25347
-
#1438 Normális oldalakon a kártya hátoldalán lévő 3 jegyű azonosítót is kérik. (mastercard esetén)
Mellesleg ha nem általad kezdeményezett az utalás (azért remélem mindenkinek van sms-es értesítője a kártyához) akkor azonnal le lehet tiltani a kártyát és visszahívatni a folyósított összeget.
AmEx esetén ha nem teljesít a szállító és te már fizettél akkor is vissza lehet hívatni az összeget. -
#1437 mondjuk elég durva dolgog azért, hogy még "pin-kód" sem kell a pénzfelvételhez.
én iRacinget fizettem már anyám, barátnőm, és saját kártyámmal is, elfogadta. a durva ebben a netes fizetésben, hogy elég ha csak lelesed a haverod kártyájáról a számokat, amikor piát hozol neki vagy nemtom.
Nem túl biztonságos nah. -
#1436 Küügyé már nekem fotót a bankkártyádról, ahol az áll dombornyomottan, hogy Alex Ease :D Persze a számokat takard ki, nem akarok visszaélni vagy ilyesmi :D És köszönöm a meghívót, más ne küldjön, mert akkor nekem kell elosztogatnom :D -
#1435 Pedig ott a fizeteshez keri es (elvileg) egyeznie kell;) -
#1434 Kuldtem;) -
#1433 Hmmm, valaki küldene egy kódot ha szépen megkérem, jön a srác :D Bővülünk. :D -
#1432 Na én is érkezem, most updatelem a kicsikét :) -
#1431 az még nincs. visszajátszás sincs. mármint mentés.
telemetria sincs, bár állítólag lehet van ám az is, csak PR. mintha dolgoznának. :p -
#1430 Látott már valaki sárga és kék zászlót?
A leírásban benne van... -
#1429 2.6-tól le van írva hogyan számolják a SR-t... meg kézikönyv is :-) -
#1428 Azért köszi :-) -
#1427 Jaaa, én azt hittem az ott már a fizetéshez kéri, és egyeznie kell a kártyán levő névvel :D -
#1426 Sehogy:) A bankartya fizetesnel, az adatok resznel ez a nev lett megadva.
Nem lehet nevet cserelni vagy nick nevet hasznalni, de allitolag - talan volt rola szo az iR forumon - hogy dolgoznak rajta, esetleg lesz ra lehetoseg. -
#1425 Van egy cimborám aki tuti jönne, csak kártyája nincsen. Hogy csinálod azt, hogy nem a kártya tualjdonos neve a player neve ? -
#1424 hát ez várható volt :) ráadásul a létszám még talán 50en sem nőtt az iRacingen. kevés eddig nagyon. :) mondjuk várni kell pár napot, de kiv leszek mi lesz. :/ -
#1423 Azt hittem, sokkal nagyobb az erdeklodes, sokan fognak jelentkezni, azert is irtam, hogy talan majd sorsolni kell;))) Erre nincs senki;))
Ha valaki tud valakirol, akinek kell, az szoljon. -
#1422 Errol lemaradtam, de vedd ugy, hogy tolem is kaptal;))) -
#1421 -
#1420 ment egy... -
#1419 Én szeretnék privátban egy kódot nagy szimes cimborának mert én sajnos nem kaptam :-(
-
#1418 Latom, akkor nem nagyon kell sporolni, sorsolni, stb.:))) Foleg, hogy nalam is csak 1 ember jelentkezett;) Igy nekem is van meg 3, ha kell valakinek;) -
#1417 echte g25 :D -
#1416 Jaa, első versenyem izgi volt :D Jól el is qrtam párszor. De majd gyakszizok :D -
#1415 Nekem is megjött az 5db kódom, 3 még szabad...
Kipróbálni sajnos valszeg holnap fogom tudni leghamarabb... :( -
#1414 Meg vagy;) Latom, mar meg volt 3 gyors teszt "futam":) -
#1413 Szerintem nem latjak egymast, vagyis nekem nem jelzett egyszer sem, hogy valaki felvett ismerosnek;)
Amugy en Alex Ease neven vagyok, ha nem talalnal;) -
#1412 Támogatva, remélem ha te hozzáadsz, akkor én is látlak majd :D
Ujicz Péter tisztelettel. -
#1411 támogatom :)
és mivel jó lenne ez kölcsönösen, hagy mutatkozzam be; Kádár Renátó vagyok :D -
#1410 Az uj tagok, ha nem titkos, beirhatjak milyen neven vannak, hogy lehessen Friends-ezni;D Bar a statisztikanal ki lehet listazni az osszes Magyart, aztan vegig lehet klikkelni Friends-nek:DDD bar jobb ha az ember tudja parositani ki kivel van;P -
#1409 OK! -
#1408 milyen spéci kormányod van! saját hegesztés?? :)) -
juha #1407 jaj booocs, közben én is megkaptam, valszeg most osztottak ki egy nagy adagot! -
#1406 nah énis megkaptam a kódot. gyorsan be is fizettem 1 hónapra, lecsekkolom milyen.. :D -
juha #1405 Szia,
ha lehetséges, akkor engem érdekelne a meghívó! Nagyon megköszönném!
juhasz pont tamas kukac gmail pont com -ra küldheted.
Köszi!
Juha -
#1404 Aki meg nem kapott mail-t, es erdekli a program - lehetoleg hosszutavon:P - az itt jelezze es felirom. Ha kozben megis kap, azert szoljon;) Ha nem jon ossze a 3 (ha ugy alakul az 5) jelentkezo, akkor mas topicokban, forumon is "reklamozom":) -
#1403 Foleg, hogy ezek (iRacing) valoban nem ellenoriznek semmit (nev/email):) Kaptam 5 db meghivot;)
1 BType-nak megy, ha meg itthon van es ha erdekli, 1-et eligertem, a maradek 3 kisorsolasra kerul (ha itt jelentkezik valaki es ha van annyi erdeklodo egyaltalan). Ha a masok ketto is megmarad, akkor 5 db lesz ajandekba;) -
#1402 lol :D
asszem van mit tuningolni a rendszeremen nekem is :D
bár ha azt vesszük fél éve kormányom nem volt, most meg van az is, új gép is, nemsoká 5.1 is, előfizettem iRacingre is :D
amúgy jaja :D szép cucc. és tényleg egyre többen leszünk alex :D
zsír lesz végre :) remélem :) -
#1401 Psziszegőős igen :D De hála a paintbrush híveknek, a kompresszor olyen halk mint a denevér szárnycsapása :D A szelephez meg van jófajta kipufogó hangtompító.
itt ott látszik. -
#1400 Aztapicsa;)
Jo kis jatszosarok;) Mi az ott a hatterben, kompresszor?!;) Pneus lesz a cuccos?!:) Az jo fajta sziszegos:D -
#1399 Köszönöm :D
Ugye még érdemes hozzáadni titeket barátnak, hátha nem maradtam le nagyon nagyon, és játszhatunk együtt 1x talán.
Most ezt kéne befejeznem, de ez inkább belepattanok, és tesztelem iRacinget :D
Azthiszem még 1 ideig úgy se mozdítaná meg.