25347
-
#4092 nah sikerült megoldást találni. nem kell 90 fokot meg mennyiket másodszor semerre forgatni. annyit fordul mint az életben, egyenesben is egész jó, nem is kell jobb :)
a tippet kössze szecsinek :) -
pasztor #4091 Küldd csak. :)
Van egy standard "road" szet is, az már ki van súlyozva (mondjuk cseppet aszimmetrikus az is). A legends-et kis oválokra találták ki Humpy Wheererék. ;) -
pasztor #4090 Csak azt mentem, amin együtt nyomtuk. :)
Ráadásul utcahosszal vezettem, és elötte sem a TT-n sem a Q-n nem csináltam ilyet... :(
-
#4089 Igen. -
#4088 Akinek maceras a kormanyszoge (nem 900-as kormanya van), ha van kedve, tolja fel nekem valahova a controls.cfg-t, kicsit megpiszkalhatjuk;)
De tutok mondani hexa indexelesi kodokat is, ha valaki kiserletezni akar es van hexa-editora:) -
#4087 Sokat már nincs hova fejlődnöd amúgy, Huttu idök skippi summit:
qual: 1:21:158
TT: 1:21:178
Race: 1:21:113 -
#4086 Ez advanced Lime?
-
#4085 Gratulálok! Én is ott voltam a mezőnyben, azonban körönként adtál 1 másodpercet, így kevésnek bizonyultam -
#4084 jaja, a kormány beállitásáról. sajna véletlen töröltem az előzőt, ami elég jó volt. :( ugye az iRacing mappában van a setupok előtt a "controls.cfg".. :(
ha nem lenne ez a sebességfüggés kurva jól be lehetne állitani, igy meg ugy ha a kanyarban nem akarsz egy apró mozdulat miatt bukni, forogni, akkor oké, legyen, csak akkor ahogy annó megjártad szépen szophatsz az egyenesben mert hiába tekered azt a sz*rt :D és előzésnél is azért elég fontos lenne, hogy reagáljon az a vacak... -
#4083 Aki lusta az így jár ! :)))
Renato: miről van szó ? Kormány..? Az tényleh szívás úgy ahogy van ...
Most azt nem értem, nézegettem a replay-t, és meglepődtem mert az egész meg volt !!! Most ez akkor hogy van ?Függ a részvevőktől is ( miért is ne...) ? -
#4082 Ez nagyon durva! -
#4081 most komolyan ez a sebességes szar tönkrevágja az egészet...
mi a francnak kell ez bele? igy totál nem jó "semmire". igy mindenféleképpen szopsz... grr -
#4080 Na ja, így könnyű ....! :)))))
-
#4079 hehe :D az enyém 86-os. szeretek látni...
ott helyben ülve lehet nem tudok, látok át ekkora teret (sőt biztos), de ott tudok forditani a fejemen etc. itt nem tudom a fejem arréblökni, hogy nesze.
nekem most xp újratétele után még mindig a kormányszöggel és a kalibrációval vannak gondjaim, plusz nagyon gáz ez a sebességfüggő kormányzás. wtf ez is?
asszem maradok annál, hogy keveset kell majd tekerni a kormányon, de egyenesben legalább meg is mozdul a kocsi max sebességnél... nem értem.. nem értem. -
#4078 Azóta félek elküldeni, mert szerintem neked nem lesz jó, szimetrikusra van állítva, könnyű vezetni, de nem gyors. Mióta láttam Renato skippi videóját, azóta tudom, hogy nem gyors az a setup, de szokásomhoz híven, nehéz eldobni a szörnyeteget vele. Ami fura, hogy rohadt nehéz volt kisúlyozni egálra a Fordot, és horror milyen összevissza hasmagasságokkal, értékekkel lehet elérni. Mintha gyárilag asszimetrikus lenne, vagy miaszösz. Másik érdekesség: Renato videóján alig ismertem rá a pályára. Én skippivel 66-os FOV-al megyek, Renato videoján az autó meg a pálya is bazifura elnyújtott torzultnak látszik, még a kanyarok is hosszabbnak tűnek. Solival meg 57-es a FOV. Elfelejtettem átállítani, és Lagunán a dugóhúzó meg is tréfált, nagyon fura volt a cockpit meg minden összességében. -
Toya #4077 Sőt amikor egy futamon mentünk, akkor is ott dobtad el :)
Én 3-ban veszem azt a kanyart, de talán csak azért mert 4-ben tényleg én is rendszeresen eldobom vagy kisodródom :D -
pasztor #4076 4-ben kell venni. Én kicsit fékezek elötte, mert a hosszú egyenes miatt a kijövetel sokkal fontosabb mint a bemenet, nem jó ha keresztben mész be. Ha jól sikerül akkor már jóval a közepe elött full gázon vagy, és engeded kisodródni a rázóköveken túlra. Nehéz jól eltalálni, a legutóbbi versenyemen ott dobtam el. -
pasztor #4075 Ha rám gondoltál, szívesen. :)
Én is mentem már Summiton a kis brutál vassal, sztem lesz valami jó szetem. -
#4074 35? wtf :D
úgynézki gyúrnom kell :D majd este kipróbálom 3-asban is, hátha le tudok menni valahogy 22 alá. :) -
#4073 Nekem winben 100% játékban 35 a Skippyvel.
