25347
-
Ha szigoruan nezem, akkor nem csinaltak semmi mast, csak levedtek az NR2003-at, hogy ne lehessen MOD-olni, es MOD-oljak ok...:)
Foleg ha azt a "rengeteg" fejlesztest nezem, ami az utobbi napokba felszinre kerult:)
-
Le mertem volna fogadni h. G25-öd van, egy ilyen gép mellé már dukál... :) -
Nálam az 1.0-ás GTP (az eredeti) máig fennvan, illetve újra feltettem, most a G25-el élvezetesebb, mint bármikor. :) -
nekem is a GTP ugrott be, de hát a radical sr8-as hasonló autó mint amik a GTP-ben voltak, talán kicsit lassabb :PP -
videókat nézve vannak kételyeim, de ha lesz lehetőségem mindenképp kipróbálom...pl. Huttu radical-os videójában nem igazán tetszett a kocsi mozgása, persze ez lehet Huttu setupja miatt is, de nekem hiányzik a "kicsapja a seggét" effektus :)))...szal remélem lehet majd élvezetesen csapatni és megfogni a kocsit kanyar kijövetelkor :)) -
más. Toya? kommunikáció van? rádiós? nem mondják ovál pályán futam közben, hogy belső oldal, belül, tiszta, tiszta.... kívül, kívűl, csak nyugodtan :D mert azért ez kellene :D
ui. éccakai pálya meg legyen azért is...
holnap jön aaz új gépem, onnantól nincs megállás jöhetne a beta :) -
értem amit írsz és van is benn valami, sok az iracing, sok pénz, és még csak annyi újdonság sincs benn mint kellene, de nagyon tetszik a rendszer, a belső grafika, (nyálverés, de gondolom a fizika is üt), blabla.
mondom minden lézeresen atomponotsan van elvileg modellezve, ergo EZ A SZIMULÁTOR. a többi csak próbál majd az lenni. ezért meg elkérik azt amit.
mellesleg viszont azért egy valamit én sem értek.
tegyük fel kiadnak a race07hez egy pályát. f*sza grafika, fizika az olyan amilyen, de érted. lehet a pályának köze nincs a valósághoz. ÉÉÉÉSSS??
attól ha online nyomod mások ellen, ugyanolyan nehéz dolgod lehet, mert a feltételek, az ívek mindenkinek ugyanazok, ergo semmivel nem nyújt többet egy pontosan modellezett pálya, mint egy összedobott, kivéve azt, ha a lézeresnek köszönhetően tényleg sok kis, igazi bucka van a pályán, etc. meg a feeling, hogy tényleg mintha az igazin mennél, pont akkor érsz kb körbe és pont úgy int az igazi, szal az egész feeling kérdése szerintem.
ergo biztos vagyok benne, hogy én ellennék a gtr evoval jó ideig, (rfactorral is, mert készülgetnek rá mostanság odabaszós modok), de ez a sok modbuheráció nem tetszik. inkább elkezdek valamit, és azzal nyomom évekig...
