25347
  • symbol
    hú, infenionban lassan meglesz a 48 alatti idő.
    de durva a mezőny, 2300-as iRatinggel 48-akat mennek a futamon is. wááó :D

asszem eldöntöttem, hogy skip (ha ez már "jól" megy pár hónap múlva majd a formula mazda) és late model. plusz valami kicsi kocsi :D

a silver nagyon pöpec, iszonyat nehéz lehet versenyezni, nem hiába van ilyen magas szinthez kötve.

a late model meg könnyű naná, mert ez egy butított, gyenge nascar járgány nem? azért late model. vagy tévedek? jó ez még bőven és szerintem úgyis jön majd a bika gép, bika futamokkal, kerékcserékkel, és remélem hosszú futamokkal :)
  • Mnemomic
    Legutóbbi frissítés:

Sim

The sim will properly recognise 4GB or more of system RAM.

The replayMemoryOverride setting in core.ini will no longer cause sim to fail to load if size is set too large.

Fix buffer overflow bug in garage when using long filenames for setups for most cars that could sometimes cause setups to not load or the sim to crash.

Web

The functionality of the Club Stats page has been expanded. You can now view data on a per-season level.

A driver stats listing has been added to the STATS > Drivers section. On this page you can view a listing of all members who have participated in at least one race session. This list can be filtered in a variety of ways.

A new page has been added to the SERIES section: Past Seasons. This page can be used to navigate to the miscellaneous past seasons and lists all past season champions.

Tracks

Fixed a black flag bug at VIR South.

The Infineon grandstand is now visible again.

A graphical bump coming out of Irwindale’s turn 2 has been fixed.

Cars

Updated the 3rd gear ratio in the Solstice from the 2006 model's 1.37 to the 2007-present model's 1.51.

Updated full throttle engine sounds for Formula Mazda.
  • symbol
    jah, kössze :)
    az igaz, a legends valami kib*szottnehéz mondjuk a lowe's-i legends pályán...

azért a late sem könnyű ezeker a rövid ovalokon. legalábbis azt az időeredményt elérni amit el kéne.

eddig late model-lel 22.403 a legjobb időm USA-ban.
  • pasztor
    végig 4, a PB_USA_R szetet használom a sim-chassis-ról. :)

nekem tetszik az lm, bár jóval könnyebb vezetni mint a legendset.
  • Toya
    2 fokozatú váltó, jobb tapadás, kevésbé csúszkál.
  • Cowek
    SK mennyire más mint a Late Modell?
  • symbol
    jájááájááájáááj. nem vagyok ám vaksi :D THY :D
  • Alexease
    Dehogy van forditva;) Csak a POS mezo allando (ami furcsa lehet), es a rendezest tudod kapcsolgatni a mezok neveinel (emelkedo, csokeno).
  • symbol
    fordítva van :D
    ez elég gáz így :D ráhajtok akkor a legszarabb időre, és első leszek :D

2700-an vagyunk kb amúgy +- párszáz :) kevés még :)
  • Alexease
    Nezni kell valami eredmenyt vagy az a gond, hogy forditva van?!:)
  • symbol
    nézzétek meg:
    az időeredmények fordítva vannak. vagyis a helyezések
    series stat - late model tour - summer 2008 - USA
  • Alexease
    Meg van:

4.7.1. Club points are calculated by summing for each club the Individual Championship point totals of the top 50% of drivers, according to the current season championship standings in each of the 10 Divisions for every Standard Series.

4.7.2. Only drivers holding a Competition License of Class D, C, B, and A shall be eligible to score points for their respective clubs.

4.7.3. Drivers holding a Rookie Competition License are not eligible to score points for their respective Clubs.

4.7.4. Points awarded to Drivers holding a Rookie Competition License and a Safety Rating of 4.0, driving in a Class D Series will not score points for their respective clubs.

