25347
-
#1156 Ma ejfeltol van vege a szezonnak, ilyenkor valtanak. Igy aki most Rookie volt, es meg van az SR3.xx es a hozzatartozo minimum futamok, akkor feljebb lep Class D-re. Meg 9-10 honap es elerheto lesz minden verseny:D -
#1155 3.00-4.99 kozott lep feljebb egy liszenszet. 2.00-2.99 kozott tartja, 2.00 alatt bukja az aktualis liszenszet;D
Eleg a SR3.xx, a 4.xx a kovekezo liszenszes versenyekhez kell. -
#1154 és a class D mikortól van? ... nekem most 3.87 van, menjek 4 fölé mindenképp?? -
#1153 És 3-as SR felett ugyanazt a licenszet váltja ki mint 4-es felett? -
#1152 Koszi!
Kozben utanaolvasgattam a hivatalos forumon, eleg sok SR topic van;) Bar pontos szamaadatokat meg nem talaltam, mennyit ad es mennyit von;) De most mar igazabol mindegy, a lenyeg megvan, a liszensz valtasig (Rookie => Class D) volt erdekes. -
pasztor #1151 én is most vettem meg a cuccot a köv szezonra, igaz en late modelre is :) -
pasztor #1150 a helyezés sohasem számít, az majd az iratingbe számít bele, SR-t csak a hibanélküliségre ad. :) -
#1149 Leszedtem a Skippyt meg a hozá való pályákat. Hát nem semmi egy kis jószág ez, marha zabolátlan. Lesz mit tanulni vele. -
#1148 -
#1147 Igen...
Most oválon 0.15-öt adott, szerintem mert a Warmupot megnyertem...
de az is lehet hogy nem tudom, és csak tippelgetek az éjszakába bele... -
#1146 Akkor nalam azert volt olyan nagy ugras, mert 2.9x utan lepet fel 3.xx-re;) -
#1145 Az biztos hogy 2.99 után 3.4-re ugrik... gondolom az ingázások elkerülése miatt. Egész számoknál nagyokat ugrik.
A tesztet Rookie-ben csináltam, és 3.8 körül álltam... lehet ez is befolyásolja...
-
#1144 Ha jol gondolom, ennyit ad a hibak ellenere?
En meg nem teszteltem, vedem az SR-em, de eddig nem volt egyertelmu;) Eddig 2 versenyt mentem (Solstice/LimeRock), mindkettot hibanelkul, az egyikre 0.4x-et a masikra 0.6x-ot adott. Qual-t, TT-t tobbet mentem, tobb kevesebb korrel, hibanelkul, es ott is valtozoan adott (0.0-0.2).
Lehet hogy szamolja a palya hosszat, a kanyarok szamat, a poziciot, versenyeredmenyt, az ellenfelek nehezseget, elozest, lekorozest, atlag koridoket stb.:) -
#1143 Kicsi tapasztalat:
Solstice:
0 incident: + 0,12 Safety Rating
1 incident: + 0,09
2 incident: + 0,06
4 incident: + 0,02
Ha koccolás is volt akkor súlyosabban von le, mintha lecsúszkálna az útról az autó, de ez nem biztos.
Azt sem tudom hogy akik űridőket mennek, azoknál is ezek az értékek vannak-e. Ezek TOP5 helyezéseknél következetesen ennyi volt. -
#1142 -
#1141 még nem tudom...más játékokkal nincs bajom...
Na de végre megvan az első győzelmem :DDD...Advanced Solstice, élről indultam , és sikerült is megnyernem, nem volt valami izgalmas, mert a többiek 1:01 körüli időket mentek, én 59:885-el qualifikáltam magam :)) -
pasztor #1140 -
#1139 valami szenne huzva? vagy melegszik valami? uj win?
