25347
  • Alexease
    Gondolom, jelenleg is van bajnoki tablazat, heti beosztassal (olyan mint ez: #845)? Most hanyadik heten tart a sorozat? Talan abbol pontosabbat meg lehetne tudni, hogy esetleg mikor lesz ismet meghivas, jelentkezes, stb.
  • Mnemomic
    Most nézzek egy videót a hangja miatt lehet, hogy mégis ő volt.
  • Mnemomic
    Igen baj :)

Én meg végre nyertem itt Summit-ban is. tök jó időket mentem. Jót csatáztam a 2. helyezettel, 3. meg Dale Earnhardt Jr. lett, bár el tudom képzelni, hogy most nem ő ment, a hangja egy picit vékony volt :) -lehet élőben is nem tudom.
  • Cowek
    Megvolt az első advanced soltice futamom...
    2 kör volt vissza 1st pos... jobb első defekt...
    Szerintetek is baj hogy nem érdekel ha füstöl a gumi?
  • symbol
    lol :DDD tedd is :D pereld be őket :D nem tudsz így dolgozni :D

amúgy jaja, nagyon durva pálya :D

huttu hogy rohadjon meg most ment rajta 1.17.1xx-nnyiket :D nekem eddig 1.17.335 a legjobb. persze még nem mondom azt hogy mindenem benne van :D

ui: most látom, van 1.0-ás setupja huttunak oxfordra :) én eddig a 0.1-el nyomtam. :)
  • Cowek
    Nekem céges netem van... bérelt vonali, ami az utóbbi időben teljesen xar lett... már írkálom a hivatalos leveleket, hogy ez komoly problémákat okoz a cégnek :-)
    Ezen az Oxfordi pályán másnak is gerincferdülése lett?? Én majdnem leesek a székről annyira dőlök balra...
  • symbol
    gtr masters fórumán lehet az iracing topicban demózni.
    érdeklődj ott, olvasss vissza egy két rövidke oldalt. :)
  • oneal1
    ehhhhhhhhh

akkor szivacs:D
  • Alexease
    Felejtsd el;)
    Talan majd szeptemberben lehet jelentkezni, regisztralni. Ingyenes lehetoseg nincs es nem is lesz, vagyis 20$-ert talan majd kiprobalhjatod;)

Ne is kunyeralj tobbet, mert en itt, azonnal szivesen fietnek erte ~200$-t, de meg arra sincs eselyem:(
  • oneal1
    léééééééééééééciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:D:D:D

na de most viccen kívül, én majd jövő héten szeretnék egyszer beleszagolni, ha valaki tudna segíteni megköszönném!
  • symbol
    jaja, demora szerintem ne is várj. kipróbálásnak írják az egy hónapot, az 20$ asszem. kódot kell szerezned, vagy regisztrálni hírlevélre.
    Aktivációs kódot kunyizz itt vagy a gtr masters fórumán.. (hátha lesz aki nem használta fel) :)

ui: cowek: hát az gáz :( és a t-onlinet direkt az iracing miatt hagytam meg, pedig tudnék olcsóbb kábeles, rádió meg mindenféle "jobb", olcsóbb netet, de ez legalább stabil általában. :) meg egy éves hűséggel a négy megás "csak" 6900 :P neked milyen neted van? :(
  • oneal1
    hali!

valaki leírná hogy hogyan tudom kipróbálni a játékot?

fizetős mindenképp?:)
  • Cowek
    szar a netem... ezért szakadok... :-(
  • symbol
    hogy szakadtok? net bont vagy mi? nekem szerencsére semmi ilyenem nem volt eddig.

plusz nekem még mindig porblémát jelent ez a táblázat, pl nem értem az atlanta _ legends oval miért maradt ki. :/
    és van még egy csomó pálya amin lehetne indulni. akár kis road akár sima oval. noszensz. remélem összekapják magukat a srácok mert pl a late model is elég szar. mi az hogy ott is csak 6 pálya, aztán megint 6 pálya? khm?
    nem is értem miért van ez így amikor a többi is teljesen kész van.

kr hogy még egy szezon el lesz baromkodva "csak" ennyi pályán. Ennyi pénzért elvárnám hogy ha már kész van egy pálya, futamot is lehessen rajta menni...

plusz az iracinges csákók valahogy közölhetnék min dolgoznak gőzerővel.. :(
  • Cowek
    Na én most szakadtam 3x... 2-szer első helyről, most meg 3-ról...
    1 incidentem volt és úgy lerántott 0.05-el mint a huzat...
    én mindig buktam ratingot bárhonnan szakadtam... pedig visszamentem...
    Tegnap Juannal nem gyenge mezőnybe kerültünk azért :-)
    az 1:50:505-ös idő a 7. helyre volt elég :-)
  • pasztor
    A qual sorrend a szerveren mindegy, csak az idö számít, amit mész. :)
  • pasztor
    Igen, az elörelépés csak az Safety Ratingtöl függ.

