25347
-
#1036 Azert akkora szivas nincs szerintem, embertol, kormanytol, autotol fugg;) Nekem pl. a Barber, Mazda, Radical alapbol is jo volt, de a Late Modellel 1 kort nem tudtam neni:) Oval palyan, a teljes kanyarodas olyan 5-10 fok volt a kormanyon. Mivel izeg-mozog, csavarodik, billeg a kasztni, ami az FFB-n eleg jol visszajon, kanyaronkent eletveszely volt;) -
#1035 Csak azt tudom egyelore, amit a #1020-ban leirtam;)
A MOMO vs. Solstice peldat is csak azert irtam, mert olvastam az egyik iR topicban. De volt egy masik kormany tipus is - szamomra ismeretlen:D - amire sokan panaszkodtak. -
#1034 nekem ez a bajom, hogy nincs egy tiszta versenyem, mindíg van 1-2 kipördülés-kicsúszás, vagy ütközés... -
#1033 ja, itt szerénykedik oszt megy mint golyó :DDD -
#1032 Ha mégegyszer ezekkel az időkkel itt csempül a szád, BAN-t fogok kérni Neked :-DD -
#1031 solstice, lime rock. javítani kellene az időmérős eredményen, de azzal azt kockáztatom, hogy valaki telibenyom' hátulról. :) jó ez a 3-6 hely :D innen is lehet nyerni. :) majd a futamtempón kellene csiszolni :)
egyébként tök igazad van. :) most se csináltam semmit, néha támadtam néha védekeztem és mákkal 3. lettem. :)
ui: gondolom mennyire örülsz a sikeremnek :DD ;) -
Toya #1030 Melyik pálya és milyen kocsival?
Amúgy szerintem a futamban a legkevésbé a sebesség számít. Tudom fontos az is, de a megbízható körökkel legalább annyi esély van a jó eredmények elérésére.
Ahogy figyelgettem aki nagyon gyors és nagyon a határon autózik az az esetek többségében ront is vagy egyszerűen elfogyasztja a gumikat, stb... -
#1029 Köszi, majd szólok :)))))
Főként hogy hallom milyen szívás van a kormányszögekkel, nekem meg ősrégi ( ám atombiztos) Sidewinderem van ....:))) -
#1028 Olvasom a hozzászólásodat és megakadt a tekintetem a "MOMO vs Solstice"-on. Tudsz valamit erre az esetre tanácsolni, hogy esetleg máshogy kalibráljak stb...? Szenvedek ezzel a kocsival (gondoltam a kormányra is-észrevettem, hogy lassu vagyok a kanyarokban),de eddig nemigazán lettem okosabb. -
#1027 rámész egy emberkére, és látod a neve alatt az összesített statisztikáknál, hogy mit tudod mivel milyen pályán...
nekem eddig 1.03.8xx futamon. teszten mintha menetem volna 1.03.5xx-et is. :( tegnap nem voltam akkor formában, időmérőn megint csak 1.04.076-ot tudtam menni :(
majd ma :D -
#1026 sztem csak úgy lehet ha bemész practicre vagy qualra...én 1:04:2xx-et mentem, de vannak 1:03 elejés idők is :)) -
tomi555 #1025 Na kipróbáltam:D Nagyon szuper:D:D Annyi kérdésem lenne hogy azt meg lehet valahol nézni milyen időket lehet menni adott pályán adott kocsival? Pl Solstice-rookie val limerock fullon? -
#1024 900-on van/volt;) Ennel feljebb nem megy:) De most tuti, reggel futottam egy TimeTrial-t tesztnek, es most mar normalisan erzem;) -
#1023 nah a lényeg hogy megvan :D
öcsém, tegnap akkora tömegkarambol volt, ilyen négy öt méter magasan repcsizett egy kocsi a célegyenesben. a rajtnál koccantak nekem oldalról külső ívről lecsúsztam, visszajövök közvetlen az utolsó elé, aztán visszaelőzők hármat :D erre célegyenes még négy autó, kriminális volt, meg is jegyezték páran hogy "wow" :D tiszta apokaliptikus volt már :D
aztán feljövök másodiknak kicsúszok, koccanoka fallal felfüggesztésem sántit kicsit, de megy a járgány, viszont ezután kétszer a szar kocsi miatt forogtam meg, kiállni nem szándékoztam. pontoknban ez megérte, SR ügyileg nem. :D
az időmérők viszont kriminálisak. mindenki határon autózik ugye, annyi hiba van mint az állat, igazáól, több a - jel mint a pozitív az értékelésnél :D futamon limeban már futottam 1.03-8at, időmérőn nem jött össze... azért is felviszem valahogy még 4.99-ig :D -
#1022 Vagy használod a logi profilert. -
