25347
-
#1678 jah, de azért szopi alex, itt már nem konckáztathatok sokat, 3 alá nagyon nem kéne SR-rel mászni.
jah nekem meg olyan, hogy DFP-vel semmi középrehúzással játszom, a játék erő-visszacsatolása "tökéletes" ugyanis, de amikor alt+tabot nyomok néha, akkor megjelenik a szoftveres középrehúzás, holott az ki van elvileg lőve teljesen. :) de mondjuk ez nem olyan nagy gond hálisten' :) -
#1677 Normalis, sebessegfuggo, szamolt, fizikai kozeprehuzasa van a kormanynak, vagy csak a kamu, allando kozepre huzas kapcsolodik i? -
#1676 Kollégák! (G25)
2 napja valamiért ahogy töltődik a játék "eltűnik" a kormányomról a visszahúzó effekt :(
Tehát windows alatt jó, eltekerem-visszaáll, töltés közben mozgatom és egyszer csak érezni, hogy lekapcsolódik. Rázókő, stb. effekt megmarad, csak épp a megcsúszást nem érezni így, csak hallani-látni. Mikor kilépek a játékból megint jó minden.
Próbáltam bekapcsolni a középrehúzást a menüjéből, de azzal se jó, plusz eddig se volt bekapcsolva...
Valakinek valami hasonló, vagy ötlet? -
#1675 Asszem inkább megtartom magamnak:)) -
#1674 Ja igen csináltam egy videót közben egy nem elkapkodott előzésről ha más megy a srác mögött biztos a pályán kívül végzi :D
Itt találjátok -
#1673 Nyugodtan megteheted én rendszeresen megteszem csak ne írd le :)
Na de komolyabbra fordítva akkor inkább szóban tedd ezt azt nem tudja lenyomozni :) És innen aztán bukja az óvást. -
#1672 Ki van ez talalva;) Rontasnal (SR lepes) buntet, javitasnal jutalmaz;) -
#1671 -
#1670 Mindenen tudok menni, csak nem rosszalkodhatok 8 hétig:) Figyelni fognak. Amúgy elküldtem egy srácot anyujába. Többet aszem nem teszem:)) -
#1669 Hogy felturbozzam az SR-em mentem egy solice versenyt Lime Rockon, egyik legjobb versenyem volt :) 5. helyrol rajtoltam 1:04:3..-as idővel de a pole is 1:04:1.. volt. Ebből már selytettem hogy durva lesz a verseny :)
A rajt: Szerencsére 5.-ként belöröl rajtoltam, ez lime rockon előny hisz majdnem mindig lehet igy nyerni 1 poziciót, na nekem itt kapasból kettőt sikerült, ugyanis az egy soral elöttem lévő emberke kicsit elaludt így még ő is meglett az első kanyarban nem csak az előlem induló.
Majd a versenyen még elég durván megelőztem a 2, helyen haladót , kicsit keresztbe csúszva az egyes kanyarba :) így lettem 5.-ik ből 2. egy elég egyforma mezőnyben :) -
#1668 Na gondoltam megyek egy versenyt a skypivel, hát itt nagyobb barmok az emberek mint a legalsó kategóriában. vesztettem is jó sok SR :( -
#1667 nah kipróbáltam mi van ha 4.1-ről leviszem előbb 4.0-ra aztán kicsit négy alá, és mondjuk 3.99-ről megint négyre, felugrik-e :D hát nem, gyerekek, direkt elb*sztam pár időmérőt, és 4.00 után leugrott 3,55-re az SR-em :D -
#1666 Es az milyen?!
Mit nem csinalhatsz? Gondolom versenyeket nem mehetsz, de Test vagyis egyedul azert tudsz menni?!
Amugy miert kaptad pontosan?
-
#1665 Gondolom valami hasonló;) -
#1664 hát szerintem kár érted, egyébként nem kell folyamatosan versenyezni :)
heti egy futamot mész az is bőven elég minden továbbjutáshoz, jogsihoz, sőt még így is bajnok lehetsz simán, ha olyan az az egy futam :) de te tod, tök jó "móka" szerintem :) -
Gulyo #1663 Asszem én nem fogom meghosszabítani a licenszet ... túl komoly ez nekem ... folyton figyelni mint a vadászkutya magadra+a többi idiótára ... folyamatosan versenyezni ... ez télleg csak az igazi elvakult fanatikusoknak való ... persze ez is egy vélemény csak a sok közül ... -
#1662 őőő, nemááááár. az mit tesz? :D még egy ilyen csúnya és kib*sznak? :D -
#1661 lol :D -
#1660 Kaptam 8 hét felfüggesztettet. -
#1659 lol visszaírt valamelyik Iracing-es :)
Azt írja, hogy ha így csinálom (azaz követem a másikat) az zavarba hozza egy idő után, na lol hisz lekörözött volt nem értem a dolgot, de azt írja értékeli a videót :)
Pff még jó hogy zavarba hozza menjen legelni nekem mindegy csak ne középen tegye :) -
#1658 Elég gyorsan feldolgozza a support a dolgokat erre nem lehet panasz.
