25347
-
#636 Nekem is piszkálja acsőrömet, de akárhogy gondolkodom a dolgon ennyit nem tudok és nem is akarok játékra költeni .....
Lenne 20-25 rugó aztán utána békén hagynának , még az is jó lenne :))) -
#635 En is azt hittem, azert is nem jelentkeztem;) Mondjuk ugy, hogy ezt (is) elk*rt*m, jol megszivattam magam:)))
Azt hittem valami stress test lesz meg utoljara, max 1-2 het, aztan megjelenik publikusan;) Gondoltam raer, majd a veglegest megveszem, aztan jol van. Csak utana irtak ki, hogy csak meghivas alapon lehet bekerulni, fizetos, es a publikus talan majd nyar vegen, osszel, vagy kitudja mikor;)
Igazabol mindegy, ugy is nyar van, csak hat a kivancsisag b*ssz* az ember csoret:D -
#634 Én azt hittem, hogy valami ingyenes tesztelési lehetőséget fogtok kapni ..... :))) -
Toya #633 Nekem most volt egy Lowe's Short Oval Advanced Legends versenyem második helyezéssel :D -
Toya #632 Csinálni kell egy PayPal számlát és oda utaltatni valakivel a pénzt és onnan már Te fizetheted minden hónapban rendszeresen. -
#631 Akkor meg nem is nagyon erdemes:) Ha meg 1x megvasarlos lenne, akkor OK, de igy hogy ketyeg az ora, elegge szivos;) -
#630 Gozom sincs;) Valaki majd leirja. -
#629 erre gondoltam :)
na mindegy nem nagy gond majd megoldom, jövőhéten szerdán úgyis indulok nyaralni egy hétre, szal sokat most nem tudnék úgyse tesztelni :)) -
#628 Utána adja be. Szerintem ha más fizet nem megoldható. -
#627 Köszi, jó lenne, de én akkor hogyan töltöm le? mert gondolom az átutalás után adja be a linket...
vagy mail-t küldenek? -
#626 Mas nem tudja helyetted atutalni? Atutalom Neked ha kell, azon a par ezren nem mulik;) -
#625 A Volks Bank szmomra olyan kakukktojas mint a Hypo Bank volt;) Eleve olyan "onkenyuralmi jelkep szeru" a logojuk:))) -
#624 ahh kösz...
közben kiderült lehet nem lesz jó mégse ez a bankkártya...Volksbank-os, és cigánykodnak, csomó netes átutalás nem megy vele, pedig dombornyomott és Visa-s... -
#623 Hát pl az én nevemen lévő kártyán semmi zsé nem volt, így fizettem az anyáméval :D
nah mindegy, igazából nem téma, csak mennyen :D
JuanG; no comment :DD -
#622 Szerintem jó ez a valós név. Sokkal komolyabb az egész.
Viszont a lekörözöttek ha blokkolnak azt is büntethetnék.
17kor indul futam Pontiac-Lime Rock! -
#621 A fizetésénél a valós név kell a kártya miatt, és azt tette be a játékba nekem.
Azt nem tudom mi van ha nem a valós névvel fizetem ki kártyával :-) -
#620 vazzeg lekéstem a bankot, kettőt is megnéztem a közelben, de 3-kor bezártak (negyed négy volt :P)...de most kitaláltunk valamit a haverral, szal lesz zsé rajta már holnap remélem :))
a játékban a rendes nevedet kell megadni vagy maradhat Juan G pl. ?? vannak zászlók a nevek mellett amik jelzik a nemzetiséget?? -
#619 Nekem se volt lag eddig. -
#618 Én szerintem a pinget nem feltétlenül a kapcsolat minősége határozza meg. Nagyban befolyásolja a gépek közti távolság. Az márpedig a föld másik oldala... ennek ellenére én nem éreztem zavarónak, nem lett ebből balesetem. Majd nyomom még sokat azt kiderül megváltozik-e ez a véleményem :-) -
#617 Nekem T-Online. Az ArmAban európán belül jó pingek szoktak lenni, de Amerikába nem hiszem, hogy ennél jobb lehet dsl-el.
Na most nyertem végre oválon legends autóval. Jó volt :) Egy magyar srác lett a 2.
Az, hogy milyen klubba tartozol az mitől függ? Hol laksz? -
#616 Szolgáltató kapcsolatától is nagyon függ. Nekem pl van mikor Angliai/Franciai szerverre olyen jó pingem van, amit magyar szervereknél az életbe nem lehet elérni. (CS)
Persze a tengeren túli táv felboríthat minden várt számítást :) -
#615 Szerintem innen európából nem is lesz jobb a pingünk. -
#614 Ez igaz is lenne, ha jedi képességekkel rendelkezne minden versenyző. -
#613 Ez nem igaz de mind1.
