25347
  • Toya
    Nekem játékon belül is kalibrálni kell mindig a kormányt, mert egyszerűen a fék túlságosan érzékeny lesz és azonnal blokkol.
    Érdemes kipróbálnod azért Atesz.
  • Jacek
    ez igy azert komoly hog jon egy marha ovalon , ledaral szabalyosan es en kapok buntit.......... azert pfff
  • Mnemomic
    Én majd a Barbert veszem meg valamikor.
  • Jacek
    Formula mazda tetszik:) de a Late modell sokkal jobban!
  • Mnemomic
    Közben megnéztem pár videót és azok alapján rájöttem, gogy fékezés közben nem szabad gázt nyomni. Kipróbáltam, és így sokkal biztosabb a fékezés.
  • Mnemomic
    Én megcsinálom a g25 menüjében. A játékban nem kell szvsz. A GPL-ben pedig ez jó volt ott lehetett érezni rendesen, itt nagyon szokatlan így sajna. De majd csak megszokom. Viszont így a féktáv is hosszabb talán, bár eddig akikkel mentem mindenki ott fékezett ahol én, de biztos van valami oka, hogy vannak gyorsabbak nálam :)
  • JuanG
    mondjuk arra emlékszem én is, hogy NR2003-ban mindíg újrakalibráltam a kormányt meg a pedálokat, mert akkor kevésbé volt érzékeny a fékezés...lehet itt is minden játék elindítás után meg kell csinálni?
  • Mnemomic
    A,úgy a fékezés csak szerintem van hülyén megoldva? A formula autókra lennék kiváncsi, mert azokkal a valóságban is tuti úgy kell menni, hogy először lepadlózák -mikor még nagy a leszorítóerő- és fokozatosan engedik fel. A GTR2-ben pl így volt nekem jobban bejött. Persze ilyen szériaautóknál más a dolog de akkor is tök fura nekem. Nem érzem a fékerőt igazán.
  • JuanG
    sztem játék/mod függő...én elég sokszor változtatom, pl. rF drift mod alatt használtam egy darabig 900 fokon de úgy elég nehéz volt (az FF-et is alacsonyra kellett vennem)...de általában úgy 400-500 fok között szokott lenni, ez a legtöbb játékhoz jó...
  • Mnemomic
    Nekem 270-en van nekem úgy volt jó. Sokan azt írják, hogy 900 fokra rakták, azt mondjuk nagyon nem értem, mert egy egyszerű kanyarhoz is vagy 1x át kell forgatni a kormány lehetetlen úgy menni.
  • Jacek
    igy van az segitett 500-ra rakva mar jo:)
  • pasztor
    Sziasztok!

Én is bent vagyok, bár még nem mentem túl sokat. A fékezés nekem mindig is fura volt, de ha a game-ben ujrakalibrálod a pedált, akkor kicsit jobb, nem blokkol olyan hamar.
  • Mnemomic
    Gumiválasztás nincs, sőt még üzemanyagszint se sajnos. Remélem majd ezek is bekerülnek egyszer.
  • JuanG
    nr2003-ban nekem se tetszett a fékezés :))...nem tudtam úgy beállítani se a setupot se a kormányt, hogy ne blokkoljon minimális fékre lépéskor :))

itt is ilyen??
  • Mnemomic
    Igen driftelhető. A fizika nem gond, igaz számomra a fékezés nagyon furcsa ugyanolyan mint a Nascar2003-ban egy road pályán, na ott is utáltam :)

Érdekes mert a GPL-et is ők csinálták és ott még normális volt a fékezés.
  • JuanG
    amúgy kiváncsi vagyok, hogy pl. a Solstice mennyire "driftelhető", már úgy értem direkt úgy hajtva kicsikarható-e belőle valami hasonló :)))

amúgy a Solstice-on a játékban Racing gumi van vagy sima utcai sport???
  • Mnemomic
    Én már írtam a nevemet.

Az oldalra nézés ott van az options ablakban talán az első fülön. Nekem a FOV állítása nem megy azokkal a billentyűkkel amit ír, gondolom a magyar ékezetek miatt. Az angol kiosztást meg sajna levetem már meg nem is akarom visszarakni.
  • JuanG
    Miklán Csaba a becsületes nevem :)))...de én sztem csak majd akkor veszem meg ha visszajöttem a nyaralásból :))
  • symbol
    szerintem jah, az. Én használtam ékezeteket, a játékban általában mindenhol jól megjeleníti őket, kivéve a statisztikáknál. Ott versenyző kollégáimé sem annyira jó :)

