25347
-
#4252 Jól néz ki. Elmélkedtem, hogy bírni fogja-e a fa-fém keverék, de talán nem lesz gond. Azt nem értem a pedálszerkezetekbe, hogy miért nem fordított? Ergonómia szempontjából is úgy kéne, ahogy az autókban van a pedál, szerintem sokkal jobban lábra esik, és finomabban kezelhető, nem kérdéses, hogy hosszú távon pedig biztos. Amit mondani akarok: nem kényelmes, a lábfejnek külön egy leszorítóerőt kell produkálnia ilyenkor, míg ahogy az autókban van, ott többnyire csak nyomóerőt. -
#4251 Ma volt olyan, hogy nálam csak jobbak voltak rangban. Induláskor picit beragadt az elöttem lévő Lagunán. Persze hátulról mindenki Fitipaldi ilyenkor, egyből tolakszik a barom, szűk íven nyekereg. Besorolok mögé, ha ennyire agresszív csak tud valamit. Akkorát fékezett a jobbosnál, hogy átmentem matricába a szolival. És az ilyen erölteti, furakszik bakker a negyedik helyért a rossz rajt miatt, mert egyenesben ismeri a gázpedált. Ma egyébként meguntam az ilyeneket, és rongyászivattam az összes barmot, aki Lagunán furakodva akart előzni. Olyan Jarno Tulli stílusban nyomtam, dugóhúzóhoz eleve már keresztbe szűkre húzva kezdtem a domb tetején lévő lassítónál. 1 agyament barom még itt is volt, aki szélesre véve akart külső ívről beszúrni, nem is értem hogy képzelte, de amikor mögöttem keresztül esett kersztbe mindene, akkor rájött. -
lboyongo #4250 az ilyet én is szeretem, 12es grid 2100 körüli Str, kiugrik a második helyen mikor megjelenik a lámpa:) erre beszáll az adok-kapokba velem és az elsővel, majd a kör végén kirántja a boxba.... -
#4249 Elég fura...
Lemaradtam a rajtról, cseteltem, mire grid-et nyomtam már csak a boxutcából indulhattam...Kapásból pitted-et számolt :)))
Rögtön egy kör hátránnyal indultam, mindenki piros volt körülöttem, feljöttem a hatodik helyre, ebből kettőt hármat előztem a többi eldobta magát, de gondolom csak akkor léptem előrrébb ha valaki más is kört szedett össze magának ... Első körben a hetedik és nyolcadok között voltam már fizikailag, de csak 11.-et kaptam :DDDD Vagyis utolsó :)))))
Jó, ok, nem kell lekésni a rajtot, de ha már enged menni boxból, akkor csak illene normálisan megcsinálni ....
-
#4248 probalkoztam kicsit kvalin... menet kozben rukvercbe valtva a boxban, meg levezeto vegen egyenesben leallva... iracing: Loss of Control (2x) :))) -
tomi555 #4247 Elkezdtem ebayen kutakodni és egész jó áron már lehet ilyeneket kapni szóval meglesz az átalakítás szerintem:) Ez jónak néz ki bár nem tudom hány kg-os kéne majd azt még kitalálom:D
http://cgi.ebay.com/Load-Cell-high-res-OIML-30kg_W0QQitemZ350101277431QQihZ022QQcategoryZ67003QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 -
tomi555 #4246 Na végre lassan teljesen kész a cockpitom, meg a pedál. Jó lett a pedál de azért még lehet rajtani finomítani, gondolkodok rajta hogy a féket át kéne alakítani nyomásérzékelősre, mert azért a potis megoldás nem tökéletes. (ha valaki lát neten viszonylag olcsón érzékelőt ne kíméljen:))képek -
#4245 4.99-et akarok :d nem para, cél, de az istennek nem akar összejönni :D -
