25347
-
#1598 Na jó kerdőzdik :S
Could not connect to server
Nem tudott csatlakozni szerverhez -
#1597 igaz, így korrekt :D a lényeg, hogy fenébe a munkával :D
atyka: jah, lol :D szar ügy, rem javulni fog azért, rühellem ha szar a netem... :/ még iRacing előtti időkből is... -
#1596 Lehet, hogy O meg akkor dolgozik (hetvege, ejszaka) amikor te eppen nem:) -
#1595 Discoztam...azt hittem, agyvérzést kapok, miután megúsztam a csihipuhikat. Valami gáz van pár napja a tréonlájnnál, mert a hómtévé is akadozik :S -
#1594 jah, vágom :D jó is az :D -
Toya #1593 Igen, jó ideje dolgozom, de most éppen szabadnapos vagyok :) -
#1592 egy offos kérdés, te toya dolgozol már vagy nem? :D
jó nektek, hogy ilyenkor is nyomjátok :D én is tehetném, de melóval meg haladni kell...
amúgy meg van ilyen, ha szarul sikerült egy futamom, akkor mindig úgy állok hozzá, hogy valszeg a következő jobb lesz :D
ui: silvert próbáltad már? kicsit húzos lesz minden, fékezni kell, a kigyorsítás az elején hideg gumikkal se lesz semmi :D ajhaj :D -
Toya #1591 Most 4-en voltunk magyarok bent. A sors fintora, hogy az egyikükkel sikerült ütköznöm is, ő kicsúszott az én kocsim megsérült :(
Előbb ő jött nekem, majd én neki, de szerintem se ő nem látott engem, se én őt nem láttam :( -
#1590 hát én is :D
bár szerintem minden meghívó kiment az iRacingesektől. bár én nem kaptam újra, pedig regeltem a hírlevelükre anno, nah majd meglássuk. még mindig nem várok hirtelen létszám növekedést, sőőőőt. igazából majdnem semmilyet nem várok rövid időn belül. -
#1589 Kivancsi leszek mi lesz 26-tol;) -
#1588 Na Sziasztok!
Végre rátaláltam a fórumra, a GTR Masters-en már sokat beszélgettünk a játékról, de gondoltam ide is benézek.
Kigyós Gergely néven versenyzek, roockie kat.-ban 4.41-es SR-el.
Ha összefutnék valkivel, akkor én vagyok az a marha aki kilincsel előre szambázik a pályán :) Sajnos még nem megy úgy ahogy kellene, de talán majd alakul. Eddig 1 hetet versenyeztem végig.
Látom itt is gyakori a lekörözöttek promblémája. Nekem nagyon nem volt velük eddig gondom, de akad nehezebb eset aki leáll harcolni, na meg olyan körön belüli aki ha mellé érek rámhúzza a verdát. Talán majd feljebb jobb emberekkel találkozok. És remélem sok magyarral :) Sajnos idáig kevés szerencsém volt magyar szinten, ha bekerült a csoportba kiesett vagy megszakadt a kapcsolata. Néha azért jó látni magyar szöveget :) -
#1587 nemtom tegnap atomkorrekt versenyem volt skippivel, húzós helyeken tudtam mellettem elmenni hibapont nélkül, ha valaki hibázik és szar helyen van, mindig elenged, pedig volt olyan, hogy elém érhetett volna, de még nem lett volna lendületben, elengedett. 0 hibaponttal végeztem tegnap egy versenyen, amikor hibáztam kicsit, mellém értek, megpróbáltam okosan engedni. Jó volt nah, az előtte való két futam is abszolút jó volt, leszámítva azt a tényezőt, hogy mindig beszopattam magam :)
szal nem keseredni, nyomni :) -
#1586 Igen már a rajtnál ahogy szokták. Mostanában mindig beléjönnek olyankor. Aztán próbáltam végigmenni 45 fokban álló kormánnyal sikerült is egy ideig mennem úgy de kizúgtam a pályáról. Aztán ez a Ross gyerek féktávon fogja visszahúzza rám az autóját és még ő volt felháborodva..néha már nagyon elegem van a játékból. -
#1585 nem kell semmit bemondanod, mert csak megzavarod őket.
inkább maradj csendben és akkor szólj ha már feltart és próbáltál elmenni mellette, ha simán elenged akkor sima "thanks", ha nem akkor "héé! please.. blue flag" -
#1584 vettem egy headsetet hogy tudjak pofazni ha lekörözött van elöttem, kb mit mondjak ? tehát ha lekörözött megy elöttem mit mondjak be a mikrofonba hogy megértse hogy érkezem és kéne hely hogy elmenjek ? -
#1583 helyesírás rulzik, megyek aludni inkább :D -
#1582 egyet nem értem.