4.7.5. Club points are updated in real time throughout the season and fluctuate until the end of the season.

4.7.6. If a club has no drivers competing in a given division, the club will be credited with a point total in that division equal to the average of the point totals of all of the other clubs in that division.
  • Alexease
    Ha jol emlekszem, csak Class D felett (es vagy valami jo osszesitett helyezesnel) adnak pontot. Es mivel, eddig csak Te voltal D, mindenki mas Rookie, igy csak neked vannak pontjaid;)
  • Toya
    Klub pontokat miért csak én szereztem a bandából eddig?
    Valaki megtudja ezt mondani?
  • symbol
    istván, vagy?
    te USA-ban nem rakod vissza 3-asba mi? végig négyesben tolod? eddig 22.49x-et mentem, úgy hogy végig négyesben voltam. (tom setup kérdés is, de te melyiket használod? ha publikus? vagy saját?)

az a baj ezzel a late modellel hogy uncsi lesz, még nem mentem rajta futamot, és bár szorosan a nyakamon lesznek meg előttem és várják hogy hibázzak, de ennyi, előzni az ilyen rövid pályákon majd lehetetlen, tehát amíg nincs boxmunka addig felejtős az egész :(

az iracing alatt drivers stats nagyon jó lett, nemzetiség meg mindenféle szempont alapján lehet csoportosítani. zsír.
  • Cowek
    Frissítés volt! Új szezon! :-)
  • symbol
    1:49.1xx az utolsó kanyar nekem igen nehéz, nagyon ritkán veszem jól, nincs meg a pontos féktáv, ott elveszítek minumum 3-5 tizedet, a többi meg még szétszórva a pályán. lesz ez még jobb :)
  • symbol
    hehe :Dkössze.

Infenion 1:49.8 (sajnos nem jött össze egy igazán összerakott kör sem, sok gyenge pontom van még, ez látszik a hátrányon is.) 1:47.vége idővel elégedett lennék.
  • Mnemomic
    Akkor én is beírom ide. G25 zoknival forgós széken ami nálam vezetés közben nem forog el :) a kerekeket meg fogja a szőnyeg. Ja és füllhallgató anélkül lassabb vagyok :)

Infenion long Skippyvel, 1,48,3 ebből még szeretnék faragni olyan 1.47.5-re. Tudom melyik kanyar a gyengém de még nem jöttem rá, hogyan menjek át jól rajta :)
  • symbol
    jaja, lehet felugrom érte soroksárra. :) fizu után meglássuk, mégegyszer kössze :D majd ha láttamoztam megírom :)
  • Jacek
    eloben kell megnezni ha normalis megeri! jobb mint egy kagylo amibe bele sulsz nyaron, plussz nem lehet a tamlat allitani:)
  • symbol
    hoppá. korrekt. kössze, teccik :D
    és lehet be is lesz majd szerezve. :) az ára sem olyan vészes, csinos darab, elég kényelmesnek néz ki. :)
  • Jacek
    na itt van:)

Ülés
  • Jacek
  • symbol
    a kagylók is simán jók, csak talán nem annyira kényelmes, és testreszabható, de be kell menni az üzletbe és kipróbálni. nemtudom ti mennyiért láttatok ilyeneket, én olyan 20-30 körül kezdődőeket láttam. (ami már türhetően is néz ki, mert azért "hányingeres dizájnt" inkább nem veszek. :p
  • symbol
    Nora autóban? az mi hol van? :D megnézném :)
  • Jacek
    Hat ha valaki cocpitet akar eppen epiteni:) rohadt olcson van tok jo ules akcioban a Nora autoban (aktualis szorolap) elonye az ennyiert siman veheto kagylohoz kepest hogy allithato!:)
  • lac coo
    .
    Minap belenéztem egy hazai F1 liga honlapjába, kb ott én is ilyen hátrányba lennék :)))))Verseny alatt kapnék vagy 10 kört, nem is lenne égés :DDDD
  • symbol
    # 1285: hehe jaja :D versenyülés lenne már itt is a célszerű, nem túl jó már ez a forgószék szétültem ugyanis, (itthon dolgozom a gépen :D) de majd énis. egyenlőre más téren fejlesztem a rendszerem :)

# 1286: hehe :D hát jah, igazából láttam néha hogy egyesek cipővel nyomják a G25-öt, hát elég érdekes látvány volt :D maradok énis a zokninál :D

# 1287: lol :D kár hogy abból kimaradtam :) akkor még nem érdekelt ennyire a szimulátorozás :) bár nr 02-vel is döngettem itthon :)
    nah de jaja, rulzik kispárna :DDD