mint anno a gp2-őt, vagy a 3-at. a hárommal még a 4 kijövetelekor is játszottam (bár csak billel, de úgyis nagy kihívás volt tizedekért, századokért harcolni)
szal tény, nem feltétlen éri meg az iracing, de a pályákat kocsikat egyszer meg lehet venni, nem hiszem hogy kidobott pénz lenne, a havi 3000 meg nem hinném hogy eget verően sok (13*155Ft=2015Ft egy éves előfizetés esetén) szerintem nem sok. :) pláne ha kapunk sokmindent közben akár már azért is, hogy nem törtünk össze senkit a futamon, mert
ugye az nekik is jó, ha ott vagy a pályán és küzdesz a többiek ellen, mert játékosok nélkül ők is buknának, ergo mindenki egyért, egy mindenkiért. :) bónusz zsé-gyűjtögetősdi rulzik. :) -
lehet lesz elhetőségem kipróbálni a bétát, napokban eldől:) -
"de nem van ellenemre" 
helyesen: nincs ellenemre. :)
-
Igaz, valamikor én is azt mondtam, amit te. A Simbin ellopja még a jó eget is, aztán pénzt kér érte, nem más, mint egy moddercsapat. De: sokat javítottak a Race07-ben, ami talán nem is észrevehető annak, aki nem játszik online, vagy a kódolás terén nincs otthon: hogy egy példát is mondjak: javították azt a bugot (és potenciális csalási lehetőséget), hogy ha biosban be volt kapcsolva a C1E, vagy szoftveresen húzta valaki Win alól a CPU-t (magyarul dinamikusan változott a megterhelés hatására a sebessége), akkor a játék online állandóan szinkronizált. Ha ezt valaki azzal is megfejelte, hogy szándékosan kihasználta (mert a szerver és a kliens számításából fakadó időkülönbség úgy jött ki, hogy gyorsabb lettél a pályán és szinte nem hatottak rád a fizika törvényei, de lagzottál) ezt, akkor máris itt a csalási lehetőség. Erre a race07 máér nem reagál, a GTR2 viszont igen.
Az, hogy tetszik-e, hogy a Race07 nemrég még 7k volt, mostmeg már csak 3, nem nem tetszik, de nem van ellenemre. Ez a piac törvénye. Ha valamit kifutottnak éreznek, akkor leengedik az árát. És az tetszik neked, hogy egy Nascar Racing 2003 CD-ért 70 dollárt is elkérnek az ebayen?
"magyarul vagy folyamatosan szopsz ha megveszel minden szart, vagy vársz hogy mikor jó az ár/érték arány."
Miért is? Ez még mindig kevesebbe kerül jóval, mint az iRacing és visszakanyarodva a témához? Mitől jobb ez, mint az rFactor például? Érvek?
"ez egy olyan gamma lesz szerintem a sok-sok féle autóval, amit egyszerűen nem kell lecserélned, újra felraknod, etc, ez lesz, ezzel tolod és kész."
És ha nekem nem tetszenek az autók? Eszik, nem eszik nem kap mást? Amivel arra akarok kilyukadni, hogy egy rFactornál a rengeteg mod-ból könnyű mindenkinek kiválasztani a neki megfelelőt, de itt?
A GT5-öt példának hoztam fel, úgy hírlik már törésmodell is lesz benne, mindenesetre jobb, mint bármelyik Codemasters game.
-
az rFactor, a Race07, GTR... is ugyanaz. 20* kiadják a játkot, ugyanazzal a motorral egy kicsit más fizikával egy kicsit szebb (de nem sokkal) grafikával, és ugyanazért a játékért is elkérnek játékonként min 3000-eket...
asz neked tetszik, hogy a race 07 nemrég még 7000 ft volt? most meg már 3000ért meg lehet venni (állítólag a gtr evo-t, amiben benne lesz a teljes race 07 is?) magyarul vagy folyamatosan szopsz ha megveszel minden szart, vagy vársz hogy mikor jó az ár/érték arány.
és azért egy lézeresen feltérképezett pályamodellezés egészen más mint egy viszonylag gyorsan összedobott akármi. ettől függetlenül piszok sok pénz, de ez egy olyan gamma lesz szerintem a sok-sok féle autóval, amit egyszerűen nem kell lecserélned, újra felraknod, etc, ez lesz, ezzel tolod és kész.
