25347
  • symbol
    ne csodálkozz ;), inkább gyere "meghívunk" egy hónapra :D
  • atyka
    Sziasztok...jéééé...mennyi régi arc :D
  • symbol
    OFF
    majd megszokjátok :D tőlem azi ilyeneket, meg az "anyád, meg nemtom mi" minden poén. :)
    pláne ha ismernétek személyesen :D ha valakit nagyon zavar visszafogom magam, semmi rosszat nem kívánok én senkinek, tudatosítani akartam benne, hogy szép időt ment, de ez meg így hogy hangzik már :) modern világban élünk. ennek ellenére én is tudok kultúráltan kommunikálódni. :) ha szükségeltetik. :)

szal írjon ha valakit megbántottam, utólag, előre, akárhogy, de előre is elnézést kérek. vannak akik (ált kicsit piásan) érzékenyek az anyázásra :) sosem értettem, nemrég egy haver kötött belém, pedig poénos volta szitu, és olyan hangnemben is közöltem, hogy értse, elismerésem. :) ennek ellenére majdnem meg akart verni :D

azért ez inkább durva :)OFF
  • Alexease
    Tudopm, hogy poennak szantad, de a "rohadjá meg" talan mar egy kicsit eros;)
  • Alexease
    Biztos, hogy egyenesen allt a kormany es vizszintesen allt az auto?!:) Mivel realtime szamolja a felfuggesztest (es aszerint jelzi ki az ertekeket) csaloka lehet. En az elejen mar beszoptam:)))))
  • symbol
    rohadjá meg akkor az időddel :D
    este gyúrok énis :D
  • JuanG
    csak azt nem értem, hogy huttu skippy setupjában (asszem infineon) az egyik első kerék camber -1.3 a másik meg -2.2 , ez hogy lehet??

amúgy már 2:13:4xx Virginia full - skippy :D
  • symbol
    egész jó, de igazából sajnos fos :D
    nekem múlthéten összejött egy kevés gyakorlással egy 2:15.3

huttu 10-et ment, egy 12,5-öt minimum hozni kéne :D

setupkérdés. jaja :) szerencsére nem setupolos a skippi :D
  • Alexease
    En sem ertettem ezt a nagy Skippy setup kerdest;) Guminyomas+trackbar;) Sok variacio nincs;)
  • JuanG
    huttu skippy setupja olyan mint az alap csak hátul a stiff 8-as...nem is lehet sokmindent állítani :))

Virginia Full-on 2:14:696 az milyen idő???
  • JuanG
    nekem eddig a skippy bejön, élvezetes, bár valszeg lassú vagyok még vele...nameg huttu setupot nem próbáltam, majd ma...
  • symbol

nem, nekem jó a jó meccs is, de azért néha jó lenne nem 40-50 másodperc hátrányokkal beérni. :) bár mint minden ez isjavulni fog, egyre jobbak leszünk egyre több fle versenyző jön, bár szerintem magyarok nem leszünk sokkal többen :(
  • pasztor
    elvileg nem tudod becsapni a rendszert, amint újra nyersz újra feljebb rak, így megy ez.
  • Alexease
    Ha gyozelem a fontos, akkor a legegyszerubb, ha a heti idomeron, szandekosan mesz egy nagyon rossz idot, elvileg/talan aszerint (is) fog besorolni egy szerverre, es versenyen meg megfutod az top idoket;D
  • symbol
    hmm. lehet igazatok van, azt tuti hogy több emberrel jobb lesz.

amúgy lehet én azért szopok mert viszonylag magas (2000 körül van az iRatingem)ahogy elnézem ez szépen le fog kúszni 1700-ra és akkor már meccselhetek a győzelmekért is :D
  • Alexease
    Szerdatol ismet lesz nehany ezer "rookie", vagyis bovul a letszam;)

