25347
  • Alexease
    Mondtam hogy lesz valami:)
    Bristol!
  • DTap
    Na már lehet újra menni.
  • DTap
    Már elég régóta próbálkozok (mivel sajnos gond van a gépemmel, és rendszerint az iracing hozza ki) és jó lenne vele tovább "kisérletezni".
  • Alexease
    Nem megy a szerviz, vagyis akkor igen;) De valszeg nem egesz nap. De ilyenkor mindig update-elnek valamit, vagyis az jo;)
    Gondolom, 26-ig meg rendbe kell ezt azt rakni? Talan meg visszajatszas mentesilehetoseg is lesz;P
  • DTap
    karbantartás van ma?
  • Aceton
    Stop & Go büntetés?
    Tegnap írt afférom előtt, helyesebben mielőtt elolvastam a levelet, hogy büntim lesz, egy futamon egyszer csak bejött egy fekete zászló, mint amikor kanyart vág az ember és le kell lassítani, különben kizárnak. A furcsa csak az volt, hogy akkor tuti nem vágtam, mert külső íven autóztam egy kolléga mellett, de még az útról se mentem le. Nagyon furcsáltam az esetet, de így összerakva a dolgokat lehet akkor született meg a döntés és szankcionáltak ezzel. Azóta se kaptam újabb levelet...
    Egyébként valamilyen szinten jogos, hiszen tényleg nem szép dolog ilyeneket írkálni plusz Sporting Code-ot szegtem vele...
    Eddigi pár tucat futamomon még egyszer se okoztam másnak galibát, viszont szenvedtem el már jópárat, viszont sose láttam szándékosságot mögötte. Tegnapi eseteknél se, csak simán felelőtlen volt az ember.
    Mindegy, többet nem írkálok, az tuti (egyébként ha egy db "sry"-t beír elpárolgott volna a mérgem, mint történt számtalan esetben.
    Viszont ha ezentúl egy futamon egynél többször veszélyeztet valaki, akkor óvni fogok, ennyi...
    Érdeklődőknek még annyit, hogy bátran próbálják ki, mert eszméletlen jó összességében az egész, 99%-ban tiszta, korrekt futamokkal és nem ponthajhászással telik az idő, mert sokan ezt hiszik...
  • Tomo15
    Én már nem lepődnék meg semmin:))
    Köszi szépen az információt!
  • Alexease
    Vicc volt;) Kicsit eros lenne, ha a penzzel jatszananak;)

Ha jol olvastam, ertelmeztem, akkor tobb fele buntetes is van, valszeg csak egy bizonyos szint felett alkalmazzak, ami mar nem fer bele az egyszeru versenybalesetbe.
    Pl. Stop&Go versenyen, idobuntetesek, pontlevonas, online futam eltiltas (Prac., Qual, TimeTrial, Race), tagsag felfuggesztes, vegleges kizaras.
  • symbol
  • Tomo15
    Remélem ez csak vicc volt
  • Alexease
    Mivel be van regisztralva a bankkartyad, es az automatikus liszensz megujitasbol is latszik hogy elerik barmikor, ezert minden buntetesnel 100$-t terhelnek ra;)
  • Tomo15
    Én is kaptam szép levelet:) Bármennyire idiótákkal kerültök szembe/löknek ki, sose mondjatok semmi csúnyát:D Most várhatom én is a büntimet. Tényleg mi lehet mondjuk a büntetés?
  • Toya
    Na elbírálták az esetemet :D
    No action, no penalty :)
  • pasztor
    Ez egy liga, söt a legprofibb.

Persze nem rookie szinten, ahol a legnagyobb a szórás, de pl. már D szinten is király, nagyon tiszta versenyek vannak. Tegnap mentem egy late-modelt, eszméletlen tisztán ment mindenki, pedig 14-en voltunk egy 0,5 mérföldes pályán.
  • Gulyo
    Jah 10-ből ... vagy szerinted annyira szar ?
    OK, RB Rally veri fizikában ... szerintem, az online része ver mindent eddig bár ez a (le)pontozás ez szopás lesz má látom !!!
    Egyébként a FF is az egyik legjobb, lagalábbis G25-tel
    Na cső !
  • Alexease
    10-bol?!:)

Ha Rookie reszben meg nem lehet allitani. Ha elered a minimum SR-t, akkor mar tudsz setupolni az Advaced es a magasabb kategoriakban.
  • JuanG
    THX!!
  • Gulyo
    Na ... ma én is befizettem a mókára ... ha osztályozni kéne :
    Fizika 5
    Grafika 4
    Hangok 4
    Hangulat 5
    "Körítés" 5
    Tartósság 5 ( persze ezt még nem lehet tudni )
    Nekem rFactornál és LFS-nél is jobb egyértelműen.
    3 versenyt nyomtam ... nem lettem utolsó :)
    Apropó setupot hol lehet megváltoztatni, mert a garázsban nem tudtam ...
    Na üdv !
  • Toya
    Na most engem is megint felnyomott valaki, hogy kiszorult a fűre egy kanyarban amikor belassult és én nem kértem elnézést.
    No comment!
  • lac coo
    Még jó , hogy ilyen drága és kártyám sincs most, valahogy ez egyre inkább nem hiányzik nekem :)))))

A ponthajszolásnak mindig érdekes dolog a vége e...
    Sok idegen ember soha nem fog tudni online egymás mellett megférni, arra csak a liga jó ....
  • Toya
    Engem is feljelentettek már, de a feljelentő által leírt esetet én teljesen másképp láttam mint ő, így nem tudtak igazságot tenni a replay nélkül.
    A csúnya beszéd az már kicsit kényesebb kérdés lehet, bár nem tudom arról készül-e mentés náluk.

