25347
-
#956 felmerült bennem hogy aki akart az végülis csatlakozott így vagy úgy az iracinghez, vajon mennyi ember fog még? gondolom jópáran nem is fizetnek tovább elő. remélem nem fogunk elfogyni, mert az izgalmas meccsekhez sok ember kell, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelő nehézségi szintet...
remélem reklámozzák azért kinn az iRacing-et rendesen :D -
#955 nah gyors előfizettem egy évre :D
infinein meg virgina meg skip barber megvéve az ajándék zséből :)
ahhoz képest hogy csak az oval érdekelt :D
az oval pályák szerencsére olcsóbbak, azokra majd folyamatosan ruházgatok :) tegnap végre nyertem egy futamot, de ha nagyon nyomom, és nem megyek biztosra -> kört adok az egyébként hibátlanul, mögöttem autózó 3-asnak... :) -
#954 -
#953 nah most megpróbálok egyet sem hibázni -
#952 hehe üdv a klubban :D -
#951 még parázok az ilyenektől :D tudod, rámmásznak, nem merek korán fékezni mert belém jönnek, ha meg sokáig húzom az lesz ami :D korrekt voltál, ez legyen a legnagyobb bajom :D máskor elengedlek a picsába, megvárom az exe hibád -
#950 -
#949 üdv -
#948 BType-nak orok hala, most mar nekem is van iRacing-em:)
Most mar nem fogok hulye kerdeseket feltenni, zaklatni az embereket;)
Igy hogy bejelentkeztem, fizettem, letoltottem, es latom a Memebers oldalt es az az elotti infokat, mindjart egyertelmubbek a dolgok;) Most mar erzem, hogy milyen gyokersegeket kerdeztem, egyertelmu dolgokat azoktol, akik mar bent vannak;) Bar nem ertem, mert volt/van jonehany info, amit lazan kitehettek volna ilyen rendszerben is a mindenki szamara elerheto weboldalra?! nem baj, most mar en is tudok majd valaszolni;)
Megegyszer THX! -
#947 bocs ha nagyon rádmentem a célegyenes végén... -
#946 nekem exe hibám meg semmilyen más szerencsére még nem volt :) a vezetőiket kivéve :DD -
#945 amúgy nem is tudtam hogy te voltál :D sebaj, majd jegyzem :D -
#944 hát izé :D
elfékeztem jah :D de ez semmi, visszajöttem utána... :D simán meglett volna a második hely, sőt a győzelem is (utánad :D :/) annyira gyors voltam a többeiekhez képest, ketten előttem hadakoznak, tapadtam rájuk, mondom a célegyenesben megelőzöm őket :D erre megcsúszik előtte egy kikerülni nem tudtam :D a jobb első felfüggesztésnek annyi. :D volt hátra pont egy kör. a kör felét meg tudtam tenni, aztán egy jobbos kanyarnál nem akart fordulni a széttört járgány :D van ez így :D az SR-em megint szar (3,45) megyek egyet 11kor is :D -
#943 basszameg!! végre vezetek, közel az első győzelem, aztán elszáll exe hibával az iracing
veled mi történt symbol?? elfékezted? -
#942 Igy mar OK, jol hangzik!:) THX!
Akkor tenyleg olyan, mint egy igazi bajnoksag, csak az idomero nem a futam elott van, hanem az ember 1 heten keresztul hotlapozhat, aztan belep valamikor egy versenyre. -
#941 és a legjobb időmérős kör számít. azt viszont rühellem ha valaki nem megy időmérős kört, így fingom sincs mire számítsak tőlük, plusz ha előzgetniük kell (pl. engem) akkor az nekem is plusz hibalehetőség, idegesítés, önmagukkal meg spontán kibaszás. -
#940 háát kiírta hogy szerver closed, lépjek ki
Alex: 3-4 szer perdültem ki, megzúztam a kocsit is 1-2 szer, így lett ennyi...
amúgy a qual időmet elmenti, és pl. most lesz verseny 17 perc múlva ahol látszolag 20-an vannak, majd az időm alapján beoszt... -
#939 egy idémérő egy hétre szól. akárhányszor futhatsz időmérőt, és a hibátlanul megtett körök számától változik az SR-ed felfele. jól ki van ez találva kicsit még pontosítani kell rajta :) -
#938 Majd veszel Safety pontot :D
Ha nekem előbb jön meg a meghívóm mint neked, akkor nekedadom. Majd ha te is kapsz visszaadod. Most totál szét van szedve a cockpit, meg per pillanat úgy sincs időm rá. :) -
#937 Hogy hogy fuggetlen?!:) Nem az idoeredmeny sorolja be a versenyzoket?:) Vagy indulhatok barmennyi idomeron, azokon menti a legjobb koreimet (palya/auto), es ha belepek egy versenyre, akkor az alapjan rangsorol? -
#936 Tenyleg, mennyire egyszeru vagy nehez a Safety Rating stabilan tartasa? 1 kicsuszas miatt 0.6-ot vesz le?! Ez egyszeru kisodrodas, tores, baleset nelkul? Edzesen ("offline") is szamolja, vagy csak Qual/Race? Ha belepek qual-ra es bekesen korozgetek, hiba nelkul, akkor mennyit ad? Szamit hogy kikkek megyek, milyen eredmennyel, vagy teljesen mindegy? Gondolom, ha kiloknek akkor is levonja a pontot?:)
Ha negyed evente lehet csak feljebblepni fixen, es addig csak a magasabb SR-rel lehet indulni a versenyeken (a dragan megvett autokkal, palyakkal), akkor eleg necces a dolgog:) -
#935 mi az hogy bezárt a verseny? :D
időmérő meg 'totál független' a futamtól nem értem mi köze hozzá. a verseny előtt zárták be, mert kevesen voltatok mivan? -
#934 hogy fejlődjek solstice-al ha nincs verseny?? bent voltunk vagy 8-an lement a qual, aztán bezárt a szerver :(((...ráadásul vesztettem 6 tizedet a ratemből kicsúszás miatt :( -
pasztor #933 És többféle bajnokság is lesz, csak egyelöre nem akarják a kevés tagot szanaszét fragmentálni a sok lehetöséggel, azért van minden osztályban csak egy lehetöség.
