25347
-
#1116 Hát, ha így rá vagy izgulva a cuccra , akkor csak kipróbálom majd ha lehet:) Kb . hasonlóak az elvárásaink egy autótol ... -
#1115 mások helyett -
#1114 lome 1.04.096 teszten pár kör alatt. szerintem időre nem sok minden változott, annyira géniusz meg nem vagyok hogy megmondjam mi tapad jobban, melyik kanyarban :) -
#1113 Barber Motorsports Park! Tudom, hogy dege vagyok, de ezt meg kellett hogy vegyem:)
-
#1112 Valamit tunningoltak, mert most mar, mint ha, normalisan tapadna a gumi allohelyzetben is;))) -
#1111 szóval néha úgy tesznek, mintha el akarnák hitetni hogy dolgoznak is közben a srácok -
#1110 Tucatnyi dolgot updateeltek... -
#1109 SERVICE ON! Update Download!:P -
#1108 A Barber nagyon jo! Legalabbis nekem tetszik:P -
#1107 Én még a Barbert se tudtam kipróbálni. Most hétvégén veszem meg és azzal fogom nyomni. A Daytona autó nem tudom mikor jön ki lehet addig a Skippyvel nyomom, de lehet beiktattom majd a Mazdát is. Szóval én roadra nyomom majd az már tuti. -
#1106 Igen, lattam hogy update van, csak azert kerdeztem, talan csak nalam:D A Mazda valoban "erdekes" volt/van. -
#1105 Ha pontosak akarunk lenni, es ha a szolgaltatas araval szamolunk, akkor kb. 1.60 Ft/ora :) -
#1104 Állítólag ma lesz frissítés azért nem elérhető. A Mazda javítanak, gumikopáson valamit, meg végre lesz féklámpa is.
Szombaton megyek haza már elvonási tüneteim vannak :) -
#1103 En csak most ertem volna ra fel orara, de igy legalabb megirtam 1-2 levelet:) De van meg 1-2:) -
#1102 Kérjetek vissza óranként 20 forintot ! -
#1101 7 óta nem sajnos... mert pont ráértem volna
-
#1100 Igen, ha jol lattam augusztus 29. ;)
Masnak sem megy a szerver (member site is currently down for maintenance) vagy csak nekem?! -
pasztor #1099 Ja, most augusztusban is lesz az éves elöfizetöknek plusz 15$ (ingyen autó) :) -
#1098 Láttam hogy a "kinti" képernyőn van hőmérséklete a pályának... azt nem néztem hogy változik-e, de sosem láttam kereknek... -
#1097 De, sajnos egyelore csak meghivoval - promocios koddal - lehet elofizetni. Azokat a teszterek ajanlasa es a beerkezett regisztraciok alapjan a ceg vallassza, sorsolja ki. Elvileg szeptembertol lesz free regisztracio.
Amugy 1 honapra mindenkeppen erdemes lesz elofizetni, es ha tetszik es ha valaki rendszeresen szeret online autozni, rovidebb versenyeken, akkor erdemesebb az 1 eves elofizetest meghuzni;) Lehet hogy ~150$, de abbol azonnal visszaadnak 60 dollart (virtualis), amibol lehet venni 3-4 autot vagy 3-4 palyat;) Sot, az auto/palya vasarlasnal is adnak mennyisegi kedvezmeny (>3 = 10%, >6 = 20%), amit ismet jovairnak, ami ismetelten levasarolhato (vagy eppen beleszamoljak):)
Vagyis ha az elofizetest eves szerverdijnak tekintjuk, korrekt lebonyolitassal, napi 2 tucat versennyel, 2 percenkent indulo szerverekkel, akkor az a havi ~1200 Ft mar nem olyan sok;) A bevasarolt auto/palya meg megmarad;)
Raadasul, ha jol lattam, az eves elofizetoknek tovabbi kedvezmenyek, lehetosegek, ajandekok, mittudomenmik vannak, amiert megint csak levasarolhato iR penzt adnak (1-1 auto/palya ara).
