25347
  • b-type
    ilyenkor all-in, kérdezz vissza a csajra...és te mit csinálsz?
    Jó esetben csak rissz-rossz lapokkal jött partiba, és 'shoppingol', meg csivitel a bartánőjével aki nem is annyira a barátnője. :)
    szimen kockulok....pff, Ilyen rossz lapokra blöfölni kö :)))
  • pointer4
    Na aki profi, az ezen részét már csak másnap reggel mondja el :D
  • symbol
    jaja, ere én is gondoltam :D
    de azért érted fanatikusan űzöd eme sportot, tényleg atom állat jól nyomod (mást se csinálsz szabadidődben), mire találkozol egy csajjal, és a randin megkérdi, egyébként mivel foglalkozol ha munkádtól eltekintünk?? mire te; hát autóversenyzéssel :D és mi gáz amikor kiderül csak kockulásról van szó :DDD
  • pointer4
    Elképzelem, hogy majd bekell fizetni egy "crash" számlára pl 100 dolcsit, és abból fizeted ha töröd a dolgokat, vagy kapsz ha téged ér sérelem :D
    És rendesen lesz majd versenyfelügyelőség :D
  • symbol
    csak nem tervezed hogy mégis "itt maradsz"? :D
  • Mnemomic
    Mostmár egész jól megy.

Az Options-ban lévő dologról tudok, de a GTR2 is ezt csinálta, üresben mindig felpörgette a motort első pályára lépéskor. Csak oda kell lépni valamelyik pedálra és jó lesz. Ehhez nem is fontos a opciókba bemenni.

Mondom kezdek ráérezni. Még mindig figyelni kell rá de megszokható :)
  • Toya
    Amúgy valaki leírná pontosan mikor vannak a szintváltások?
    Jelenleg valahogy így állok:

Road: Class D 3.71
    Ovál: Class D 4.32

Mikor lesz ebből Class C?
  • Toya
    A Skip Barber nagyon komoly, viszont ahogy nyomják ott az még komolyabb.
    Tegnap beléptem egy versenyre, ahol 3-4 csávó folyamatosan huszonsok körön át ment egymás mögött 3-4 tizedre és nem rontottak.
    Csak pislogtam hogy esnek be a kanyarokba :D

Az igaz, hogy be kell fektetni a pályákba ha ezt veszed meg, de ez minden szériára igaz.
  • symbol
    hát igen, én is fejlődgetek, bár még pár secvel el vagyok maradva attól ami kéne, de minden nap hozok nem keveset, remélem folytatódik. a kis legends-es pálya is megyeget, bár ezen könnyebb hibázni mint az előzőn (az ffb 8-ason is elég brutál - biztos a pálya ilyen :p).

skip barbert még nem de lehet a héten megveszem a late model-lel. meg pár kedvenc pályát. csak gyakorolni rajtuk. amúgy izé. szal jah, k*rvasok statisztika, de nekem is kurvára tetszik (ez a sok adat), bár Cowek társunk tapasztalatával em akarok szembesülni.. :/ ezen kétségtelen javítani kell, mert ez versenybaleset (ha belémjönnek, kilöknek, megforgatnak - utóbbi velem is volt, egy dobogós helyezést buktam el, és emiatt nem nőtt a pontszámom) szal azért valahogy dolgozni kell még rajta.

Nembaj az a lényeg itt a game, a pályák nagyon jó, még a fákkal sincs akkora bajom mint gondoltam, szép színesek :DD

nah sok sikert :D meló again.
  • pasztor
    hát ez sajna benne van, én inkább elengedek bárkit, ha látom, hogy vérben forog a szeme, és cikázik mint az állat mögöttem... :D

Atesz, a fékezéshez:
    Ha én belépek és kinyitom az options, akkor a fék / gáz lenyomásnál hirtelen felugrik maxra, aztán már rendesen kijelzi mit csinálok, és a pályán is jól müködik.