Summiton én 3-asban veszem az utolsó kanyartde majd megyek és megpróbálom 4-esben de úgy nehezebb megtartani a lendületet. -
#4072 de neki winben meg iRacingben is 40-50 :)
neked meg pl. nekem is winben 100, iracingben 10-20 körül :D -
#4071 40-50 az ffb? hogy tudsz úgy menni skippivel? nálam 20-on van és kirázza a kezemből a kormányt a hepehupás részeknél, pedig overal strenght 100% csak a profilerben! -
#4070 úgy fékezz hogy a gázt alig vedd el... -
#4069 iracingben 40-50 :)) -
#4068 Köszi, már nézem is! -
#4067 István! Kipróbálnád: van egy eldobhatatlan, nagyon jól vezethető setupom Legendhez Summitra, most csináltam. Megnézed mit lehet vele kezdeni? -
Solt #4066 nekem driverben 100%, itt meg 11... combos! :D -
#4065 hm ez oké, de az erő iracingben mennyi? :D mert úgy tudom meg ti hogy nyomjátok :)
mindegy, nagyjából én is belövöm ahogy érzésre megy, de tuti énis tekergetném bátran ha Frexem lenne mondjuk... :) igy nem nagyon esélyes.
petesilver: négyesben kell bevenni. nehéz. youtube. nekem egy hibával összejött annó az 1:22.155 -
#4064 Mi a trükkje skippivel az utolsó kanyarnak? Mindig eldobom, kipörög a segge, próbálom 4-esbe bevenni. Ti hanyasban veszitek? Setupolgatom, most csináltam szokás szerint betonstabil setupot hozzá, csak az utolsó kanyar nem akar sikerülni. fék, visszahármas, irányba, padlógáz, vagy 4 esben egyensúlyozzátok végig? -
#4063 nekem csak a skippyé kb olyan, a többié kicsit eltér...winbwn 300 fokra van rakva...az erő olyan 40-50%... -
#4062 kérdés, itt mindenki úgy lövi be a kormányát, hogy az ugyanúgy forduljon ahogy a játékban? :)
mert én eddig kicsit csaltam nem kellett rajta annyit tekerni.
most próbálgatom és igy pár kanyar könnyebb, pár nehezebb, összességében több meló. és sajnos a DFP igyis elég nyekergős, nemtom megéri-e a plusz strapát. pl kikerülésnél ha nagyon nagyot kell forditanom hirtelen rajta lehet nem lesz jó vége... -
#4061 kérdés, FFB-t skippivel mennyire állitjátok? nekem a logi hardver beállitásánál 100%-on van mind a három, mig a játékban most pl 8-as :D nagyon kevés? :) -
#4060 Gratula! Végigdriftelted? :D -
#4059 na megvolt a 3. skippy futamom, és sikerült nyernem :DDD...igaz rajt-cél győzelem volt de akkor is :PP...mennem kell egy ujabb qual-t, hogy jobb mezőnybe kerüljek... -
#4058 Ez nagyon idealista, optimista feltételezés! :D valami sokkal egyszerűbb, és dühítőbb magyarázat szokott lenni az igazi :D -
#4057 vigyázat ez lehet nem hülyeség is, nekem egyszer mintha elfüstölt volna a járgányom. ehelyett a winxp csinát valamit, vagy valami kiakasztotta a kormányt. egyszer limeon nyomom tövig és csak elkezdek lassúlni. én félre tudtam állni még időben, jó helyen voltam.
ő is lehet meglepődött, nézett párat, de már nem tudott lehúzódni mert semmire nem reagált. persze ilyenkor gyorsan Esc, de lehet arra sem volt ideje, nem tudom mikor és hogy értél oda, meg etc, ez van, eég nagy szivás igy is úgyis :( -
#4056 Resetelni én is így szoktam, igaz én úgy állok meg , hogy senkit ne zavarjak ...
Vagy csak simán elkapta a vékonyfosás ! ;) -
#4055 Vagy azért csinálta mert így be tudott menni a boxba restartra körvesztés nélkül? Ez így hülyeség... -
#4054 Ha ki kell menni .....:) -
#4053 Marha rossz, hogy feljebb már nincs sóránként verseny :(((
előzőröl lemaradtam, 21:30-kor meg már nem biztos, hogy tudok menni :(((