25347
-
#596 Koszi;) Valami ilyesmire szamitottam, hogy valszeg kifinomultabbak a beallitasok, de a nagyobb valltoztatasok inkabb a koritesben, a szervezesben vannak;) -
#595 Szerintem az előfizetésért kaptam. Nem tudom, az tény, hogy ennyivel olcsóbban tudnék már venni bármit. -
#594 hát az elég örömteli hír lenne :D bár azért kizártnak tartom hogy ennyivel letudják :) -
#593 Amúgy az lehet, hogy már összeszedtem 2,50 dollárt? Mert ha igen akkor 1 hónap alatt simán meglesz a jővő havi díj :) -
#592 Szerintem nincs olyan nagy különbség. TransAmban mondjuk a fékezés könnyebb volt de ott az alapjátékhoz képest is. Itt kb olyan mint a Nascarban Watkins Glen-i pályán :)
Persze vannak változások de aki azzal jól ment oválon itt se kell olyan nagy átállás, igaz, én csak a Legends autóval próbáltam. Ez meg elég érdekes járgány én pl abszolúlt nem éreztem az első körökben, hogy hideg lenne a gumi. a Pontiac-al talán jobban érződik az első körben. -
#591 Majd irjatok tapasztalatokat, hogy igy elesben milyen a cucc;)
De foleg osszehasonlitva az NR-rel, mint fizika, vezethetoseg, kezeles - pl. NR TransAm vs. iR Pontiac, bar nem egy kategoria, de legalabb hasonlo:D. Ha nem eg es fold a kulonbseg, akkor annyira nem bosszant, hogy ki tudja mikor fogom kiprobalni:) Addig boven jo az NR, meg a tobbi;) -
#590 alap kettő... :/ a többit meg kell majd venni. :/
bár én szerintem elleszek az iracing-gel, lehet befizetek egy évre, és akkor a bónusz pénz is nagyobb ami utána jár (lehet addig nem is költekezek nagyon) :) bár ne kiabáljuk el :)
ui: az meg zsír ha állandóan vannak :D és csak egyre többen leszünk :) -
#589 Alap kettő. Meg az alap pályák. -
Toya #588 Amúgy most mennyi kategóriát kaptatok meg? Mindent letölthettétek és mind aktív vagy csak az alap kettő él? -
Toya #587 Jelenleg nem igazán lehet visszajátszást menteni. -
#586 Na a Legends versenyen 4. lettem :) Jó volt oda vissza előzgetés :)
A visszajátszást nem lehet elmenteni? Sehogy sem lesz aktív a lemez ikon. -
Toya #585 Általában este sokan vannak, de most hogy egy csomóan kaptak kódot (gondolom sok európai is), így nagyot változott a helyzet, mert lényegében mindig vannak a futamokon :D -
#584 húú, ne is mondjátok :D nagy a kisértés :DDD
Mnemomic: aham, értem, hát majd ezt is megnézzük :)
Toya, jaja, értem én :D elveszed a sok újnc kedvét itt :DDD (nah jó, nem kell a duma az ösztönzésről ;) :P)
még valami: mikor vannak a legtöbben? estefelé? vagy ezt így nem lehet megmondani? :) -
#583 Most a Legends autóval lesz verseny. -
Toya #582 Igen. Mivel a sima Soltice szerveren voltak sokan, így én is oda mentem és a sok újonc között annyira nem volt nehéz dolgom.
Szerencsére nem annyira a gyorsaság számít ebben a játékban :D -
#581 ebben jó itt ki lehet kapcsolni. A blip szerintem az, hogy ő veszi el a gázt egy pillanatra váltáskor. Én azt kikapcsoltam, mert a sok régi GPL és Nascarozás után már lábra áll :) -
#580 egyébként énis erősen középre húzó koránybeállításokkal nyomtam a szimulátorokat, így lehetett csak igazán érezni, nah majd kipróbálom milyen anélkül :) -
#579 a blip az mi srácok? ha lefordítom se megyek vele sokra... a "magas hang" ???
hányan indultatok? Toya nyertél? :D -
#578 Ja ebben végre jó a ffb is. Az ISI enginél -nálam ez a GTR2- sokan írták, hogy ki kell kapcsolni a g25 középre húzását. Én ott nem kapcsoltam ki, mert akkor abszolúlt nem volt ellentartása a kormánynak és nem éreztem az egészet. Igaz, hogy álló helyzetben is visszahúzta de azt még kibírtam :)
Itt álló helyzetben nem áll vissza a kormány középre, viszont menet közben van ellentartás olyankor ugye menne vissza egyenesre ahogy azt kell. -
#577 Ja igen a shift+r mint a GPL-ben annak idején :) Csak még annyira új az egész, hogy még nem szoktam bele :)
-
Toya #576 Van olyan a beállításoknál, hogy reset car, akkor ki sem kell lépned a menübe csak megállítani a kocsit és megnyomni a gombot és a pitből folytathatod.