A pályán szerintem ugyanez történik, vagyis totál digitál módban van (0-1) lol, egészen addig, míg nem nyomod padlóig. Azért blokkol be a fék egy pici érintésre is (gázzal azért nem tünik fel, mert mindenki padlón közlekedik :))

Tegnap mentem egy pár kört a Soltice-el Lime-on, apám ez a szim egy álom, tökre olyan volt, mintha ott száguldoznék a privát verdámmal (kár, hogy nincs Soltice-om :DDD)
  • Cowek
    Tegnap Laguna Secaban hátulról belémjöttek és beletoltak 2 autóba a dugóhúzónál... alíg bírta kiírni a program a szorzóimat, miközben azt sem tudtam hol vagyok :-) 2.34 lett a ratingom :-S
    hát ném érzem túl igazságosnak, de korai is lennem még a magasabb rating...
  • Mnemomic
    Nekem ez a sok statisztika is tetszik. Nem csodálom, hogy még nem mernek mindenkit beengdni, mert csak ennek az adatmennyisége elég nagy lesz majd egy idő után. Arra gondolni sem merek, mi lesz ha ez megsemmisül valami miatt.
  • Mnemomic
    Köszi, talán kezdek ráérezni. A Skip Barbert Te már próbáltad? Milyen azt vezetni? Ahogy látom ráérek még azt megvenni, mert olyan sok verseny azzal még nincs, meg pályákba is be kellene fektetni :)
  • symbol
    a rohadt kismiska :D azért ez jó dolgok vala :)
    atesz látom jól tolod (qvalifikációs időd folyamatosan javul :D)
  • Toya
    Na ma egy köszönő levelet hozott a posta az iRacingtől és benne egy kocsi ablakra ragasztható és egy másik nagyobb iRacing matricát
  • Mnemomic
    Én a Skip Barbert fogom megvenni, meg talán 1 év lesz nekem is. De majd később most kell a pénz másra :) Attól is függ, hogy ezt a fékezést hogyan szokom meg.
  • symbol
    ott voltam a hétvégén :D
    vízpart mindig lesz, de nem mindig kenhetem el a jónép' száját :D ;)
  • JuanG
    vízpartra menj ne racingelni
  • symbol
    szintén egy év lesz, szerintem ahogy lejárt ez az egy hónap. most tanulgatom a két új aktuális pályát, majd csak utána megyek futamokat (holnap) ha már emészthető, nem legalja időket megyek.

egy valamit nem értek. bajnokság van, valaki megvett egy autót, de csak az ingyenes pályák vannak meg neki, akkor a többi (bajnokságba) beletartozó pályán nyílván nem vesz részt. ez milyen már? jó nyílván bele kel kalkulálni.

nekem nincs ok kedvem és időm még jópár autó vezetésének elsajátítására, eddig az alap kettő nagyon jó, meg majd a late model, és a skip barber. igazán irigylem azokat akiknek mindre lesz idejük :D

jövő hónapba kiveszem a szabim, aztán egész héten csak iracing :DD
  • Alexease
    Ezert is lesz jo nekem, mert mostansag csak korozgetek vagy rovid instat versenyekre van idom;) Arra pont jo lesz;) Majd szeptemberben kiderul;)
  • pasztor
    Ja, fel lehet használni hosszabbításra is, de tartalom vételére is.

A versenyek maguk megérik, nagyon ritka az ökör, mindenki próbál tisztán menni, a fizika, grafika meg a hangok meg külön kategória, csak simán körözgetni is élvezet.
  • Alexease
    A 60$-t azonnal el is koltheted?! En azt hittem - uzleti szellem:D - hogy majd csak a kovetkezo elofizetesnel lehet bevaltani elofizetesre vagy cuccokra. De igy eleg jol hangzik;)

Valszeg en is egy evre befietek majd, ha publikus lesz, aztan 1-2 auto, nehany palya;)
  • pasztor
    én egy évre elöre fizettem, így csak 13$ a 20$ havi díj helyett, plusz kapsz 60 iracing dollárt, abból már meg is tudod venni a late modelt, meg a silver crown autót (15$ / db) meg még 2 másikat.
  • pasztor
    Nem tudom, de kicsit tiszteltem is...

