25347
  • Alexease
    Majd az Advancedben, de ott sem sokat. Szeriaauto.
  • Alexease
    Nem lehet.
  • pointer4
    Pontiac Solstice - Rookie kategóriában nem lehet setuphoz nyúlni ?
    Mert a Garage-ban semmit nem enged állítani.
  • Alexease
    Nincs idom, mindig van mit csinalnom:) Igazabol nekem arra kellett, hogy legyen valami korrekt fizikas, lisznszes szim, amivel neha tudok "csak ugy" korozgetni, es ha van kedvem es idom, akkor barmikor tudjak versenyeken indulni (az online az igazi, es mivel itt eleg gyakran indul szerver, tobb kategoriban, autoval, palyaval, normalis(abb) versenyzokkel, ezt nekem talaltakm ki):)
  • symbol
    nah kipróbáltam meg minden, de borzasztó fps visszaesés. :(
    a legnagyobb gond, hogy ilyeneket nem csinálnak meg játékban. illő lenne már a mai hardverek mellett. nah mindegy, ezt sajna ilyen gép mellett nem tom használni, majd ha optimalizálnak rajta valamit illetve az iRacing is tesz érte, és esetleg épít be valami hasonlót egy idő utána a játékba.

alex? nagyon kevés futamon indulsz. miért?
  • Alexease
    11 het.
  • csige791
    olvastam lejebb hogy 12 hetenként mennek az ilyen feljebblépősdis dolgok, mennyi időm van még a magasabb szint eléréséhez?
  • Aceton
    Köszi
  • sajoati
    szóval bárhol, ahol épp vagy, bármilyen gépen.
  • sajoati
    ott használhatod, ahol vagy.

egyébként nekem egymagos procin is fut, HT nélkül. a system req szerint nem kéne, de gondoltam, megér $20-at, hogy hátha. :)
  • Alexease
    Gepigenyes, mert postprocess, raadasul nem is integralt, optimalizalt;) De jobb mint a semmi;)

Probald ki kapcsolni a MotionBlurt, az SSAO-t.
    Itt van meg nehany tipusu HDR DLL, szinte ugyanazok, de talan valamelyik gyorsabb (a DX9-eseket erdemes nezni:P)

http://boris-vorontsov.narod.ru/download_en.htm
  • symbol
    hú, kössze, így már megy. :D
    viszont leszögezem, kurva gépigényes :(
    nekem igazából semmit nem kellene hogy csináljon, csak: az eget normálisan égesse be ahol kell. ez már sikerült is :D de még homályos minden mint az állat. estére összehozom amit tudok, hogy a legélethűbb legyen a cucc. :) persze ha úgy vélem, hogy a futamon szaggatna tőle, akkor lehet procit kéne újítani, mondjuk egy 8400-esre :)
  • Alexease
    DirectX szokott lenni, egy regebbi DLL: d3dx9_26.zip
  • symbol
    8800 gt. hát magát az iRacing-et nem indítja el. érted ott tesztet :D el sem indul a töltőképernyő. frissítem az DX-et. :) hátha az a bibi :)
  • Alexease
    Oda kell, az iRacing gyokerebe.
    Milyen tesztet nem indit el?! Milyen videokartyad van?
  • symbol
    tök jó, csak bemásoltam az iRacing gyökerébe azóta nem indít el egy tesztet sem :D máshova kell esetleg? :)
    a dll-t a windows systemjébe? :)

egyébként kösz szépen :)
  • Alexease
    Itt az enyem, hasznald ezt: http://alexisease.extra.hu/files/iRacing_HDR.zip

Az enbeseries.ini-t allitgasd ha nem az igazi.
  • pasztor
    skippy mindenkepp kell, hogy a C-s licenszet megkapd, de legelöször semmit nem kell venned, mert csak rookie-ban nyomhatod (Soltice - Legends)
  • pasztor
  • Aceton
    Valaki tudná igazolni azt a feltevésemet, hogyha egy másik gépen bejelentkezek az accountommal és megint letöltöm installálom a cuccot, akkor ugye ott nyilván használhatom. Viszont ha visszaülök az eredeti elé, akkor megint kell valami újraregisztrálási procedúra, vagy ott használom, ahol épp vagyok, csak nyilván nem lehetek egyidőben 2 helyen egyszerre bejelentkezve?
  • symbol
    és tom, hogy google, lesz az is, csak olyan véleménye, tippje kell aki használja is iRacing-gel. tom már beszéltünk róla, de a kilopott képeid alapján alex az nekem nagy homály :)
  • symbol
    nem tudna valaki linket adni a HDR-esítés ügyében? jó lenen ha kicsit beégne az ég meg ilyenek :) mint az életben. túl steril, rajzfilmes minden. nem, nem akarok homályt, jó a játék horizontja meg minden, csak kipróbálnám. mit is kell keresni? :D
  • sajoati
    nah... akkor ez kezd olyan lenni, mint egy irl autovasarlas, melyiket valasszam. :)

gplt nyomtam, igaz nem sokat, egyebkent az itteni gpl forumba meg az ugyanilyen nevu nickemmel irtam, meg 2002-ben. :)(merthogy ketszer voltam letrehozva valahogy.)

