25347
  • symbol
    jah, de azért szopi alex, itt már nem konckáztathatok sokat, 3 alá nagyon nem kéne SR-rel mászni.
    jah nekem meg olyan, hogy DFP-vel semmi középrehúzással játszom, a játék erő-visszacsatolása "tökéletes" ugyanis, de amikor alt+tabot nyomok néha, akkor megjelenik a szoftveres középrehúzás, holott az ki van elvileg lőve teljesen. :) de mondjuk ez nem olyan nagy gond hálisten' :)
  • Alexease
    Normalis, sebessegfuggo, szamolt, fizikai kozeprehuzasa van a kormanynak, vagy csak a kamu, allando kozepre huzas kapcsolodik i?
  • Aceton
    Kollégák! (G25)
    2 napja valamiért ahogy töltődik a játék "eltűnik" a kormányomról a visszahúzó effekt :(
    Tehát windows alatt jó, eltekerem-visszaáll, töltés közben mozgatom és egyszer csak érezni, hogy lekapcsolódik. Rázókő, stb. effekt megmarad, csak épp a megcsúszást nem érezni így, csak hallani-látni. Mikor kilépek a játékból megint jó minden.
    Próbáltam bekapcsolni a középrehúzást a menüjéből, de azzal se jó, plusz eddig se volt bekapcsolva...
    Valakinek valami hasonló, vagy ötlet?
  • Tomo15
    Asszem inkább megtartom magamnak:))
  • kigyi
    Ja igen csináltam egy videót közben egy nem elkapkodott előzésről ha más megy a srác mögött biztos a pályán kívül végzi :D
    Itt találjátok
  • kigyi
    Nyugodtan megteheted én rendszeresen megteszem csak ne írd le :)
    Na de komolyabbra fordítva akkor inkább szóban tedd ezt azt nem tudja lenyomozni :) És innen aztán bukja az óvást.
  • Alexease
    Ki van ez talalva;) Rontasnal (SR lepes) buntet, javitasnal jutalmaz;)
  • Alexease
  • Tomo15
    Mindenen tudok menni, csak nem rosszalkodhatok 8 hétig:) Figyelni fognak. Amúgy elküldtem egy srácot anyujába. Többet aszem nem teszem:))
  • csige791
    Hogy felturbozzam az SR-em mentem egy solice versenyt Lime Rockon, egyik legjobb versenyem volt :) 5. helyrol rajtoltam 1:04:3..-as idővel de a pole is 1:04:1.. volt. Ebből már selytettem hogy durva lesz a verseny :)

A rajt: Szerencsére 5.-ként belöröl rajtoltam, ez lime rockon előny hisz majdnem mindig lehet igy nyerni 1 poziciót, na nekem itt kapasból kettőt sikerült, ugyanis az egy soral elöttem lévő emberke kicsit elaludt így még ő is meglett az első kanyarban nem csak az előlem induló.

Majd a versenyen még elég durván megelőztem a 2, helyen haladót , kicsit keresztbe csúszva az egyes kanyarba :) így lettem 5.-ik ből 2. egy elég egyforma mezőnyben :)
  • csige791
    Na gondoltam megyek egy versenyt a skypivel, hát itt nagyobb barmok az emberek mint a legalsó kategóriában. vesztettem is jó sok SR :(
  • symbol
    nah kipróbáltam mi van ha 4.1-ről leviszem előbb 4.0-ra aztán kicsit négy alá, és mondjuk 3.99-ről megint négyre, felugrik-e :D hát nem, gyerekek, direkt elb*sztam pár időmérőt, és 4.00 után leugrott 3,55-re az SR-em :D
  • Alexease
    Es az milyen?!
    Mit nem csinalhatsz? Gondolom versenyeket nem mehetsz, de Test vagyis egyedul azert tudsz menni?!
    Amugy miert kaptad pontosan?
  • Tomo15
    Gondolom valami hasonló;)
  • symbol
    hát szerintem kár érted, egyébként nem kell folyamatosan versenyezni :)
    heti egy futamot mész az is bőven elég minden továbbjutáshoz, jogsihoz, sőt még így is bajnok lehetsz simán, ha olyan az az egy futam :) de te tod, tök jó "móka" szerintem :)
  • Gulyo
    Asszem én nem fogom meghosszabítani a licenszet ... túl komoly ez nekem ... folyton figyelni mint a vadászkutya magadra+a többi idiótára ... folyamatosan versenyezni ... ez télleg csak az igazi elvakult fanatikusoknak való ... persze ez is egy vélemény csak a sok közül ...
  • symbol
    őőő, nemááááár. az mit tesz? :D még egy ilyen csúnya és kib*sznak? :D
  • symbol
    lol :D
  • Tomo15
    Kaptam 8 hét felfüggesztettet.
  • kigyi
    lol visszaírt valamelyik Iracing-es :)
    Azt írja, hogy ha így csinálom (azaz követem a másikat) az zavarba hozza egy idő után, na lol hisz lekörözött volt nem értem a dolgot, de azt írja értékeli a videót :)
    Pff még jó hogy zavarba hozza menjen legelni nekem mindegy csak ne középen tegye :)
  • kigyi
    Elég gyorsan feldolgozza a support a dolgokat erre nem lehet panasz.
    A beküldés után kb 20 perccel küldtek levelet, hogy továbbítják a FIRST Chief Steward-nak :)
    Utána 1 órával jött a levél, hogy vizsgálat alatt, de az ígért felvételt is elküldhetném róla, mert az ugye nekik hiányzik rakjam fel youtube-ra :) lol
    Most felraktam hát elküldtem és várok.
  • symbol
    amúgy sok sikert :) akkor rátoknézek majd néhanapján :D meg terjesztem az igét persze :)
  • symbol
    hát én asszem huttuéval (fenn menü, TeamRedLine) tolom, eddig futamon értem el a legjobb időm, ami 1.22.5xx.
    még gyakorolj szerintem, én is biztos vagyok benne, hogy le tudom vinni valahogy 21.9xx-ig. :)

más: ugye készül még két autó az iRacinghez.
    nesztek. ez is lesz. ez a ezek.. ott lenn.

