25347
  • pasztor
    A MyDocuments/IRacing/ könyvtárba, a megfelelö autó alá.

Tegnap mentem egy "versenyt" Oxfordon - két induló volt (eh), a hülyegyerek a FELVEZETÖ KÖRBEN jött nekem.
  • Cowek
    Setet hová kell bemásolni? Az sto kiterjesztésűt?
  • Cowek
    Igen :-) Rá is gyúrtam a qualra, mert a mezőny végéről esélyes hogy meggyűrnek...
    Egyébként meglehet hogy pont 2 agresszív futamba keveredtem, én sem tapasztaltam hogy nagyon divat lenne a lökdösődés.
  • pasztor
    Ja, nekem is ez a tapasztalatom, bár az is igaz, hogy ha túléled, akkor ilyenkor van a legtöbb esély gyözelemre. :)
  • Toya
    Nem tudom, nem jellemző azért a sok baleset. Bár tegnap én is keveredtem egy olyan ütközésbe amit a srác szándékosan okozott mert szerinte nem ott kellett volna előznöm :)
    Mókás volt mert visszajöttem elé és a maradék egy körben nem mert megelőzni. HaZso és Prezsi azért jól ment azon a versenyen :)
  • symbol
    aztmondod? hát lehet, én azért tolok pár időmérőt :P futamot én sem merném most még megkockáztatni :D persze ez nem lesz mindig így, egy idő után "mindenki" ismerni fogja a pályákat :)
  • Cowek
    Hét elején meneküljetek a rookie sorozatokról, mert kicsit roncsderbis a meglátásom szerint :-) Péntekre már egész stabilan megy mindenki :-) Megint tornázhatom fel a ratingem
  • symbol
    jja, pont ezeket használtam én is, bár hossztávon az a cél hogy én is termeljem őket, de azért jók. csináltam is egy nagy táblázatot a setupokról, mivel menyit ment a készítő ha írja, meg én, meg ilyenek. jó dolog :p
  • HaZso
  • Toya
    Setup helyek kérésre:

Sim-Chassis a fejlécbe.
    Team RedLine itt
    Setup-Guru iRacing itt
  • JuanG
    na, jövőhéten meglesz a kártyám, akkor csatlskozom :))
  • symbol
    hm? rokkie-n nem.
    advanced alatt lehet csak setupolni.
  • Cowek
    Rookie szerveren lehet setupolni, ha a ranking-em 3 felett van?
  • symbol
    remélem hasznos lehet valakinek. :)
    setup-guru
  • Alexease
    Szerintem a program mar veglegesebbnek tekintheto, valszeg teszteltek eleget, es mivel sok ujdonsag nincs is benne, igy nem sok a hibalehetoseg;) Valszeg szeptemberig az online terhelhetoseget nezik, a szervezest, a versenyeket, stb.
  • pasztor
    Én remélem late modelben kifogom egyszer, bár most le vagyok terhelve egyéb, lényegtelenebbb dolgokkal. :)
  • pasztor
    Szerintem szeptembertöl indul, ilyen bug nélküli bétát én még életemben nem láttam, nekem eddig még egyszer nem fagyott ki, vagy dobott le szerverröl, pedig nem mai PC-n nyomom, néha egy két versenyen szenved is, de még mindig magához tért bármennyire is leterhelte a program.
  • Mnemomic
    Múltkor én is versenyeztem ellene, de aztán nem sok lett belőle, mert a rajtnál lemaradt valamiért-szerintem büntit kapott- aztán hiába ment olyan időket mint mi kapott 30 mp-t.
  • sajoati
    sebaj, akkor marad a jó öreg magyar módszer, ti. hogy kiügyeskedni egyet. azt hiszem összedobok valami kis progit, ami értesít, ha a racesimen felszabadul egy. :)
  • Alexease
    Szerintem, az a weboldalas regisztracio sz*rt sem er:) Csak arra jo, hogy be tudjak mutatni mediaerteknek a tamogatoiknak;) Elvileg ez meg valami teszt-beta-mitudomenmi, talan szeptembertol lehet majd szabadon regisztralni. De leht, hogy akkor is csak meghivasos alapon...
  • pointer4
    Mikor fogják rámogatni a kiegészítők a progit Toya ?
    Ez a Frex "SimConBASE" -progija, az X-Sim, a CXC SLI-je, TrackIR, Freetrack ? Gondolom ez ezektől a "cégektől" kell az érdeklődés, csak mennyire nyitott a iRacing ezekre?
  • symbol
    gtr-masters fórumban is kérdezz rá.. :) hátha :)
  • symbol
    grat, de mértnem? :D látom egyébként pontiaccal is sokszor vannak 40-50 seces harmadik helyek, körhátrányok, incidensek etc, ergo aki kicsit észnél van simán lehet jó helyeken :D Így még lehet én is tovább próbálkozom az időmet javítani :D
  • sajoati
    Argh, ha meg igy osztogatnak, kernek en is promocios kodot. :) 1 nappal Toya gyujtoakcioja utan lattam, hogy lekestem, aztan reggeltem az iracing.com-on, de az kb. mit sem er szerintem.

