25347
-
Toya #836 Mi van ha feladom a versenyt vagy lebont a net (még soha nem néztem)? -
Toya #835 Miért mondjátok hogy heti egyféleség?
Ez azért ha jobban belegondoltok nem igaz.
Jelenleg ha jól tudom minden sorozat másik pályán zajlik, ha csak kettőt egy ovál és egy road sorozatot megvásárolsz az ingyeneseken kívül az már hat pálya/hét. -
pasztor #834 Példa:
minden versenyen tökutolsó vagy, de egyetlen incidensed nincs, akkor a safety-d nagyon gyorsan maxra megy (4.99), a következö szezont már eggyel magasabb licenszel kezded. -
pasztor #833 A rookie legends-et könnyü vezetni, mert gyengébb is, az advance-t szerintem meg nehezebb mint a late modelt :)
Alex, ha biztonságosan mész, akkor feljebb jutsz, csak ehhez kötött a az új licensz. Elvileg 4 osztályban indulhatsz, a saját osztályodban road és ovál + ha 4.0 felett van a safety-d akkor eggyel feljebb is versenyezhetsz (pl. a late modell D-licenszes autó, de minden rookie indulhat vele, ha 4.0 felett van a safety-je.)
Ha mindezt egy hét alatt le akarod vezényelni, az iszonyú sok meló meg szetupolás, nekem kettöre sincs idöm (igaz nem is vagyok már egyetemista, hehe). -
#832 igen ez a heti egyféleség engem is zavar :)... -
#831 Pont ezert kerdeztem;)
Ha kotelezoen rookie szintre vagyok eloszor beosztva, de oda bejohet barki, es fontos az elert eredmeny, akkor erdekes lesz a dolog;) Amire odajutok, hogy meglesz a program, szazaval lesznek olyanok, akik honapok ota nyomjak, csukott szemmel ismerik a palyakat, autokat, kihegyezett setupokkal nyomulnak, stb.;DDDDDD
Ja es visszaterve a versenyekre.
Ha heti csak 1 fele verseny van, 1 auto 1 palyaval (?!), akkor vicces a havi elofizetes;) Az 1 honap alatt mehetek 4 versenyt, egyformakat, 1 hetig ugyanazt, de orrverzesig;)))))) -
#830 Akkor 1 heten keresztul 1 palyan 1 autoval lehet csak online versenyezni?!?! Amig nem futom le a kotelezo versenyeket, addig eselyem sincs mas autoval mas palyan indulni? Vagy ha mar van lehetoseg - meg van a liszensz vagy akarmi - akkor lehet hogy heteket, honapokat kell varni, hogy pl. legyen egy Radical – Silverstone verseny?!:)
Ja es a verseny vs. elorejutas, irating, stb.:)
Ha tok utolso vagyok minden versenyen, de szuperbiztonsagosan vezetek, akkor feljebb lehet jutni?:))) Vagy van valami minimalis elert eredmeny, amit teljesiteni kell?:)
-
#829 durva viszont hogy többen mennek legendssel rookie szinten.
nem értem mért? setupot le lehet szedni, a 30+x körökben kihívás gyorsan menni, és pályán tartani az autót, (az elején nem különben), ez a pálya (oxford) nagyon fun. levágni nem lehet semmit, ott a bucka aztán forogtál is meg (folyamatosan vigyázni), lecsúszni nem lehet, megelőznek, alig tapad vissza, a legjobb oval pálya amin eddig mentem. :) -
#828 teszteli azzal és ott tesztelhetsz amivel és ahogy akarsz. magadban.
versenyt azzal adddig nem mehetsz amíg nincs meg rá a jogsid :)
most pl úgy van ahogy írtad minden héten adva van egy pálya az adott kategóriában (kocsi), amivel adott pályán (a bajnokság szerint) nyomhatod.
