25347
  • Alexease
    A hirek es a Cars/Tracks kozott kint vannak a liszenszel, keszulo cuccok. Mielott megjelenik valami, kint lesz a Members oldalon is (legalabbis Barber kint volt;D).
    F1 biztos hogy nem lesz, de ez hasonlo ervenyes szerintem az osszes FIA-s es/vagy Europai sorozatra, autora.
  • Alexease
    Ez is kell?:)
    Csak online letoltos, demo nincs, csak meghivoval, fizetos, 1 honap 20$, 1 ev 156$, minden auto es palya egyenkent megvasarlohato, darabjuk 15-25$. A fizika az egyik legjobb.
  • Aceton
    Akik a napokban kértek meghívót jelezzenek már vissza, hogy kaptak-e, mert tudok még küldeni, de a sokadikat nem akarom...
  • csige791
    Arról lehet valamit tudni, hogy mi lesz a következő pálya vagy autó amit beraknak a játékba ? Van valami fórum ahol erről írnak, vagy egyszer csak bejelentik hogy nesztek itt egy új pálya vagy autó? Gondolom F1 egy jó darabig nem lesz mert az igénytelen Codemasters megvette a jogokat hogy csináljon valami arcade szart amire azt mondja hogy szim. Bár ilyen fizika mellett nem hiszem hogy eltudnák vezetni úgy egy f1-es verdát ,hogy ne csökkenjen az SR-em a békafeneke alá :)
  • ronny666
    Ejej, csak nem elpártolsz tőlünk???

• lac coo
  • High end PC #1512
    aha,köszi :D
  • lac coo
    Téged ki kéne találni :))))))
    Van még pár eldugott szimulátor topik, linkeljem ? :P
  • High end PC #1510
    sziasztok.
    Én most látom először ezt a szimet. Hogy lehet hozzájutni? Netről tölthetős, mint az LFS, vagy lemezes kiadása is van?
    Illetve mennyiért vesztegetik kb?
    Jah és mennyire jó fizikában?
    Üdv
  • gombkotocs
    Érdekelne az iracing progi. Valakinek nincsen véletlenül egy elfekvőben lévő meghívója?
  • 37lz55
    Köszönöm a gyors választ tilus ! :)
  • tilus
    Ebből a szezonból ez a 2. hét, még 10+1 van hátra.
    Bőven időben vagy csatlakozni, a következő licenszhez szükséges SR 3.0 elérhető 3-4 futamból is, ami lefutható egy este.

A bajnokságba (amennyiben érdekel a pontverseny) pedíg ha jól tudom csak a legjobb 8 hét eredményét veszik figyelembe.
  • tilus
    Radical élvezetesebb, erősebb, jobban mocorog az úton, a mazda viszont oda van tapasztva az útra.

Skipy-re és Mazdára viszont sokkal hamarabb lesz szükséged, ha versenyezni is akarsz. Skipy hatalmas kihívás!

• 37lz55
    Lenne még valakinek meghívó? Kipróbálnám a játékot...
    Mennyi idő van még a következő idényig?
  • Alexease
    Ha versenyezni akarsz, akkor Mazda, mert Radical futamok nincsenek (legalabbis amit en a D-Class-bol latok:P).
  • csige791
    radical és formula mazda között nem tudok dönteni, szerintetek melyiket ?
    a bajnoksagban 1 héten ha megyek 20 versenyt akkor mind a 20 pontszama bekerül a pontjaim közé vagy csak a legjobb ? vagy nem értem, lehet már levan írva lejebb de nincs időm viszaolvasni.

• pasztor
    Tesztelni bármivel bárhol tesztelhetsz, meg a 13. héten minden sorozat nyitott.
  • pasztor
    Igazad van, warmup is számít, de az nem látszik az eredménylistán, valszeg ez lesz az ok.

A cooldown körök benne vannak, de azok látszanak is az eredményeknél. Nekem volt már balesetem a leintés után, meg is kaptam a 4 hibapontot.
  • csige791
    Ha megveszek olyan autókat/pályákat amire nincs licenszem tesztelni azért lehet vele ha versenyezni nem is ?
  • tilus
    Futam után (post race) is lehet büntit kapni, ez is biztosan látszik az SR-ben, de nem vagyok biztos (nem tudom) hogy látszik-e a statban!

Az biztos, hogy volt olyan futamom ahol egy lekörözött 6 körön át feltartott, mivel volt elég előnyöm, nem kezdtem el komolyan küzdeni vele, csak az utolsó kanyartól, majd nekem kockás zászló, neki fehér és T1-be befelé menet szó szerint lekergettem a pályáról (kontakt nélkül). Én PONT elfordultam az aszfalton. Ő pont nem és ment tovább a fűbe, falba...azt hiszem megérdemelte, megértette örökre :)

• tilus
    Nem biztos hogy bug!

Warmup-n is szerezhetett büntit, és ez nem látszik a statban csak az SR-ben!
  • pasztor
    Nemtom, lehet hogy bug, lehet, hogy nem. Alacsonyabb SR-böl nem von le. Megnézed az utolsó ovál versenyét, ott látod mi volt az SR-je.
  • symbol
    ez bug? hiba? hm? nem értem miért kapott - SR-t. oO
    te amúgy hol látod, hogy -0.01 SR-t kapott? én csak mindig a futam végi fix SR számot látom (pl 3.55)
  • pasztor
    Érdekesség:
    Csekkoljátok Brad Davies Legends versenyét SoBo-n, 9-én.