# 1288: hehe, ne is mond, én most Infineon Long-on mentem pár órát(!) és a legjobbam még mindig csak 1.51.5xx skippyvel.
    sokat kell még gyakorolni, remélem ma még faragok rajta 1 secet, aztán megint :D

a VIR meg kemény nagyon :) majd mondok még időket :D tegyétek ti is :)
  • Alexease
    Akkor csak alig 15 masodperccel mennek jobbat mint en multkor (VIR-GE/Skippy):)
  • JuanG
    emlékszem még a HNR-es többórás versenyekre beraktam a szuperkényelmes ikea-s fotelt :DDD...kicsit alacsony volt, de 2-3 párna a segg alá és tökéletes volt :DD...azóta forgószék :))

de ha majd netán itt is lesznek többórás különfutamok, akkor újra működésbe hozom a fotlet :DD
  • Cowek
    Nyáron vékony, télen vastag zokni, mert a G25 pedál lefagyasztja :-)
  • pasztor
    te valami felmérést csinálsz vazze?

nekem is forgószék van, de fából barkácsoltam egy "sim-frame"-et, amire fel van rögzítve a kormány, a váltó meg a pedálok, a széket meg bele lehet rakni, hogy nem gurul el, így mindig ugyanazt az üléspozíciót adja.

Tervbe van persze egy komoly frame is versenyüléssel, de elöbb az új gép vásárlását kell kiheverni + asszonykát meggyözni, hogy nekünk az kell.

Egyébként az esö komoly eröpróbát jelentene a vasaknak is, mert gondolom valami igénytelen "esöt" úgysem adna ki a fejlesztö csapat.

((Tegnap mentem egy 2:59-et a VIR Grand East-en Skippyvel, de néztem, a profik 2:55-ket mennek))
  • symbol
    értem, értem kössze a tájákoztatást, rem összejön, melóztok vele eleget érte :)

a linket a pedálról elrontottam :) link
  • tomi555
    Közben eszembejutott hogy részben félrebeszéltem:D:D A FREXes pedálnál van olyan verzió amin a fék szintén nyomásérzékeny, meg még pár kiegészítő hozzá.
  • tomi555
    Háát erre most így nem igazán tudok válaszolni, Anyagot apa intézte mert csinál habvágógépeket aztán neki is kell minden féle mindig, abból kaptam, amúgy kb 1m 20x20mm alu meg 3m 20x40mm alu zártprofil a fő részek. Esztergálást is meg az aluk levágását is el tudtuk intézni ingyen szóval nem lesz egy örületesen nagy összeg... Amúgy én villamosmérnöknek tanulok Fehérváron
  • symbol
    egyébként neked mennyiből jön ki? :) ha szétválasztod az anyagárakat? "munkadíjat"? :) mennyi idő? mi a szakmád? :)
  • symbol
    "Pedál úgyben pedig csakis ezt választanám:
    cannonsim
    Ez nyomás érzékeny, nem potis, IRacing fejlesztők is ezt nyúzzák.
    Ha lenne rá keret már rendelném is meg.."
    by Kiss Attila

Toya: jaja, elhiszem, de valamilyen formában kell az eső. Nem csak én panaszkodom erre. Én még egyedül való körözgetésemben is ellenék egy ideig. :)

Cowek: hmm. hát nemtom, valami majd kitalálok :) de gondolkozom hogy valami olcsó ülést beszerzek, aminek állítható a háttámlája :D

alex: jah, sajna tuti...

más: félre ne értsetek, nem az a gond, hogy nincs elég kihívás a játékban, sőőőt :D elvagyok én bőven így is, csak a feeling. és mert kiv lennék mit hoznának ki az esőből. még soha nem csinálták meg, lehet meglepődnénk kicsit ha itt lenne készen.. :)

tegnap mentem pár pályán és nézelődtem sokszor oldalra, meg mindenfelé, és a grafika nagyon szép a horizont csodálatos, mint az életben lassan köddé válik a pálya környéke, is nagyon jó, a fák (!!) is, végre tényleg olyan mintha ott lennék, érezni nagyon a terepet, érezni hogy egy 3D-s terepen mozgok. nagyon zsír. :)

ui: zokni vs vipő? miben toljátok? :D egy szavazat a dfp miatt a zoknira :D szerencsétlent kettőtörném cipőben :D
  • tomi555
    Hát nem tudom amit te néztél az milyen, de a FREX-ét elég alaposan áttanulmányoztam abban poti van csak ügyesen elhelyezve sok állítási lehetőséggel. Kapható hozzá hall poti, marha drága, viszont örök élet. Ja és a kotyogás egy rugóval ki van küszöbölve...
  • Toya
    Valszeg azért a srácok figyelemmel kisérték a Sierra keretein belül induló Nascar 2003 szervereket anno és ez alapján döntöttek az egységes időjárás mellett.