25347
-
#996 Nocsak, te is vettél belőle ? :D -
#995 Kormanyszoget nem is lehet alltani?! Vagy beneztem?!:) Itt ott kicsit erzekeny, jo lenne valamit piszkalni:) -
#994 THX!:) Valami ilyesmire gondoltam, tippeltem, de igy mar tuti;) -
#993 én tudom :)) -
#992 tök egyszerű...rámész a sessions-re, aztán kiadja a prac-qual-race és time trial szerverek indulását...a lényeg hogy csak azt kell nézni, hogy mikor melyik kezdődik, és pl. egy 19:30-as qualnak semmi köze egy 20:00-kor induló Race-hez :)...practice-ek 2 percenként indulnak, qual-ok óránként, race-ek kétóránként...
a lényeg hogy egyiknek sincs köze a másikhoz, vagyis Qual vége után nincs warmup meg Race közvetlenül (én ezt szoptam be)...viszont a qualos időd alapján sorolnak rajtrácsra minden versenyen :) -
#991 Dénes vagyok (DTAP voltam a HNR-ben), Sanyi az unokaöcsém (STAP volt), csak a pontosság kedvéért. Sajnos a lekörözött miatt meg is sérült a verda és másképp kellett vezetni. De a mai napon ennél történt velem cifrább is, arról Cowek tudna mesélni... -
#990 asszem gtr-masters -es :)) -
#989 Bar nem tervezek a napokban versenyezni, de ha tomoren le tudod irni, mi a trukkje a Prac/Qual/Race resznek, azt megkoszonom:) Biztos beerdoznek elsore;))) -
#988 Ha jol olvastam, szezononkent (~12 het) van liszenszvaltas, 4-es rating felett. -
#987 Hirtelen tanacstalan voltam, hogy kell felvenni egy Friends-et, de aztan rajottem;) Megvagytok;) Ha engem ilyenkor nem irna ki nalatok, akkor Alex Ease neven megtalaltok. -
#986 A D-t mikor kapjuk meg? Ha lemennek ezek a bajnokságok? -
#985 hehe, biztos jó meccs volt azért szép az a helyezés is :D
nah nemsoká futam, még jó lenne a jövőhét előtt 4-es SR felé vinni a road-ot is :) szal most kábé tökmindegy hanyadik, csak emelkedjen :D, mert ha megkapjük a következő jogsit, akkor -1es értékkel indulunk, mármint pl gondolom 4.99 helyett 3,99 :) stb :)
azt írta valaki, hogy 4,99-es fölé is lehet menni, cask azt még nem látod, majd akkor látod csak ha megvan a D mondjuk. :) -
#984 Már meg sem merem kérdezni ki a Sándor Tibor? -
#983 Az imént akartam megkérdezni,futam után, hogy találkoztunk-e már "valahol"? Csak gyorsan kiléptél. -
#982 más szín, és elvileg próbál a szerver benneteket összehozni :)
szerintem igaz is :) vegyé' fel :D Kádár Renátó -
#981 horog tamás néven vagyok :)
más: eddig teljesen félrenéztem a practice-qual-race lebonyolítást, de most már világos (bing! ) -
#980 Egyszóval: valamerre én is folytatom majd, de még nem eldöntött merre. "Megéri a pénzét". -
#979 Igen jó a megfogalmazás, elfoglalt embereknek tökéletes, mert bármikor nyomhatod. Azt vettem észre amióta megvan még kevesebbet alszom...
Az ovál nagyon tetszik, roadon egy katasztrófa vagyok és még más katasztrófális emberekkel is gyakran összetalálkozom. Bár belegondolva a 3.héten csatlakozva nemsokat számit az összetett. Barberre befizetni (és hozzá a pályák) kedvezöbb lenne, sajnos a Latehez sok mindent kellene megvenni, pedig nekem lehet jobban feküdne. -
#978 Tenyleg, lattam lehet felvenni baratokat;) Van ertelme, mit csinal? Jelzi a versenyeknel, mas szinnel irja ki, probalja egy versenyre, szerverre sorolni oket stb?
Nehany embert ismerek innen, majd osszekeresgelem akit tudok:) -
#977 mentünk most egy ovál versenyt, volt dtap meg sándor tibi is, grat Tibi-nek a nyeréshez, nekünk Sanyival meg elrontotta a versenyünket egy lekörözött (thomas hazzlett), még véletlenül se ment volna félre, aztán kiperdült a bénája, Sanyi már nem tudta ekerülni...azért behoztuk 3-4-re :DD...igaz a 4. én lettem mert rontottam egyet :) -
#976 Mostanaban nem nagyon voltak videok.
Nem tudom, jar-e meg ide valaki, akinek nincs liszensze, ha igen es erdekelne video (kulso, belso, cockpit, stb.) akkor szivesen csinalok, ha kell HD-ben.
Nincs meg minden auto es palya, de az alabbiakbol lehet vallasztani, kombinalni, varialni, stb:
AUTOK: Formula Mazda, Late Model, Legends Ford '34, Pontiac Solstice, Radical SR8, Skip Barber Formula 2000 (+ van 2 Rookie, de az ugyanaz...)
