25347
-
Gulyo #1758 Igen én, és nekem nagyon bejön ... de ez nem az a fórum ... -
#1757 "vagy leülök a legközelebbi tribünre, esetleg korlát mögé."
Ez má nagyon GTA FPS beütés, de jól hangzik :D És a gamma fel is ajánlhatná online, hogy rendel kólát/pizzát :D -
tilus #1756 Mostani rendszernek pont az a hatalmas előnye, hogy bármikor leülhetsz és komoly ellenfelekkel komoly futamot nyomhatsz.
Ha heti ligákra készülnének az emberek, akkor nem jönnek versenyezni naponta, és elveszik ami a legjobb az egészben. Ha lesz elég ember, akkor ezt a lehetőseget is meg fogják adni, sokszor egyértelmüen közölték, hogy értik ezen igényünket.
Eső..na erre még várhatunk egy darabig GPL-ben nem volt, nascarba nem is kell, oválon nem mennek esőben és ez egy ami progi..nem számítanék rá a közeljövőben.
Zászlók. Tegnap éjjel erőszakoskodtam egy sort a fórumukon. Sikerült kierőszakolni egy választ. Alfa teszter volt a srác, és rávilágított, hogy a mai updateben lesz amit keresek..kiváncsi leszek.
Müszaki hibákon (kuplung, motor, váltó) elvileg gőzerővel dolgoznak, csakúgy mint egy új váltó és kuplung modellen.
Kipörgés gátló és rajtautómatika pedig nincs most se, nekem bizony pörög a soltice kereke, csakúgy mint a Legends, vagy a Radical.
A skippyben túl hosszú a gyári 1-es, azért nem pörög el a kerék. Ezek az autók mozgó rajtal szoktak indulni..így eleve kevesebb az esélye a váltó/kuplung hibáknak..nomeg ez amerika, itt azt szeretik. Et így van jól.
Mazda rajtjaval nem értem hogy mi van..talán túl nagy a slick, vagy túl gyenge az RX8 motor..nem lepődnék megy egyiken se..hatalmasak azok a papucsok 240 pacihoz nyomaték nélkül.
Van még egy halom dolog ami hiányzik:
-spotter
-F1, F3 helyett pit board (GPLben volt!!)
-warm up lap
-látható, érezhető gumikopás
-pit crew és pitstop (megértem, hogy rövid versenyeken nem kell...de mi van ha deffektem van?)
-shiftRel is kezdeni kéne valamit, én pl örülnék ha felső kategóriákban nem lenne, vagy baleset után eldönthetném, hogy visszavezetem az autót megjavítani, visszasétálok a boxba (közben nézhetném a többieket körözni), vagy leülök a legközelebbi tribünre, esetleg korlát mögé.
-ha már überprofi pályáink vannak szeretném ha körbesétálhatnék a pályán, megnézhetném a huplikat, kerékvetőket, aszfalt javításokat, ahogy élőben is teszem.
-hangerő csuszka kéne nagyon
-replay kéne nagyon nagyon
Szóval lenne még mit csinálni az eső elött is, főleg, hogy azt még senkinek se sikerült faszán megcsinálni :( -
#1755 Hár a próbán túl nem nagyon jutottam, inkább HistoricGT-ztem 7végén, kérdezz bátran :D Alex is próbálta, lehet ő tudja a választ ha nehezet kérdezel :D -
#1754 valaki próbálta már a gtr evot innen? :D -
#1753 lol :DD még meggondolom :D mennyibe számolod? :D -
#1752 Reggel 9 kor indulok melóba, és 22:30 ra érek haza :D Jó ha van kedvem pár HeadShoot-ra esténkét, nem nekiülni koncentrálni, vezetni :D
Ha akarod van egy nagy méretű Schubert sisakom, odaadom. Állítólag ez a márka volt M.Schumin is. Én úgy is bilibe motorozok, csak porosodik a polcon :D -
#1751 jah, ezeket vágom, de közel sem ugyanaz az átlagolás és a csak az egyszeri végeredmény számít. -
pasztor #1750 Ha most rontasz egy versenyen, akkor a heti átlagod is romlik (egy héten minden versenyt átlagol, MINDEN verseny számít, nem csak a legjobb).
