25347
-
#1237 Igy kellene menni rajta (Full Course):)
-
#1236 Vegig probalgattam nehany autoval, elvezetes mindegyikkel;) Az SK Modified cucc nagyon kemeny rajta, a 2 sebessegfokozataval (persze, abszolut nem ide valo:P);) De a Barber es a Legends a legelvezetesebb;)
Akinek nincs meg a palya (VIR), annak egy kis bemutato:) Igazabol nem nekem kellene ilyeket csinalni, hanem annak aki eredmenyesebben es latvanyosabban tud rajta menni (keresztbe):D
iRacing - SkipBarber - VIR-GrandEast - Onboard (AVI, H264, 30MByte)
iRacing - LegendsCar - VIR-GrandEast - TV3 (AVI, H264, 30MByte)
-
#1235 Amugy ma mentem - legalabbis probaltam menni:) - egy Sk Modified vs USA Speedway versenyt;) Gondoltam kevesebben lesznek, talan nem lesz annyi tores. Valoban kevesen voltunk, es korrektebbnek tuntek. Valszeg nem annyira "divatos":) De sikerult elbaltaznom;D A kanyarban keresztbe fordult elottem valaki, keso vettem eszre, es en hulye alulrol probaltam lenduletbol - keves lassitassal;P - kikerulni. Pont elottem (elem) tolta le az autot a palyarol:)))) Ezt mindig elcseszem, hogy az ilyet kivulrol kellene kerulni:D -
#1234 Kitettem a banner ala is. -
#1233 #1193 ;) -
#1232 és a solstice-hoz mi lesz? hol lehet ezt megnézni? -
pasztor #1231 az igaz, csak ez a leghosszabb, azert olyan nurby-s :)
egyebkent a skippy nagyon gpl-es, hihetetlen milyen móka. -
#1230 Az nagyon utos parositas;) De mindegyik nyomvonala jo, meg a legrovidebb is;) -
pasztor #1229 C:\Program Files\iRacing\iRacingSim.exe
ehhez a filehoz kell kötni a profilert.
A Jtk viszonylag egyszerü, megnézed hányas gomb a profilerben, aztán a JTK-ban duplakatt a gombszámra, aztán beadod neki a parancsot. összesen 3 parancsot lehet egy gombhoz rendelni.
-
pasztor #1228 a VIR grand east-et próbáljátok ki a skip barberrel, tiszta GPL - Nürburgring feeling. -
#1227 A kovetkezo szezonban, Class C-ben, Formula Mazda-val lesz Silverstone, GP, Historic es International nyomvonalon. -
#1226 hát laguna, summit meg lime volt az elmúlt hetekben, szal lehet hogy most silverstone lesz... -
#1225 Olyanok ováloznak akik azt hiszik gyorsabbak a többieknél, mert nem fogták fel hogy szélárnyék van...
Vagyis 0 ovál tapasztalat -
#1224 jaja, letöltöttem megnéztem de sajna elsőre túl bonyolult volt :(
a logi programjában is var rá mód, hogy billentyűket rakj a gombra, csak itt weben keresztül indítot a játékot, nem exe-vel. persze nyílván a klikk az exet is futtatja, majd még kipróbálom. ha esetleg te belőtted, tudnál valami profilt küldeni? kimentett képet, hogy ezzel a progival hogy kell? előre is thx. megint :) -
pasztor #1223 A G25-re ezzel lehet gombokat mappelni, sztem megy a DFP-re is.
http://www.softpedia.com/progDownload/JoyToKey-Download-78136.html -
#1222 kb ugyanolyan hülyék :D csak az egyik helyen nagyobb a következménye -
pasztor #1221 én vártam a Lowe's versenyeket a late modellel, de az eredményeket elnézve teljesen reménytelen így SR nélkül menni.
Az a road verseny, amin én mentem az ok volt, de szerintem oválon mindenki meg van huzatva. -
#1220 Ez a hét nem jó így nekem se tetszik. Szerintem majd addig szokom a Skippyt egyedül. -
#1219 Silverstone szerintem jo vetel, sok nyomvonal van hozza, tobb autoval is nagyon jo hasznalhato. Mas kerdes, hogy mikor es mivel inditanak rajta versenyeket?!;) -
#1218 hát most meg kéne vennem a Silverstone-t, hogy tudjak radical-al menni... -
#1217 Valahogy biztos, az NR-hez is volt valami progi, bar nem hasznaltam.