tehát versenynaptár van ahogy írták már előttem. más lehetőséged nincs, de a kihívás épp elég nagy így is. Az "élvezet" a későbbi iratingnek köszönhetően nagy lesz, mert akárhogy is teljesítsz veled hasonló képességűekkel fogsz race-ölni' :) ha visszaesel akkor is ha javulsz akkor is. nyílvánvaló azonban hogy azért nem kapsz annyi pontot ha közepes mezőnyben nyersz futamot. ez a legjobb karrier rendszer eddig amit a föld megálmodott, egyre jobban tetszik, hatalmas lehetőségek vannak benne, és akkor még igazából csomó minden nincs is a játékban. :)
ui: a lényeg, az alap járgányokkal futni pár hibamentes futamot, és aztán jöhet a többi. aztán itt megállj van, amíg nem kapsz D-s jogsit a szezon végén :) -
Meg egy keves kerdes;))
Ha meg lesz mondjuk az alap cucc (autok+palyak), de en megveszem a Radical-t es a Silverstone-t, gondolom azokat tudom "offline-ban" tesztelesre, egyedul hasznalni? Es azokkal online versenyezni?! Van egyaltalan valami versenyvalasztasi lehetoseg? Mindennap 10 fele palyan, 10 fele autoval, es odamegyek ahova akarok?:) Vagy mint kezdo, csak X autoval Y palyakon versenyezhetek napokig, hetekig?! Vagy naponta csak 1-1 fele verseny van, es esely sincs vallasztani?:)
-
pasztor #826 Ez egy nagyon jó összefoglalója a dolgoknak, az iRacing-es forumot asszem csak tagok látogathatják.iRacing FAQ -
pasztor #825 Ezen már végigrágtam magam, következö a rencer:
- A Safety Rating a biztonságos vezetéstöl függ, és csak ez dönti el, hogy magasabb licencet kapsz-e. Mindenki, aki 3.0 felett van a szezon végén feljebb lép (a szezonok kb = évszakok, vagyis a pro licensz kb 15 hónap). Nekem volt 2 olyan versenyem, hogy több mint 0.5-öt ment felfelé (egyszer oval qualy + hibátlan verseny, egyszer road verseny 1 hibával - off track). Magasabb licensz eléréséhez még két érvényes verseny vagy TT kell a jelenlegi licensznek megfelelö osztályban, és kész is. Tehát nem függ az elörelépés a levezetett versenyek számától vagy a gyorsaságtól.
- Az irating változása a mezöny erösségétöl függ, amiben versenyzel, és elvileg ez alapján sorol majd be a jövöbeni versenyekre. irating nincs azonban a rookie osztályokban, ezért van, hogy az ember néha alienekkel, néha meg vasárnapi vezetökkel küzd. Late modelben azonban nagyon is érszevehetö (persze cimborákkal így is egy szerverre tesz, így keveredhetsz egy szerverre mondjuk HaZsóval, meg Huttuval, mert HaZso iratingje biztos jó magas lesz, te meg Zso haverja vagy a rendszerben :)) -
#824 a fórumban keress rá hogy nod32.. ott lesz :)
fejből már nem emlékszem. :/ -
#823 Na nekem az új NOD blokkolta a csatlakozást...
keresem a megoldást... -
#822 most pl. solstice-n senki nincs már vagy fél órája :(( -
#821 ahogy mész felfele valóban hosszabb futamok lesznek, egy idő után gondolom box-kiállással is.
a futamokon változó hogy kapsz pontot. függ a futam hosszától, ellenfeleid erősségétől valamint attól hány incidensben vettél részt. :D
pasztor: jaja, nézegettem, "az igazi legends-et", és még esőben is nyomják a kicsikével. :D jó lenne ez :D -
#820 THX, majd kiderul;) Most tuti, hogy sokan ugy toljak, mint egy karriert, vagyis minnel elobb, minnel magasabbra jutni;))) Vagyis meg 2-3 honapig tuti megmarad a lendulet, csak utana mi lesz?!:) Ahogy olvasom, eleg kotottek a versenyek, vagyis X autoval csak itt vagy ott, elobb utobb csukott szemmel is vegig mennek rajta;) valamit tuti valtoztatnak majd, tobb palya, hosszabb versenyek, stb. -
#819 2.57-etem volt, aztán megfutottam 2. versenyem: laguna, solstice rookie, 9. lettem, qualt nem mentem, kipördültem eccer, és most 2.62-őn vagyok...szal minél több futamot kell menni sztem biztonságosan és kész...de talán még a tesztelésért is ad pontot?? -
#818 felvettelek :) -
#817 az alap két autóval mehetsz bármely pályán tesztet amiket megvettél...kipróbáltam pl. a legend-et lime-ban, kicsit nehéz átlőni a setupját oválról, de egész klassz :DD -
#816 ha megyek egy rookie solstice versenyt, akkor ott senki nem tud setupolni igaz?
elkeserítő számomra hogy valakik 1:48-as időket mennek :))...újra kell értelmezni a tudásom :PP...bár ha azt nézzük hogy az elején 1:51-eket mentem :DD -
pasztor #815 Hát ez csúnya, sztem szándékosan ment neked.