-
#1096 Vagy előfizetni , vagy mitudomén :))))
Hallok itt mindenféle meghívókról.....Vagy nem kell meghívó, hogy kipróbálhassam? -
#1095 Mit nem lehetne vasarolni?:) -
#1094 Azert szokni is kell;) A Barber eleve kicsit csuszkalos, ellenkormanyozgatos auto, foleg igy, szinte hideg gumikkal, "ismeretlen" palyan;) De legalabb elvezetes;P -
#1093 De most hogy van ez , ha simán ki is kifizetém , akkor sem lehetne vásárolni ? :))) -
#1092 Nincs fent a profiler.
Nem a kormannyal volt a gond, kormanyszog, kanyarodas stimmelt, egyszeruen brutalisan csuszott az auto;) 2 dolog valtozott a TimeTrial-hoz kepest. A TT-n kiprobaltam milyen a Surround, aztan kikapcsoltam. A test alatt villogott a "lepjek ki mert aktiv session van" - vagy valami hasonlo:) nem hiszem, hogy ezek voltak;) Bar lehet, hog ynem a Test-en volt csuszos, hanem a TT-n tapados;) Mivel eddig keveset mentem, igazabol nem is tudom;) Majd ma tesztelek egyet;) -
#1091 Csak mert annyira isnmerlek, hogy inkább lassabban mész de perecízen, másra nem tudtam gondolni, mint hogy ilyen "pontatlan" !A kis forma autón látszott nagyon ... -
#1090 Ha fent van a profiler, akkor néha annak a beállításai aktívak, néha meg nem... LFS-nél nekem azon múlt mi volt alul taskban :-)
-
#1089 A Legend-et reggel csinaltam, gyorsba, meg irtam is, hogy alig tudtam uton tartani. Nem tudom miert, elotte mentem, KV-zas kozben egy TimeTrial-t, es azon kenyelmesen, 1 kezzel tartottam az iveket;)
A Barber/Infineon meg olyan amilyen, eddig annyit mentem a palyan, amennyi a videoban latszik;) -
#1088 -
#1087 Nem tom, de minha nem igen találnád el az íveket, ilyen szar a kormány benne ??? -
#1086 Nem O az, O egy masik;) A sogoromnak tetszik, O NASCAR-ozott is neha, bar csak offline tekert egyet-egyet;) Egyszer volt talan fent online, meg valami HNR fun race-en. -
#1085 Ő az aki úgy látja, hogy úsznak az autok ? ha igen, iRacing re is ezt mondja ? :) -
#1084 Regisztraltam en is nehany email cimmel, ha kapok esetleg, akkor megosztom, kisorsolom (bar so'se nyertem semmit, igy kicsi az eselye;D).
Addig is izelitok.
Sogoromnak csinaltam eredetileg, auto-palya-kamera bemutato videokat, 1-1 kenyelmes korrel. Eredeti minoseg, videoefektek nelkul, egyedul a HDR "plugin" fut a jatek alattt (minimalis beallitassal).
iRacing - Legend's Car - Lanier - Cameras (AVI, WfV, H264, 22MByte
iRacing - Skip Barber - Infineon - Cameras (AVI, WfV, H264, 16MByte)
-
#1083 Ha lesz valami meghívósdi majd nekem is szóljatok, bár megszűnt az online fizetésre használható bankkártyánk, de majd valakivel megoldom....Próba időt megnézem .... -
#1082 Fúú nekem kell baseball sapka :D nem kell érte hl2 ? :D -
#1081 Mindenki rá van kattanva meghívókódra amióta kiderült hogy mindenki függő lett tőle
Jelzem... teljesen meg tudom érteni :-) -
#1080 Én adok egy baseball sapkát... -
#1079 Igen, lassan nekem is esedékes lenne, hogy le ne maradjak itt :D
Adok cserébe HL2 gift-et :D -
#1078 az ilyeneket jelezni kéne a főnökségnek. akármennyit is fizet, kitiltani egy idő után... :/ -
#1077 Tévedtem nem ő volt az...
Nathaniel Gray
Ő a másik :-)