a GT5 meg szép és jó, szórakozásnak elmegy, de konzaolon szimulátor? pff. meg amúgy sem éppen az, csak egy átmenet, amilyen átmenet sajnos nincs meg pc-n. -
Még valami: A Greger Huttu-videóban látott autó rémesen hajaz a Redline legendás GTP modjában látott autókra, úgy értem az 1.0-ás változatra, amit visszavontak. -
Nézegettem a Toya által a hsw-re feltett árakat, nézegettem a videókat és még mindig nem értem, hogy miért kellene kiadnom egy halom pénzt ezért a programért. Miben jobb ez, mint az rFactor, a Race07, a GTR-sorozat, vagy a Nascar Racing és modjai? Egyelőre csak a borzalmasan magas árakat látom (persze relatív, ami nekünk magas, az a tengerentúlon biztosan aprópénz) és azon már végleg megütköztem, hogy Road America-ért 25USD-t kérnek. Pályákért, pontosabban textúrákért utoljára Hudson Kerr kért pénzt, elég nagy vitákat váltott ki a RaceSimCentralon. De legyen, megveszek mindent, viszont ez még nem elég, fizessek havidíjat is.
Nem ismerem az iRacing rendszerét, hogy mit terveznek, hogyan lesz tovább, de összehasoníltva az LFS-el, amelyet pár ember készítget évek óta, az megér minden fillért.
Akik ismernek tudják rólam, hogy minden szimet, vagy autós játékot, amit érdemes megvettem és meg is veszek eredetiben, de ez a pénzhajhászós mókuskerék dolog elbizonytalanított. Soha nem kértek még ennyit szimulátorért, mint itt.
Jobban teszem, ha veszek egy PS3-at és megveszem a Grand Turismo5-öt. Azzal is olcsóbban jövök ki.

-
Remélem tőlem megkaptad a privát üzenetet. -
Hi!
Ez a kategória dolog hogy lesz? Mert ha valaki csak egy szériát vesz meg -mondjuk a legerősebb autókat-, akkor hogyan megy alacsonyabb kategóriákban? Vagy legelőször csak gyengébb autókat engednek megvenni? -
Toya #261 Ezt érdemes megnézni :) -
Toya #260 Ha valakit még érdekel a játék és valóban komolyan is gondolja, az még jelentkezhet.
Hamarosan le kell adnom a neveket!!!
Ahogy Alex is írta, 1-2 hónapra azért érdemes bepróbálni. -
hát nem tudom, nekem az összes oval meg late model 155 dollár... 26000 ft
elmegy. sok. dehát ez van. biztos a többi járgányt is kipróbálom, de inkább arra készülök, hogy egy bajnokságban tudjak konsttans nem utolsó helyeket nyújtani :) setupokan annyira nem vagyok ott, dehát ez csak tesztelés, és idő kérdése... leírás úgyis van mindenhez. :)
meg azért bár még mindig soha nem toltam online, de nyílván a legprofibb is hibázik néha. ha nem is vagy olyan gyors, de a hibákat kihasználod, simán jó vagy. :) szvsz.
egyébként szerintem az ai kora leáldozóban, kevés olyan játék van amiben "logikus" időket futnak mind időmérőn, mind szabadedzésen... :)
az oline játékok tarolnak, és ez szerintem a szimulátoroknál is így lesz, csak itt nehezebb egyeztetni az időpontot :)
én szerencsére mondhatom azt, hogy ezt a játékot megengedhetem magamnak... ami nem is sok, mert tényy, hogy egy átlag játékos ennek az éves díjának dupláját is a gépre költheti, és akkor méég játékot sem vett. nekünk már legalább gépre nem kell olyan gyakran költenünk... :) -
Toya #258 Nem olyan bonyolult az, mivel sokan folyamatosan lépkednek egyre feljebb és egyre komolyabb szériákban indulnak.
Így azt hiszem néhány alacsonyabb kategóriában mindig lesz esély a jó helyezések elcsípésére.
Ehhez persze jó setup sem árt, már ahol kell. -
De pl. a lottora el nem költött pénzt rááldozhatod :P
Mondjuk ha a részvételt is díjjazák, akkor valamit én is nyerhetnék :DDD -
De most oszinten, mennyi eselye van, hogy en barmit is nyerjek?:) 

-
Toya #255 Azért ez az összeg nem így néz ki, ha én jól tudom.
