25347
-
#516 nem azt mondom hogy nem lehet szép ég, csak nem nekem nem hiányzik annyira, inkább a többi felsorolt dolog, pl. üléspozíció állítása (nem csak FOV), fák, több tereptárgy, animált pitcrew és közönség :)... -
#515 elhiszem én hogy neked lehet nem fontos, de érted, ez külcsin. ez nem nagy meló. ergo az eget ígyis-úgyis meg kell csinálni, akkor legalább legyen változatos. és visszajátszásnál az ég legalább annyira fontos mint azok a fák. és én nekem fontos lenne hogy visszajátszásokból milyen esztétikus, élethű, változatos kép tárul elém még a videóvágások előtt. mindegy. gondolom az nem vita tárgya hogy egyik sem hónapok kemény munkájának gyümölcse lenne...
és nem akarok vitát kirobbantani, de mindig azt kapom, hogy így meg úgy inkább szimulátor legyen. b*sszus egy játékértékelésnél asszem a grafika sem elhanyagolható %, sőt a játékélmény egy részét a grafika képezi, és különben 2008-at írunk, szerintem nem nagy szám, ha változatos, hangulatos, szép égképeket is elvár az ember nemcsak egy rókabört. pláne ha "órák képdése lenne magának a textúrának a cseréje".
meg azért az is noszensz, hogy egy jó szimben "nem lehet" jó szép ég, mert az szimulátor...
+ PÁR DOLOG MÉG:
- szerintem a cockpit dinamikáját is illene kidolgozni iracing-éknél, mert azért egy pilóta sem álladóan csak előre néz... legalább legyen ki/be kapcsolható ez is.
- Toya írta, hogy a visszapillató ilyen. aért kizártnak tartom azt is, hogy a valóságban azt nem lehet, állítani, pláne ha bizonyos (akár nekem egyébként pont megfelelő) FOV-nál használhatatlan.
Toya: kössze, a virtuális tükör kilőve, túl illuzióromboló.
Alexease: jaja, nagyon ütni fog, rég dolgoznak rajta, szerintem bármelyik közeljövőben megjelenő simbin játékot élből kiüti ez a mod...
a kocsik, a hangulat, a grafika, a fantasztikus hangok, és a megbuherált fizika mind nagyon örömteli dolgok :)
mellesleg igen, megvan az eredeti GTL, a régi géphez vettem, de azon jobban szaggatott mint a GTR2, így akkor a GTR2-vel játszottam, azóta meg új gép és nr03.
azzal a korábbi verzióval inkább nem vacakolok, megvárom mostmár míg megjelenik, remélem nem húzzák már soká, valahol azt olvastam hogy télleg nemsoká jön. :) jah és rFactor alatt is lehet állítani wide-ra a felbontást, torzulás nélkül? ezt nem tom :) kössze :)
ui: meg ne haragudjon senki, magamnak basszusozok, a jelentéktelennek vélt, ám összességében szép kis szeletet nyújtó apróságok miatt. :D ;) -
#514 Latom, ez nagyon tetszik neked:)
Amugy ebbol letezik egy korabbi verzio (HISTORICAL FIA GT), ami csak a teljes konvert 2/3-at tartalmazza (GTC-65, TC-65), olyan 20-25 autoval. A HistoriX-ben benne lesz a TC-76 is. Hogy mikor jelenik meg, az passz, a masodik felevre irtak. De kell hozza majd az eredeti GTL is (legalabbis az installhoz).
Amugy a jelenlegi MOD is teljesen jo, a fontosabb autok benne vannak: Alpine, Austin Healey, Shelby Cobra, Corvette Coupe, Corvette Roadster, Shelby Daytona, Lotus Elan, Lotus Elite, Ferrari 275GTB, Ford GT40, Jaguar E-Type, Mercedes 300SL, Shelby GT350, TVR Griffith, Fiat-Abarth, Lotus Cortina, Alfa Romeo, Jaguar MKII, Austin Mini, Ford Mustang, Ford Falcon. -
Toya #513 -Legends Car futamok jelenleg csak ovál pályán zajlanak. Sőt még olyan pályák sincsenek birtokba véve mint mondjuk Atlanta vagy Daytona, de lehet hogy ehhez már 4-es szinten kell majd lenni.