-
#1138 mindíg elfelejtem megnézni mire hivatkozik...és mindíg csak versenyen jön elő :(( -
#1137 ajh. szopás :( exe hibát meg már jelezni kéne felfelé, nemtom, álítólag van valami menüpont erre. -
#1136 még visszaléptem versenyre de utána semmi baj nem volt :(
aztán egy ütközés csak összejött, nehéz volt kitalálni, merre megy az útja :), srác rendes volt bocsánatot kért...én is :))
hit3.wmv -
#1135 vazzze megint exe hiba, mi a faszt csináljak??? -
#1134 jah, téll :D hülye vagyok, a lol az egészben, msn-en is kéregetem el szecsitől az eredményeket, ha nem rakott össze minket a szerver, azt közben mindig meg tudnám nézni :D thx :) -
Toya #1133 Nézd meg Junior 1 órakkor futott Soltice versenyét :) -
#1132 nemtom, úgy még nem néztem ami két verseny alatt szemmel látható: a chat menü máshova került replay nézetben. :)
tök jó logikus cucc. látszik gondolkoznak :) aztán rajt előtt hallod hogy a többiek hogy túráztatják a motrokat, plusz van féklámpa végre :)
majd a többit megkeresem, megkeresik, most meló sajna :) -
#1131 Pontosan milyen frissítések lettek? Állítóla a fórumba beírják én azt most nem érem el. -
#1130 azé :D
lol :D de ettől független kurva szép eredmény. egy valamit megkérdezhetek? :D mi az igazi neved? mert itt biztos mindenki tudja :D de én nem :) akár privát is lécci :D thx -
Toya #1129 Elnéztem, 0.08 az ugrás :D -
Toya #1128 Na most sikerült 0.8-et ugranom road pályán, többek között annak köszönhetően hogy ilyen versenyzőkkel mentem együtt (és egy baleset miatt előttük is végeztem)
A háttérben én látszom, míg az előtérben...
De jól bírtam, mert 8 kör után még "csak" ennyi előnye volt :D -
#1127 jaja, alig várom :D viszont jó lenne ha még többen lennénk, délelőtt és napközben elég kevés emberke játszik sajna :/ aztán -tól kezdenek el sokasodni. nemtom hány ezren lehetünk de remélem hamarosan megnyitják a kapukat :) -
Toya #1126 Nem tudom, igazából nem jár keményebb büntetés. 4x-es hibák szerintem már az alapszinten is bent vannak. A koccanás az 2x-es és a megforgás is, de a balesetezés az alapból 4x-es.
De még néhány nap és úgyis mindenki szintet lép :) -
#1125 Jo lenne valami hibapont tablazat, mikor, mire mennyit von le;) De a pluszra is jo lenne valami, hogy mikor mennyit ad;) -
#1124 Toya, D-n mivel nehezebb az SR-t tartani? Ott még keményebb büntetés, pontlevonás jár a hibákért? vagy micsoda? -
Toya #1123 Nekem 4.26 a road és 4.39 az ovál, igaz ez már Class D.
Barber Parkot én is megvettem :D -
#1122 Nah, meg van a road-ra is a 3 feletti SR:) -
#1121 Latod, idaig sulyedek;)
Nem lenne gond, jo ez, csak keso csatlakoztam. Most szombaton jar le a szezon, ilyenkor valtanak 1 kategoriat feljebb. Nem kellene lemaradni;)
Amugy nem veszes. 3 versenyt mentem Ovalon, abbol 1 katasztrofalis volt, "nulla" ponttal;) A masi kettobol, es 1-2 idomero plusz TimeTrial, es mar jo is vagyok;)
Road-on 1 versenyt mentem, es hozza a minimalis idomero/TT es 2.94:)
Nincs ezzel baj, az a gond inkabb, hogy a nagyon rovid ovaltol, egyszeruen elszedulok, leesik a vernyomasom, es kuzdok a fentmaradasert;)))) Road-on es "normal" ovalon nincs gond. -
#1120 rosszabb mint az iskola, mert ez még érdekel is és bánt ha nem megy... -
#1119 Pontokért gürcölsz ? Hová jutottál, vazeg ? :DDDD -
#1118 Vegre 3.6-on vagyok Ovalon:) Tobb mint 0.6 adott 1 versenyert:) Bar semmit nem csinaltam, csak tuleltem;) Olyan kicsi palya, hogy a verseny felenel kezdtem mar lefordulni a szekrol:) -
#1117 mekkora lenne geci, ha ezeket a térképeket ilyen esős animáció, műholdkép is kiegészítené a várható időjárásról :D futam előtt látnád, hogy hogy jön lassul, és látnád a cárható mozgását is ami persze lehet téves is, és ezek szerint kellne gumik közül döntened :DDD
ajh. ha lesz eső, biztos leszek benne, hogy olyan zseniális lesz mint semmi más eddig. :) arról nem beszélve, hogy végülis a GP3 óta jobbat nem tudtak kiadni, ami azért szégyen gyalázat :D az iRacing pont elég komoly program, amely fel fog nőni a feladathoz reméljük :)
ui: tom van ezer fontosabb dolog is, de én egyedül is úgy elkörözgetnék az esőben :D