A tegnapi versenyem, 1 embert leszamitva, ~2 masodperc kornyeken volt az atlag/legjobb korido szorasa. Ezen belul 2-3 fos csoportokban, megegyeztek az idok. Ha ugy alakul a verseny, akar 5-6 fos csoportok is kialakulhatnak;)
  • pasztor
    ez az irating rendszer most kezdi meghozni a gyümölcsét, én tegnap mindkét versenyemen tök jót meccseltem, persze az is kellett, hogy a szkipperben kb ugyanannyit rontottunk . gondolom ha kevesebben mennek, akkor becsúszik egy-két jobb vagy rosszabb versenyzö, de mindenki megtalálja a maga "párbaját" egy versenyen.

ha többen leszünk ez valszeg még jobb lesz.
  • symbol
    igazad van, este kipróbálom, kösz a segítséget, megnézem mit tudok. én is PB szettjével mentem, de nem jól. :/ láttam a többiek simán fordulnak általában, én meg szenvedek. szép kis futamteljesítmény egyébként, grat hozzá. skippy. jaja, az lesz valamit állítok Huttu setjén, mert ez így elég fos :) én sem merek minden kanyart úgy bevállalni futamon, valóban annyira ki van élezve. :)

thx mégegyszer, este megnézem mit tudok teszten 50 kör alatt. :) aztán megint :)
  • pasztor
    a late model egy nehéz autó viszonylag gyenge motorral, nagyon kell vigyázni a gumikra. ha sokat csúszkálsz vagy füstöl a gumi az nem jó, a lehetö legfinomabban kell vele menni.

én a PB_USA_R-el nyertem meg a futamom tegnap (22.481 LK, 22.700 átlag 50 kör alatt), de az egy idö után kicsit alulkormányzott lesz. én úgy megyek, hogy miután befordulok, csak utána fékezek, elég keményen, aztán mikor már majdnem az apronon járok akkor újra fullgáz, és próbálom minél kevesebb csúszással kifordítani az egyenesre. végig a vonalon kell menni, kicsit mint SoBo a legends-el. ha tönkrevágod a gumikat, akkor viszont nagyon elvernek itt, a GUMI, A GUMI nyeri meg a versenyt! (DOT)

a skippy kurvajó, de persze jóval nehezebb vezetni mint a soltice-t, viszont még így is könnyebb mint a legends-et roadien. ha rám hallgatsz használsz egy jó stabil szetet, én az én béna szetemmel gyorsabb vagyok mint Huttu kiélezett szetjével (mert nem kell félnem, hogy elszáll).
  • symbol
    ajh. :( részvétem de ez így nem lesz jó, poniaccal lime-ban élveztem menni, ura voltam az autónak, futamon tudtam már 1:03.5-öt is egyszer. konstans tempóm volt. most mi van?
    időmérőre jó a Nicholas Morse setup, csúsztatom, keresztbe meg minden, mentem már 22.403-at teszten vele, de itt a futamon úgy mennek, hogy el sem hiszem oO oké, megnézem, kipróbálok még pár elérhető setupot, megyek pár száz kört majd holnap, de ez kész.

skippy megint. kezd nem tecceni a cucc. olyan az egész kocsi, mintha jégen mennél. a pontiac tapadt érezted, ezt szerintem nem nagyon lehet. oké frankón lehet csúsztatgatni meg ilyenek, de ennyi? komolyan jégpályának tűnik az egész, lehet én vagyok béna, de ez van.

igazából szó se róla, le fogom nagyban tojni ami nem tetszik, vagy nem fekszik, mit eröltessem.
    a late jó, de valamit ki kell találni. :)

aztán ez a silver még érdekelne, hátha jobban fekszik. :)
    a kis legends nagyon pöpec, ovalokon tuti, bár roadon még nem is próbáltam, szerintem a hajam tépném...

mindegy, örülök, hogy végre veled is találkoztam :) vagy eddig nem vettelek észre. este holnap mélyen magamba nézek és újraértelmezem azt, hogy "azért tudok vezetni" :D
  • Toya
    Rá se ránts, előttem az első körben vészfékeztek egyet, majd amikor mögötted mentem simán felnyomtak a falra.
    Ráadásul Morse setuppal mentem, ami egyszerűen nem fekszik nekem.