Amúgy még délelőtt sikerült egy Legends versenyt is elrontani a 3. helyen voltam de 1 mp-n belül voltunk. Volt még hátra olyan 11 kör és kicsúsztam. Eddig nem az én napom :) -
#612 A ping csak a kapcsolat gyorsaságát adja meg. nem érsz semmit a jó pingeddel ha közben a packet lossod elszáll. -
#611 Nem is kell eldönteni. Egy versenybalesetért mindig mindkettő felelős. úgy kell vezetni, hogy ne történhessen meg. (szerintem) -
Toya #610 Hát a Soltice az valóban nagyon jó, de a Skip Barber is hasonlóan jó móka. -
#609 nah igen, amikor engem köröztek akkor azért figyelek :)
elég arra gondolni mi lenne, ha te lenél az ő helyében. :)
amúgy akkor jól nyomod :) én nekem azt még sokat kell gyakorolni :D
mellesleg jaja, egy gond van az ütközésekkel, szerintem a játék nem tudja eldönteni kinek a hibájából történik, ezen lehetne még fejleszteni. bár ezek nem olyan fontos futamok, de amikor majd igazi bajnokság lesz, akkor azért jó lenne valaki illetékes aki döntene :D ergo nehogy azért ne kapjak pontos amiért ütköztem holott csak nekem jöttek.
a ping az nekem is 158 körül van. dehát most a netem is gáz (néha nem tudok csatlakozni, rem estére jó lesz, hívtam a tonlinet nézzék meg, jöjjenek ki (tegnap mákom volt, mert egyszer sem bontott :p) -
#608 Én most rontottam el egy 2. helyet Lime Rockban :( Simán tartottam pedig de az a célegyenes végi kanyar mindig kiszúr velem :( Így is 3. lettem mondjuk, de plussz pontokat nem kaptam a kicsúszások miatt, meg volt egy ütközésem is, igaz nem az én hibámból, a lekörözött nem akart elengedni aztán eg lefékezz előttem-akkor sem azért mert elengedni akart... -
#607 hát mit mondjak, tegnap amikor második helyről indultam 2-en megelőztek (rajt gyakorlás még) aztán meg igyekeztem külső íveken, és egyszer lekoccoltam "finoman" a falat, és hát zsupsz, innentől kezdve vbalra húzott a kormány, boxos móka :) restart :p végül 5 kör hátrány, meg még képes voltam megforgatni egyszer-kétszer :p
a második futamon 6. helyről indultam, és a 4. helyért küzdöttem egy odda-vissza előzéssel, amikor nekem jött oldalról az illető, és megforgatott. ő járt szarabbul, de mellettem is elmentek 3an, visszaelőzni már nem lehetett őket, de ígyis 6. lettem, ha ez nincs akkor dobogós valszeg... :p
és hopppááá a Pontiac Solstice pedig valami nagyon durva érzés, nem teccet ez a járgány, de ahogy a mozgás a fizika, az autó tapadása, a hang meg van csinálni, tényleg olyan mintha azt is vezetném. a kis ford ehhez képest egy haraps gokart :D
eddig imádom a "játékot" :p
ui: mellesleg ugye úgy néz ki jó lenne roadon is sokat nyomni, nem csak ovalon, mert kell az a rating javulás :p
nah majd késő este komolyabban leírom a éleményem :P meg megyek mindegyik pályán egy keveset :) -
#606 Hát nekem baromira bejön az biztos :-)
Csak nem mertem még kipróbálni másokkal :-) -
#605 olyan nincs :))) -
#604 ő, egy mezei otp-s kártya is megteszi ám :) ami VISA-s nem kell dombornyomott :D
ui: tök jó, most a 2. helyről fogok indulni :D (kis eredmény is lehet nagy sikerélmény :D) -
#603 ill. nem hitelkártya, csak dombornyomott kártya (netes vásárlásra, pókerre) ... -
#602 megkaptam a meghívót én is, köszi Toya!!! Valszeg majd csak holnap estétől tudom majd leszedni és próbálgatni, még be kell fizetnem a hitelkártyára is zsét :)) -
#601 3 evig uzleteltek, penzt szereztek, liszenszeltek, meggyoztek, radumaltak, stb.;)
1 evig barkacsolgattak.
1 evig teszteltek, hogy tutin mukodjon, nehogy gond legyen, ha mar ilyen vastagon lehuzzak az embereket;) -
#600 en azt nem tudom mit csinaltak 5 evig?:) -
#599 En nem probaltam, es nem is fogom meg egy jo ideig, ahogy elnezem (:D), de nekem pozitivnak tunik;))
A fizikaval eddig sem volt gondom, esetleg nehany feature hianyzott, ami mar megtalalhato az LFS/rF parosban nehany eve:) De mivel szinte semmit nem tettek bele, igy ezzen sem kell ragodni:DDD
Eleve nincs idom mostanaban rendszeresen autozni, hosszabb versenyekre, foleg szervezetten online. Inkabb csak instant race van, offline AI-val vagy csak autokazas;) De ezzel a rendszerrel, foleg ha valoban sok versenyzo, palya, auto lesz, ilyen 20-25 perces versenyekkel, akkor nekem talaltak ki;) Azert online mindig jobb:) -
Toya #598 És amúgy összességében aki kipróbálta már az milyennek találja a fizikát és magát a játékélményt? -
#597 Igen.