Rookie-k legmagasabban D-licenszes versenyeken mehetnek a szezon (évszak) végéig. A Pro licensszel mindenhol lehet indulni, vagyis összesen 6 licenszosztály 2 változatán (road, ovál) vagyis "csak" 12 pálya-autó kombó / hét - nekem többnyire nincs idöm a road-ra, néha még az oválra sem, és én most csak advanced rookie-ban indulok. Ha van iratig (rookienak nincs), akkor azt is használja a versenyek összeállításához.

Pro versenyeken csak A licensszel lehet indulni + a B licenszesek, akik 4.0 SR felett vannak. A Pro versenyek sem fognak különbözni egy rookie versenytöl, csak annyiban, hogy a résztvevöket már "ismeri" a rendszer, ezért nagyon szoros mezönyöket rak össze (meg elvileg alig lesz baleset). ;)
  • pasztor
    ez annyira nem játék, inkább e-sport. a pro szinten nagy dolgokat terveznek. én személy szerint inkább ezért fizetek ki 13$ egy hónapban, mint két mozijegyre valami buta popcorn-mozira.
  • DTap
    Engem meg elért a szerencsétlenség. Zsinórban 3 oválfutamon is kiütöttek (repkedö kocsi kuglizott ki mindig), hülye fejjel felkeltem reggel 6-ra is egy futamra, hogy "javitsak" (mivel általában több mint 12 órát dolgozok nem nagyon tudok naponta 2 versenynél többet bevállalni. Egy baj van ezzel a játékkal, függöséget okoz.
  • JuanG
    hopp ez 0.07 akart lenni, olyan gyorsan nekem nem megy valamiért :)))
  • JuanG
    nekem csak overall ratingem van, iracing, meg a másik --- űpfff

• JuanG
    most 2. lettem :))...kaptam 0.12 ratinget...most 2.82-őn vagyok :DD
  • Alexease
    Igen ez igy erdekes lesz:)
    Gondolom ez is valami rating, liszen miatt van, vagyis beprobalkozik az idomeron, ha nem jon ossze, vagy nem olyanok az ellenfelek, akkor inkabb megy mashova, ahol biztosabban eredemenyesebb lehet;)) Ha valamilyen szinten szamit a helyezes (liszenszben, karierben, stb.) akkor tuti hogy az emberek hajszolni fogjak az eredmenyeket.
  • Alexease
    THX!
    Akkor az egesz lenyege a Safety Rating?:) Irtad, hogy szezononkent lehet feljebb lepni, vagyis 15 honap alatt eleht elerni a Pro liszneszet. Ez akkor mi?:))) Mint Rookie ugyanazokon a versenyeken (palyak+autok) tudok indulni mint a Pro liszenszesek, ha meg van a megfelelo SR-em, de csak sajat ketagoriamban (Rookie-k jo SR-al)?:) Ha igen, akkor valoban jol van kitalalva!:)
    Vagy van valami kivaltsaga a Pro-nak versneyek, elerhetoseg szempontjabol, vagy az csak a besorolast segiti, a versenyek kiosztasahoz?

Igazabol tetszik a rendszer, de igy "kivulrol" azert nem annyira etlathato, de igy a leirasokbol tisztul a kep;)

Csak azert kivancsiskodom ennyit, mert ha mar nem tudom hasznalni, akkor legalabb legyen valami infom az egeszrol:))) Es persze, nem mindegy a dolog, mert kemenyen penzrol szol;) Bar az evi ~30000 Ft durvan soknak tunik a "szerverberletert", de igazabol megsem (altalaban egy "magan" szerver 5-8000 Ft/ev/fo);) Megiscsak iRacing szervezes, napi 8 fele verseny lehetoseggel (bar 1 hetig ugyanaz, de ha elosztom 1-1 napra, akkor meg sem olyan rossz:D), es nagyon valoszinu hogy profikkal;) Persze, ehez kell az osszes auto osszes palya, ami +50000 Ft;)))