-
darkhmz #932 Egészen pontosan: How invites work - and why -
darkhmz #931 Ha jól tudom, akkor bizonyos időszakonként pl havonta (ezt csak úgy mondtam :) ) osztanak szét meghívókat a levelezési listára feliratkozottak között. Talán RSC-n olvastam, hogy még tesztelgetik a rendszer terhelhetőségét (fokozatosan egyre több felhasználó) majd ha minden rendben, akkor lesz lehetőség meghívás nélkül is előfizetni. -
#930 De nem csak miattam lenne erdekes, ugy altalaban is kivancsi lennek, hogy mit terveznek az iRacing-nel?:) Mennyi jelentkezo volt, mennyi meghivas, mennyire sikeresek a versenyek, a szervezes, ezek tukreben terveznek-e valami komolyabb lepest, ami kapcsolatos a versenyzo bovitessel stb?;) A versenyzobovitesnel a jelenlegi tapasztalatok alapjan inakbb a nyitottsag fele mennek el, hogy "barkinek" legyen lehetosege hasznalni, vagy inkabb a "korrektebb", kisebbszamu, "profibb", kontrollalhatobb verseyzok fele?
-
#929 Nincs valami belso info, hogy mikor terveznek ismet meghivasokat vagy valami bejutasi lehetoseget?! Forumokon nem pletykalnak?!:) -
#928 na vettem egy Radical - Road America kombót :DDD -
#927 egyáltalán én tudok új autót venni? vagy ahhoz el kell jutnom egy szintre??? -
#926 Ez tuti így van, később valszeg kijön a különbség. Kérdés hogy a csere megéri-e... -
#925 Én majd hónap végén leszek Skippys talán. Onnan még hosszú az út :) Ez az autó olyasmi mint egy GT autó. A motorsport.com-on láttam annak idején róla képeket. -
#924 hát nekem külsőre nem jön be, de a solstice is elég kakinak látszott, aztán most meg hogy megszerettem (vezethetőség, nem külcsin:):) a jövhéten előfizetek egy hétre, és állok át skip-re valszeg :D -
#923 Én sem akarom lecserélni. Csak sok fórumon leszolják a 8800GT-t mikor meg vettem az volt a sztár. Persze fél év sok a számítástechnikában, csak furcsa, hogy az már szinte féleszűnek számít ha 8800GT-t akar venni....sőt néhány okos már a 3870-et ajánlja pedig akkor sehol nem volt.
Na OFF-ból ennyit.
Mit szóltok az új autóhoz? Én nagyon örülök neki jó kis járgány lesz majd. Majd a Skippy után azt hiszem arra állok majd át. -
#922 jaja, ez igaz, shader 4.0 etcc. meg dx 10.1, de (lehet az nvidia-ra is fogni) ezek szart nem érnek jelenleg (főleg a dx10.1) mert bár z a jövő, már tervezik a dx11-et a dx10.1 nem fog annyi időt megélni mint a 9-es, és valszeg a 11 már sokkal job is lesz, innentől kezdve szerintem sem éri meg 8800-at leváltani.
max majd télen vagy akármi, amikor hozzád vágják 20ért. :)
én amondó vagyok, hogy bizony majd akkor veszek és költök új karira, ha valóban érezhető javulás tapasztalható, és szebben is néz ki. de amiatt, hogy az amúgy is tök játszható játékaim még jobbak legyenek 10-15 fps..ell.. meg 3dmark 06 "egy ezressel" többet tudjon, hát nem éri meg nekem. -
#921 melyik a "rendes engines játék?" -
#920 28 korul -
#919 Egesszen addig vannak egyutt mig valami rendes engines jatekot nem futtatsz! ott mar igenycsak lehagyja.. ev vegen jonnek olyan jatekok aminel meghal a G80/G92-es sorozat -
#918 Juan vagyok (b-type -nál):
Nekem 8800GT -m van, és minden játék símán fut, bár én max 1024-ben játszom, 4xAA és 16AF -al...anno még 63000-ért vettem, gondolom most jóval ólcsóbb már... -
#917 Most főtt meg a 8800GT-m, szóval erről van infóm :-)
Minimális a különbség... iRacing egy 5 fps-el gyorsabb nekem 4850-el, de más játékoknál oda vissza van kicsi különbség.
Tipikus NVidia - Ati (AMD) jelenség.
8800GT-t szerintem nem érdemes lecserélni 4850-re... ez az én véleményem... kivéve ha felforralod