25347
  • lac coo
    Hát, ha így rá vagy izgulva a cuccra , akkor csak kipróbálom majd ha lehet:) Kb . hasonlóak az elvárásaink egy autótol ...
  • symbol
    mások helyett
  • symbol
    lome 1.04.096 teszten pár kör alatt. szerintem időre nem sok minden változott, annyira géniusz meg nem vagyok hogy megmondjam mi tapad jobban, melyik kanyarban :)
  • Alexease
    Barber Motorsports Park! Tudom, hogy dege vagyok, de ezt meg kellett hogy vegyem:)
  • Alexease
    Valamit tunningoltak, mert most mar, mint ha, normalisan tapadna a gumi allohelyzetben is;)))
  • symbol
    szóval néha úgy tesznek, mintha el akarnák hitetni hogy dolgoznak is közben a srácok
  • Alexease
    Tucatnyi dolgot updateeltek...
  • Alexease
    SERVICE ON! Update Download!:P
  • Alexease
    A Barber nagyon jo! Legalabbis nekem tetszik:P
  • Mnemomic
    Én még a Barbert se tudtam kipróbálni. Most hétvégén veszem meg és azzal fogom nyomni. A Daytona autó nem tudom mikor jön ki lehet addig a Skippyvel nyomom, de lehet beiktattom majd a Mazdát is. Szóval én roadra nyomom majd az már tuti.
  • Alexease
    Igen, lattam hogy update van, csak azert kerdeztem, talan csak nalam:D A Mazda valoban "erdekes" volt/van.
  • Alexease
    Ha pontosak akarunk lenni, es ha a szolgaltatas araval szamolunk, akkor kb. 1.60 Ft/ora :)
  • Mnemomic
    Állítólag ma lesz frissítés azért nem elérhető. A Mazda javítanak, gumikopáson valamit, meg végre lesz féklámpa is.

Szombaton megyek haza már elvonási tüneteim vannak :)
  • Alexease
    En csak most ertem volna ra fel orara, de igy legalabb megirtam 1-2 levelet:) De van meg 1-2:)
  • lac coo
    Kérjetek vissza óranként 20 forintot !
  • Cowek
    7 óta nem sajnos... mert pont ráértem volna
  • Alexease
    Igen, ha jol lattam augusztus 29. ;)

Masnak sem megy a szerver (member site is currently down for maintenance) vagy csak nekem?!
  • pasztor
    Ja, most augusztusban is lesz az éves elöfizetöknek plusz 15$ (ingyen autó) :)
  • Cowek
    Láttam hogy a "kinti" képernyőn van hőmérséklete a pályának... azt nem néztem hogy változik-e, de sosem láttam kereknek...
  • Alexease
    De, sajnos egyelore csak meghivoval - promocios koddal - lehet elofizetni. Azokat a teszterek ajanlasa es a beerkezett regisztraciok alapjan a ceg vallassza, sorsolja ki. Elvileg szeptembertol lesz free regisztracio.

Amugy 1 honapra mindenkeppen erdemes lesz elofizetni, es ha tetszik es ha valaki rendszeresen szeret online autozni, rovidebb versenyeken, akkor erdemesebb az 1 eves elofizetest meghuzni;) Lehet hogy ~150$, de abbol azonnal visszaadnak 60 dollart (virtualis), amibol lehet venni 3-4 autot vagy 3-4 palyat;) Sot, az auto/palya vasarlasnal is adnak mennyisegi kedvezmeny (>3 = 10%, >6 = 20%), amit ismet jovairnak, ami ismetelten levasarolhato (vagy eppen beleszamoljak):)

Vagyis ha az elofizetest eves szerverdijnak tekintjuk, korrekt lebonyolitassal, napi 2 tucat versennyel, 2 percenkent indulo szerverekkel, akkor az a havi ~1200 Ft mar nem olyan sok;) A bevasarolt auto/palya meg megmarad;)

Raadasul, ha jol lattam, az eves elofizetoknek tovabbi kedvezmenyek, lehetosegek, ajandekok, mittudomenmik vannak, amiert megint csak levasarolhato iR penzt adnak (1-1 auto/palya ara).