Egyébként oválon a Modified bajnokság 1 napos, roadon a Legens Road Racing Cup-on is csak egy nap lehet menni. -
#1749 szerintem alig regisztrálnak ma/holnap :) nem lesz nagy tolongás :) jó ha összejön plusz 100 ember szerintem :) -
#1748 van benne valami, nekem mondom, hiányzik az időjárás nagyon, mert nem az érdekel, hogy tudo majd menni esőben hanem az, hogy érezzem a kocsit, s tudjak menni, élvezzem az egészet, ellenben ha nincs akkor nehogy élvezni, de menni se tudok...
aztán műszaki hibák lehetnének. és lesznek is iztos, de majd csak A B kategóriában jönnek ezek elő gondolom. lefulladás, meg ilyen apróságok tényleg lehetnének :(
meg igenis nekem hiányzik a sisak nézet, nem kell hőbölögni, bizony, azt akarom látni, amit egy pilóta látni a sisakból. ezt nemigaz nem lehet letisztázni... egy kis kamera, azt uccu neki probléma. meg csomó grafikai hiányosság is... -
#1747 Kivancsi leszek, mi lesz, de erzesre mar nem lesz nagy valtozas;( Ez nagyon koncepcio. Tudom hogy online verseny szempontjabol ezek lenyegtelen dolgok, sokan tuvatjaval toljak a versenyeket, nyomjak az uridoket, mekik meg jo is igy. De engem azert kicsit bosszant, hogy a nagy szimulacionak beharangzozott valamibe ilyen "segitsegek", konnyitesek, hianyossagok vannak (nem fullad le, nem kell oninditozni, rajtautomatika/automata fek-kuplung/kiporgesgatlo, nincs gumifust, valahogy elkeg lightos motor es egyeb serulesek stb.) -
#1746 ajhaj :) az szopi :/
de nekem ott lenne még attól a másik bajnokság is :) nem tartozik rám, de te mit csinálsz? :( hétköznap sem érsz rá pár órára? pff :( -
#1745 3 hetente van szabad hétvégém amikor játszhatok, nekem nem :D -
#1744 ő nem úgy érti. most ha elbszol egyet után futhatsz még egyet, hanem mint a valóságban 1 héten egy futam egy másik bajnokságban. hosszú futamokkal. ha elcseszed, neked annyi az a futam, nincs javítási lehetőséged. izgi lenne :) -
pasztor #1743 Jelenleg is van bajnokság. Minden versenyed az adott sorozatban számít (vagyis mindegyiknek van tétje), a bajnokság állását a series stats alatt láthatod, vannak diviziók is, irating alapján. -
#1742 jaja én is néztem :D
az pedig, hogy csak hír jön nm biztos, de volt már rá példa, hogy csak autófizika, meg pályafizika javítás és ennyi. de jó lenne mrá valami komoly új cucc... :( -
#1741 És az amatőrök órája megint 23 órától számol visszafelé lol :D:D:D:D
-
#1740 Na de 1 hírért miért kell 1 órára leállni és még mindig nincs vége......... -
#1739 ezaz. frissítenek. egy gond van vele. előre látom, hogy kiraknak egy új hírt a főoldalra és kész...
semmi lényeges update nem lesz. -
#1738 jaja. támogatom. igazából elvileg lesz ilyen, vagyis hát A ketegóriásan azért már elég hosszú futamok lesznek, órásak pl. :) de a boxkiállást meg ilyeneket támogatom. vizont tény, egy idő után uncsi is lehet, gondolok itt ara, hogy valaki skippivel nyomja csak. ugye most pl mile rockon már mentek jópáran, én még nem mentem versenyt csak a héten. tehát nekem új és izgalmas. de aki már ment ezen bajnoki hetet az mit csinál? jó oké, a futamok izgalmasak etc, de azért valljuk be, ugyanaz, semmit nem változott, semmi dinamikus időjárás (még felhő se!!!), nincs boxkiállás, nincs telemetria, jószerivel nincs semmi új.
remélem ma letesznek valamit az asztalra végre.
ui: szóval arra akartam utalni, hogy aki csak skippivel akar menni, hát az ugye vagy gyakorol a többi pályára, vagy megy ezeken a futamokon, de ha pl már elég profi vagy, és kiautóztad a megdönthetetlen csúszot, akkor mi kihívás van benne? milyen kihívás lesz benne fél év múlva? 2 év múlva?... :( -
#1737 Igertek sajat szerverinditasi lehetoseget. Azzal megoldhato lenne, raadasul meghatarozott pilotakkal. -
#1736 nem úgy értem
Hanem a mostani téma maradna hogy mindenki mehet óránként. Viszont lenne egy liga ahova mondjuk 2008 szeptember 1 ig lehet jelentkezni. jelentkezik mondjuk 500 ember, őket elosztani iRating szerint kb 20-asával. Ezek lennének a div.A-B-C stb...és a versenyek 2 hetente, lennének , kb másfél órásak, boxkiállásal stb... persze lenne egy minimum SR ami kell a jelentkezéshez. És minden bajnoksag végén az ucso 5 lejebb kerül 1 div-el a masikbol meg az ucso 5 feljebb.