• atyka
    A Mazda már igazi formula autó, tapad rendesen, van leszorító erő, szóval olyan gp2-közeli élmény. A Skippy virsli gumikon megy, a vonalzónyi szárnyacskák inkább csak dizájnelemek...viszont nagyon barátságos, neutrális, szeret négy kerékkel csúszni a kanyarokban...ha GPL-eztél valaha, akkor szeretni fogod. Sokkal nehezebb vele jól menni, de élvezetesebb, mint a Mazdával sztem...
    A Radical igazi élményautó, de az egyenesben sem pihenhetsz, nagyon kézben kell tartani...én legjobban azt várom, hogy azzal versenyezzek...
  • sajoati
    ennyi mar azert eleg volt a donteshez, barber lesz. :)
  • sajoati
    koszi, ez a bajnoksag alapjan palyavasarlas nem is tunik hulyesegnek. :)

szektoridok: annak idejen nagyon rapiritottak a sim communityre, hogy hagyjak beken az nr2k3 exe-jet, talan nem veletlen, de egyebkent is, latszik, hogy arra epitkezik.

abban meg egy dolog nem volt: szektorido:) 20mp-s ovalon minek is.
    utobb ezt a problemat ugy oldottam meg nr2k3-nal, hogy megvettem a replay analyzer programot, ami egy csoda (volt).
  • Alexease
    Mivel penzre megy a dolog, talan korrekt lenne egy Auto DEMO lehetoseg a vasarlas elott. 1 alkalommal, 1 orarra le lehetne tolteni, es csak egyedul, gyakorlason menni vele. Nem ismerem a statisztikakat, ki mennyit vett meg - nemzetkozileg -, es aki nem vett meg mindent, az miert - penz, nem tetszik, nem tervezi a versenyt stb.?
  • Alexease
    Hogy melyiket vedd meg, azt nem tudom, nekem mindketto tetszik, bar a Barber azert jobban;) Csuszik, maszik, tobbet kell gepeszkedni. A Radical nem annyira durva mint a GTP. Konnyebb, kissebb, nehezebb megporgetni, nem fogja meg a diffi, durva oldaltartasa van, stb.
  • symbol
    hehe. hát a skipnek akkor van értelme ha szereted a legends-es autókat. a formula mazda ehhe képest gyekerjáték, nem forog meg kigyorsításnál etc... és TAPAD mit a cövek :) persze nagy a sebesség :)

a skip nagyobb kihívás szerintem, de én megvenném mind a kettőt (ahogy meg is vettem) aztán kipróbálom egy adott road pályán (infenion) mindkettőt, aztán eldöntöd melyik bajnokság pályáira ruházol be. jelentem prült vagyok... egyedül a radical és az SK nincs meg az össze pálya és kocsi ezeken kívül igen. mindig kicsit leharaptam a fizuból aztán meglett. remélem megérte :)
  • symbol
    huhu :D
    hát igen, ez elég gáz, meg szopi, de leszel te még szerencsésebb is atesz ;) egybként annyira nem para szerintem a helyzet, a nagy többség korrekt versenzőtárs, semelyik más játékba, szerveren nincs ilyen szerintem szimulátorok terén. A program meg tényleg nem tudja kiküszöbölni a cuccot, de óvni lehet ugye, csak az macera, és nem is éri meg egy ideig, de ha mondjuk egy jogsiváltást, vagy bajnoki győzelmet buksz el simán jó az óvás. :)

aztán. nemtom, nem támogatná senki, hogy legyen már végre szektoridő? :(
    nekem nagyon hiányzik. a telemetria is jó lenne, akárki akármit, mond, lehetne leskelődni hol cseszed el a másikhoz képest, etc, és ugye aki nem kéri az nem használja ennyi, de attól jó lenne ha lenne.

a szektoridők meg hát azért az ilyen cseszetthosszú road pályákon alap lenne, ehhez képest :(

lehet írni kéne valamit, hogy jó lenne road pályákon a szktoridő vagy nemtom, ezt hol tehetem meg, support ez is? :D hátha estére gyors csinálnak nekem :D
  • sajoati
    kerdes: melyiket erdemesebb megvenni a Formula Mazdat vagy a Skip Barber Formula 2000-et?
    ill. a radical az kb olyan, mint a nr2k3/gtp ?

vagy van ertelme mindkettonek? egyelore csak a late model a biztos, meg kellene 1-2 palya is majd, nem akarom az osszes iracing dollart kocsikra kiszorni.