A futamokon lehet majd nyerni iRacing dollárt és ezt előfizetésre vagy pályák és autók vásárlására költheted majd. -
Naja, AI nélkül még ingyen sem kellene :))))
Sajnos ebben az életemben már lemaradtam a szervezett , hosszútávú online mókáról :D -
Eddig vegig se gondoltam igazan, de most hogy kiszamoltam, valszeg eleg lesz nekem az 1-2 honapos alap teszt, az ingyenes cuccokkal, aztan jol van;) Az a baj, hogyha mar meg van az alapjatek, es hosszutavra tervezek, ugy sem birnam ki, hogy ne vegyek meg minden "szart" hozza;) Ha meg nem lenne havi dij (es lenne AI), akkor talan meg egy 50000-ig elengednem magam;)))) De igy egy kicsit eros;)
Persze, ha rendszersen online, bajnoksagban versenyeznek, valami komoly cuccal itthon, es nem lenne mas dolgom, meg talan akkor is megerne;) Meg persze, ha nyernek a Lotton (ha Lottoznek egyaltalan...) vagy ilyesmi...:)))) -
Baráti :)))))))
Én ebből nem kérek, sajnos :) -
A HSW-n talalhato arakbol, osszeallitottam magamnak egy listat a pluszban megvetelre tervezett cuccokbol (csak a legfontosabb palyak es autok, kb. a fele a megvehetonek...). 210 dollar;) Ha erre meg rajon az AFA is, akkor az ~40000 HUF:) Es akkor a jatek alapara es havidija meg benne sincs:) Ha fizetnem a havidijat 1 evig, majdnem mindent megvennek, az majd' 100000 jo Magyar forint:))))) 

-
Toya #250 Nem jutsz feljebb, ez éppen elég amikor mindenki más már egyéb kategóriában versenyzik :)
Napszak változás nincs, változó időjárás nincs. -
Gondolom rangsorolt szerverek lesznek, es oda nem lehet bejutni, ha valaki tul sokat tor-zuz, csuszkal, stb.;) -
Zsét , azt elfogadják, attól ne félj :DDDD -
az igaz :D de kipróbálnám már :D
van valemilyen következménye, ha mindig összetöröm magam? :D
visszafokoznak kezdő szintre? vagy liszensz megvonás? :D esetleg nem engedik hogy fizessem a játékért a havi zsét, csak hogy ne jáccak'? :D -
sztem dinamikus napszak változás nincs...meg hát ők indítják a versenyeket :)) -
esti pályaverziók nincsenek még?
ha elindítotok egy jó 2-3-4 százkörös futamot, akkor a napszak változik valamit? vagy végig süt a nap és kész? azért ezen is javíthatnának, ha esetleg nem. :) -
Csáááá :) -
-
Toya #242 A gépem: Core2 Duo 6400, 2 GB RAM, Gigabyte GeForce 7600GT
Ez egy multiplayer játék, így nincs igazán semmi ficsör a boxban és ezt most szó szerint értsd :) -
A Pitu #241 Toya!
A boxkiállásoknál lehet találkozni máshol eddig még nem létező fícsörökkel?
Még egy kérdés (lehet, hogy volt már)
pontosan milyen konfigú gépen játszod? (proci, videókártya, ram)
Egyébként akik ezeken a rövid oválokon nyomják, minden elismerésem az övék, számomra büntetés lenne. :) -
THX!!! -
a jó öreg martinsville...mindíg is szerettem 
0 kezemen meg tudom számolni hányszor indultam itt hnr futamon
-
Toya #238 Aki írt privátot annak mindnek leadom a nevét és az email címét természetesen. -
Toya #237
Ovál pályás autók Martinsvilleben, két-két kör erejéig.
Sorry, hogy behallatszik a váltó csattogás, de a mikrofon az már csak ilyen :)
Jobb minőségben pedig innen tölthetitek le!