Dale Jr az a valódi (öt bevonták a fejlesztésbe is), Keselowski is megy, meg még sokan a DMP-sek közül.
  • Mnemomic
    Rajtolni hogyan kell? Mondig egy csomót vesztek rajtnál. Van, hogy kuplungolok szóval felpörgetem a motort előtte, de volt, hogy alapjáratról nyomtam gázt. De sehogy sem jó.
  • Mnemomic
    Azt tudom ,hogy Arca-zik, viszont itt a Pontiacal ment Laguna Secaban :)
  • symbol
    nemtom, hár lehet :D
    mindenesetre azért jól tolja eddig :D
    viszont ugye ő elvileg az ARCA-val is rendszeresen nyomul, ez tény; iRacing-gel nemtom hogy áll, az ő neve nekem is felkeltette a figyelmem :p
  • Cowek
    Azt mondják :-)
    De én nehezen hiszek a csodákban :-) Bár ha azt veszzük talán nem is lenne akkora csoda...
  • Toya
    Hogy kilökött most valami barom :) Sajnos úgy látszik ilyenek is vannak.
  • Mnemomic
    Most mentem időmérőt, és ott volt egy Dale Earnhardt Jr. Szerintetek ő lehetett? 2007??-03-02 óta tag.
  • Toya
    Pisti az a Mike Skinner akivel meccseltél szerinted az akire én gondolok?
  • pasztor
    átlagolás van, de valami más is belejátszik, mert nem minden 1- helyezéses embernek van ugyanannyi pontja, azt hiszem a mezöny erösségétöl is függ a pontszám.
  • symbol
    jaja, tomtom hogy írtad a neved, a többieknek szólt elsősorban :), téged már fel is vettelek, azt hittem láttál. :)
    JuanG kössze, rem majd hamarosan meccselün :) most alvás, aztán hajrázás :)
  • Toya
    Na a pontozás nekem sem teljesen világos :) De majd rájövünk biztosan :D
  • Alexease
    Igazabol arra leszek kivancsi, hogy szeptemberre - talan akkor mar publikus(abb) lesz a regisztracio - az itteniek kozul aki most fizetett, hanyan lesznek meg elofizetok!?;) Es persze arra, hogy mennyi lesz az uj jelentkezo?!:)
  • Alexease
    Igen, a setup-ban (tudom hogy "igazi" auto fuggo, de valszeg valamelyikben csak lehet valamit allitani?!:))

A verseny szervezessel nincs gondom, az valoban "profi" talalmany! Az teny. Igy valoban normalis keretek kozott lehet tartani a versenyek milyenseget.

De evi ~25-30000-ert azert el is varhato;) Sot, ha tartalmat is szeretne az ember, es nem azon a nehany palyan, azzal az 1-2 autoval versenyezni, az meg +~50000 HUF. Na igy, hirtelen 70-80000-ert azert lenne 1-2 kivansagom;)

• Mnemomic
    A pontozás hogy van a bajnokságban? Mert én most a Summer C-ben 25. vagyok 94 pontal, pedig 2 versenyem is volt, míg az elsőnek 1 versenye.
  • Toya
    Fékerő állítás? Mármint a setupban?
    Amúgy valóban nincs sok változás, csak sok normálisan vezető ember, nincs egy Pistike sem aki szembe menne a forgalommal, versenyek vannak óvatosan egymásra vigyázva.
    Jó fizika és összességében jó hangulatú versenyek.
  • Alexease
    Miert erzem ugy egyre jobban, hogy szinte semmit nem irtak at a programon?!:))

Gondolom, akkor nincs is fekero es fekeroelosztas allitas?:) Valszeg a legegyszerubben mukodik, vagyis nem szamit sebesseg, tomeg, stb., hanem a fekpedal allasatol fuggoen %-osan megfogja a kereket:)
  • JuanG
    akkor ugyanaz mint NR2003-ban :))