• Alexease
    A 3.97 az ciki. Meg 3 szazad es ~4.50 lett volna;) Tudom gaz, hogy ilyennel kell foglalkozni, de ha mar csak ~1 tized van vissza az egeszig, akkor inkabb 1-1 biztonsagos TimeTrial:)))))
  • Mnemomic
    Hát igen csak 2 napja még 3.97 volt a pontom most meg 3.77 meg ma veszítettem 1 versenyen 122 pontott, amit 3 futam alatt tudok visszaszerezni ha minden jól megy de már nem bízom benne.
  • Alexease
    Ez nagy hatranya ennek az egesznek:( Bar nem sok versenyt mentem eddig, de volt 2-3 futam, ahol komolyan megzuztak, eselyem nem volt kerulni, menekulni. Volt olyan is - oval - ahol ugy latszott, mintha szandekosan huznak ram, sot olyan is, ahol mar az elejen osszetort ficko koricalt keresztbe-kasba a palyan. Kellemetlen, ha az ember szeretne egy-ket kategoriaval feljebb versenyezni, amihez kell az SR. Foleg ha szezon vege van, leesik az SR, es lehet varni ismet 12 hetet, hogy feljebb keruljon az ember. Az elozo szezon vegen paraztam, mert csak nehany napom volt a valtasig, es raadasul az utolso nap delutanjan porrazuztak egy oval versenyen;))) De megusztam nullazassal;)

Sajnos jo megoldas nem nagyon van. Ha eltorlik az SR-t, akkor az lesz mint a free heten, vagyis kicsit kaosz;) Programbol ellenorizni, hogy ki hogyan hibazott, szinte lehetettlen. Talan a belecsuszast lehetne figyelni, hogy ha az utkozes elott padlofekezes volt, akkor nem szamolna, vagy legalabb sokkal kissebbet. De hat ez is olyan amilyen, mert akkor kanyarban, kifekezesnel lennenek batrabbak az emberek, mert padlofek es belecsuszna az elotte levobe;) Esetleg meg olyat lehetne figyelni, hogy ha olyanba megyunk bele, aki az utkozesunmk elott mar hibazott (Lost Control vagy mi:)), akkor azert sem szamolna (annyit). Mondjuk, otletem meg lenne, de sok ertelme nincs, mert ez nem a fejlesztoi forum:)))))))))
  • Mnemomic
    Én meg egyre vesztem a sr pontokat mások hibájából. Tegnap 2 futamom volt 6 és 7 hibaponttal mert valami észlénynek mindig erősködni kellett a rajtnál.

Most is indultam a 12.15-ös futamon, 5. helyen mentem simán előttem lévő 2 csatázik náluk gyorsabb voltam. A hajtűben az egyik kicsúszik kerülöm ki erre belémjön oldalról. Utána már idegess lettem -1 kör hátrányban és megpördültem szóval megint sikerült összeszednem jópár hibapontott, meg most az irating is jól leesik majd.

Ilyenkor mondjuk elmegy a kedvem az egésztől.
  • symbol
    helyesen tetted :D

nah srácok tegnap mentem skippivel, és 3. lettem. előtte két napig nem gyakoroltam semmit (meló-meló hegyén), amúgy sem vagyok olyan jó ezen a pályán, de a konstans körökkel, és azzal, hogy mögöttem küzdöttek folyamatosan egymással úgy 2sec hátránnyal (pedig egyénileg gyorsabbak lettek volna), hát meglett a 3. hely. hiba nélkül.

nem lesz rossz ez. viszont a járgány nem tetszik. :/
    ellenben megvettem a mazda-t és az már elég pöpec cucc, olyan GP2-es érzés ez, tapad a kocsi, tanulod a pályát, nem csúszkál össze vissza meg ilyenek, jó érzés vezetni. :)

megvettem gyorsan silverstone-t is, és a pálya kidolgozása egyszerűen remek, láttam már videón, de vezetni rajta nagyon-nagy :) rá is gyúrok rendesen, meg ma este skippel felmegyek remélem úgy 4,3-as SR-ig :) aztán jövhéten lehet mazdázni :)
  • sajoati
    Tegnap foltettem a progit. mentem lime rockon soltice-al 15 percet.

Kozben rohogtem, mert ilyen csiga autoval regota nem mentem, de bitang jo volt. :) Rapillantottam a kilometer/merfoldorara, ahogy a palyat tanultam es 50-60mph-knal elszallt a kocsi. :)

Hamar ki is leptem... majd befizettem 1 evre.
  • Mik
    Hali

Át lehet íratni a nevet, írni kell a supportnak és ők megteszik 24órán belül, nekem is most csinálták meg:)
  • atyka
    Udv az ujaknak, jo tudni, hogy szep lassan atvesszuk a hatalmat :)))
  • symbol
    ezt jó tudni mert nekem sms értesítés nincs, a három jegyű számról viszont tudok. :) kössze, akkor pótolom szerintem az sms-es dolgot. :)