Igy hogy latok tabalazatot a versenyekrol, a lehetosegekrol, mar azert jobb a helyzet, mar csak ezeket a liszenszes korlatozasokat kell tisztazni:))
  • JuanG
    ami még idegesítő kicsit:

bemegyek serverre, vagyunk 7-en, qualify, aztán sorra kilépkednek, maradunk ketten a qual végén, aztán bezáródik a server :))

kilépek látom egy másik sessionben 26-an vannak ?? ménem odajöttek a többiek ahol mi voltunk...most várjak 15 percet a futamig, qual-t nem tudok menni...
  • JuanG
    ja, ezért a futamért most 0.7-et kaptam :)
  • JuanG
    nemrég mentem egy Solstice rookie versenyt, 4. lettem, bár egyszer mepördültem :)...a lényeg hogy azóta nincs futam :((

amúgy lejjebb vettem a winben a kormányszöget 430-ról 270-re és most jobban megy a solstice, könnyebben találom az iveket :DD...bár a köridöm állandósult 1:50-re lagunában, az istennek se tudok lejjebb menni :))

ami zavar még: a cockpit, sajna nem tudom magamnak jól belőni, ha kicsi a FOV akkor lassú-rossz a sebességérzet és távolságérzet, viszont jó a kamerahely...ha feljebb veszem a FOV-ot (most 70), akkor már jó a sebességérzet, viszont a kamerahely meg túl hátul van nekem, szal meg kéne szoknom valahogy...így most a kormány is látszik (amit ki szoktam kapcsolni)...
  • darkhmz
    Lehet, hogy szűk körben lesz népszerű, de folyamatosan jön a pénz az előfizetőktől, és azért egy pár ezren biztos lesznek majd. A havi díjjal + néhány ezer előfizetővel számolva (nem beszélve a megvehető pályákról, autókról) lesz azért némi bevételük :)
  • lac coo
    Hát nagyon szűk körben lesz tartósan népszerű ez a játék.... ez megéri így nekik ...?
  • pasztor
    Az Advanced-ban már 3.0 Safety Rating felett indulhatsz rookie licensszel, nekem ehhez egy verseny meg egy qualy kellett (2.5 a belépésnél) ennyi idö alatt nem unod meg. :DD

D class-ban 4.0 SR felett indulhatsz rookie-ként, nekem az kb. 4-5 verseny után megvolt oválra (mondjuk egy hét, de az andvanced legends-et szerintem nem lehet megunni ;)).
  • Alexease
    Igy azert mar lehet latni, ki kivel van;) THX!
    Ha eloszor belepek es Rookie vagok, akkor ezekszerint csak 4 palya es 2 auto van folyamatosan, felvaltva, es nem indulhatok a Advanced, Class D es Class C versenyeken. Mennyi ido (hetek, honapok?!), amig valaki elerheti az Advanced, Class D, Class C szintet? Gondolom hiaba vennem meg a Barber-t, nem indulhatnek mar az elso hete Infineonon?!:)))
  • Alexease
  • symbol
    nah látom elvagytok, most lépnem kell :)
    a link sajna nem jó pasztor :)
    pedig kiv lennék rá, lécci javítsd vagy nemtom :D kössze :)
  • pasztor
    új szezon
  • pasztor
    Válogatni nem lehet, mert ugye ez egy hivatalos, saját szervezet által rendezett bajnokság. Itt a köv szezon terve, asszem nem lehet unatkozni (egy D licensszel és 4+ safetyvel MINDEN bajnokságban indulhatsz)
  • Alexease
    De ha pont nem erdekel a jo eredmeny, csak a jo versenyek, akkor mi tortenik?!:)))) Egyszeruen csak 1-2 naponta szeretnek futni 2-3 versenyt, valtozatosan, ott es azzal amivel kedvem van:)))
  • Alexease
    Nah, igy mar jobban hangzik;)
    Akkor derul ki majd igazan, ha meg lesz a cucc. Ez a "liszenszes, ratingos, szezonvaltos, palya-auto hasznalos" dolog az erdekes;)
  • Toya
    Nem lesz rá időd. Előbb-utóbb rágyúrsz majd valamelyik sorozatra, mert másképp esélyed sem lesz a jó eredmény elérésére és megtalálod azt amelyik a stílusodhoz legjobban illik majd.
    Egyszerűen ezekre koncentrálsz majd és igyekszel majd az ilyen versenyeken elindulni.
  • pasztor
    Akkor is számol safety-t, söt mindenképp érdemes végigmenni, több kör hátránnyal is, mert minél több kör lett incidens nélkül regisztrálva annál több safety pontot ad.

Vagyis, ha valaki az elsö körben kiüt, akkor érdemes csak igazán szépen, incidensek nélkül végigautózni, mert sokkal jobb arány fog kijönni, ha végigmész, mintha ott helyben kiállnál. Igazi NASCAR mentalitás.
  • Alexease
    Szerintem, ez mindenkit zavar;)
    Azert a havi ~3500 HUF-ert 4 verseny - jo azokat gondolom lefuthatom millioszor, de hat... - eleg necces;) Ha magasabb a rating, akkor lehet hogy heti 2-3 versenybol is lehet valasztani?!:))