre, aztán mivel a nevem alatt nem vettem meg a pályát tőlük, joggal feltételezhetik, hogy máshonnan van meg :) -
#337 Jó, hát szegény vagyok, mit csináljak ....:DDDDD
Amúgy csak vicc volt, dramaturgiailag nagyon jól jött ki a sok komoly hsz után :))) -
#336 Amugy meg: -
#335 1. Nem egy popularis cucc, nem hiszem.
2. Valszeg a programozas nagyreszet azzal toltottek, hogy ne lehessen felnyomni;)
3. Ha fel is nyomjak, AI ugy nincs, online pedig csak a sajat szervereiken megy, vagyis fake;) Valszeg ki berheltek belole minden halozati lehetoseg, vagyis nem csak feltorni kell, hanem teljesen uj TCP/IP/LAN modult kellene hozza irni;) -
#334 Warez lesz belőle ? -
#333 Franko, THX;) -
Toya #332 Nincs miért aggódnod, a Skip Barber kocsival most futottam egy versenyt, de az valami elképesztő volt. Szinte minden kanyarban elindult a hátulja és egyáltalán nem lehetett úgy vezetni mint ahogy a videóban volt anno. -
#331 persze, engem se a grafika érdekel igazán, az NR2003-al sincs semmi bajom a mai napig :))) -
#330 Remelem lesz valami felhasznalo, liszensz statisztika az oldalukon, a programban, hogy aktualisan hanyan rendelkeznek liszenszel, vagyis mennyien "vasaroltak" meg a programot (ideiglenesen:D). Kivancsi leszek a nagysagrendekre:) nehany 100, vagy nehany 1000, vagy vagy tizezres, szazezres nagysagrend?!:P -
#329 Megjelenesi datumtol meg nem hallottam;) Utoljara a tavasz remlik, az meg max 1-2 hetig tart;) De ebbol lehet barmi, ha kell meg honapokig elhuzhatjak. Ami ertheto is lenne, mert ilyen arak melett - foleg a havidij - eleg problemas lenne, ha hibaktol hemzsegne;) Nem szerencses, ha az 1-2 honapra kifizetett havidijert, nehanyan villogo texturakat es egyeb erdekessegeket vizslatnak, amig jon az elso patch;D Ezt gondolom Ok is tudjak, igy nem hiaba van az eleg "tetemes" beta teszter;) -
#328 Nem olyan rosszak ezek a fak;) Bar nem sok jobb minosegu kepet, videot lattam, de azokon ugy tunt, hogy legalabb valtozatosak, talan az eredeti helyszineket talalhatoakat mintazzak. Mondjuk 1-2 helyen, ha jol lattam, azert a botranyos kategoriat surolja;)))
De ami karpotol, az valszeg a vezetesi elmeny, es grafikaban az eleg reszletes autoonarnyek;) Vegre hallani, hogy a kanyarokban csuszik, maszik, sodrodik, nyikorog a gumi, meg ha nem is csuszott meg meg az auto. Hogy erzesre, vezetesre milyen, nem tudom, de ami legeloszor nem nagyon tetszett a weboldalukon a flashes videoban, hogy mig az igazi autoval a kanyarban folyamatosan, aprankent ellen kellett kormanyozni, addig a programban elvileg fix kormanyallassal, folyamatosan kanyarodott;) Remelem, valszeg jatitottak, modositottak, stb. -
#327 én Alex fái óta tudom, hogy lehet szép fákat csinálni egy ilyen grafikájú játékhoz is :)))
persze a Crysis-é még jobbak :P -
#326 egyébként valóban én is remélem, és nyílván a munka nagyrésze a pálya modellezése, etc tette ki, a textúrákat lecserélni tuningolni nem olyan nagy szám :D meg amúgy is szerencsére főleg ovalban gondolkodok, így a fák majdnem nem is érdekelnek :D
rem éjjel jön a mail, hogy lehet tölteni a szerverről a játékot :DD -
#325 Nem tudom volt e már linkelve, de SIMHQ interjú angolul tudóknak. -
darkhmz #324 Valószinűleg fog még változni a grafika (is) ugyanis ha jól tudom sosem lesz kész (folyamatosan fejlesztik, úgy mint az LFS-t) :) -
#323 jó kis videók, csak sajnos a graf tényleg nem az igazi oO
a fák katasztrófa kinézetűek, a gtr2ben szebben néznek ki...
akárki akármit mond, azért ezen kellene majd még dolgozni :) -
darkhmz #322 Kösz a választ Toya!
Itt van egy pár jó minőségű video kedvcsinálónak :) :
http://www.kolumbus.fi/martin.bror/crusse/iso/sols_lime_wreck.avi
http://www.kolumbus.fi/martin.bror/crusse/iso/mazda_lime.avi
http://www.kolumbus.fi/martin.bror/crusse/iso/mazda_wreck.avi
Damage model -
#321 jah, lehet, majd csinálok egy másik verziót is :)
most meló :D holnaptól meg remélem gogogoogoooo! :D -
#320 nem rossz, de nekem túl erős a "maszat" :)) -
#319 nah készűl még két járgány, az iracing weblapján most akadtam rájuk. :)
közben kész a banner, remélem mindenki tetszését elnyeri.
a febontása direkt olyan amilyen, kérem ha valaki feltölti ezen már ne tömörítsen, mert ez így jó ahogy van.
már ha tetszik valakinek :)
kritikát elfogadok, de természetesen direkt ilyen, nekem bejön, nem teljesen az a szokásos... -
#318 Azt látom, hogy a Nascar autók csak 350 lóerősek, szóval nem az igazi Cup autó lesz.
Kiváncsian várom hogy megnézhessem a játékot, így nehéz eldönteni melyik "erős" autó lesz nálam a nyerő :) -
Toya #317 A bétában minden kategória egyformán népszerű volt. Mivel nem egyidőben futnak a kategóriák, így nem lehet felmérni melyikben is indultak a legtöbben.
Számomra a Pontiac Soltice (nem a Rookie) és a Legends Cars tetszett nagyon. De igazából a többivel sem volt semmi bajom és tudtam hozni a versenyeken amit magamtól elvártam :)