és nesztek videó jobb oldalon a hivatalos site-on, nagyon-nagyon durva.
    itten
    a haverom és szvsz is kb olyan lesz mint a Silver, csak sokkal állatabb és nehezebb :D
  • csige791
    igen, ez a lényeg :) az oldalunk látogatotságának növelése :) na meg én sem tudok még eléggé angolul, nem is én forditom. igy engem is érdekel.
    más: végre elértem a 4 feletti SR-t mentrem gyors egy qual-t a skipivel, de az 1 24 7 elég gyenge summit pointon, nincs valakinek egy publikus setupja :)
  • symbol
    hú az zsír lesz nagyon :D nemtom, ez a file hozzáférhető is lesz?
  • csige791
    Tök egyszerü:
    Leforditjuk magyarnyelvüre a FIRT című szabálykönyvet. pdf file.
    A csapatból egyedül én iRacingezek (anyagi okok miatt) tehát valószinü befoguk venni még valakit a csapatba aki iracingezik. Igazából a lényeg hogy ha kész a forditás attól kezdve az oldalunk foglalkozik iRacingel is, hírek magyarul stb...
  • kigyi
    Elküldtem a dolgot a supportnak, majd visszajeleznek, hogy jó helyre küldtem vagy sem :)
    De nagyon fel tunak ezzel húzni ha így versenyeznek azért a sportszerűségnek is vannak határai, de ez minden szempontból túl volt rajta.
    Egyébként egyszer keresztbeállt szintén lekörözöttként és nem tudtam kikerülni lehet ezért tette ezt, de számomra ez is elítélendő....
  • pointer4
    Nemtudom, egy kicsit butuska az iRacing menüje, rá kell érezni a szemléletre, hogy megtaláljam amit keresek. Plussz ha ezt még magyarra is fordítanák, akkor aztán tuti elvesznék :D
  • symbol
    hm, nem hülye vagyok, de ilyet lehet? egro web alapú az egész abból hogy lesz magyar? vagy FIRST-tről beszélsz a szabályzatról? az lfs tem jön át, mindenki és nyomjátok majd iRacing alatt? :) sry :D álmos vagyok még
  • csige791
    hát angolrol magyar-ra
  • symbol
    helyes. nemtom, sajnos hogy lehet óvni, talán a fenti support részben, van olyan választható "téma", hogy óvás, vagy feljelentés, de tedd, is remélem a videót meggyőzi őket, hogy mekkora f*szparaszt. az ilyet nem is tudom mivel büntetném. egyszer tuti fekete zászló, aztán ha mégegyszer eljátszaná ezt akkor egy hetes futameltiltás, mert ez nem bénaság kérdése, hanem szándékosságé... :/
  • kigyi
    Valaki segítene, hogy lehet ebben a szimben óvni?
    Mert ez most már sokk, hogy körökön keresztül feltart egy lekörözött és összetöri az autómat, mert a kanyar közepén ok nélkül amikor mögé érek ráfékez (kb. 4-5 alkalommal) ráadásul csigatempóval közlekedik (lime-on 1:8+-os köröket megy és erre körhátrányból nekiáll harcolni na ugyan már... Szal merre találom az óvás részt? (videót csináltam szemléltetésképpen....
  • symbol
    hogy kezdte el fordítani? :D nem értem sorry :D
  • csige791
    AzAdvancedSimRacingcsapat elkezdte lefordítani a FIRS-öt. Amint ez kész csapatunk formailag is átaqlakul kizárólag LFS csapatból iRacing csapattá is.
  • pointer4
    Tegnap jól megszivattam magam, mert gondoltam Vista alatt is beizzítom iRacingot, mire rájöttem hogy milyen eldugott kapcsolót kell NOD alatt kilőni hogy elinduljon... :S Pedig még kikapcsolt NOD mellett se akart menni :) Persze forumban találtam csak a megoldást, iRacing readme-je csak az exe-k kivételezését írja, de az nem elég. Vagy 4x volt reinstall, mert a szervíz nem indult el.
    Na mind1, míg a forumokon nézelődtem ott írták hogy minden 10 megtett biztonságos kanyar után ugrik az SR számláló felfele. (persze ez forum volt, és nem megbízható)
  • kigyi
    Nekem is úgy tűnt amikor először mentem time trial-t aztán ahogy több alkalommal használtam rájöttem, hogy átlagot számol.
    A legjobb 8 kör számít tehát ha mentél 8 hibátlan kört, de az első vagy a második lassú volt akkor menj tovább és ha megteszel újabb kört gyorsan akkor azzal javíthatod az első körödet ha kettőt akkor azzal a második körödet és így jobb lesz az összesített időd.
  • pointer4
    Sztem, mintha átlagot számítana a legjobb 8 ból.
  • csige791
    Ezt nem értem, time Trialnal csak az utolsó kör számít? Tehát ha 8 clean lap szükséges akkor csak a 8. számít ? ha a 7.-ben jobb időt megyek akkor is a 8.-at szamolja? Ennek mi az értlme?
  • pasztor
  • Alexease
    Engem biztos szeretnek, mar meg is vettem:P