25347
-
#1398 Latod, maris tobben vagyunk:))))))) -
#1397 Grat!:) -
#1396 sok sikert :D -
#1395 Jeee, most kaptam kodot :D -
#1394 Felesleges most ezen parazni, messze van meg amig rendesen beall a letszam. Szeptember vegeig szerintem ez lesz az utolso meghivas, s talan utana jonnek a free regek. Hogy mennyi lesz, gozom sincs. raadasul, itt hosszutavban kell tervezni, mert mennyi felhasznalo lehet jelenleg, aki nem csak 1-1 honapra fizetett be. Akarhogy nezzuk, azert draga mulatsag, valszeg "sokan" lemorzsolodnak majd. Talan ev vegere, jovo ev elejere beall egy fix letszam. -
#1393 az nagyon jó lenne :)
ha a fele maradna már az is jó lenne :)
ha tízezren lennénk ősz közepére, megnyalnám mind a tíz újjam :D
cowek: jaja, pár száz emberért felesleges is lenne :) igaz :)
várom az estét :) -
#1392 Par ezret irtak a hivatalos oldalon. -
#1391 szerintem 2000... csak így lehet tesztelni... bár nem tudom mennyi emberre lehet hosszútávon számítani. -
#1390 hehe :D remélem is, még semmit nem lőtt a létszám :D
ki mit tipppel? pár száz ember? esetleg ezer? :D 2000? :D
én 300-ra tippelek, nem vagyok optimista :/ -
#1389 Ne aggódj, holnap 6-án jönnek a kopaszok. Besorolják a várakozók egy részét :-) Pár napig kerülni kell majd a rookie futamokat, de lesz itt mezőny szerintem :-) -
#1388 nah kössze, nemtom' lehet (biztos) bevásárolom a jövő heti pályát és megnézem tényleg mibe érdemes időt fektetni. :) -
#1387 10 bajnokság van már. ahogy nézegetem közben iszonyat kevesen nyomják :(
gondolom páran gyúrnak, illetve hét elején mennek egy két jó futamot aztán csá. értem én hogy az elején vagyunk de TÉNY, elég gázul néz ki most a szitu.. :/
mert hiába indulunk el nyolcan a futamon ha az iRating 20 felé szerteágazik marha jó futam lehet belőle... :( -
Toya #1386 Szerintem a Silver Crown nagyon jó. A gumikat annyira éppen nem eszi, de a draft nagyon fontos, ha egyszer kiesel belőle akkor annyi a versenyednek.
Ezért általában 4-5 fős csoportokban harcolnak a versenyzők. -
#1385 a mazda milyen, jóval gyorsabb de gondolom ott azért tapad is a kocsi. :)
lehet a sebesség ellenére csak jobban menne mint a skippi, mert ezen a szárnyak. hát akár én is csinálhattam volna :D tudom ez adja a szépségét de nah
a silver crown milyen? eszi a gumikat ez is mint az állat? gondolom igen, hisz ez is oval. ez a legnehezebb? két fokozat csak? minden pályán? lol :) az első pálya most nincs meg, nincs még fizu se sajna :) -
#1384 az ötletet támogatom, mennie kellene az infónak :D -
#1383 Szecsi a gtr mastersről panaszkodik hogy kevesen indulnak a futamokon, szét van szórva az egész, meg majdnem mindig ugyanazokkal játszunk, és etc. őt ma megint összerakták egy 4000 iRatingessel meg volt 3000-es is, míg ő 1900 körül van. lehetletlen küldetés.
kevesen vagyunk, és kiv leszek mi lesz a meghívózás után. :( -
#1382 Ez jo otlet! Irni kellene a keszitoknek:) -
#1381 Hi!
A statisztikai rendszerből én egy valamit hiányolok. Ha rákattintok egy másik versenyző nevére, akkor tök jó lenne, ha meg lehetne nézni, hogy hány versenyen indultam ellene, és a közös versenyeink eredményeit is lehozná. -
#1380 Akkor meg barmi is lehet;)
Mondjuk ezt az cim ellenorzest, valamelyik iR topicban olvastam, a keszitoktol, hogy a duplikalt cimeket kiszurik. De az nem jelent semmit;) -
#1379 Én is regisztráltam amikor elindult a weboldal és kaptam meghívót teszter ajánlása alapján, utaána pár napra meg a két szép szememért...ráadásul ugyanarra az email-címre, szóval sztem nem ellenőrzik a nevet/címet. -
#1378 Szerintem, egyelore nem az a cel, hogy minnel tobbet nyerjenek vele;) Szeptemberig tuti hogy meg csak tesztidoszak-szeruseg van;) Ez a korabbi javitasokbol is latszott (pl. feklampa, de meg visszajatszasmentesi lehetoseg sincs). Gondolom, boven van meg tartalekban a korabban regisztralt es/vagy ajanlott emberekbol;) Hivatalosan meg en sem kaptam meghivot, pedig a weboldal indulasanal (mar 1-2 eve?!) regisztraltam.:) Sot, azota meg tobbszor;) -
#1377 aham. hát ez jó nagy baromság...