Viszont most mentem egy olyan futamot Miamiban a kis porszívóval, hogy a fülem ketté állt. 60 körön át két sráccal a 4-5-6.helyen 0.2 mp-re egymástól.
    Végig vigyorogtam, de szerintem ők is :)
  • symbol
    nah bassza meg
    megint nem néztem vissza. oké. béna vagyok :D
    2. helyről rajtolok, sorban előznek meg, a gumi nyikorog folyamatosan az a dolga. de hogy füstöl is néha? nem is tudok futamon jó tempót menni az USA-ban. borzasztó

tudnátok ajánlani valami setupot? vagy nemtom, hogy vegyem a kanyart hogy ne? :( late model persze
  • Mnemomic
    Eddig én is rosszul jártam. 3.87-ről visszaestem 3.57-re meg az iRatingen is veszítettem 160 pontott :( Első versenyen én hibáztam, aztán belémjöttek hátulról sokáig sikerült azzal a sérült autóval mennem de sajna akkor is kicsúsztam. Legutóbb meg a rajtnál sérült meg az autóm akkor is elémcsúsztak rá az kocsi orrára. Itt is elszálltam belém is jöttek szóval 10 hibapont megvolt..most megpróbálom a 22.15-ös versenyt hátha tudok javítani.
  • Toya
    Hát a mai nap nekem sem volt éppen túl jó.
    Mentem egy Skippy versenyt, de a kormányt nem sikerült jól beállítanom majd hátulról megütötték a kocsit is.
    Ezek után a cél csak a beérkezés volt és ennek megfelelően aki jött elengedtem (köztük Ateszt is, aki így éppen előttem végzett).

Ezek után mentem egyet a kis porszívóval Miamiban, ahol az orrom előtt baleseteltek egyet és elkerülhetetlen volt.

Nem az én napom.
  • symbol
    hm meglátjuk :D
    holnap lehet tolok pár futamot skippel.
    végülis azért lime rockban is egész jól mentem már a vége felé a pontiac-cal :p csak sok futamot kellett menni :)

azt vágom hogy egy szint után már a tehetség s számít, nem lehet mindent megtanulni, ellesni, de azért nah :D

különben ma hajnalban kerültem össze 4300-as iratingessel futamon, nemtom hogy csoportosított a rendszer, lehet nem volt már választása...
  • Alexease
    Hiaba nem tudok egyelore biztonsaggal jo idot menni (>1:52:00), csak elindultam egy versenyen (Skippy/Infineon);)

A 12 emberbol talan 2-nek volt 1:49:xx, a tobbiek 1:50:xx felettiek. A tobbseg 1:52:xx. Vagis korrekt mezony volt;) Nem mentem idomerot, igy 9-nek tett be (ha mentem volna, talan 4-6).
    A startnal persze megeloztek, aztan tobb koron keresztul kuzdottem az elottem levovel, mert nem csak lassabb volt, hanem veszelyes is (tobbszor veszfekeznem kellett:D).
    Miutan legyurtem, teljesen jo es korrekt csatak voltak. Sajnos a elso par ovatos kor miatt, elol elhuztak ~10-15 masodpercre, amit mar nem tudtam behozni, stabil volt a tavolsag, hibazni sem akartak:))) Igy a vegen hiba nelkul (SR :P) 5. lettem.

