25347
  • Cowek
    Na tőle rettegjen mindenki:
    Matthew Maguire

3 kört kap versenyenként, és aki előzi rázár...
    DTap-ot is ő pörgette meg... meg még sokakat...
  • Aceton
    Sziasztok,

Ha valakinek lenne a közeljövőben felesleges meghívója, gondoljon már rám (azonkívül el is küldheti )...

Előre is köszönöm!
  • Alexease
    Erdekesseg, furcsasag es/vagy kepzelodom es megint nem olvastam el valamit?!:)))

Rookie - Legends/Lanier
    Elindultam egy Time Trial-on, es minden gond nelkul korozgettem. Egyszeru az auto kezelese, szinte lehetettlen megcsuszni, majd' padlogazzal vegig, frankon iveken, stb.
    Mentem ~30 kort, megvolt a "jo" 10 korom, kileptem.
    Amig nem jart le a TT ideje, addig beleptem egy Test-re.

Valahogy teljesen mas?!:) Alig tudok normalisan korbemenni?!:D Komolyan csuszkal, folyamatos ellenkormanyzasok, alig tudom normalisan iven tartani?! Eddig a ket versenyen, a TT-n semmi gond nem volt, problema nelkul lehetett tolni, versenyben, padlogazzal meg a kanyarokban levo roncsokat is kenyelmesen kerulgettem korokon keresztul:)

Lehet hogy csak kepzelodom:DD
  • Cowek
    Advancedben egészen más... szoktatom át magam én is.

Azt észrevettem hogy 2.99-ről nem 3.05-re ugrik pl, hanem 3.4 a minimum. 4-nél nem tudom hogy vált szintet, de gondolom hasonlóan.
  • Alexease
    Azert irtam, hogy valszeg pechem volt;) Raadasul ez meg Rookie csapat, atlag 2-3-as SR-rel;) Amugy a balesetek szama, emberenkent 8-28 kozott volt a 40 koros versenyen;)
  • Toya
    Na most mentem egy Late versenyt is próbából, bár a héten még nem is néztem a pályát. Még ütközés sem volt.
  • Alexease
    Szerintem, csak pechem volt;) Eddig 2 versenyt mentem Ovalon, az elso tokeletes volt, baleset es mindenfele problema nelkul.
  • Alexease
    Igen, az meg erdekesebb;)
    Jo ez a SR rendszer, igazabol tetszik, csak mivel a program nem tud mindent figyelni, kiertekelni, neha eleg nagy szivas. Pl. igy, hogy latom all keresztbe a palya szelen, lehuzodok, lassitok, erre megindul lefele es oldalba ver:) Ilyenbol ketto is volt;) De ez csak a toredeke, a nagyreszet megusztam;) Volt aki szerintem direkt vadaszta az embereket, minden korben menekulni kellett, mert varta az aldozatait a kanyarban;)
  • Toya
    Érdekes én alig találkozok balesettel. Ma egy futamot úgy mentem le Advanced Solticeben, hogy egy sráccal 0.3 mp-re mentünk egymás mögött majdnem végig.
    Nem koccantunk, nem lökdösődtünk, nem furakodtunk, normálisan versenyeztünk. Ha bebújtam beengedett, ha ő jött be akkor én hagytam helyet.