Lazán meg lett volna úgy neked a 4.hely.
Mind a kettő be van kapcsolva, a blip is. -
#575 Neked jó volt :) Jól leléptél onnan.
Nekem először nem esett, le, hogy visszamehetek. Mondom megnézem mi alkotsz, aztán láttam, hogy ott van a zöld Race felirat. Na akkor indultam újra. Így lett 2 kör hátrányom.
A rajtot még gyakorolni kell.
Amúgy Te visszaveszed váltáskor a gázt? Én igen. Csak az Auto Clutch van engedélyezve az Auto Blip lenne talán ez? -
Toya #574 És milyen jó kis verseny volt :)
Amúgy nem szabad kilépni, mert akkor a pontokat nem úgy adja. Inkább a pitből újraindulni és felzárkózni, mert hosszúak a versenyek ahhoz hogy feladja az ember. -
#573 időeredményeket, vagy ilyesmi ranglistát azt hol tudok megnézni? :) -
#572 Azt hiszem én is arra jelentkeztem.
Nekem Lime Rock eddig 1,04,9 de ennél mennek 1,3mpvel jobbat. Azt még nem tudom hogyan :) A kormányt is állítgatom még de 900 fokon tuti nem jó. -
Toya #571 Most 46-an várnak a Soltice versenyre éppen. -
#570 Tuti nem leszek megyek dolgozni. Verseny előtt mindenki kilépett.. -
#569 nah azon lehet énis kipróbálok este mindenfélét :D
este totál nem leszel? össze kéne hozni egy közöset :)
ő: lehet a többit nem itt kéne vagy így :) msn-en vagy? :) (márcsak azért hogy ne menjen el "csetelésbe" a fórum :) ha igen, és gondolod akkor fel is vehetsz; :P [email protected] :P
nekem is ugyanolyan netem van a feltöltés valódi sebessége 32 kb/sec :) -
#568 adsl van 4mbit-es feltöltés 20kbyte/sec.
Igen még a rokkie szint elvileg :) -
#567 ez még könnyű szint? setupolási lehetőség nélküli? :) -
#566 hát én eddig csak futtatásban néztem a start menü altt, pár weblapcímmel, de ott simán veri az adsl-em a haverom kábeles elérését...
neked milyen neted van? -
#565 Na most lesz egy verseny úgy nézz ki 17-en már beregisztráltunk Lime Rock-ra.
Amúgy nekem a pingem olyan 160 szokott lenni. Nektek se túl jó? -
#564 hát izé, szerintem nem veszik el, a kód az neked lett kiállítva. :)
mellesleg szerintem sem bírod ki :D én sem tudnám megállni :D
amúgy kössze Toya, majd meglessük este :) -
tomi555 #563 Meg kaptam én is a mailt:D:D Mondjuk kicsit gondban vagyok, mert pont jövhéten utazok el 2 hétre:S Ha most ezt nem reggelem esetleg be(bár nem hiszem h kibírom:D:D) 3 hét múlva ha hazajöttem be tudom vagy akkor már "elveszik"? -
Toya #562 Voltak most is versenyek.
Bementek a Series menüpont alá és ott egész óra előtt nem sokkal szétnéztek, ekkor már láthatjátok hol mennyien várnak a versenyre.
Ekkor csak klikk a kiválasztott szériára, majd aktívá teszitek és a Race menüpontra klikkeltek, ahol a Session kiválasztásnál bejelölitek a versenyt.
Elindul egy visszaszámlálás, ami a futam indulásakor JOIN-ra vált és már be is léphettek. -
#561 én meg estére kb hulla leszek, örülök hogy most dolgozgatni tudok alvás helyett. este tesztelek majd, de azt is két óra szunya és egy kávé után :p aztán ha megyeget frankón jöhet a race :D -
#560 Ja hát versenyen én se voltam még nagy a pangás. Kár, hogy este dolgozom :( -
#559 jó neked :D belenéztem én is, de sehol egy ember mindenhol 0-a van kiírva :D -
#558 Nekem ez a verseny kiválasztás nm teljesen tiszta egyelőre csak kattingatok össze-vissza. -
#557 jaja, valami ilyesmit mi is kaptunk a kódos linkes izé utáni levélben. :/ az gáz, de szerintem egy héten belül hozád is megy a levél ha nem hamarabb. mert jön a következő kör :)
Mnemomic: megtaláltalak, csak eccerűen nem tudok veled semmit csinálni. bejelölni vagy akármi. mindegy, majd valami rájön, vagy ez még nincs kész :D