#1021 de az meg egyszerubb Alex ha a winfosban lejebb veszed:) -
#1020 Csak nem birtam ki, kiprobaltam ezt azt;)
Olvasgattam a hivatalos forumot, tobben panaszkodtak, erdeklodtek. Megoldas nem volt, mert azzal magyaraztak - pl. Kraemmer, legalabb forumozik is :) -, hogy ugy van beallitva, hogy a kormany eredeti teljes forsulatahoz kepest, mindig az aktualis auto igazi kormanyszoget allitja a jatek. Vagyis hiaba 900 fok, pl. a ha Barber 400 fokos, akkor addig forgatja a kerekeket, utana mar csak uresbe forog a kormany;) Vagyis korrekt adolog, legalabbis addig, amig valakinek a kormanya nem fordul kevesebbet mint az auto eredeti kormanyszoge (pl. MOMO vs Solstice);) Nekem G25 van, vagyis ezzel nincs gondom;) De atttol fuggetlenul erzekeny (volt);))
Ezert ugy oldottam meg, hogy a kormanykalibralasnal, amikor keri forgassam balra 90 fokot a kormanyt, en 180 fokot forditok, igy 2:1 aranyban lesz a kormanyszog:D Vagyis 90 foknal 1:1, 180 2:1, 270 3:1, stb:) Igy be lehet allitani a kormanyszoget igeny szerint:D
Tesztelni nem teszteltem, ma is csak 10-15 kort mentem ossz-vissz, de most magam mellett a foldon tekergettem a kormanyt, es teljesen jonak tunt;) Holnap majd elesben is kiprobalom:P
Ha mukodik, akkor talan megis benezek 1-2 eles edzesre, idomerore, versenyre a heten;) -
#1019 kormányszögállítást én sem értem hogy műxik. :/ kalibrálásnál egyszer erre forgasd egyszer arra, aztán beadja gyakran a 900 fokot, amit "felfelé" lehet állítani, de lefelé nem, pedig nyílván egy 270 fok az ideális. mindegy, szoptam vele, most kb 270-80 körül lehet, és pont jól kell megdolgozni ezzel a gépet.
ha 900 fokon van a kormány és érzékeny, hát akkor ott még télleg' állítani kell :)
nah mindgy, sok sikert, akármit is csinálsz :D
Toya: ajaj, jó kis meccs lehetett :) meg top 25 azért az kemény. :D dejó is lenne egyszer olyan helyen állni :D -
#1018 Erosen ketlem, hogy ezen a heten megnyomom;) Jo lesz az a liszensz 3 honap mulva is;) Ahogy elneztem az idoket, ki, mennyit, hogyan tolja, ebbe eleg sok idot kellene fektetni, hogy biztonsaggal es eredmenyesen tudjam tolni felsobb szinten is;)
Egyelore meg a kormanybeallitassal sem baratkoztam meg;) Igy hogy nincs (nem talaltam) kormanyszogallitast, kicsit meg erdekes;) 2-3 auto ugy-ahogy vezetheto - bar meg nem az igazi - de van amivel meg egy kort sem tudtam meg menni rendesen (pl. Late Model vs. Lowe's). Hiaba van 900 fokon a kormany, nagyon erzekeny. Meg allitgatni kell valamit;) -
Toya #1017 Persze ez Advanced volt. Most jó, már majdnem TOP25-ben vagyok az összetettben...még egy kicsit és meglesz talán az is :D -
#1016 gratgart :)
de ez advanced volt nem? :D én azt sem bírnám ha utolsó helyen kullognék, szal oda majd rá kell gyúrni teszten ezerrel :)
Cowek: jaja, nagyon jól hangzik, nem vágom hol alkalmazzák, de nagyon jónak tűnik, logikus, és inspiráló :D -
#1015 -
#1014 Asszem élőpont rendszernek hívják. Teniszben golfban vannak ilyenek, az egyik legjobb rendszer sok résztvevőnél. -
Toya #1013 Na most volt egy Soltice versenyem AJ Allmendingerrel, ő harmadik lett, én meg ötödik. 2 mp-et kaptam tőle, igaz szerencsével, de azért nem rossz :D
2251-es Field volt a futamon :D -
#1012 jaja, de az már nem SR hanem iRating nem? azt láttam hogy nagyon kemény. nem is nagyon hibázol, de megelőznek olyanok akik elvileg gyengébbek, akkor - pont ezerrel. persze ez fordítva is igaz. lementél a béka segge alá pontügyileg, aztán végre összejön minden, megversz olyanokat akiket amúgy is kellene, de nekik több pontjuk van és akkor te kapsz csomót. jól ki van ez találva. de tény, hogy nehezedik. -
Toya #1011 Azért majd nehezedik ez, én még nem jutottam el 4.99-ig ami az alapszinten pillanatok alatt megvolt.