Szóval jobb vigyázni, mert aki nem tud vezetni az baromi önérzetes ám :)
  • Aceton
    Ejj, de mérges lettem hirtelen... :(
    Virágzó iparág fog kiépülni az iRacing mezsgyéjén meglássátok feleim.
    Bérelnünk kell majd havi 20 dodóért egy iLawyert, aki intézi helyettünk az óvásokat, ha meg pert vesztünk akkor egy iHackert, aki defektet okoz Andersonnak, stb.
    Ma már nem leszek, feljemények leghamarabb holnap, addig is sújtson engem dolgozó népünk megvetése, ámen...
  • Aceton
    Hát nyilván ennyiben nem hagyom... (Magyar virtus :) )
    Bár írták, hogy "No reply or any excuse is acceptable in this type of violation", azért leírtam, hogy hiba volt beírnom neki, de leírtam a tényeket is szépen sorban...
    Mota Andersonnak hívják a jogász-versenyzőt és akkor 2,04-es SR-je volt 11 incidenssel...
    Majd beírom mivel büntetett az esküdtszék...
  • pasztor
    írd meg a góréknak, hogy melyik versenyen, (mikor) hogy vezetett, nézzék meg mekkora sültparaszt.

ha harc legyen harc.
  • Tomo15
    Te jó ég
  • symbol
    sorry, szopás, de hagy kérdezzem meg, én minimális angol tudással feljelenteném őt amatőrizmus jogán, valamint szándékosnak vélt baleset, eredmény manipuláció végett. aztán elmehet az anyjába az ilyen. már bocsánat.
  • Aceton
    Há-há, itt van Amerika... :)
    16-án egy road futamon a következő történt; volt egy jóember aki gyorsabb volt nálam, elöttem is autózott. Aztán egyszercsak kicsúszott a nagy sietségben, így elmentem mellette. Kisvártatva utolért (sajnos nem sérült az autója) és egy kanyarban elment mellettem belső íven, mert elengedtem (ha nem húzódok le az ívről akkor csatt). Aztán ezt eljátszotta mégegyszer (kicsúszás), majd megint jön, mint állat, beszúr és szinte megállok külső íven, ő egyenesen kizúg a pályáról, így megint elmentem. Megint utolér, ekkor már simán elengedtem, mert nemnormális, majd az utolsó elötti körben kicsivel elöttem megpördül, majd csúszik vissza az útra, én ekkor az autó háta felől akarom kikerülni, erre belefékez a pálya közepén 90 fokban a menetiránynak, így eltaláltam a hátulját, próbáltam még egy kanyart, de a balelsőm szörnyű szögben állt :(
    Esc. Azért beírtam neki valami (nemtúl) szépet...
    És most jön a legjobb: imént kapok levelet, hogy feljelentett csúnya beszédért (pedig csak őt szídtam, nem az anyját) és hamarosan küldik a büntetésemet...
    Na, "kíváncsian" várom... :(
  • Nax
    Nagyon köszönöm a meghívókat, gombkotocs volt a leggyorsabb. Már töltöm lefelé, remélhetőleg este már élesben is találkoznk.
  • dashed_
    ment pm
  • Nax
    Azért köszönöm, valahogy majd csak kibírom ezt a pár napot, csak most lett volna időm kicsit jobban elmélyülni a programban... Addig az LFS is megteszi.
  • gombkotocs
    A meghívóm elkelt.
  • symbol
    helyes, jól teszed :D
    nemtom lesz-e még meghívó, viszont az tuti, hogy aug 26-tól bárki jöhet.
    info az iracon.com-on. :)
  • Nax
    Sziasztok!

Régóta szemezgetek én is ezzel a szimmel, nagyon megtetszett a videók, képek és az általatok írt vélemények alapján. Ha esetleg valakinek lenne még meghívója szívesen fogadnám. Segítségeteket előre is köszönöm.
  • Alexease
    "Subscription will automatically renew unless cancelled in the My Account section of the website."

A My Account resznel kell ki-bekapcsolni.
  • Alexease
    Volt valami bekezdes az automatikus megujtasrol..., utananezek.
  • JuanG
    nekem pár napja küldtek email-t hogy nem sikerült a licenszemet megújítani, mert a megadott kártyán nem áll rendelkezésre pénz...vagyis automatikusan megújították volna a kérdezésem nélkül?? Jó lenne kideríteni :))
  • pointer4
    Hehh, nekem hetente 1-2 :D
  • csige791
    Én szinte minden 2. versenyemen találkozok magyarokkal. Igaz én csak Road-n megyek, pedig oval is nagyon jó de időm csak az egyikre lesz így a road-ot választottam. munkanapokon csak 2, max 3 versenyre van időm.
  • gombkotocs
    Van egy felesleges meghívóm, ha valakit érdekel az jelezze.
  • Toya
    Berakom ide is, mert itt is van éppen elég ovál és Nascar mániás: LINK