• lac coo
    Vagy előfizetni , vagy mitudomén :))))
    Hallok itt mindenféle meghívókról.....Vagy nem kell meghívó, hogy kipróbálhassam?
  • Alexease
    Mit nem lehetne vasarolni?:)
  • Alexease
    Azert szokni is kell;) A Barber eleve kicsit csuszkalos, ellenkormanyozgatos auto, foleg igy, szinte hideg gumikkal, "ismeretlen" palyan;) De legalabb elvezetes;P
  • lac coo
    De most hogy van ez , ha simán ki is kifizetém , akkor sem lehetne vásárolni ? :)))
  • Alexease
    Nincs fent a profiler.
    Nem a kormannyal volt a gond, kormanyszog, kanyarodas stimmelt, egyszeruen brutalisan csuszott az auto;) 2 dolog valtozott a TimeTrial-hoz kepest. A TT-n kiprobaltam milyen a Surround, aztan kikapcsoltam. A test alatt villogott a "lepjek ki mert aktiv session van" - vagy valami hasonlo:) nem hiszem, hogy ezek voltak;) Bar lehet, hog ynem a Test-en volt csuszos, hanem a TT-n tapados;) Mivel eddig keveset mentem, igazabol nem is tudom;) Majd ma tesztelek egyet;)
  • lac coo
    Csak mert annyira isnmerlek, hogy inkább lassabban mész de perecízen, másra nem tudtam gondolni, mint hogy ilyen "pontatlan" !A kis forma autón látszott nagyon ...
  • Cowek
    Ha fent van a profiler, akkor néha annak a beállításai aktívak, néha meg nem... LFS-nél nekem azon múlt mi volt alul taskban :-)
  • Alexease
    A Legend-et reggel csinaltam, gyorsba, meg irtam is, hogy alig tudtam uton tartani. Nem tudom miert, elotte mentem, KV-zas kozben egy TimeTrial-t, es azon kenyelmesen, 1 kezzel tartottam az iveket;)
    A Barber/Infineon meg olyan amilyen, eddig annyit mentem a palyan, amennyi a videoban latszik;)
  • Cowek
  • lac coo
    Nem tom, de minha nem igen találnád el az íveket, ilyen szar a kormány benne ???
  • Alexease
    Nem O az, O egy masik;) A sogoromnak tetszik, O NASCAR-ozott is neha, bar csak offline tekert egyet-egyet;) Egyszer volt talan fent online, meg valami HNR fun race-en.
  • pointer4
    Ő az aki úgy látja, hogy úsznak az autok ? ha igen, iRacing re is ezt mondja ? :)
  • Alexease
    Regisztraltam en is nehany email cimmel, ha kapok esetleg, akkor megosztom, kisorsolom (bar so'se nyertem semmit, igy kicsi az eselye;D).

Addig is izelitok.
    Sogoromnak csinaltam eredetileg, auto-palya-kamera bemutato videokat, 1-1 kenyelmes korrel. Eredeti minoseg, videoefektek nelkul, egyedul a HDR "plugin" fut a jatek alattt (minimalis beallitassal).

iRacing - Legend's Car - Lanier - Cameras (AVI, WfV, H264, 22MByte

iRacing - Skip Barber - Infineon - Cameras (AVI, WfV, H264, 16MByte)
  • lac coo
    Ha lesz valami meghívósdi majd nekem is szóljatok, bár megszűnt az online fizetésre használható bankkártyánk, de majd valakivel megoldom....Próba időt megnézem ....
  • pointer4
    Fúú nekem kell baseball sapka :D nem kell érte hl2 ? :D
  • Cowek
    Mindenki rá van kattanva meghívókódra amióta kiderült hogy mindenki függő lett tőle
    Jelzem... teljesen meg tudom érteni :-)
  • Aceton
    Én adok egy baseball sapkát...
  • pointer4
    Igen, lassan nekem is esedékes lenne, hogy le ne maradjak itt :D
    Adok cserébe HL2 gift-et :D
  • symbol
    az ilyeneket jelezni kéne a főnökségnek. akármennyit is fizet, kitiltani egy idő után... :/
  • Cowek
    Tévedtem nem ő volt az...
    Nathaniel Gray

Ő a másik :-)