Persze biztosan számít, hogy sokan azért elég komoly időket mennek és a versenyek is egyre nehezebbek ahogy komolyabb licenszeket szerzel.
+50 pont és -30 pont is simán meglehet egy-egy futamon. -
#1010 passzolom :) -
#1009 jaja, és milyen jó is az :D futam után kipanaszkodni a dolgokat -
#1008 Mire jó a Studied lista? -
#1007 Lehet véletlen, de tényleg mintha többet mennék magyarokkal azóta amióta friends listán vagytok :-)
-
#1006 alig várom már a boxkiállásos futamokat... VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ -
#1005 előzni lime-on tényleg nehéz, meg piszok széles ez a dög, nagyon törékeny is, meg kockázatos is az előzés, ha nincs meg legalább 4 seces különbség és elől valami kigyorsítási bibi, akkor bizony bukta, várni kell :) -
#1004 tamás: kicsit keveset toltad :) ahogy nézem, kevés az időd? jaaah, nyaralni voltál vagy mi :D végom már :D nah hajrá mindenki :) -
#1003 mákosok... én meg tökunalmas versenyen nyertem :/ a győzelemért és a pole-ért is pontot kaptam. :/ nah de jól mutat a statisztikába. :)
ui: megjegyzem nem könnyú, de simán össze lehet hozni. :)
és megéri. a D jogsi legnagyobb előnye, hogy már lesz iRating-ed, azaz erősségi szinted. tehát mindenki akinek ilyen lesz; a szerver vele hasonló kategóriájú (erősségű, képességű) versenyzőkkel aggatja teli a futamaid, időmérőd, ergo nagyon jó, izgalamas meccsek lesznek folyamatosan, úgy hogy elvileg, nem lesznek UFO-k a pályán, (hozzád képest), és csiga tetűk sem persze :) -
#1002 azért annyira nem könnyű, most 2.98-on vagyok :))...persze voltak koccok, meg pályaelhagyás-kipördülés :)) -
#1001 nagyon jó futamot mentünk Sándor Tibi vel Solstice-Lime Rock full...az első kanyaarban összeakadtam az elsővel, így Tibi az élre állt, aztán 2-5 tizedre mentem utána egész a 18. körig ahol az első kanyar bejáratánál kormányzás közben visszaváltottam 2-esbe véletlenül és megpördültem, de sikerült behoznom a 2. helyre :DD...sajna lime-ban elég nehéz előzni, végig gyorsabb voltam, de nem tudtam elé kerülni, szépen védte magát :))
állat volt :)) -
#1000 14 magyar van nálam haverként :) jó lenne tudni hányan vagyunk :D -
#999 nos, figyu, a héten nyomd meg erősen a játkot. ha 3 SR fölé mész mindkét kategóriában (oval és road) akkor nyerő vagy, mert a 12 hetes szezon a héten lejár(!!!) ergo ha most nem hozod össze D jogsit csak 12 hét múlva fogsz kapni.
nem kell sokat érte tenni. pár lassú, vagy közepes időmérő hiba nélkül, pár ugyanilyen futam és meg is van a 3-as SR.
hajrá :) -
#998 En akartam is venni:) Mondtam, hogy nekem 2-300 dollart meger, csak nem volt meghivom;) De hala BType-nak, most mar en is tolhatom;)
Amugy eleg utos cucc, erdemes kiprobalni! Ha lesz meghivo, vagy lehet szabadon jelentkezni, 1 honapot mindenkeppen erdemes lenne tesztelned, meg ha csak 2 autoval es nahany palyaval, offline, egyedul. Bar soknak tunik az a 20 dollar 1 "honapos demoert", de ha kell meghivlak, belefer:))))) -
#997 aham, te voltál Tapsonyi most a futamon :) felvettelek :)