25347
-
Toya #676 Nekem játékon belül is kalibrálni kell mindig a kormányt, mert egyszerűen a fék túlságosan érzékeny lesz és azonnal blokkol.
Érdemes kipróbálnod azért Atesz. -
#675 ez igy azert komoly hog jon egy marha ovalon , ledaral szabalyosan es en kapok buntit.......... azert pfff -
#674 Én majd a Barbert veszem meg valamikor. -
#673 Formula mazda tetszik:) de a Late modell sokkal jobban! -
#672 Közben megnéztem pár videót és azok alapján rájöttem, gogy fékezés közben nem szabad gázt nyomni. Kipróbáltam, és így sokkal biztosabb a fékezés. -
#671 Én megcsinálom a g25 menüjében. A játékban nem kell szvsz. A GPL-ben pedig ez jó volt ott lehetett érezni rendesen, itt nagyon szokatlan így sajna. De majd csak megszokom. Viszont így a féktáv is hosszabb talán, bár eddig akikkel mentem mindenki ott fékezett ahol én, de biztos van valami oka, hogy vannak gyorsabbak nálam :) -
#670 mondjuk arra emlékszem én is, hogy NR2003-ban mindíg újrakalibráltam a kormányt meg a pedálokat, mert akkor kevésbé volt érzékeny a fékezés...lehet itt is minden játék elindítás után meg kell csinálni? -
#669 A,úgy a fékezés csak szerintem van hülyén megoldva? A formula autókra lennék kiváncsi, mert azokkal a valóságban is tuti úgy kell menni, hogy először lepadlózák -mikor még nagy a leszorítóerő- és fokozatosan engedik fel. A GTR2-ben pl így volt nekem jobban bejött. Persze ilyen szériaautóknál más a dolog de akkor is tök fura nekem. Nem érzem a fékerőt igazán. -
#668 sztem játék/mod függő...én elég sokszor változtatom, pl. rF drift mod alatt használtam egy darabig 900 fokon de úgy elég nehéz volt (az FF-et is alacsonyra kellett vennem)...de általában úgy 400-500 fok között szokott lenni, ez a legtöbb játékhoz jó... -
#667 Nekem 270-en van nekem úgy volt jó. Sokan azt írják, hogy 900 fokra rakták, azt mondjuk nagyon nem értem, mert egy egyszerű kanyarhoz is vagy 1x át kell forgatni a kormány lehetetlen úgy menni. -
#666 igy van az segitett 500-ra rakva mar jo:) -
pasztor #665 Sziasztok!
Én is bent vagyok, bár még nem mentem túl sokat. A fékezés nekem mindig is fura volt, de ha a game-ben ujrakalibrálod a pedált, akkor kicsit jobb, nem blokkol olyan hamar. -
#664 Gumiválasztás nincs, sőt még üzemanyagszint se sajnos. Remélem majd ezek is bekerülnek egyszer. -
#663 nr2003-ban nekem se tetszett a fékezés :))...nem tudtam úgy beállítani se a setupot se a kormányt, hogy ne blokkoljon minimális fékre lépéskor :))
itt is ilyen?? -
#662 Igen driftelhető. A fizika nem gond, igaz számomra a fékezés nagyon furcsa ugyanolyan mint a Nascar2003-ban egy road pályán, na ott is utáltam :)
Érdekes mert a GPL-et is ők csinálták és ott még normális volt a fékezés. -
#661 amúgy kiváncsi vagyok, hogy pl. a Solstice mennyire "driftelhető", már úgy értem direkt úgy hajtva kicsikarható-e belőle valami hasonló :)))
amúgy a Solstice-on a játékban Racing gumi van vagy sima utcai sport??? -
#660 Én már írtam a nevemet.
Az oldalra nézés ott van az options ablakban talán az első fülön. Nekem a FOV állítása nem megy azokkal a billentyűkkel amit ír, gondolom a magyar ékezetek miatt. Az angol kiosztást meg sajna levetem már meg nem is akarom visszarakni. -
#659 Miklán Csaba a becsületes nevem :)))...de én sztem csak majd akkor veszem meg ha visszajöttem a nyaralásból :)) -
#658 szerintem jah, az. Én használtam ékezeteket, a játékban általában mindenhol jól megjeleníti őket, kivéve a statisztikáknál. Ott versenyző kollégáimé sem annyira jó :)
Ui: teljes neveket mondanátok :) csak megnézném a statisztikátok, etc.etc :P Toya? JuanG? többiek akik bent vannak :)
ha jól haladok, jövhéten lehet veszek még ezt azt :)
ui: az időjárás nagyon nagyot dobna az ígyis remek élményen, szal csak a fejlesztők hozzáállásán áll a dolog, anyagilag el lesznek látva :) -
#657 egyébként én bár még csak pár legends futamon estem át, valami nagyon jó a game :D most mentem egyet kezdő szinten a kis ford-dal, és a 4. helyről lerajtaoltam az előttem lévő kettőt, aztán visszaelőzőtt, majd visszaelőztem és végül a második helyen értem céba bár jókora hátránnyal. :D a futam alatt senkinek nem volt egyetlen egy incidense sem!! (egor mindenki kapott plusz pontot :D) a lekörözöttek néha csáléztak, de "segítőkészek" voltak :p komoly, pláne hogy ez életem elős pár online futama :)
ui: rajtnál mi a kiugrás? én szerintem nem ugrottam ki, egyszerűen jókor nyomtam és jól :) plusz, valami nagyon nagy hiba, hogy a nem lehet a kormányra belőni pár gombot. :/
hogy nézek balra jobbra? most történt, hogy lekörözésen voltam, de em láttam hogy elhagytam volna, gondoltam még a belső íven van, nem mertem behúzódni, erre a 3.4. helyezett folyamatosan zárkózott fel rám, aztán meg már nem is tudom hova lett az a lekörözött :D nem igaz, hogy legalább oldalra nem lehet nézni :/
nah most el, holnap asszem nyomom egész délután.