ugye adva van hogy milyen kategóriában mi a minimum és mi a macimum versenyzőszám, tegyük fel, és "B" kategóriásan akarok majd indulni skippivel. amivel ugye rookie is mehet. a robléma az, hogy nekem akkor elvileg minium 60 körös, vagy perces (már nemtom pontosan) futamot kellene mennem, mert "B"-s vagyok szóval egy rookie-val nem rakhatnak össze nem? mármint ő nála is csak a minimuális versenyhossz van megadva, szóval akár mehetne egy 60 köröset is, de most akkor az ő rokkie szintje illeszkedik be az enyémbe ami "B"-s? mert az ugye nem lehet, hogy különválogassák így az embereket, hisz most is megy pl Toya C-sen a D-sekkel. a futam hossza meg neki totál nem változott szerintem.
a kocsik szerint meg nem lehet kategorizálni a dolgokat, hisz l a skippi rookie-tól PRO-ig van érvényben, ro akkor lehet nyugodtan "B" kategóriás kocsinak is tekinteni. a kérdésem tehát gondolom mindenkiben megfogalmazósott. mikor lehet hosszabb versenyeket futni, illetve, hogy múködik ez az egész rendszer, mert sajnos nem értem ezeket a kategóriákat - futamhosszokat... -
#1581 jah, sajnáltam is :(
én meg spontán elbénáztam egy előzést :/
izé, veled mi lett? -
#1580 ehhhhhhhhhhhhh...lattam Atesz, elinteztek Teged is... -
#1579 Irigylem az olyan embereket, akik ilyenkor nyugodtak tudnak maradni:)) Lassan verseny előtt be kell vennem egy nyugtatót. Amúgy a nagy többség szerencsére igen korrekt, de mindig van 1-2 ilyen paraszt. -
#1578 tegnap silverrel volt, hogy 5. helyről startolok, első kanyar előtt valaki nagyon mellém ér, lehúzódtam volna, de hideg a gumi, a kormánymozdulat miatt megcsúsztam és összetörtem magam, box, 1 kör hátánnyal folytattam, aztán utolért az első 5-ös, elengedem őket, beállok mögéjük vonatozni, persze szépen kiesett az 5-ösből még két ember, akik -1 kör így. de még előttem vannak, viszont ugye utolértük őket, nah most én 6. voltam 2 kör hátránnyal (az első kb kövtetlen előttem autózott ugye) és az volt a szitu, hogy a 6.at "köröztük" volna le, tehát ha a versenyben vezetőt elengedi, akkor valsezg én is elmegyek mellette, amivel 5. lettem volna. de a hülye f*sz nem engedte el, párszor koccant is az elsővel, sőt, meg is forgott, majdnem tömegbaleset lett a vége, (kb 15 körön keresztúl feltartottam az elsőt, aki majdnem ki is esett miatta. undorító. nem értem, a többiek végig pofáztak valamit a rádión, de olyan halk volt, hogy nem értettem egy szót sem. én meg hiába írogattam minden sz*rt...
ugye ilyen esetben is totál kötelessége elengedni az élen állót? nincs semmi kitétel ugye? meglepődtem hogy chaten utána senki nem háborodott fel az eset láttán, csak én, a többiek tök lazán beszélgettem a fejesükkel... -
#1577 Lehet valahogy óvni? Már nagyon ideges vagyok, hogy vagy nem enged el a lekőrözött emberke, és emiatt esek ki és megy le a SR, vagy sikeresen kipördül előttem valaki, és totál kamikaze módon telibe bekanyarodik elém.
Ez történt most is, ráadásul nem csak engem vitt el, hanem az első helyen lévő srácot, akit eddig a verseny 3/4-én át pár méterrel követtem. Mindjárt eldurran az agyam:c -
#1576 Nem bonyolult, csak bonyolitanak;)
Semmit nem kell csinalni, csak autozni (Qual vagy TimeTrial) vagy versenyezni. De az sem fontos;) Nekem mar egy hete nem volt osszerakva a kormany:) Annyi trukk van, hogy ha komolyabb autokkal, tapasztaltabb emberekkel akarsz versenyezni, vagyis feljebb szeretnel jutni, akkor 3 honap alatt, minimum 4 versenyt kell futni a sajat kategoriadban (ha az Oval es a Road is erdekel, akkor 2x4-et). Az SR-rel meg nem kell foglalkozni, ha nem torsz-zuzzol, akkor mar 1-2 verseny alatt meg van boven. -
#1575 hát igazából k*rva egyszerá ám, a legtöbb dolog amúgy is tökmindegy, neked nem kell csinálnod semmit, csak normálisan vezetni, semmi angoltudással el lehet vele boldogulni.
most nézem silver-en a második hét végeredményét, és hát azért vannak érdekes eredmények.
Patrick Skahill 7 futamot futott, általában a 9. helyen végzett semmi top 5 vagy pole. 70 ponttal a 91.
renátó? egyel mögötte, 3 futam kettő top 5 69 pontos átlaggal.