Nyer, nuku inc, de -0.01 SR. 2 kategóriával lejjebb "büntet" a progi.
  • symbol
    he? oan nincs.
    kér meghívót valakitől ha komolyan érdekel a szim. nagy csalódás kizárva. 20 $ mindenki szerint megér...
    amúgy is jobb minnél korábban csatlakozni, így még azelőtt tedd, hogy elfogyna a meghívó. :)

ha demo érdekel. gtr master iracing fóruma. és kérdezz rá. valakinek a neve alatt ki lehet próbálni a tesztet. ennyi asszem. de hivatalos demo nincs és nem is hiszem hogy lesz.

gtr masters
  • MaSzKa
    iracing demot letölteni hol?
  • tilus
    OK :) Csak jeleztem, hogy meg is oldják !
  • Alexease
    Ezt irta O is, hogy ir a supportnak, hogy valtoztassak meg:)
  • tilus
    Tudsz nevet változtatni ha írsz a supportnak!
  • tilus
    Valóban, D licenszel kevesebb SR-t ad a program, de nem ez a helyes megfogalmazás. Ahogy egy teljes pontot feljebb lépsz keményebb lesz az előrehaladás és:

Rookie 4.5=D 3.5=C 2.5

Mége egy tévhitet eloszlatnék, nem KELL megvenned a Skippyt ha nem tetszik. Ha megvan a D licensz és 4.0 felett vagy akkor mehetsz mazdás futamokat is, vagy Silver Crown-t. Tehát felfelé versenyzéssel megszerezhető a következő licensz.

Lefelé is versenyezhetsz, de azzal NEM szerezhető meg a magasabb licensz.

• csige791
    engem a radical és a formula mazda érdekel a legjobban, de persze előbb elkel érnem a szintet hogy mehessek velük.
  • pasztor
    nekem sincs meg minden, csak ami d licenszhez kell. böven eleg igy vasarolgatni.
  • Aceton
    (Nem az ár miatt aggódom)
    Én is úgy vagyok vele, mint Alexease, hogy tolom, ha van épp időm, bár már kezd a munka rovására menni... :)
    Viszont a zsebem ellensége se vagyok, így nyilván az egységnyi legolcsóbb megoldást választom, csak én meg nem akarok összevásárolni hirtelen mindent, mert nagyon sokat kell gyakorolnom, hogy valamilyen szintet el is érjek, nem akarok kapkodni ehhez-ahhoz, inkább ahogy a versenyhetek előírják (pl. az összes pálya totál ismeretlen számomra (2 már nem! :) )
  • symbol
    hehe, hát tedd is marha jó :D
    igazából én aztán bevásároltam mindent megvettem kivéve SK és a Radical (mert az jobbos vezetőfülkés), de jaja, simán előfizethetsz akár egy évre is, ilyenkor kapsz 60 $ ajándékmanit, amit elkölthetsz :)

aztán ha vásárolsz 3-és 5 termék közötti cuccot, akkor 10% ha 5-nél több valamit veszel egyszerre, akkor meg 20 % kedvezmény jön le az árból :)
    szal nem olyan drága ám ez. :) az élmény meg óriási :)

cowek: igazad van, én is így vettem észre :)
  • Cowek
    Mondjuk a lassú futamokról annyit, hogy nekem úgy tűnik D licensszel kevesebb SR-t ad a rookie futam :-(
  • Aceton
    Mikor még csak vártam a meghívót, nézegettem a Legends-et és azt gondoltam ebbe bele se ülök...
    De muszáj volt és most már ki se akarok szállni belőle. Aztán nézegettem a Silver-t és ugyanígy gondolkoztam, de ha ennyire ütős, akkor lehet bevásárolom majd 3 hónap múlva...
  • JuanG
    haver neve, az ő kártyájával fizettem az elején...most már van saját kártyám, majd írok a supportnak változtassák meg :)
  • symbol

sajnos ez van. viszont ovalon a Silver valami elképesztő jó, olyan meccseket még nem láttam mint itt éltem meg, egy gond van. minden kis kocsi koccért büntet. az első helyekért küzdöttem, előttem hibáznak épphogy kikerülöm, de a mellettem levővel koccolok (nagyon kicsit, semmi aja em lesz az autómnak) - 4 hibapont. erre egyik "féktávot" elb*ssza az előttem levő, hát lelassítok, belém jön a mögöttem vezető. -4 pont pedig semmi komoly nem volt. egyszer pedig én sodródtam rá a másikra, sajnos ki is esett, hárman voltunk egymás mellett, engem is meglöktek asszem, egy koccot számolt - 4 pont. a futamot 1-tizeddel elveszítettem, de össz -12 ponttal zártam. :( :)

egy vígasztal, leszarom az SR-t. ha gáz lesz megyek pár tuti bén lassú futamot... de ha le is megy mittomén 3,96-ra, akkor megyek pár TT-t aztán máris újból 4,40valemennyi. szal azért nem olyan gáz ez :)
  • Mik
    Megnéztem és még két qualy időpont van Lime Rock-ra és utána már Laguna Seca. Nem kérdeztem semmit:))

Horog urat felvettem barátnak, de miért ez a neved? :)
  • Mik
    A hét váltást ők hogyan is csinálják, mert ma van vasárnap és 10-e, de mintha úgy rémlene hogy ti hétfőt mondtatok, hogy akkor váltanak.:)