-A visszapillantó ilyen, de van virtual mirror is, meg a FOV-al játszva biztosan beállítható egy kicsit jobbra. -
#512 azért ennyire nem kell elszállni :)...már bocs de ha egy jó sim-el mész akkor szarsz az égre (legalábbis én nem azt figyelem), mert ugyse tudzs rá figyelni...ebből a szempontból az iracing éggel semmi baj sztem :)))
inkább maradjunk a fáknál, az legalább replayből szembetűnő :)) -
#511 HistoriX link lemaradt -
#510 nah pár kérdés. nem akarok baromságokat megint felhozni, de please nézzétek meg ezt a videót (rFactor mod-ból van, és nézzétek meg az eget)
gyönyörű. és ez is hiányzik az iracingből. eddig komolyan... semmi ilyen szépséget nem láttam, és amerikában biztos vagyok benne hogy elég gyakran ilyen az ég. (köszönhetően "a nyitott medencének") szerintem hatalmas feeling. nem kell hozzá még csak eső sem, mert itt sem esik, de baromi "élethű", hogy nem állandóan pár b*zi gomolyfelhő mellett versenyzünk. :) rem tud valaki valami frankó borult éggel, esetleg valami szép sötétséggel szolgálni :)
TOYA: nemrég küldted azt az utolsó 10 körös - versenyből kivágott, első pozicióért folytatott harcos videódat. az tök jó meg minden, de most néztem meg újra, és mit láttam...!!! (a visszapillantóban közel semmi (!!!) ergo semmit nem látni mert hátul takarásban van a lényeg... (szvsz így oval pályán nem lehet versenyezni, biztos vagyok benne, hogy a valóságban többet látnak.) másodszor, ez hiba? -
#509 egyre több youtube-os videót nézve tetszik a dolog, főleg a hangok jönnek be, mind motorilag, meg pláne a gumi hangok nagyon jók lettek a mai szimekhez képest!
főleg a radical meg a solstice jöne be :))...de a többi se rossz
Toya!
Legends car-al csak oválon megy a verseny vagy más pályákon is?? mert láttam hogy edzeni pl. lime rock-ban is lehet :))
ha valaki kihagy egy havi díjat akkor edzeni se tud vagy csak versenyezni nem?? -
#508 nah asszem én neki se állok fordítgatni :) (csak időpocsékolás bármit is olvasni, úgyis jönnek a hivatalos hírek ha már valami biztos)
majd jön a game, aztán meglátom mennyire jön be... -
#507 jaja, jó hosszú cikk :) kössze :D -
#506 Friss ujsag;) -
#505 Aki nem kap, az tuti én leszek sajna. Tombolán sincs sose szerencsém :) -
#504 nah már kevesebb mint 5 nap és indulhat a tesztelés :)
százalékosan nézve is kötelező lenne hogy valamelyikünk kajon belépőt.
viszont a játék megjelenés tényleg meddig húzódhat már. durva nah.
és mi már panaszkodunk :DDD
a nascar racinghez volt egy setup beállítás fordítás, több oldalas dok, az szépen olvasgatom (átdolgozom, kiemelem képekkel szerintem, és a szövegből is kiemeltetik a lényeg, mert gáz mindig átolvasni tízszer egy egész oldalt amikor csak egy sor érdekelne...) aztán ha mégse kapok belépőt elkezdek setuploni nr03-ban...
a fájlt meg feltöltöm ha kész, nem nagy munka (a fordítás, kiegészítés inkább :D), hátha valaki mégis hasznát veszi. -
#503 Köszi. Ezt én is így gondoltam, hogy ilyen. Azért nagyjából össze lehet hozni egy Gulf szerű autót :) -
#502 nagyon jó, köszöntem, mentem :)
egyébként elkezdtem elmerülni a témában (nr 03-ügyileg szedem össze a lényget a letöltött dokumentumokból.) meg többszöri "setup beállítás leírása" olvasás után, kezdenek rámragadni az infók. :) -
Toya #501 Setupok nem a kezelőfelületen belül kerülnek cserélésre, de természetesen mindenhol van egy alap is.
Itt szoktak lenni egészen jók: Link (a kedvencek közé berak, hátha kell még) -
#500 nah izé :D
még egy kérdés toya :) setupok hogy vannak? van egy alap? vagy több alap-setup van mint az nr 03-ban? setup megosztás az iracing kezelőfelületén? járnak? vagy mindenki olyan profi, hogy saját magának gyárt :) -
#499 Luxus családi sportautoba ? :D -
#498 bátor gyerek no bukó sisak -
#497 Játékokban eddig még csak komoly kategóriában láttam, Skylineok között pl.
De az muris, hogy úgy hangzik mint "egy hangszigetelt nappaliban lennénk, és kinntről mégis valami autóbrummogás hallatszik be" kategória nyugalom honol az autoban. :) -
#496 bocs az offért, de erre találtam rá közben:
Audi R8, ez tényleg ennyire megy?? :))) -
Toya #495 Jelenleg nyári kupák zajlanak szinte minden sorozatban, ahol a hét mindennapján rajthoz állhatsz a neked tetsző szériában.
Egy hétig ugyanaz a pálya megy.
Nem, egyáltalán nem unalmas, mivel egyre jobb leszel és ha tőled jobbakat versz meg a napok múlásával, úgy növekszenek a neved mellett található értékek.