csak nyernének vele ahogy múltkor is csomót nyertek, de ez van. ők tuti tudják, de ebben nem sok logika van. :/
nem hiszem hogy hirtelen megint több ezren regisztráltak a hírlevelekre... -
#1376 Te nem hivhatsz meg senkit:) Az iRacing vallogatja es kuldi ki a meghivokat a regisztraciok alapjan. A meghivas csak egyszeri lehetoseg volt - szerintem - es csak a regi tesztereknek. -
#1375 nemtom ilyen meghívót hogy szerezzek? vgy én bárkit meghívhatok? és azt hol tehetem? sajna most kevés az időm szétnézni :) -
#1374 Igen, holnap lesznek meghivasok:) Bar nekem mar meg van, de be vagyok meg regisztralva vagy 3-4 mail cimmel;DDD H nem ellenorzik a nevet a kikuldes elott (ketlem:D), talan lesz plusz meghivo (ezt is ketlem, sosem nyertem semmit:DDD).
De ha megis lesz plusz, akkor lehet sorsolast rendezni, ha tobbeknek kellene;) -
#1373 Sehonnan, szoszerint;)
Egyelore csak meghivas alapon mukodik a rendszer. Talan majd szeptembertol lehet szabadon regisztralni. Amugy ha komolyan erdekel, akkor minimum 150 dollarral (~23000 HUF) szamolhatsz evente, ha meg kellenek a plusz autok, palyak, akkor meg radobhatsz 2-300 dollart (~40000 HUF) (egyszeri);)))) -
#1372 hát épp időben, a héten lesz meghívózás. ha kell akkor jelezd.
egy hónap 20 $
cserébe pár pálya, és autó, amit bővíteni lehet, ajándék maniból, és pénzből persze. -
nono55 #1371 Ezt honnan lehet beszerezni? Persze nem warez... -
pasztor #1370 -
#1369 Mennyé NFS-ezni, azzal el lehet lenni sokáig... jó a grafikája... megunhatatlan -
#1368 nem és nem is fog. ez pc volt/lesz és mara is. mindörökké. ámen. :) -
krizoli #1367 megjelent ps2-re? -
#1365 Ennek a Soltice-nek kicserélték rendesen egy fogaskerekét a váltóban :-)
Teljesen másképpen kell menni vele... vigasz, hogy amit a kanyarban bebukik az ember azt kigyorsításon visszaadja a jobb nyomatéktartomány. -
pasztor #1364 Megvan az elsö roadie! igaz nagyon gatya mezönyben, de nem hibaztam :) -
#1363 Hi!
Tegnap esti utolsó futamom összejött 3. lettem. Igaz az elején megint elhajlítottam a jobb első felfüggesztést után úgy mentem, hogy a kormány nem teljesen állt középen :) Utolértem a harmadikat, aztán autóztam mögötte az utolsó körre akartam hagyni az előzést. Aztán rontott a hajtűben, így 3. lettem. Kaptam +30 irating pontott ami nem sok mivel 160-at elveszítettem :) De csak 1 hibám volt szerencsére.
A Skippy csúszós nagyon azok a szárnyak inkább csak dísznek vannak rajta. -
#1362 előre gyúrsz :D lol :D trükkös :D aztán jövőhéten alázni fogsz :D
atyka: jaah :D hát onnan lesz szép feljönni :D -
#1361 nem veszem fel, értettem :P...
az a baj hogy 2.96-on állok, kéne már versenyeznem, de most valahogy nincs kedvem, solstice-t kicsit unom, infineon meg nincs meg, majd jövőhéten Virginia - Skippy :)) -
#1360 félreértettél, én a sor végén kullogok :D -
#1359 jah, igenis :)) értettem :D
fenn menübe team redline :D
sim-chassis meg setup guru -
#1358 Már bent vagyok juni 26 ota :))) csak nem azon a szinten, hogy találkoznánk. Tegnap megpróbáltam az összes pontomat eljátszani a Skippyvel, majdnem sikerült is...nekem a default beállítás nem jött be. Hol lehet setet szerezni hozzá? :)