A beküldés után kb 20 perccel küldtek levelet, hogy továbbítják a FIRST Chief Steward-nak :)
Utána 1 órával jött a levél, hogy vizsgálat alatt, de az ígért felvételt is elküldhetném róla, mert az ugye nekik hiányzik rakjam fel youtube-ra :) lol
Most felraktam hát elküldtem és várok. -
#1657 amúgy sok sikert :) akkor rátoknézek majd néhanapján :D meg terjesztem az igét persze :) -
#1656 hát én asszem huttuéval (fenn menü, TeamRedLine) tolom, eddig futamon értem el a legjobb időm, ami 1.22.5xx.
még gyakorolj szerintem, én is biztos vagyok benne, hogy le tudom vinni valahogy 21.9xx-ig. :)
más: ugye készül még két autó az iRacinghez.
nesztek. ez is lesz. ez a ezek.. ott lenn.
és nesztek videó jobb oldalon a hivatalos site-on, nagyon-nagyon durva.
itten
a haverom és szvsz is kb olyan lesz mint a Silver, csak sokkal állatabb és nehezebb :D -
#1655 igen, ez a lényeg :) az oldalunk látogatotságának növelése :) na meg én sem tudok még eléggé angolul, nem is én forditom. igy engem is érdekel.
más: végre elértem a 4 feletti SR-t mentrem gyors egy qual-t a skipivel, de az 1 24 7 elég gyenge summit pointon, nincs valakinek egy publikus setupja :) -
#1654 hú az zsír lesz nagyon :D nemtom, ez a file hozzáférhető is lesz?
-
#1653 Tök egyszerü:
Leforditjuk magyarnyelvüre a FIRT című szabálykönyvet. pdf file.
A csapatból egyedül én iRacingezek (anyagi okok miatt) tehát valószinü befoguk venni még valakit a csapatba aki iracingezik. Igazából a lényeg hogy ha kész a forditás attól kezdve az oldalunk foglalkozik iRacingel is, hírek magyarul stb... -
#1652 Elküldtem a dolgot a supportnak, majd visszajeleznek, hogy jó helyre küldtem vagy sem :)
De nagyon fel tunak ezzel húzni ha így versenyeznek azért a sportszerűségnek is vannak határai, de ez minden szempontból túl volt rajta.
Egyébként egyszer keresztbeállt szintén lekörözöttként és nem tudtam kikerülni lehet ezért tette ezt, de számomra ez is elítélendő.... -
#1651 Nemtudom, egy kicsit butuska az iRacing menüje, rá kell érezni a szemléletre, hogy megtaláljam amit keresek. Plussz ha ezt még magyarra is fordítanák, akkor aztán tuti elvesznék :D -
#1650 hm, nem hülye vagyok, de ilyet lehet? egro web alapú az egész abból hogy lesz magyar? vagy FIRST-tről beszélsz a szabályzatról? az lfs tem jön át, mindenki és nyomjátok majd iRacing alatt? :) sry :D álmos vagyok még -
#1649 hát angolrol magyar-ra
-
#1648 helyes. nemtom, sajnos hogy lehet óvni, talán a fenti support részben, van olyan választható "téma", hogy óvás, vagy feljelentés, de tedd, is remélem a videót meggyőzi őket, hogy mekkora f*szparaszt. az ilyet nem is tudom mivel büntetném. egyszer tuti fekete zászló, aztán ha mégegyszer eljátszaná ezt akkor egy hetes futameltiltás, mert ez nem bénaság kérdése, hanem szándékosságé... :/ -
#1647 Valaki segítene, hogy lehet ebben a szimben óvni?
Mert ez most már sokk, hogy körökön keresztül feltart egy lekörözött és összetöri az autómat, mert a kanyar közepén ok nélkül amikor mögé érek ráfékez (kb. 4-5 alkalommal) ráadásul csigatempóval közlekedik (lime-on 1:8+-os köröket megy és erre körhátrányból nekiáll harcolni na ugyan már... Szal merre találom az óvás részt? (videót csináltam szemléltetésképpen.... -
#1646 hogy kezdte el fordítani? :D nem értem sorry :D -
#1645 AzAdvancedSimRacingcsapat elkezdte lefordítani a FIRS-öt. Amint ez kész csapatunk formailag is átaqlakul kizárólag LFS csapatból iRacing csapattá is. -
#1644 Tegnap jól megszivattam magam, mert gondoltam Vista alatt is beizzítom iRacingot, mire rájöttem hogy milyen eldugott kapcsolót kell NOD alatt kilőni hogy elinduljon... :S Pedig még kikapcsolt NOD mellett se akart menni :) Persze forumban találtam csak a megoldást, iRacing readme-je csak az exe-k kivételezését írja, de az nem elég. Vagy 4x volt reinstall, mert a szervíz nem indult el.
Na mind1, míg a forumokon nézelődtem ott írták hogy minden 10 megtett biztonságos kanyar után ugrik az SR számláló felfele. (persze ez forum volt, és nem megbízható) -
#1643 Nekem is úgy tűnt amikor először mentem time trial-t aztán ahogy több alkalommal használtam rájöttem, hogy átlagot számol.
A legjobb 8 kör számít tehát ha mentél 8 hibátlan kört, de az első vagy a második lassú volt akkor menj tovább és ha megteszel újabb kört gyorsan akkor azzal javíthatod az első körödet ha kettőt akkor azzal a második körödet és így jobb lesz az összesített időd. -
#1642 Sztem, mintha átlagot számítana a legjobb 8 ból. -
#1641 Ezt nem értem, time Trialnal csak az utolsó kör számít? Tehát ha 8 clean lap szükséges akkor csak a 8. számít ? ha a 7.-ben jobb időt megyek akkor is a 8.-at szamolja? Ennek mi az értlme? -
pasztor #1640 -
#1639 Engem biztos szeretnek, mar meg is vettem:P