érdekes. persze gondolom a futamon elért pontokat átlagolja, de nehogymár semmi top 5-el előrébb legyen mint én, aki 2. is volt... -
#1574 Hát ahogy olvasgatom a topikot, nekem ez a játék rohadt bonyolult lenne, azt sem tudnám hol vagyok :DDDD -
#1573 Köszi a választ. -
#1572 komolyn lassan előveszek a könyvet :D
nem mintha ez növelné a teljesítményem :D -
#1571 nah ezt úgy fogalmaztad meg hogy behülyüljek :D
sorry, de most vagyok D-s. csak a skippivel megyek tegyük fel akkor is továbbjutok? 4-es vagy afeletti SR kell csak hozzá?
vagy kell a mazda is már? elvileg ugye mindegyik kocsi valamitől PRO szintig él, tehát elvileg mind számítana, vagy bármilyen jogsim is van, ha már mehetek vele (az adott járgánnyal), az az én kategoriám is nem? :) -
#1570 Amelyek Rookie 4.0+ kategoriasok, azok D-sek. A D4.0+ a C kategoria. Eleg D-vel menni, vagyis jo a Skippy. Annyi plusz van, hogy mehetsz vegyesen D-t es C-t, mindkettot szamolja, vagy mehetsz csak C-vel is (Mazda). Vagyis a sajat es az egyel feljebb talalhjato katerorias versenyek szamitanak a tovabbjutasnal.
Amugy a banner alatt bent van a lista, hogy melyik auto melyik kategoria, mikor milyen versneyek stb. (iRacing Season 2008 Fall). -
#1569 és ne szóljon be senki, én most kesergek emiatt, tegnap és ma is eddig csak unofficial versenyeket tudunk menni silverrel :/
hét elején mindenki kijátszotta magát, én hét közepén nem voltam most meg már gondolom ez van. formula sem túl népszerő, a legends, és a skippi még a menő, meg ugye a pontiacon. rem a következő körben sokan megszeretik a silvert :D -
#1568 szerintem a sporting kódexben azt is. de szerintem nem sok futam kell hozzá valamint tök mindegy mivel futottad, ha az SR-ed 3 feletti még akkor továbbmész
hát már 3800-an vagyunk, ezek közül jópár már nem előfizető, vagy nem lesz az. nemsoká nyílt lesz a cucc, örülnék egy 8000 embernek is nagyon, de szerintem maximum 5-6 ra megy csak fel, az is csak szeptember végére. a konzol, és az egyéb olcsó pécés szimek sok embert elvesznek. :/ -
#1567 Azt hol lehet megnézni, hogy melyik autó milyen osztályban van? Ha most én csak a Skippyvel megyek akkor feljebb tudok majd lépni a C osztályba vagy kellene Mazdával is mennem? -
#1566 Tobbfelekeppen;)
1. myRACING/myRACERS oldalon baloldalt van a FRIENDS lista, kozepen a DRIVER LOOKUP. Ott beirod a nevet akit keresel, kiadja a listan, ramesz a bukosisakra, PopUp menu, Add Friend.
2. Ha nem tudod a nevet, csak Magyarokat akarsz bepakolni "ismeretlenul", akkor STATS/DRIVERS, kivallasztod valamelyik RACE TYPE-ot, alatta a LOCATION-t (Hungary:P), kilistazza az osszes Magyart, es ott a bukosisakoknal az elozo lepes;)
Nem biztos hogy csaj volt, lehet hogy egyszeruen egy csaj/no bankkartyajaval fizetett:) -
#1565 hogytudok a baratlistamhoz emberkekt adni ?
Amugy ma két csaj is volt a mezönyben, egyik a pole bol indult de lagunaban a sikannal bealáztam, de egész jól nyomta. -
#1564 okay, csak lusta vook :) -
#1563 Amug a Sporting Code-ban benne van minden reszletesen:)
-
#1562 Ha letelik szezon es 3.0 SR felett vagy, es meg van a minimalis lefutott verseny (Rookie-ban azt hiszem 2db, D-*Class vagy afelett 4db), akkor a kovetkezo szezonra automatikusan feljebb kerulsz egy class-t. A Road es Oval kulon kezelendo. -
#1561 simán fel lehet vinni rookie-kéne 4,5 fölé. :)
ebből levonnak 1-et majd váltáskor. aztán akkor lesz mondjuk 3,5-öd, (nekem is ennyi volt) aztán feltonázod ezt úgy 3,99-re, és még egy picit, akkor ugrik egy nagyot szépen és lesz 4,45 vagy mennyi, aztán mostanában balhés futamaim voltak de még ígyis 4,28 meg 4,35 szal no problém. :) -
#1560 Mennyi SR-t kéne elérni hogy valmai jó dolog történjem velem 10 hét múlvára? :D És ugye külön az oval meg roadba is-is, ha jól látom. -
#1559 este 6kor nem akarunk összehozni egy bajnokságba érvényer silver futamot? setup van hozzá amúgy sem az számít ugye, jó lenne, ha lennénk elegen hozzá, tegnap volt hogy 6-an, vagy 7-en voltunk csak. :/