Üdv amúgy itt is!
Renátó, ja a Legends kibajó, én arra is vevö lennék, ha road-on lehetne velük menni, hatalmas móka lenne. Remélem a jövöben lesznek ilyenek, a változatosság alap kell legyen. -
#814 En arra leszek kivancsi, hogy szeptemberben - vagy akarmikor - amikor lehet majd regisztralni, jelenkezni, stb., milyen versenyek lesznek, es foleg hogy mennyien fogjak tolni?:) Foleg milyen minosegben;) Ahogy olvasom, folyamatosan tolni kell, hogy az ember "pontokat" gyujtogessen, es aszerint feljebb jussson, indulhasson magasabb kategoriaban. Csak a pontokat mire adja?! Szamit hogy hany ember ellen indult valaki, es/vagy milyen szintu ellenfelek ellen, vagy csak a helyezes, a biztonsagos vezetes, stb?!
Lehet hogy ha "free" lesz a program, mindenki befizet 1-2 honapra aki el es mozog, felhigul az egesz mezony, es keptelenseg lesz normalis futamot menni kezdokent;))) Vagy nem lesz senki az alsokategoriban, vagy ha lesz, azok mar honapok ota toljak, azert lesz lehetetlen feljebb jutni:)))
Amugy edzesen, egyedul, teszten, stb enged barmivel barhol menni, vagy amig nincs meg a megfelelo "pont" addig meg az autot sem hasznalhatom?:)
-
#813 nah az már jó lesz lassan :D, én a road eredményeimmel inkább nem dicsekszem egyenlőre, de azért nah, vannak nálam ügyetlenebbek is :D
én lehet hagyom is a rookie szinteket, megyek majd advanceden ott is, semmi értelme a rookie-n nyomni ha már 3.0 felett vagy. :) előbb utóbb úgyis váltani kell, akkor meg jobb minnél hamarabb :) -
#812 sajnos nem, mert late model bajnokságnál ki van írva milyen pályák jönnek (és ott fel van tüntetve, hogy melyeket kellene még megvenned...)
az advanced legens és a solstice viszont végig csak az alappályákon zajlik. értem én hogy így egy alapcsomaggal végig lehet játszani a bajnokságot rookie szinten is, de azért nehogymár ennyi legyen. a gond az ha pl olyan helyre érne a bajnokság (pl. legends) amit még sokan nem vettek meg, lehet kevesebb játékos lenne. (lehet ezt nem merik meghúzni)
mindegy, remélem indítanak egy igazi legends bajnokságot is, ami nem négy (vagy kettő) pályából áll... -
#811 most már 1:49.8, de valszeg még nem merem teljesen megküldeni a gyors kanyarokba, meg fékezéskor mindíg blokkolok, akárcsak az NR2003-ban itt sem tudom megszokni, pedig mindíg ujrkalibrálom a gáz-fék-et :(
gondolom ha több pályád lesz akkor többféle futam is lesz :)...most solstichoz ugye csak 3 pálya van alapból... -
#810 hát azzal néha versenyt nyersz, néha sereghajtó vagy :D
ha én le tudtam vinni 1:49.9-ig, akkor te is simán. még én is faragok rajta valamennyit.
továbbra is kérdés, hogy a legends, illetve a solstice bajnokság ennyi pályából fog állni mindvégig? :( a legends ford-ért nagyon kár lenne, az oxford-i pálya valami hihetetlen kemény :)
remélmem tud valaki valami bíztatót mondani, mert oké, hogy mennyen ovál-on late modellel, de szal kicsi kocsi szívhez nőtt :) -
#809 Szeva! Én ma kezdtem el az iRacinget, eddig csak 1 versenyt mentem, talán majd este :))...most 2.57-en állok
Laguna Seca - Solstice rookie, 1:50 az jó idő?? -
#808 Sziasztok régi és új ismerösök!