Lehet, hogy szerencsés napot fogtam ma ki :D
  • Cowek
    Legalább kaptál... nincsen rosszabb mint amikor megnyered és leminuszol:-D
  • Alexease
    Mentem egy gyors Oval-t is, hogy javuljon az arany, ez gyors, "egyszeru" verseny;) De meg sem;) Tiszta roncsderby;) Rosszabb volt, mint egy publikus LFS/rF/GTR stb szerver:D Az elso 2 korben a fel mezony osszetori egymast, megallnak a palya kozepen, neha szemben, es chatelnek?!:) Porrazuzott autoval evickelnek keresztbe-kasba a palyan, nem is a versnnyel foglalkoztam, hanem hogy kerulgessem az autokat:) De igy is kettonek sikerult oldalrol (az auto elejevel, vagyis keresztbe a palyan!) belemjonnie (2x4x1 hiba):)
    3. lettem, de sok ertelme nem volt, foleg hogy csak 0.06-ot adott;)))
  • Alexease
  • Jacek
    Az hagyjan:) vegre egy verseny vezetek 20 seccel Lime-ben korozgetem az embereket( keves ember volt ilyenkor nem valogat hova rak) van hatra 4 kor erre aramszunet:P
  • Alexease
    Meg volt az elso Road verseny;) Akit tudtam azt elengedtem, de sokertelme nem volt, fel kor utan kicsuszott;) Igazabol csak vegig akartam menni, hiba nelkul, hogy menyi SR-t ad egy ilyen versenyert. 0.16 :) Szombatig meg sokat kell tekerjek;) Es hol van meg az Oval?!:))
  • Alexease
    Akkor addig bele kell huzzak az SR-ekkel:)) Majd szombaton egesznap;)
    Az a Late Model vs. lowe's utos lesz;))))
  • pasztor
    Most szombat éjfélkor, aztán egy hét móka minden SR nélkül, pl Late Model versenyek a nagy Lowe's oválon.
  • Alexease
    Amugy mikor van vege ennek szezonnak? Szombat ejfel (valami hasonlot olvastam)?:)
  • Alexease

Kezd sok lenni a hiba, bug, be nem fejezett verseny stb. Bar eddig csak 1 versenyt mentem, de ott nem volt gondom:D 1x kaptam fekete zaszlot edzesen, nem tudom miert, de nem volt kovetkezmenye;)

Most beprobalkozom egy Solstice/Lime Rock versennyel, csak teszt, az SR miatt;)
  • JuanG
    vazze, végre egy sima hibamentes verseny, 2. vagyok erre megint elszállt exe hibával :((
  • Toya
    A sima Soltice bemelegítés alatt nekem is szokott lenni hasonló (érdekes, hogy az advanced Soltice erre nem alergiás), de csak akkor ha valóban vágok vagy szerinte szabálytalanul hajtok ki a pitből.
    Bugot bárki jelezhet mostmár, van lehetőség az oldalon erre valamelyik menüpont alatt.
  • Jacek
    szerintem az lesz mert nekem mostanaban szar a netem es 4x5x kimegy pirosba...
  • Jacek
    nem 0.6 volt hanem ugye fekete zaszlo es kizaras:) 2.95-rol 3.44-re:)
  • Cowek
    Ne is mond... 2. helymenk lett annyi. Pont ugyanez történt 0 incidenttel... Én annyit észrevettem hogy a hálózati kapcsolat quality-e felment pirosba, vagyis akadt a net közben (jobb felső sarok középső oszlop).
    Szerintem ez a BUG kategória, Toyának már jeleztem is hátha van hatásköre jelezni. Így meg főleg, ha másnál is jellemző :-))

a 0.6 pont nem azért volt mert pont egészet ugrottál?
  • symbol
    no comment :D
    alex, hogy ment az első futam? :D
    jacek: háááát, ezt nem értem. biztos valami bug... reméljük nem lesz több ilyen, mert ugye egy ilyen egy bajonkságot eldönthet majd :)
  • Jacek
    ennek ellenere hogy fekete zaszlo es nem alltam ki es kirugott a versenybol +0.6 pont , na ezt en mar nem ertem:P
  • Jacek
    Masodjara fordul elo Lime Rockban hogy egyszeruen megyek es fekete zaszlo-t!!!!!!! kapok vagasert... mikozben le sem mentem a palyarol egy hibam nem volt semmi nem tortent hanem egybol fekete zaszlo:( ez igy azert kurva erdekes, polban vagyok megyek elol 3-4 masodpercel egyszer csak az egyenes kozepen fekete zaszlo.............................................
  • JuanG
    tudom én az okát, csak győzzem kivárni :))
  • Toya
    Azért be kell látni, hogy ügyesen van felépítve az egész. Most képzeld el ha mindenki egyből azzal menne amivel szeretne...
    Na az lenne az igazi horror.
    Így szépen lassan kürröl-körre tanulod meg az autók viselkedését, ismered ki az ellenfeleket és közben szorgalomból akár gyakorolhatsz is a kedvenc autóddal.