PALYAK: Daytona, Homestead, Infineon, Lanier, Lime Rock, Lowe's, Laguna Seca, Oxford Plains, Road America, Silverstone, South Boston, Summit Point, Virginia Raceway (mindegyikhez van meg 2-6 nyomvonal, de azt most sok lenne felsorolni:P)
-
tomi555 #975 Na végr eljutottam án is oda hogy befizettem az 1 hónapos próbát:D:D Még menni nem mentem de remélem még ma sorkerül egy tesztre:D -
#974 hát igen :D jön a fizu azt én is bevásárolok még kicsit, egyszer úgyis meg kell tenni :) azért meglepő a lelkesedés, eddig aki kipróbálta maradt, nem nagyon vannak fanyalgók :D -
pasztor #973 nekem is ezért jön be, öreg. elfoglalt embereknek tökéletes :)) -
#972 Egyszer elunk, de akkor nagyon;)
Egyelore csak tesztelgetek, allitgatok; grafika, hang, kormany, valto stb. Most Radical vs Silverstone volt teriteken, idaig igen komoly cucc;) -
#971 nem mondom, nem apróztad el
tetszik ez a mentalitás :D
nekem a grafika nagyon bejön, főleg az ilyen sivatagi homokos környékkel megáldottak. olyan feeling rajtuk menni hogy kész :D
és ezek a road pályák is nagyon jók :)
de azért a valamikor eső, és az éccakai oval versenyek... hmmmm :DD
rem azért majd ilyenekre is gondolnak. (idővel :D) -
#970 Meg volt a nehany koros teszt a bevasarlas elott;))) Lehet hogy kicsit rajzfilmes es nem hightech grafika, de ez valoban utos!:)
Ha csak igy egyedul autozok, mar akkor jo:)
Eleg diszkont aron lehetett igy vasarolni, hogy mindenre van kedvemeny, iRacingDollar, stb.:) Befizettem 1 evre, azert adott 60 dollart, vettem 4 autot es 6 palyat, igy megusztam 92 dollarbol:) -
Igazabol nekem mostanaban ilyen valo, "gyors" rendszertelen, "rovid", instatnt versenyek, korozgetesek, stb.;) -
pasztor #968 Üdv! :)
Nem gond, a sötét oldal most már téged is beszippant... ;) -
#967 1-2 kört? :D hm :) elfoglalt vagy nagyon? :D -
#966 a radibal B--s vagy A-s jogsihoz van asszem kötve. de lehet hogy C-ssel is lehet már, nem is tudom ki írta le ezeket (talán a gtr mastersben rá lehet keresni) de az tuti, hogy D-ssel még nem mehetsz. :) szal idő. :) -
#965 Ejjel nezegettem az oldalt, es az egyik fokepernyojen volt valami 4 "reklam" versenysorozat (Summer Fun Race vagy hasonolo) amiben lattam Radical-t is. -
#964 Este azert megyek 1-2 kort, ha minden OK, akkor en is befizetek egy evre, plusz megveszek minden autot, palyat ami erdekel:) -
#963 nah helyesírás nuku, kár hogy ennyire alap még ez a fórum, jó lenne már tuningolni a lehetőségeket. mondjuk a batárnagy' aláírások nem hiányoznak :D -
#962 1. lol :D
JuanG: hehe :D kössze, rem hamar összejön neked is :) ma megpróbálom a kis legendset behozni :D
Toya: hát jaja, értem világos :) én is így tettem volna a helyedben :)
Alexease: hát sok sikert, majd első élményeid írd le, főleg a a rész érdekel mikor hogy és hány autót forgatsz majd emg meg az első futamodon :D -
#961 En meg egy kort sem mentem vele, de vegignezve a program feluletet, infokat, lehetosegeket, ha mar csak olyan fizikara, kezelesre mint az NR2003, nekem mar akkor megeri:)) -
Toya #960 Ingyen megkaptam mindent és befizettem egy évet. Ennyi a történet. Az eltérés, hogy nekem most szerencsére nem kell pályákba és autókba beruházni az ajándék lóvét, hanem nyugodtan várhatom Sebringet és a Riley MK-t. -
#959 grat!! :)
én is gondolkodom hogy 1 évre előre fizessek, eddig 20+25+15 - 2.5 (iracing dollar) azaz 57.5 dollárt fizettem, az olyan 8300 ft :)))...ebben a radical (állat :D) meg a road america van plusszba, kéne még a maradék 3 road pálya, az is kb 75 dolcsi :))...
majd meglátom :)...valaki tudja hogy a Radical-al mikor mehetek majd versenyt?? mert még a liszenszhiányos lehetőségek közt se látom... -
#958 ezert fekezek a kuplungal:DD -
#957 kérdés. toya? te előfizettél újból? mégis maradsz? :) vagy ez még neked ingyenes? vagy most hogy "semmit" nem kell megvenned ennyit azért megér? :)
illetve a g25 pedáljával mi is a baj? hallom nagyon kemény már ott is ahol finoman adagolni kellene a féket meg ilyenek? a DFP-énél mennyivel nehezebb a féket benyomni? valaki buherálta a pedált? vagy hülyeség ez a gond? csak megszokás kérdése? én a DFP-vel tök elégedett vagyok eddig. :)