#4244 És mikor fogsz rájönni, hogy annyira nem érdemes parázni az SR miatt, főleg hogy nagyon nem is vagy veszélyben ,simán előre tudsz majd lépni ? :DDD -
#4243 Ez hihetetlen b**sza meg. Start. Ketten elöttem elindulnak pirosnál, majd satu. Megszeppennek, aminek az eredménye: zöldnél már el sem indulnak, hátulrol ver telibe a barom, feltolva az elöttem állóra. Ok, pit, menjünk. 2 kör alatt bedarálok párat, mezőnyt utolérem, hülyegyerek kisodródik, visszafelé telibetalál. Mindezt úgy, hogy a játék sorozatos harmadik, negyedik helyért, meg győzelemért ad SR-t 0.04-et. Ez a bagázs lezúzta kb 4 versenynyi munkámat. De Limerock se volt rossz. Célegyenesre vezető kanyart srác elrontja, nascaros reflexből kikerülöm, ahogy elpörög elöttem, padlógázon mentem. Hang semmi, autó rezzenéstelen, erre kiírja hogy ütközés, 4x-es bünti. Érdekesen néztem ki a fejemből. -
#4242 naja, de ez egy drift-re hegyezett solstice, az alap verdához nem sok köze :)) -
#4241 inkább kihagytam :PP -
kingx #4240 http://www.youtube.com/watch?v=krZ3TyB3W5k&feature=related
Csak nektek:D
-
#4239 Feltétlen! Halál a májra, halála az SR-re! :DMáskülönben hogy sikerülne az 1:20-as kör? :) -
#4238 gondolkozom...1,5 üveg bor után induljak Skippy futamon? :DD -
#4237 Megneztem a Mazdat is (hasonloan 15%-kal rovidebb a hatramenet):) Hatrafele utos, azert az mar 240 HP, de elore tokmindegy neki, meg sem akar nyikkanni:)) Bar ha mar kopott volt, akkor forgott 1-1-et;) -
tilus #4236 Hát súlypont ügyileg elvileg többet kéne forognia, de kevesebb befektetett energia kell a lejtőn, hogy meginduljon..szóval ez elég képlékeny, igazi autóval szerintem nem lenne komoly különbség. -
tilus #4235 Late model motor swappet akarunk :)
-
#4234 Lime-on próbáltam már a dombon visszafelé...
Ugyanannyit pörög mint sima rajtnál ;)Pedig ott tényleg jobban kéne ,a motor is elől van plussz a súlypont is ... -
tilus #4233 Lejtőn autómatán behúzza a kéziféket, aztán valamivel pörgősebben rajtol, de semmi extra, emelkedőn viszont lustább és kevesebb a guminyom..végülis nagyjából megfelel a várakozásoknak. Tényleg kéne a motor, váltó, kuplung sérülés, de nekem megfelel ha csak akkor lesz ha valóban JÓL meg lesz csinálva.
-
#4232 Ja, szerintem Lagunaban a kifli eleg jo lehet;) De elorefele nem nagyon fog porogni a kerek ha egyenesen mesz, vagyis ha a kormany egyenesen all:)) 1-2-ot fogog. Hatrafele barmikor lehet porgetni:D -
tilus #4231 Ezt eddig se vitattam :)
-
tilus #4230 Ki kéne lejtőn lefelé próbálni az 1esben rajtot, elvileg akkor kipörögne a kerék rendesen..hol a legnagyobb lejtő? Laguna?
-
#4229 Azert tulzas hogy jo ez, mert ennyi erovel nehany extra hotlapbol is a "szanaszét tőrő váltóház, vagy féltegely darabjai és a leégett kuplung szaga hiányzik" :) -
tilus #4228 Ezt irták a fejlesztők a forumon, mivel valaki ezzel szórakozott az alfásak között, ezt is felvették "loss controll" nak.
Egyszer futam után be is szedtem vele 2Xet :)
-
tilus #4227 Ebből a videóbol csak a szanaszét tőrő váltóház, vagy féltegely darabjai és a leégett kuplung szaga hiányzik :) Úgy jó ez ahogy van.
