25347
  • Bucser
    Normális oldalakon a kártya hátoldalán lévő 3 jegyű azonosítót is kérik. (mastercard esetén)

Mellesleg ha nem általad kezdeményezett az utalás (azért remélem mindenkinek van sms-es értesítője a kártyához) akkor azonnal le lehet tiltani a kártyát és visszahívatni a folyósított összeget.

AmEx esetén ha nem teljesít a szállító és te már fizettél akkor is vissza lehet hívatni az összeget.
  • symbol
    mondjuk elég durva dolgog azért, hogy még "pin-kód" sem kell a pénzfelvételhez.
    én iRacinget fizettem már anyám, barátnőm, és saját kártyámmal is, elfogadta. a durva ebben a netes fizetésben, hogy elég ha csak lelesed a haverod kártyájáról a számokat, amikor piát hozol neki vagy nemtom.
    Nem túl biztonságos nah.
  • pointer4
    Küügyé már nekem fotót a bankkártyádról, ahol az áll dombornyomottan, hogy Alex Ease :D Persze a számokat takard ki, nem akarok visszaélni vagy ilyesmi :D És köszönöm a meghívót, más ne küldjön, mert akkor nekem kell elosztogatnom :D
  • Alexease
    Pedig ott a fizeteshez keri es (elvileg) egyeznie kell;)
  • Alexease
    Kuldtem;)
  • pointer4
    Hmmm, valaki küldene egy kódot ha szépen megkérem, jön a srác :D Bővülünk. :D
  • csige791
    Na én is érkezem, most updatelem a kicsikét :)
  • symbol
    az még nincs. visszajátszás sincs. mármint mentés.
    telemetria sincs, bár állítólag lehet van ám az is, csak PR. mintha dolgoznának. :p
  • Cowek
    Látott már valaki sárga és kék zászlót?
    A leírásban benne van...
  • Cowek
    2.6-tól le van írva hogyan számolják a SR-t... meg kézikönyv is :-)
  • Cowek
    Azért köszi :-)
  • pointer4
    Jaaa, én azt hittem az ott már a fizetéshez kéri, és egyeznie kell a kártyán levő névvel :D
  • Alexease
    Sehogy:) A bankartya fizetesnel, az adatok resznel ez a nev lett megadva.
    Nem lehet nevet cserelni vagy nick nevet hasznalni, de allitolag - talan volt rola szo az iR forumon - hogy dolgoznak rajta, esetleg lesz ra lehetoseg.
  • pointer4
    Van egy cimborám aki tuti jönne, csak kártyája nincsen. Hogy csinálod azt, hogy nem a kártya tualjdonos neve a player neve ?
  • symbol
    hát ez várható volt :) ráadásul a létszám még talán 50en sem nőtt az iRacingen. kevés eddig nagyon. :) mondjuk várni kell pár napot, de kiv leszek mi lesz. :/
  • Alexease
    Azt hittem, sokkal nagyobb az erdeklodes, sokan fognak jelentkezni, azert is irtam, hogy talan majd sorsolni kell;))) Erre nincs senki;))
    Ha valaki tud valakirol, akinek kell, az szoljon.
  • Alexease
    Errol lemaradtam, de vedd ugy, hogy tolem is kaptal;)))
  • Cowek
  • Aceton
    ment egy...
  • Cowek
    Én szeretnék privátban egy kódot nagy szimes cimborának mert én sajnos nem kaptam :-(
  • Alexease
    Latom, akkor nem nagyon kell sporolni, sorsolni, stb.:))) Foleg, hogy nalam is csak 1 ember jelentkezett;) Igy nekem is van meg 3, ha kell valakinek;)
  • pointer4
    echte g25 :D
  • pointer4
    Jaa, első versenyem izgi volt :D Jól el is qrtam párszor. De majd gyakszizok :D
  • Aceton
    Nekem is megjött az 5db kódom, 3 még szabad...
    Kipróbálni sajnos valszeg holnap fogom tudni leghamarabb... :(
  • Alexease
    Meg vagy;) Latom, mar meg volt 3 gyors teszt "futam":)
  • Alexease
    Szerintem nem latjak egymast, vagyis nekem nem jelzett egyszer sem, hogy valaki felvett ismerosnek;)
    Amugy en Alex Ease neven vagyok, ha nem talalnal;)
  • pointer4
    Támogatva, remélem ha te hozzáadsz, akkor én is látlak majd :D
    Ujicz Péter tisztelettel.
  • symbol
    támogatom :)
    és mivel jó lenne ez kölcsönösen, hagy mutatkozzam be; Kádár Renátó vagyok :D
  • Alexease
    Az uj tagok, ha nem titkos, beirhatjak milyen neven vannak, hogy lehessen Friends-ezni;D Bar a statisztikanal ki lehet listazni az osszes Magyart, aztan vegig lehet klikkelni Friends-nek:DDD bar jobb ha az ember tudja parositani ki kivel van;P
  • Alexease
    OK!
  • JuanG
    milyen spéci kormányod van! saját hegesztés?? :))
  • juha
    jaj booocs, közben én is megkaptam, valszeg most osztottak ki egy nagy adagot!
  • Ch_Slater
    nah énis megkaptam a kódot. gyorsan be is fizettem 1 hónapra, lecsekkolom milyen.. :D
  • juha
    Szia,
    ha lehetséges, akkor engem érdekelne a meghívó! Nagyon megköszönném!
    juhasz pont tamas kukac gmail pont com -ra küldheted.
    Köszi!
    Juha
  • Alexease
    Aki meg nem kapott mail-t, es erdekli a program - lehetoleg hosszutavon:P - az itt jelezze es felirom. Ha kozben megis kap, azert szoljon;) Ha nem jon ossze a 3 (ha ugy alakul az 5) jelentkezo, akkor mas topicokban, forumon is "reklamozom":)
  • Alexease
    Foleg, hogy ezek (iRacing) valoban nem ellenoriznek semmit (nev/email):) Kaptam 5 db meghivot;)

1 BType-nak megy, ha meg itthon van es ha erdekli, 1-et eligertem, a maradek 3 kisorsolasra kerul (ha itt jelentkezik valaki es ha van annyi erdeklodo egyaltalan). Ha a masok ketto is megmarad, akkor 5 db lesz ajandekba;)
  • symbol
    lol :D
    asszem van mit tuningolni a rendszeremen nekem is :D

bár ha azt vesszük fél éve kormányom nem volt, most meg van az is, új gép is, nemsoká 5.1 is, előfizettem iRacingre is :D

amúgy jaja :D szép cucc. és tényleg egyre többen leszünk alex :D
    zsír lesz végre :) remélem :)
  • pointer4
    Psziszegőős igen :D De hála a paintbrush híveknek, a kompresszor olyen halk mint a denevér szárnycsapása :D A szelephez meg van jófajta kipufogó hangtompító.
    itt ott látszik.
  • Alexease
    Aztapicsa;)
    Jo kis jatszosarok;) Mi az ott a hatterben, kompresszor?!;) Pneus lesz a cuccos?!:) Az jo fajta sziszegos:D
  • pointer4
    Köszönöm :D
    Ugye még érdemes hozzáadni titeket barátnak, hátha nem maradtam le nagyon nagyon, és játszhatunk együtt 1x talán.
    Most ezt kéne befejeznem, de ez inkább belepattanok, és tesztelem iRacinget :D
    Azthiszem még 1 ideig úgy se mozdítaná meg.