Majd ha szépen megtanultunk vezetni, akkor megkapjuk a komolyabb verdákat is :)
  • JuanG
    naja, engem csak az zavar, hogy még sokat kell várnom hogy radical-al versenyezzek, arra már fel vagyok készülve, de még most nyomnom kell a solstice-t amit kezdek utálni...

tényleg, a solstice eleve ilyen fos autó váltóügyileg?? még egyszer se raktam 5-ösbe egyik pályán se...
  • Cowek
    Én is érdekes mezőnyt fogtam ki most... 2. helyről rajt az első kanyarban féktávon belülről kiraknak... visszaevickéltem.
    3. lettem úgy hogy a 4. is kapott már kört...
    persze a rating nem változott...
    Azt hiszem az erősebb mezőny jobb mint a gyengébb...
  • Alexease
    Upsz, sorry, feljebbet olvastam:)
    Igen, nalam is hasonlo volt, ha kisebbre alitottam, jobb lett es/vagy megszunt. De nem volt az igazi;) De igy, most teljesen jo. Igy legalabb a jatekban is utana tudok allitani, ha kell;))
  • Jacek
    Alig tudok menni, nincs idom, tegnap bemegyek mondom javitok egy kis aranyt:)) halal nugodtan mondom csak a tiszta versenre koncentralok semmi eroszakos elozes meg hasonlok:) aham elottem balhe beloknek elem egy kocsit amit teli vagok lerepulok a palyarol ahol iranyithatatlanul csuszok:) es ott meg egy autot beloknek elem azt is telibe vagom:D csak ugy ugralnak a szorzok mint az allat:D
  • Jacek
    Elmondtam winben vedd lejebb a kormany szoget nekem 500, en sem ertem de en levettem 300-ra es megszunt ez a problema...
  • Cowek
    LOL
    Érdekesek a nők a volánnál mindig tudtuk :-D
    És ahogy elnézem nem ez volt az első sérülés az autóján :-)
  • Alexease
    Most indulok majd az elso futamomon;) Legends/Lanier;) nem tudom hany kor a verseny, de tippem szerint max 10 percet birok majd menni;) Mar a gyakorlason is elszedultem, attol a nehany kortol;)
  • symbol
    tesztre nekem számolja, ha van ellenfél :D
    JuanG: ez mekkora MMM :DDDD de kár érted, érthetetlen :D meh nők nyomják?? lol.
  • Alexease
    Gondoltam novelem kicsit az SR-emet, bementem Prac.-ra, KV+cigi, egyedul vagyok, bekesen korozgetek, beletettem jonehany kort, kivancsi voltam arra menyi SR-t ad. Kileptem, es semmit:) Aztan olvastam, hogy Prac.-ra nem is szamolja:DDDDDD Pech:P
  • JuanG
    én most advanced solstice-t mentem, volt két csaj is az egyikkel meggyült a bajom mikor le akartam körözni, aztán még neki állt feljebb, beírta: "nem tudtál volna várni a célegyenesig??"

én meg azt láttam hogy elrontja a kanyarbejáratot vagy helyet hagy az előzéshez, és bámmm rámhúzza...persze lehettem volna tökóvatos is, de nem egy versenyen volt ilyen versenyben lévő ellenféllel, akkor semmi gond nem volt

ime a video (Judith Hanf volt a csajszi neve):
    hit2.wmv
  • symbol
    tök jó először versenybaleset, letoltak a pályáról, pedig én voltam jobb helyzetben, aztán kicsúszás, atán visszaelőzés közben kifagyott a gép, semmire nem reagált, újraíndítás után visszajönni nem tudtam.. :)
  • symbol
    lol :D
    azért lehetnék jobb is... setuphoz sajnos pl nem nagyon értek, pedig jó lenne majd. :) az idők meg... azért ha pályán van jópár magyar, nem nagyon tudok a győzelembe beleszólni :)

JuanG: te meg jó lesz az, igazából kizártnak tartottam hogy tartani tudlak sokáig úgy tapadtál :)
    nah race :D