Ui: teljes neveket mondanátok :) csak megnézném a statisztikátok, etc.etc :P Toya? JuanG? többiek akik bent vannak :)
    ha jól haladok, jövhéten lehet veszek még ezt azt :)

ui: az időjárás nagyon nagyot dobna az ígyis remek élményen, szal csak a fejlesztők hozzáállásán áll a dolog, anyagilag el lesznek látva :)
  • symbol
    egyébként én bár még csak pár legends futamon estem át, valami nagyon jó a game :D most mentem egyet kezdő szinten a kis ford-dal, és a 4. helyről lerajtaoltam az előttem lévő kettőt, aztán visszaelőzőtt, majd visszaelőztem és végül a második helyen értem céba bár jókora hátránnyal. :D a futam alatt senkinek nem volt egyetlen egy incidense sem!! (egor mindenki kapott plusz pontot :D) a lekörözöttek néha csáléztak, de "segítőkészek" voltak :p komoly, pláne hogy ez életem elős pár online futama :)

ui: rajtnál mi a kiugrás? én szerintem nem ugrottam ki, egyszerűen jókor nyomtam és jól :) plusz, valami nagyon nagy hiba, hogy a nem lehet a kormányra belőni pár gombot. :/
    hogy nézek balra jobbra? most történt, hogy lekörözésen voltam, de em láttam hogy elhagytam volna, gondoltam még a belső íven van, nem mertem behúzódni, erre a 3.4. helyezett folyamatosan zárkózott fel rám, aztán meg már nem is tudom hova lett az a lekörözött :D nem igaz, hogy legalább oldalra nem lehet nézni :/

nah most el, holnap asszem nyomom egész délután.
    pontiac meg nem megy még... :/ 1:05.2 a legjobb időm teszten, ebben van kb még fél sec simán, plusz amennyit még tudok gyúrni rajta :/

az 1:03-as időket setupolás nélkül érték el??? :/

teszten a kis forddal eddig 1:16:202 a legjobb időm, az alakul már. (bár itt annyira nem számít, bár qval szempontjából nagyon is fontos mit tudsz egy körön. :)
  • tomi555
    A játékban az a név fog megjelenni amit a fizetésnél megadtam vagy azt meg lehet változtatni? Mert nekem sajna nincs olyan kártyám amivel lehetne utalni(csak Maestro-m van). Mi erre a megoldás?
  • JuanG
    és ha feljebb veszed a kormány szöget win alatt??
  • Mnemomic
    Mondjuk megzavart, hogy az előttem lévőt ledobta a szerver pont ott. Megörököltem volna az első helyet..
  • Mnemomic
    Kicsúsztam az első kanyarban. Pedig már kezdtem egész biztosan venni :)
  • Toya
    Na most hárman is voltunk magyarok a szerveren :)
    Érdekes futam volt, mert Atesz végig a második helyen ment, a másik magyar kiugrott, engem meg hátulról telibe találtak egy megcsúszás után :D
    A végén nem tudom hogy a francba lettem én a legjobb magyar a 4.helyemmel.
  • Mnemomic
    Minden be van. Mondjuk van olyasmi, hogy nagy textúrák a visszapillantóban, meg az árnyékoknál is még van 2 dolog talán, na azok nincsenek :)
  • Jacek
    na meglett a tap:) kiproszaltam eddig tetszik, csak rohadt erzekeny a g25...
  • symbol
    hm. de minden be van kapcsolva? :D nekem Pontiac Solstice alatt benn kocsiban elég kevés az fps. :/ 38-40 és afölött. de ez kevés, mert ha sokan vagyunk az már gáz. nah tuningolok a videókártyán :D
  • Mnemomic
    1280x1024 a monitor miatt.
  • Mnemomic
    Nekem mx a grafika, igaz a simítások mindkettő 4x-es és megy jól :) 70-100 fps cockpitben.
  • symbol
    és töltöttem le, de majd este :D megnézzük milyen :)
    szép eredmények gratula nektek, én este és holnap húzok bele :p
    aztán meg főleg jövőhéten :D
  • Mnemomic
    Közben rájöttem a baráti listára. Rákerestek a névre, aztán a kis sisak fölé viszitek a kurzort, megjelenik egy menü, és ott lehet berakni a barátok közé.
  • symbol
    már setupolsz, vagy letöltöttél? :)
  • symbol
    hát nemtom, barátot ott lehet felvenni ha ey futamon, időmérő eredményhirdetésnél a sisakra vagy hova mész és ott van az add to haver. :p legalábbis így rémlik :)

amúgy jöhetnének a hardver és fps, meg felbontás beállítási dolgok, hát mit ne mondjak, közel max grafikán azért eszi a 8800 gt-met, bár lehet ez a game inkább prociigényesebb, de elvileg a legtöbb játék videókártyalimites 1280-felett, azaz az én 2,66-ra húzott e2180-asom-at hiába húznám tovább, a videókártya limitálja az fps-t. :)
  • Mnemomic
    Köszi!

Nagy divat lett ez jobb volt mikor a játék könyvtárát használtuk erre...
  • Toya
    Dokumentumok mappában az iRacing könyvtárban a Setup részre.
  • Mnemomic
    A kocsibeállításokat hova menti? Akárhogy keresem nem találom a win keresővel sem.
  • Alexease
    Mar akkor feliratkoztam, amikor elindult az oldaluk;) Azota meg vagy 5x;D
  • Mnemomic
    Állítólag ha feliratkozol a hírlevelükre, akkor kaphatsz meghívást.

Nekem meg mint kiderült utólag, a Pál Feri kért meghívót azért kaptam a t-online email címre :) Szóval ha csak Toyatól kérem akkor most én se versenyeznék.
  • Mnemomic
    Grat!

Nekem meg most egy 2. helyezés lett Lime Rockban.

Barátok listája mikortól fog élni?