Ui.: Tudom, hogy nincs "osztogatas", csak ha valakinek veletlenul ketto van, dupla regisztralas, egyebek miatt. Orok halam uldozne. (Azt nem tudom, hogy ez jo-e? :) )
  • pasztor
    Dale Jr elleni verseny a Soltice - Lime Rock kombóval.
  • pasztor
    GRAT! :)
  • Toya
    Ja és a 12.helyről rajtolva, mert időmérőt még soha nem mentem :D
  • Cowek
  • Toya
    Nem gondoltam volna, hogy valaha leírhatom de megvan az első Skip Barber győzelmem egy 14-es mezőnyben :D
  • Alexease
    Akkor majd meglatjuk;)
  • Mnemomic
    Állítólag fokozatosan küldik ki. Még szerencse, hogy a másik emilre kaptam Pál Feri által.
  • Alexease
    Koszi. De szerintem, ha eddig nem kaptal, akkor mar nem is fognak kuldeni;)
  • Alexease
    Azt mar neztem korabban is, de abbol torolve lett valamennyi;D
  • Mnemomic
    Ha kapok a gmail-es címemre akkor majd odaadom neked.
  • darkhmz
    Itt találsz egyet, ez már sajnos "elkelt", de ez alapján próbálkozhatsz, jó szórakozást :) :)

iracing code

• Alexease
    A promocios kod milyen formatumu, hany karakter?:) Ha nagyon raernek, gepelgetnek neha, talan beletrafalok egybe;)
  • Mnemomic
    Ja így meg lett hosszabítva elszámoltam magamat
  • Mnemomic
    Most hosszabítottam meg, de a következő fizetésnél még mindig 08.26. van szóval jővő hónap. A pénzt is levonták már.
  • pasztor
    Igen a renew early-t kell használni, promo code nem kell a hosszabbításhoz.

Más:
    A bejelölt friendekkel mindig megpróbál egy szerverre tenni a program, ha ugyanarra a versenyre vagytok regisztrálva. Engem valszeg ezért is tett Toyával egy szerverre SoBo-n.

Megint más:
    Extra tartalom vásárlásnál is van kedvezmény:
    3 vagy több (autó, pálya vegyesen is) esetén 10%
    6 vagy több esetén 20%

Ezt sem tudtam.
  • Mnemomic
    Hi!

Előfizetést hogyan lehet meghosszabítani? A My Accountnál a Change Subscription és ott Renew Early igaz? Még 1 hónapot szeretnék majd egyelőre, csak mikor lejár a mostani akkor nem leszek ithhon.

A Promotion Code kell hozzá? Az a baj, hogy az nincs már meg kitöröltem az emilt...