-
#4226 Amugy az attetele ugyanaz elore mint hatra;) De vicces, hogy ha elore megy az auto, de megindul a kerek visszafele, akkor: "Loss of Control":) -
#4225 Ja, epp azt probaltam ki;) Van ebben ero (azert megiscsak 180 paci:D), csak jo iranyba kell tolni neki:)
iRacing_Solstice_Back -
tilus #4224 Igen, épp most próbáltam! :) -
#4223 Én pontiac-kal csináltam ugyanez tma este, de az hátramenetből előre is rendesen füstöl :))) -
tilus #4222 Sajnos a pedálja jól néz ki, de ratyibb mint a mostani logik, viszont legalább megbízható. A többi kifogástalan. Sokáig próbáltam 20ért eladni, aztán kedvesem kezében eltört a tengelye :(
-
#4221 Mar egy hete nem autoztam, meg a kormanyt sem raktam ossze, erre mit csinalok? Tolatgatok:D Kiprobaltam milyen a Barber hatrafele;) Igaz, hogy rovidebb az attetel az 1-nel 15%-kal, de frankon lehet fustoltetni a gumit;) Gondolom, megemeli a hatuljat a motorral, azert forog el ennyire?!:) Elorefele nem - vegig padlogaz -, ott lefullad, megall, gondolom tul nehez az eleje:D
iRacing_Barber_Back -
#4220 ez a kormány mai napig szerelmem.
eszméletlen dizájnos. a pedálja sem olyan bóvli kinézetű. agyságrendekkel jobban néz ki mint bármi ma, és megjegyzem, hogy akkor 35-45 körül volt amikor én néztem és hogy őszinte legyek simán megérte. és megérné újra kiadni javitva. egy ilyen kormánykerék ma önmagában annyi mint anno volt majdnem az egész szett... (ezt nem tudom felfogni.)
szép darab nah, én soha meg nem válnék tőle :) -
tilus #4219 Illetve volt, amíg 6-7 év után el nem tört a tengely, azóta egy ugyanilyen kölcsön darabot nyúzok..várom a DFGT-t :(
-
#4218 Csak annyira, hogy ha nem kapok G25-öt tőled karácsonyra, megkereslek, megtalállak! :D -
tilus #4217 Nekem ilyen van:
-
#4216 jah nem is mond, elég gáz :/
nem is értem basszus ez hogy lehet? ha belegondolunk amcsiból ha egyedül én rendelek 20-at az ideért volna már 20x!!
ez ám az üzletpolitika... csigatetű-lassúság. :/ karácsonyra talán meglesz akkor. ipon.hu meg hát lol, azt hittem legalább náluk lesz. :/
tilus: neked g25-öd van, ugye jól emléxem :D (sry, annyi emberrel beszéltem már... már nem olyan jó a memóriám :D)
a forint meg jah... nemtom meddig fog lemenni :/ iR cuccokért is fizethetjük szépen a zsét. -
tilus #4215 Én már 3 hónapja várom..ebay lesz belőle, az se drágább..bár ahogy a forint árak haladnak :(
-
#4214 Ma rendeletem volna egy DF GT-t, ám szinte sehol nem tudnak időpontot mondani mikor kapnám meg....Logitech-nek jó a PR-ja de teríteni valahogy nem tud :(((( Több általam ismert számtek botlban is azt mondták, hogy egy darab sincs a nagykerekben ahonnan szállítanak .
Ipon-nál már le is vették a kínálatból ... -
#4213 stabil 58-at nem olyan könnyű szerintem menni, bár futamon én nekem is összejött az 58.6 az már elég jó. nekem legalábbis.
nézd meg az időmérős eredményeket korábbról, és látod mi a jó. TOP 150ben (inkább 100ban) benne kell lenni ha jót akarsz futni. sok pontért, kemény meccseket. :)