Mivel minden széria más pályán megy, így egyáltalán nem unalmas. -
#494 jaja, nézegettem hasonló videókat jó lenne ez, egyébként kb csak idő függvénye az egész, ha tehetném mindben nyernék :DDDD ;)
aztán a nyereményekből csinálnék egy európai ovál versenyszériát :D -
#493 jah és toya, tom már kérdeztem valami hasonlót, amire te azt mondtad, minden hétvégén máshol vannak a szériafutamok, és így nem unalmas, nem mindig ugyanaz a pálya egy hétvégét nézve, DE pl azt, hogy milyen pályán futhatsz aznap futamot azt az iracing köti meg? ezt naponta változtatják? vagy bármelyik pályán lehet meccselni egy nap? és csak a hétvége kötött? vagy egy nap mindig csak ugyanaz? ez hogyv van?
köszöntem :D -
#492 radical videó nordschlife rekord
én valszeg inkább road versenyekre utazom majd, de ovál is bejátszhat :)) -
#491 ...mindíg is "szerettem" a rövid oválokat :DDD
de látom jobban fogható mint CUP autók NR2003-ban... -
#490 amúgy szépen mindenki leírhatja mit tervez megvenni :D -
#489 jaja kell a halálnak :D
race 07ben sem próbáltam ki, egyszerűen gáz maga a kocsi ahogy kinéz persze lehet megveszem a járgányt kipróbálni, de nekem bőven elég a többi :)
ezek a kis járgányok nagyon jók lehetnek ám. kemény harrcok lehetnek, akár 3an is elférhetünk simán egymás mellett. azokkal élmény lesz vezetni az tuti :)) -
#488 öreg, neked a Radical smafu??? Szégyeld magad!!! -
Toya #487 Nem. Azt minden futamon kapod. De hát ennek ugye egyszerű oka, hogy akkor csak olyan számok rohangálnának a pályán mint 1, 24, 48, 88, stb... :D -
#486 a számot te választhatod meg? :) -
Toya #485 -
Toya #484 A festések adottak, csak a színeket keverheted ki magadnak.
Mindjárt megmutatom :)
Más. Ha én jól tudom iRacing dollaros versenyek lesznek. -
#483 az én ötletem egyik része kb ez volt :D -
#482 Ha az en bulim lenne, tuti lennenek rendszeresen dijazott versenyek;) Igazabol az lehetne a fo atrakcio;) Az emberek gyakorolnak, versenyezgetnek, es havonta, kethetente lenne 1-1 nagyobb verseny. Ha kell, indulhatnak tobb szazan is az idomeron - foleg ha nem latjak egymast, csak az eredmenyek kerulnek fel -, aztan bekerul az elso X;) Nyeremeny lehet "iRacing Money", kupon, elofizetesi dij, palya vagy auto, vagy barmilyen szponzori cucc.
Sot ha lehet virtualis panzt gyujteni a kis/nagy versenyeken, lehetnenek sokkal komolyabb, fizetos versenyek is;) Jelentkezel, indulsz az idomeron, ha bekerulsz, levonjak a "a nevezesi dijat", es a verseny vegen elosszak az elso 3 kozott;))) -
#481 A masik dolog, ami meg nem tiszta. Ha nem lehet szabadon barmikor, barmilyen versenyt inditani (auto, palya, hossz, stb.), akkor hogyan mukodhetnek majd a ligak, bajnoksagok, stb.? Vagy az egesz iRacing/First egy nagy, tobb sorozatos bajnoksag-szeru? Van egyaltalan valami lementheto tablazat, eredmeny file?
Mert ha sajatot nem is lehet inditani, akkor alakulhatnak csapatok, csapatonkent sok fovel. Pl. HSW-Racing (:D), aminek lehet 20-30 tagja:) Gondolom a versenyeket elore bejelentik? Ha igen, akkor egy megbeszelt idopontban, palyan, sorozatban elindul mindenki az idomeron (tobb mas csapat tagokkal, versenyzokkel, stb.), es az idomero eredmenye alapjan az elso X indul a versenyen. (?) -
#480 hó ez nem is rossz ötlet :)
oval palyan pláne nem ártana egy hosszabb menet :P
ez a díjazás dolgo se lenne rossz :) elég sokat fizetünk a szolgáltatásért, jó lenne ha mittudomén mivel díjaznának :) lehetne választani :D valami nascar zászló, vagy ilyen hülyeségek, esetleg dedikált cuccok :) szponzor gondolom lesz és van is már bőven :)
azért egy 500 körös nascar verseny nagy lenne :D el se tudom képzelni mi lenne ott :) -
#479 Lehet, hogy majd lesznek "normal" hosszusagu versenyek is, foleg az oval palyakon, vagy rendeznek 6/12/24 oras versenyeket, es ezeket penzdijakkal, egyeb cuccokkal dijazzak. Ha mar vannak, lesznek szponzorok, logikus lepesnek latszik;) -
#478 amúgy jaja, hosszabb versenyek.
és az iracingesek ne azért adjanak már több pontot mert több szériában elindulsz meg blabla, hanem azért mert egyben mondjuk nagy hiba nékül leszáguldottál és dobogón végeztél. :)
több ezer ember majdcsak elég versenyzőt termelne minden szériában. :) ha leosztjuk is simán jó :)
ui: nah a versenyek hosszát haggyuk', lesz ami lesz :) -
#477 ami engem érdekelne:
- Legends Ford '34 Coupe
- Late Model
- C&R Racing Silver Crown Car
- Sprint Car
és talán még a formula mazda, illetve a Skip Barber...
a többi egyszerűen nem jön be. :)