pontiac meg nem megy még... :/ 1:05.2 a legjobb időm teszten, ebben van kb még fél sec simán, plusz amennyit még tudok gyúrni rajta :/
az 1:03-as időket setupolás nélkül érték el??? :/
teszten a kis forddal eddig 1:16:202 a legjobb időm, az alakul már. (bár itt annyira nem számít, bár qval szempontjából nagyon is fontos mit tudsz egy körön. :) -
tomi555 #656 A játékban az a név fog megjelenni amit a fizetésnél megadtam vagy azt meg lehet változtatni? Mert nekem sajna nincs olyan kártyám amivel lehetne utalni(csak Maestro-m van). Mi erre a megoldás? -
#655 és ha feljebb veszed a kormány szöget win alatt?? -
#654 Mondjuk megzavart, hogy az előttem lévőt ledobta a szerver pont ott. Megörököltem volna az első helyet.. -
#653 Kicsúsztam az első kanyarban. Pedig már kezdtem egész biztosan venni :) -
Toya #652 Na most hárman is voltunk magyarok a szerveren :)
Érdekes futam volt, mert Atesz végig a második helyen ment, a másik magyar kiugrott, engem meg hátulról telibe találtak egy megcsúszás után :D
A végén nem tudom hogy a francba lettem én a legjobb magyar a 4.helyemmel. -
#651 Minden be van. Mondjuk van olyasmi, hogy nagy textúrák a visszapillantóban, meg az árnyékoknál is még van 2 dolog talán, na azok nincsenek :) -
#650 na meglett a tap:) kiproszaltam eddig tetszik, csak rohadt erzekeny a g25... -
#649 hm. de minden be van kapcsolva? :D nekem Pontiac Solstice alatt benn kocsiban elég kevés az fps. :/ 38-40 és afölött. de ez kevés, mert ha sokan vagyunk az már gáz. nah tuningolok a videókártyán :D -
#648 1280x1024 a monitor miatt. -
#647 Nekem mx a grafika, igaz a simítások mindkettő 4x-es és megy jól :) 70-100 fps cockpitben. -
#646 és töltöttem le, de majd este :D megnézzük milyen :)
szép eredmények gratula nektek, én este és holnap húzok bele :p
aztán meg főleg jövőhéten :D -
#645 Közben rájöttem a baráti listára. Rákerestek a névre, aztán a kis sisak fölé viszitek a kurzort, megjelenik egy menü, és ott lehet berakni a barátok közé. -
#644 már setupolsz, vagy letöltöttél? :) -
#643 hát nemtom, barátot ott lehet felvenni ha ey futamon, időmérő eredményhirdetésnél a sisakra vagy hova mész és ott van az add to haver. :p legalábbis így rémlik :)
amúgy jöhetnének a hardver és fps, meg felbontás beállítási dolgok, hát mit ne mondjak, közel max grafikán azért eszi a 8800 gt-met, bár lehet ez a game inkább prociigényesebb, de elvileg a legtöbb játék videókártyalimites 1280-felett, azaz az én 2,66-ra húzott e2180-asom-at hiába húznám tovább, a videókártya limitálja az fps-t. :) -
#642 Köszi!
Nagy divat lett ez jobb volt mikor a játék könyvtárát használtuk erre... -
Toya #641 Dokumentumok mappában az iRacing könyvtárban a Setup részre. -
#640 A kocsibeállításokat hova menti? Akárhogy keresem nem találom a win keresővel sem. -
#639 Mar akkor feliratkoztam, amikor elindult az oldaluk;) Azota meg vagy 5x;D -
#638 Állítólag ha feliratkozol a hírlevelükre, akkor kaphatsz meghívást.
Nekem meg mint kiderült utólag, a Pál Feri kért meghívót azért kaptam a t-online email címre :) Szóval ha csak Toyatól kérem akkor most én se versenyeznék. -
#637 Grat!
Nekem meg most egy 2. helyezés lett Lime Rockban.
Barátok listája mikortól fog élni?