A lenyeg, hogy hiaba vagyok lassu, a szervezes miatt meg igy is boven izgalmas;)
    Ha fix szerveren mennek Norbival, HaZso-val, Toyaval, Prezsivel, Atesz-szal (nem erosorrend, es meg sorolhatnam!!!:P), mar a verseny felenel kort kapnek:))))))))
  • Alexease
    Az ilyen uridok elsosorban nem a megtett korok szamatol fugg;) Van egy szint, amit el lehet erni sok sok gyakorlassal, de van amihez barmennyi kor keves;) Foleg, hogy az UFOk altalaban minden korben hozzak a jo idejuket:)

Ha egy fix letszamu bajnoksagban mennel, ahol lenne nehany UFO, az kellemetlen. De igy, ilyen versenyszervezessel (mindenfele rating szerinti csoportositas), szerintem teljesen korrekt igy is.
  • pasztor
    nem kell ezt ennyire komolyan venni, menj a saját tempódban, az alien idöket nem mindenki tudja elérni.

nekem pl. Huttu szetje túlsagosan ideges, jóval vissza kellett vennem a hátsó stabilizátorból.
  • symbol
    hát igen, de noszensz, itt több száz kört kéne menni aktívan. ami már ha úgy vesszük nálam megvolt, de még kellene.

ez így nem bejövős, csak ha tengernyi időm nem lesz. illetve majd gyakorlom a pályákat, de addig inkább maradok az ovalnál amíg ilyen lassú vagyok... bár most néztem, istván nyert egy 16.0-ás leggyorsabb körrel. ez még talán tudom hozni. de ránézek a végeredményre, és ez minden, csak nem szoros verseny...
  • Alexease
    Augusztus 6.
  • A Pitu
    Sziasztok!

Arról esetleg lehet valamit tudni, hogy mikorra várható a következő meghívási hullám?
  • Alexease
    Akkor mit mondjak en?!:) Elesben - ahol szamolja az SR-t - ott meg nem tudtam 1:52:00 ala bemenni:)))) Test-en sem mentem 1.50:00-nel jobbat meg:D Az 1:47:xx az egy kicsit eros lesz nekem:))))
  • symbol
    hhát nem tudom gyerekek lehet béna agyok de ez a skippy nagyon nehéz, gondolok itt arra, hogy 2300-as iratinggel milyen időket mennek. :(

kib*szott sok idő gyakorolni... :( ennyi talán nincs is "játékra".
    a late tetszik, jók a futamok, bár most előttem volt baleset és bumm. leggyorsabb kört futottam amúgy, meg mittomén. jó. és nem is olyan időigényes, a különbségek is kisebbek.

a skippel nehéz így meccselni, a hibákból él meg az ember, meg a nyers tempóból, a mezőny szétszakad mint az állat. asszem néha napján rágyúrok a pályákra, de ennyi, inkább oval, ahogy terveztem is. megnézem azt a silvert is nemsoká :)
  • Mnemomic
    Nekem is tetszik grafikailag is :)

Én is pördültem meg az elején meg füveztem remélem a köv. jobb lesz, mivel ezeket az elején csináltam utána jól mentem.
  • pasztor
    engem betett egy gyengébb mezönybe, de még így sem tudtam nyerni, mert egyszer belémjöttek, egyszer meg megforogtam.

ez a skipper nagyon móka járgány, csak a late model után kisse nehéz vezetni
  • Mnemomic
    Próbáltam de eddig nem ment de köszi mostmár megy :)

Megvolt az első Skippy versenyem, hát fogok minuszolni a pontjaimból :) Meg kellene még gyorsolni majd 1 mp-t.
  • symbol
    ez tuti a lassabb versenyzőknek lett kitalálva
    nehogy sokáig keressék magukat
  • Alexease
    Szerintem, jo az, csak kapcsolgatni kell;)
  • Mnemomic
    Az időmérő rangosrnál ezt a hibát, hogy fordított sorrend vand a statisztikáknál kijavíthatnák.
  • symbol
    vagyis a 48-as idő lesz meg :D olyan 48.6xx reális lehet, csak még nem jött össze, bár azon is lehet még húzni nyílván. :D sorry, hátha valakit érdekel :D