Amugy en az iR-re gondoltam csak, hogy abban nincs lehetoseg allitani:P -
Toya #1216 Hát ismét túl vagyok egy Legends-Soltice csatán :)
Nem tudom ki volt a másik magyar a szerveren rajtam kívül, de sajnálom hogy kilépett...jó lett volna megszerezni az első és a második helyet.
Mókás volt mert a végére a másodiknak úgy adtam vissza a kört :) -
#1215 zsír, kössze :D
remélem valahogy azért sikerül alex :D -
tomi555 #1214 Egy JoyToKey nevű progival meg lehet csinálni, de lehet hogy Logitech Profilerben is.. -
#1213 Szerintem sehogy:) -
#1212 valaki nem tudja hol, és hogy kell belőni a billentyűzeten lévő gombkiosztást a DFP kormányomra? pl szeretném, hogy az f1, f2 meg ilyenek ott legyenek kéznél. :) előre is kössze :) -
#1211 hát komolyan Lowe's futam közben mentem már 33.166-ot, egész jól kezelem a járgányt, keveset hibázok, de előttem mindig van valami. a top 5 környékén szoktam lenni, néha sikerül is elkerülni a bajokat, néha meg csőstűl jön. megvettem a barber parkot, meg a late model-hez kapcsolódó pályákat, igazából asszem elkezdek gyúrni a pontiac, skip barber, late mode, és legends négyesre :D van mit gyakorolni, inkább nem szopatom magam. (egyébként a lowe's-i race egész jó ám néha.volt hogy 3an egymás mellett, általában vigyáznak is egymásra a srácok, csak egy kis hiba, figyelmetlenség és kész. (és ugye SR nem számít, mindenki "bátrabb". :)
az a pontiac, vs legends érdekelt, de már annyira nem komolytalan az egész. kiv leszek mit találnak ki legközelebb erre az egy hétre. talán azt, hogy ne legyen szünet? :) -
#1210 Én örülök hogy van egy hetem pihenni, mert így csak egyszer egyszer megyek majd...
Én arra gondoltam hogy további meghívókat osztanak majd ebben az időszakban, hogy élesen tudják kezdeni a következő szezont... -
#1209 Gyonyoru;)
-
Toya #1208 Igen, az egész kitaláció egy nagy baromság ebben a formában. De ahogy észrevettem a futamokon a komolyabb versenyzők is kivannak bukva az egész ötlettől. -
#1207 Most mentem egy Radical vs. Silverstone-t;) Tuti, hogy szamit az SR visszatarto ereje, mert ez most eleg kaotikus volt;) 25-en indultunk, eleve a vegere sorolt, mivel/gondolom nem nagyon volt a verseny elott rendes mert korom. Csak nehany kor kellett hozza, hogy a 6. legyek, pedig csak 1-2-ot eloztem;) A tobbiek birkoztak, fuvetnyirtak es ki-belepkedtek:) Aztan engem is kinyirtak az egyik fektavon;) -
#1206 De gondolom, mar reg meg(ki)talaltad:) -
#1205 PSI-ben gondolja, Te metrikusban hasznalod;) Options/Other/Units -
#1204 186-ról 24-re vagy hogy? -
#1203 Én úgy vettem észre semmit sem számol.
Lehet váltani először én is Pontical mentem. -
pasztor #1202 nekem nem volt gond.
az inc-et csak számolja, az SR nem változik. -
Toya #1201 Gondolom mostmár nem lehet váltani Solticeról, Legendsre, ugye? -
pasztor #1200 most mentem Laguna-n, a soltice-nak eselye sincs, csak ha favagok vezetik a legendseket.
az alap road.sto hatso guminyomasat vegyetek le 24-re, maris jol lehet vezetni a kis meregzsakot. :) -
Toya #1199 A töréseket számolja most? Mert pontokat ugye nem ad az tuti.
Mert most mentem Lowe's-ban egy Late futamot és nagyon durva balesetek voltak. -
#1198 nagyon beteg :DDD