25347
  • Alexease
    Nem emlekszem, hogy lett volna rola szo itt a forumon. Talan a Sporting Code-ban vagy a hivatalos forumon lesz valami.
  • Alexease
    Ezert irtam, hogy az offline reszhez is szukseges lenne az online bejelentkezes, a szerviz futattasa;)
    A LFS mashogy mukodik, ott csak a liszensz ervenyesitesehez kell online, azutan mar megy offline barmikor.
  • csige791
    milyen módon számolja a bajnoki pontokat a rendszer, láttam olyat akinek 2 versenye van igaz mind2-őt megnyerte és valahol az elejében van. levan ez irva valahova magyarul ? Bocsi nem akarom végig olvasni a 30 oldalas fórumot.
  • csige791
    Szerintem azért nincs offline móka, hogy ne tudják feltörni/warezolni, bár lehet hogy ettől még lehet. LFS-ben is páran nyomjak tört játékkal , ugytudom mostmar offline is lehet.vagymi.. :(
  • Aceton
    Jó neked!
    Nekem csak pár darab 2. helyre futotta eddig, ráadásul mindig van pár incidensem is, igaz karambolt még nem okoztam, csak elszenvedtem, mert lévén nem vagyok elég gyors hát legalább előzékeny vagyok...
  • Tomo15
    Bár senkit nem érdekel, de megvan az első győzelmem:)) Aszem befizetek egy évre:D nálam eddig 5/5.
  • Alexease
    Ezt az offline-t en sem ertem teljesen. Az OK, hogy ne lehessen csak offline, elofizetes nelkul hasznani, de en ugy vagyok vele, ha mar egyszer valaki befizetet ra min 1 honapot, de lejart es eppen nincs ervenyes online elofizetes, azert azt engednem, hogy egyedul, offline korozgessen (persze a szerviz futna, be kellene jelentkezni stb.). Az 1 honapos elofizetes plusz 1-2 auto es palya, mar lazan egy masik komplett jatek ara, raadasul ebben AI sincs. Bar a koncepcio szerint, ez egy pilota oktato software, vagyis mintha kimennek valamelyik palyara egyedul, berelnek egy Barbert, es korozgetnek;)))))) Igy ezt is meg kell fizetni;)
  • JuanG
    nekem tegnap lejárt az 1 hónapos előfizetésem, most sztem aug végéig nem nyomom, kiélvezem a nyarat-jóidőt, aztán majd szeptemberben meglátjuk...

azt azért sajnálom, hogy most offline-ban sem körözgethetek magamba előfizetés nélkül
  • Tomo15
    Már most az agyamra megy ez a SR:))
  • symbol
    hát minden versen yelőtt ki van írva és a sport kódexben is benne van, hány emberke kell minimum a hivatalos eredményhez, illetve hogy hányan indulhattok maximum, ezt valahol a futam indítása során, is lehet látni ha jól emléxem. jaja, most is, amikor a series alatt kiválasztom én mondjuk a silvert, ott írja lenne, hogy minimum 10 max 20 ember, blabla. így van a többinél is tuti, csak más számokkal :)
  • Mik
    Azt tudjátok, hogy mikor, milyen esetekben van az, hogy a futam végén a pontokhoz Unofficial-t ír ki és nem is adta hozzá a stathoz a futamot? Ez volt ma a délelőtti versenyemmel, 3an voltunk, Rookiek.
  • pasztor
    ja, erös skippy feelingje lett.
  • Alexease
    Kuldtem, szolj vissza ha minden OK!
  • symbol
    ne röhögjé tom vannak igényeim , de komolyan jobban csúszik?
  • pasztor
    mosmá csúszik a mazuda is
  • symbol
    hát remélem is, mert ez a mazda még nekem is nagyon tapad, talán túlságosan is. a Skippi jó móka, de az atom csúszkál a gumit sem eszi annyira, jó lenen valami köztes cucc is :D

remélem ez a javítás segít rajtunk :)
  • pasztor
  • ronny666
    Persze, regeltem is, de semmi....
  • Alexease
    Update-eltek 1 palyat es a Formula Mazdat;) Meg nem probaltam, allitolag nyitottab a diffi, talan jobban csuszkal:))))
  • Alexease
    Az arakkal, fizetesi feltetelekkel, bankkartyaval tisztaban vagy? Banner utolso sorok, HSW vagy hivatalos oldal. Ha igen es erdekel, akkor meg van 1 meghivom.
  • Alexease