Talán ott kezdeném, hogy nagy meglepetésemre kaptam egy invitáló levelet kb 1 hete...Azt gondolom,hogy a HNR bajnokságból lehetett valaki a jótevöm, nem tudom ki az, de NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM Neki!
Sajnos szabadidövel nagyon rosszul állok, ezért azt gondoltam, hogy majd a közelgö szabadságom idején fogom aktiválni a meghivót, de a hétvégén rávitt a "kiváncsiság". Próbaképp 1 hónapra fizettem be, mivel nem egy mai darab a gépem és kiváncsi voltam rá, hogy elég lesz-e hozzá. Voltak is kisebb kezdeti nehézségeim (pl. replayben nézetet váltottam és újraindult). Az elsö napom azzal telt, hogy lerontottam az "átlagomat" majd visszaértem ugyanoda a nap végére. Tegnap futottam elsö versenyemet oválon nagy boldogság volt a 6. hely (föleg, hogy sikerült egy balesetet kikerülnöm). A Pontiac Solstice elsöre nem nyerte el a tetszésemet de a Ford '34 annál inkább. A pályák szenzációsak. Még nem érzem magamat kellöen otthonosan az iRacing világában de azt látom, hogy könnyen a "rabjává" lehet válni. Jelen pillanatban még fényévekre vagyok Töletek (és ez lehet igy is marad), de remélelem találkozunk a pályákon. Addigis további szép sikereket Mindenkinek! -
#807 Kádár Renátó
nálam már 12 magyar van fenn, valakivel lehet kölcsönösen is (gtr masters + itteniek, plusz véletlen :p) , és tegnap volt egy futam ahol 3 magyarral toltam többek közt. elvileg megpróbálja úgy rendezni őket, hogy összekerüljünk :) -
#806 szóval elküldted a jó k*rva édes anyukájába..?! :D
mondjuk ott lefelé nem tom mit kellett volna vándorolnia, valszeg kicsit megcsúszott (ellenkormányzás), vagy paráztatni akart... hát az sikerült is... :/ no sebaj, lesz még ilyen :) -
#805 Te milyen néven vagy? -
#804 csakhogy neki látnia kellett, hogy belülről jövök, és neki jobbra még sok hely volt, amúgy balra tartott mikor nekem jött, ez épp elég a helyzetet látva :)... -
#803 jaja :D
akár még szándékosnak is kinézhetne, de nyílván nem volt az... :)
csak nem időhiány :(
JuanG: felvettelek :) -
#802 háát :))
Ez olyan kétesélyes szvsz, sebességkülönbség alakult ki abból hogy ő lassabb volt, aztán ő lefelé, te felfelé vándoroltatok, és ott a kocc.
kár hogy nincs értelme belemerülnöm ebbe a progiba,..nagyon vártam. :( -
#801 na, első futamomon kilöktek :)
videjó
amúgy solstice versenyt próbáltam menni, de kevesen voltak, és futam előtt mindenki kilépett :), így maradt a legends :P
jah: Horog Tamas néven vagyok benn!!!
amúgy tetszik a progi, elég komoly lett!!, jól foghatóak az autók, a grafika is jó, a hangok meg nagyon!!! :)) -
#800 sok sikert :D -
#799 downloading :DD -
#798 Mondtam hogy nem jellemző -
#797 jaja, bár észrevette m (nagy felfedezés mi? :D hogy este többen vannak.
plusz izé.amikor mád D-s leszek akkor olyanokkal rak össze, akiknek az aktuális iRatingje hasonló az enyémmel? mert néztem tegnap mazdában kaptam egy olyan erős mezőnyt (rookie) hogy az agyam eldobtam :D míg néztem más "olyan futamot kapott ahol" ahol simán nyerhettem volna. :)
nem panaszkodok, csak kiv vagyok a jövőre, hogy oldják meg hogy a menők, és a lassú csigák is cool ellenfeleket kapjanak.