A lényege az hogy nem veszik el az az érzés hogy egyszer mehetek ha elrontom vége 0 pont. sokkal izgalmasabb, persze melette maradna a mostani rendszer is. -
#1735 Értem hogy kategóriára érted és nem általánosan, de nem elég hogy 6x annyiba kerül mint egy másik játék, de ráadásul még nem is játszhatnál csak korlátozott időt :D
Ez olyan mintha WOW-ban csak 2 szintet léphetnél hetente :P -
#1734 aról tudtok valamit hogy lesz e később olyan bajnoksag ami heti vagy két heti 1 versenyből áll, azaz nem mehetünk anyiszor amenyiszer akarunk hanem egy verseny ha ott ront az ember akkor ront, lehetne pl kategoriakat csinalni rating szerint hogy mondjuk division A, B stb.... -
#1733 nem írnak, de remélem, hogy lesz, egy hónapja nem volt semmi látványosabb javítás. :/ -
#1732 Arról nem írnak sehol, hogy update is lesz... -
#1731 Na még 3 óra és 15 perc, aztán meglátjuk lesz-e kék zászló, gumifüst, miazmás... -
#1730 Van defekt, ez bizonyított tény!
Utolsó 2 Laguna Seca futamon (Soltice) 2-3 körrel a vége előtt kaptam mindkétszer defektet az első kanyarban. Másodikra egy jóemberrel meccseltem az első körtől kezdődően a győzelemért, követtem pár méterről, szinte tizedre azonos köröket mentünk, de más-más részén voltunk gyorsak a pályán. A célegyenes utáni kanyart nagyon jól védte, itt túl sok és hosszú blokkolót fékeztem, elötte már éreztem, hogy nagyon meleg a gumi, mert csúszott, mint a jég, aztán, meg bumm... :( -
#1729 Elkezdtnk csinálni egy Setup megosztó oldalt, még erősen beta verzio, de mar mukodik. Egyelöre tesztelésképpen felrakta a Huttu 2 setupjat, persze odaírva hogy ő készitette meg a honlapjuk címét, nehogy a szerzői jogok miatt pórul járjak :)
Advancedsimracing felső menüsor utolsó menüje. ha van valakinek ötlete hogy lehetne jobban megcsinalni szivesen várjuk.
thx. Advancedsimracing
-
tilus #1728 Iracinghez érdemes megpróbálni az 5.00.182 drivert, ezt ajánlja a fejlesztő és valami van benne amitől más, precízebb érzés.
-
nekem ezt javasolták
amúgy te 5.00-ás driverrel tolod?
én 5.02 és van 1 olyan Allow Game To Adjust
Setting pipalehetőség is -
#1726 Magamhoz kepest gyorsan mentem:) -
#1725 Ja azt láttam. Szemét az a kanyar, de egy picit lassan mentél ott, nehéz azon a helyen reagálni normálisan. -
#1724 Ja, most volt egy Skippy verseny (Lime Rock), eleg nyugisra sikerult, semmi extra nem volt;) Csak 1 kort kaptam:)
De azert a program kicsit beszivatott, WarmUp-on nem birta ki valaki, hogy ne probaljon megelozni a celegyenesre rafordito kanyarban, nekem jott hatulrol (nem ereztem semmit), erre kaptam 4X-es Car Contact-ot;D -
#1723 Mondjuk ugy, hogy forog egyet kettot a kerek, de nem porog;) -
#1722 Ja a defekt biztos lehetséges. Sikerült ma 7%-ig lekoptatnom a bal elsőt, szerencsére megúsztam a defektet. Amúgy érdekes Lime Rock-on nem fogyott a gumi viszont Laguna eszi rendesen persze lehet csak most, hogy nem szoktam még vissza a pályára :) -
#1721 Az ....
Egy vagyont öltem a cuccomba, még az emulziós korszakban, most meg szart nem ér :)))))) -
#1720 Nincs meghibásodás. A gumi viszont kopik, oválon mondjuk biztos érezhetőbb. A gumit lefékezni defektig a Pontiacban volt könnyű a Skippyben annyira nem.
OFF?
Ja "sajnos" próbálom komolyan venni a fotózást, úgyhogy lesz mire költenem. Igaz nagyja már meg van-erősen amatőr kategória persze- most még egy vaku meg egy alapobi kell a kitobit felváltani. -
tilus #1719 Legends, radical és némelyik V8 megpürgeti a kerekét rajtnál is.
Mazda és skippy nagyon nem, solstice egy pici picit.
Csúsztatni is lehet a kuplungot, bár még nem az igazi.