25347
  • Alexease
    Kiprobaltam Barber-t Lowe's Infield Road-on:) Teljesen jo kis palya, ilyenek miatt kellett nekem a cucc:P Az volt gyanus, hogy nincs visszajatszas, aztan kiszurtam, hogy nem is szamolja a koroket?! Na mivan, bug?! Ja nem, egyszeruen csak ellenkezo iranyba mentem a palyan:) Esetleg szolhatna erte;)
  • Mnemomic
    Igen én is ezen aggódtam. Mondjuk Summitban meg lehet a Pontiac lesz jobb a kanyarokban sokkal kezelhetőbb.
  • Alexease
    Ezt en sem ertettem;) Lehet hogy a Legends kicsit zabolatlan, de megy mint a golyo;)
  • Toya
    Hát megnéztem ezt a Titánok harcát...vicces no.
    A srác a Legends kocsit eldobja, forog vele, majd két egyenes és megelőzi a Soltice-t. Szerintem ez idővel sima Legends Road verseny lesz, mert egyszerűen sokkal jobban gyorsul.
  • Alexease
    A szonon beosztast inkabb toroltem a topicbol, mert mindig szettolta:) Bar a forumon elerheto, de ha megis igy kelene valainek akkorlinkkent:
    - iRacing Fall 08 Season.jpg
    - iRacing Fall 08 Season.pdf
  • lac coo
    Hát, ha nem is nagyon kell foglakozni vele, akkor felőlem lehet olyan bonyolult pontrendszer amilyent csak akarnak :)))
  • Alexease
    Csak azert volt ennyire "problemas", mivel keves volt az ido. Amugy egy szezon 12 het, az alatt kell elerned egy minimum eredmenyt. Kotelezo 2-4 verseny, idomero, TimeTrial. Ha ezek megvannak, akkor a pontok is meglesznek. 12 het alatt bodeggel meg van minden;) Most csak azert volt necces, mert en pl. 2-3 nappal a szezon vegen csatlakoztam. De igazabol, mar az elso 2 versenyen osszejott annyi pont, amennyi kell, csak tulvarialtam az ujdonsaga miatt:)
  • lac coo
    Vagy azt, hogy a játék menettel van... ! :DDD

De majd megnézem, ha lesz rá lehetőség, engem viszont egyelőre nagyon elriaszt az ilyen pontvadászatos cucc ...
  • Bucser
    Ez azt jelenti, hogy a vezetési élménnyel semmi baj nincs.
  • pasztor
    Haláli a kis járgány, egyfolytában ki akar törni :)
  • Mnemomic
    Remélem :) A Radical azért nem érdekel a jobb kormány miatt. GTR2-ben sem tudtam pl. a Listerrel igazán jól menni, sokszor letettem a bal oldalát a fűre :)
  • lac coo
    Nekem kicsit ilyesztő, hogy napok óta csak a pontokról, meg besorolásról olvasok :))))
  • Alexease
    Elsosorban Amcsiknak keszul, tuti balkormanyos lesz:)
  • Alexease
    Utos lesz:) Ahogy egyre nepszerubb lesz a program, ugy lesz egyre tobb az ilyen extra auto;) Es gondolom, a palya is, jo lenne Watkins:P
  • Alexease
    Ezt valoban beneztem, a setuppolashoz meg hozza sem piszkaltam:)
    Gyorsan megneztem a Late Model-r es a SK Modified-ot (meg is megvettem:D), de azoknal nincs Road beallitas;P Teny, hogy azokat nem is oda talaltak ki:D
  • Mnemomic
    Ahogy nézzem van belőle jobb és bal kormányos is. Remélem abból lehet majd választani vagy ha nem akkor bal kormányost csinálják meg.
  • Mnemomic
    Daytona Prototype jó kis autó lesz :)

Specifications:

Engine displacement: 5.0 L (302 in³) Maximum
    Transmission: 4.5 L (275 in³) displacement and above - 5 forward gears (maximum)
    4.5 L (275 in³) displacement and below - 6 forward gears (maximum) manual or sequential manual transmission
    Weight: 4.0 L (244 in³) displacement and above-2,275 lb (1,032 kg)
    Below 4.0 L (244 in³)-2,225 lb (1,010 kg)
    Power Output: 500 hp (370kW)
    Fuel: 100 octane unleaded gasoline
    Fuel capacity: 24 U.S. gallons (91 liters)
    Fuel delivery: Fuel injection
    Aspiration: Naturally aspirated
    Steering: Power, rack and pinion

• Alexease
    Azt nem is neztem;) Eleve nem engedett olyan beallitast, aztan hagytam;)
  • Mnemomic
    Én betöltöttem a road alap beállítást hozzá :)
  • Alexease
    Mar be lehet allitani a Legends-et Road-ra?!:) Multkor neztem, de akkor meg keresztbe volt sulyozva, nem tudtam beloni szimetrikusra. Vagy beneztem?!:P
  • Mnemomic
    Lagunában a Legends jön be az már biztos :) Viszont félek, hogy a többi pályán is az lesz a nyerő így nem igazán lesz titánok összecsapása..

Amúgy nagyon kell dolgozni a kis döggel, majdnem úgy megy mint a Skip Barber de még annál is zabolátlanabb road pályán.
  • Mnemomic
    Akkor jó :)
  • Alexease
    Csak abban a sorozatban (Road/Oval) tesznek feljebb, amiben elered a szezon vegere a SR3.xx-at. Fuggetlenek egymastol - elvileg:)
  • Mnemomic
    Na engem is feljebb tettek. Ha oválon nem megyek egyáltalán -most ott 2,59 a ratingem- akkor a következő ugrásból kimaradok? Vagy tök mind1 hogy oválra vagy roadra gyúruk?
  • symbol
    hopppááá szélárnyékban vagy hogy hívják nascarban, de 32 ember közül első időt repesztettem :DDDD 33.230 lowe's :D
    annyian vagyunk mint az oroszok, a rádió majdnem folyton megy, óriási élmény :D

ui: persze még tart az edzés :D
  • symbol
    és anynian vagyunk mint az állat :D megyek egy late model tesztet, aztán csá :D tudnám a futamra mi alapján rangsorol majd be :D

egyszóval pöpec :D
  • Alexease
    Folyamataban update-elik a rendszert;)
    - Meg van a Class D, de levontak 1-et:) Vagy visszatettek mindenkit 2.xx-re;) Vagy mitudomen:)
    - Jott ki frissites 3 autohoz.
    - Elerhetoek a 13. heti free sorozatok!:P
  • tomi555
    jaa és köszi:)
  • tomi555
    Tamás Liszkai
  • Alexease
    Grat!:)
    Milyen neven versenyzel? Felvennelek teged is, hogy minnel tobb Magyar legyen a listaban:)
  • tomi555
    Jeee megvan a 3 feletti SR:D most futottam a második versenyem és megvan az első győzelem is:D (majdnem csak végig kellett mennem egyedül, 2.helyről rajtoltam, mögöttem első kanyar után tök üres a tükör összeakadtak gondolom, az 1. srác meg sajna elrontotta a célegyenes ráfordítót a második körben pedig kb azonos időket mentünk szoros lehetett volna:) de mind1 most marhára örülök:D
  • Alexease
    Igen, jok ezek a kedvezmenyek! Egyreszt az elofizetes utani iRacing dollar, masreszt a mennyisegi kedvezmeny (10/20%).

Ha jol szamoltam, eddig kb. 120 dollar kedvezmenyt kaptam;P
    Igaz, hogy megvettem minden autot es palyat (kiveve 2 autot - Silver Crown/SK Modified).:)
  • Mnemomic
    Amúgy a Skippyből meg a két pályából elég jó kedvezményt kaptam. Volt a 2,50 dollár ami a havi előfizu után jár, plussz még kaptam 10% kedvezményt mindegyikre.