Elozor csak "offline" (test, Practice) gyakorolj, hogy ovd az SR-t;)
    Az Instruction/Sporting Code PDF-et erdemes tobbszor vegig bongeszni, sok hasznos dolog van benne a mukodesrol.
  • ronny666
    Egy elfekvő meghívója akadna még valakinek? Köszi
  • Tomo15
    Alexnek hála már én is tolhatom:) Még esek-kelek, de nagyon élvezem:D Zoltan Greguss néven megtaláltok.
  • Alexease
    Mindjart kiirom valahogy a banner ala;)
  • JuanG

"Csak online letoltos, demo nincs, csak meghivoval, fizetos, 1 honap 20$, 1 ev 156$, minden auto es palya egyenkent megvasarlohato, darabjuk 15-25$. A fizika az egyik legjobb. "
  • Alexease
    #1517, #1522
  • Gulyo
    Sziasztok !
    Ezt a játékot hogy lehet kipróbálni, megvenni ?
    Nektek hogy van meg már ? :)))
    Üdv : Gulyó
  • symbol
    jah téll hülye vagyok :D sorry, ott van hogy rokkie 4.0 :D
    szal afelett simán mehetsz vele :) a többinél is pontosan fel van tüntetve, amivel abszolút nem is indulhatsz azt meg nem rakja ki ahogy az előttem szólók mondják. :)
  • Alexease
    A Series resznel kilistazza az elerheto sorozatokat, a szukseges feltetelekkel. Amin nem indulhatsz semmikep, szerintem ki sem teszi.

Kerdes, Toyahoz, azt hiszem O az egyetlen C-Class. Ott is vannak olyan versenyek amelyeket a D-sek nem latnak, vagy D es afelett mar minden verseny azonos (leszamitva hogy a D-nek a C-hez megfelelo SR kell), csak a besorolasnal szamit a Class? Nah ez jo bonyi lett:)))
  • pasztor
    Nem, ha a soltice-szal felmész 4.0 SR felé (pár verseny meg Time Trial) akkor indulhatsz a skippyvel is.
  • symbol
    sajnos szerintem jah :/
  • csige791
    bármit csinálok csak 10 hét múlva indulhatok barber bajnoksagban ?
  • symbol
    jaja, de szerintem nem tudom jobban venni :) sebességet is nézem, le is vágom ahol kell, belül tartom, ahogy kell, de nem annyira, hogy sebességet veszítsek. (csúcspont blabla)
    valamiért szerintem csak van az, hogy az első három körük kivétel nélkük 30.6-os, amit kisujjból kizár mindenki. :) az uccsóra gyúrnak, valahogy valamivel, vagy csak úgy érzik, hogy tök felesleges előtte eröltetni, ha akkor a legideálisabb minden.

az íveket próbálgatom még azért. kehet átkapcsolok km/h*ra hoy pontosabb képet kapjak az aktuális sebességemről. de jó lenne ugye már az a fránya telemetria. bizony még oválon is :)

kár, hogy most mindenki legendsezik és roadozik, egyik pályát sem volt időm begyakorolni sajna, silverrel mentem volna, időmérőn voltunk is tizen, aztán a futamon meg ketten. léptem is ki gyorsan.

pedig néztem most 10 órai futamoktra vagy 130-an regisztráltak össze, az már szép szám. nah majd holnaptól gyakorlgatunk skippit is meg forumlát is, meg ovalt is :D
  • Toya
    Az ív is nagyon sokat számít szerintem.
  • symbol
    nahszimes ovalos barátaimhoz kérdés. silver wqual. a menő srácok mennek rajta 30.1xx-et is, én eddig 30.305-öt mentem qvalon. a probléma alapvetően abból adodik, hogy valamit rosszul csinálok.

a lényeg, hogy én már a 2. körömben tudok néha 30.3-as kört menni, addig ezek az álltok, kivétel nélkül az első három körük 30.6 vagy 30.7 aztán au uccsó, 30.1. kisérletezek még, valószínűnek tartom, hogy a gumimelegítés, vagy valami ilyesmi játszik be, ezért tudják ezt a tempót... majd jelentkezem ha sikerült rájönnöm mit csinálnak :)
  • Tomo15
    Na ennyit már csak kibírok
  • Alexease
    Augusztus 26. publikus regisztracio!
  • Aceton
    Küldtem privátban...
    Én már kifogytam az összes meghívómból ezzel...
  • gombkotocs
    Aceton: én kérek szépen egy meghívót, ha van még. Előre is köszi. [email protected]
  • csige791
    megvettem a skipy-t meg formula mazdat, mazda egyáltalán nem tetszik főleg hogy már a kanyar előtt elkezdi a kormanyt húzni a kanyar irányba. A skipy nagyon állat tényleg mintha grand prix legendsel menne az ember. De asszem formula mazdat hanyagolom inkább megnézem majd a radical-t.