A javítás után sokkal jobb így a játék a többi autó hangjával meg a féklámpákkal. Már csak a fékezésnél fellépő füstölést kellene, hogy lássuk :)-a többi meg majd még jöhet.
  • Alexease
    Gondoltam, tolok egy Oval versenyt is, legyen meg egy kis SR:) Erre az elso korben 2-3-an keresztbeallnak elottem, eselytelen kikerulni, hatulrol belejuk tolnak en meg repulok, gurulok stb.:))))) De azert vegigmentem, igy is adott +0.08-ot;)
  • Mnemomic
    Azért a pontos frissítés itt van:

Release notes for 2008.07.23.02 Build

Graphics

Added a new graphics option, RefreshRateHz, to renderer.ini (located in “My Documents/iRacing” on XP). This setting overrides the full-screen refresh rate used by the simulation. The default value is 0, which allows Direct3D to select a safe refresh rate. Use extreme caution if manually overriding this setting, as an invalid value may cause the simulation to fail to initialize or result in other problems.

Relabeled “Your Card’s Video Memory” advanced graphics option to now read “Utilizable Texture Memory.” In most cases the correct value is 30-100MB less than your card’s video memory. It is almost always a bad idea to increase this value from the original auto-detected setting, as setting it too large often results in a large performance loss.

UI

Mini Chat on Replay screen, Chat Tab now accessible from button in Mini Chat

#42(NP) Chat messages now show full names instead of inscrutable abbreviations.
    Chat colors tweaked a bit

Adjusted F3 black box colors, it should be easier to distinguish your car from cars lapping you. The colors are:
    Gold: Your car & the pace car
    White: Opponent on the same lap as you
    Red: Opponent that is lapping you, or has lapped you
    Blue: Opponent that you are lapping, or you have lapped

F2 and F3 black boxes now show car numbers as “#123” rather than just “123”

Track length now shown to two decimal places

Several small display errors fixed on the Replay screen

Race Control

Pit lane popup UI was not showing in oval qualifying sessions.

The time limit for "slowing down" after cutting a corner is increased to 20 seconds from 15 seconds.

Fixed the bug where resetting while under the "slow down" condition would result in a lengthy black flag.

Fixed the bug where drivers could get pit entrance penalties when reconnecting to a server.

Physics

Fixed Silver Crown ride height issues for remotes (shouldn't bottom as much).

Changed tallest differential ratios for Late Model so doesn't redline at Lowes.

Brake lights are now transmitted to remote cars for Solstices and Radical (there is of course a delay due to the communications latency, so don't follow someone too deep!)

Engine revs and gear are now transmitted to remote cars, should sound much better.

A correction was made to the aerodynamic forces due to drafting--the cars in front will generally get less of a speed increase from cars behind.

A fix was made to the tire wear code which was causing too much wear on lightly loaded tires.

The Formula Mazda and Radical tires have been reworked; they were not quite correct after the camber fixes in a previous build.

There is now no delay when shifting from Neutral into gear with sequential shifting mode, it is now the same as H-pattern (no advantage at starts).

Tracks

Barber Motorsports Park is now available for purchase
  • JuanG
    nem tudom, 1:04 alá nem sikerül lemennem...
  • Alexease
    Elvileg, ha meg tolsz rajta 1 szazadot, akkor talan felnyomja 4.5-re;) De nem biztos:) Ha meg 4 felett vagy, akkor mar indulhatsz a Class D-ben (Late Model/Skip Barber);)
  • Alexease
    En is mentem ma egyet, a 3 lekorozottet nem szamitva, utolso lettem, 1 perces hatrannyal:)))) Hogy a retekbe mennek 1.03.5-ot?!:)))
  • JuanG
    ja, most 3.98-on vagyok, azért kérdeztem :))
  • JuanG
    akkor jó, most mentem egyet, hát nem a legjobb szerverbe osztottak :))