25347
-
Toya #4172 Nálam is rendben van. -
#4171 Nálam teljesen jól műxik explorer és Firefox alól is. -
#4170 irjon mindenkit a supportnak, majdcsak észlelik, hogy itt a hiba az ő készülékében van :D -
#4169 Hát ezt rosszul oldották meg. A support meg, hát nemtom, de szerintük én egy karalábé vagyok? Ó, mostanában túlzásba viszem a KFT hallgatást :). -
tomi555 #4168 Nekem se jó iWorld:( Ugyan az a probléma nálam is hiába vagyok bejelentkezve iRacingbe mégse "látja" úggy... -
#4167 OFF
egyébként érdemes megnézni f1 - singapore összefoglaló, nem látott jelenetekkel, és etc, nagyon jó lett ismét. döbbenetes a hungaroringi is, ahogy a zene illeszkedik massa elfüstöléséhez, nagyon jó.. :)
HD felbontásban persze :) OFF -
#4166 megnéztem a futamot, hát igen, jogos a dolog. egy sry a minimum ha tönkreteszi a versenyed, pláne ha totál direkt csinálja, és tegnap legalább próbáltam helyrehozni a hibám a kis kocc után, nem jött össze. :/ kiv leszek mit reagál majd rá :) -
Toya #4165 Az utolsó Skippy futamon valami rookie elkezdett leszorítani az útról, de olyan szinten hogy ki is lökött. Az első helyért ment a csata, de kifejezetten tapló volt és még elnézést sem kért.
Szóval jelentettem. -
#4164 mit akarsz jelenteni? :D -
#4163 én simán a supportnak küldenék videót vagy nemtom. :)
mellesleg ez azért nem semmi link egy futamon 51 incidens?!! az ilyet azonnal tiltanám ki, apuci azért egy csecsemőnek ne adjon már lehetőséget lécci. -
Toya #4162 Hol kell bejelenteni az incidenseket? Egyszerűen nem találom :D -
#4161 Nem jött össze...a support meg egy rakás...nekem valszeg nem jár ez a szolgáltatás. -
#4160 Elküldtem... -
#4159 küldtem püt. -
#4158 Már mindent megtettem a siker érdekében, de sajnos továbbra sem működik az iRW. Ha lehet meghívót küldeni, akkor valaki küldjön már nekem. Valahol láttam olyat, hogy invite friend. Talán segít, de nem biztos, de már nincs ötletem. -
#4157 a leggyorsabb körünk is egyezik (14. kör). mondjuk azt éreztem hogy neked is jól sikerült, mert semmit nem közeledtem :D sőőőt :) -
#4156 az igen :D
8-al voltál előtte a végén? wow! az kemény ám :) kár érted, értünk :D
01:22.079 ez az enyém szintén eddigi legjobb futamon :)
nagyon kiegyensúlyozott voltál akkor, kivéve a hibát. bár ilyenkor nem csodálom. szűk, könnyú azt hinni hogy a másik megforog, egyszer szarul reagálja le az ember és annyi... :( :)
ha jössze 2kor nem megyek :DDD -
#4155 de igazából a versenyszellem bennem van :D
az első heti futamom után (110 pont) nyugodtan pihenhettem volna.
ezzel egy gond van csak. azzal nem tanul, tapasztal az ember, hogy ül a seggén karba tett kézzel... és egy jó eredménnyel. sajnos a bukás mindig benne van. -
Toya #4154 Velem ott nem történt semmi, én később magamtól rontottam el a dolgot.
Megelőzött egy srác aki minden kanyart félig keresztbe vett, hát kicsit megijedtem az egyik akció után és eldobtam :D
Azért nem semmi, hogy 5 mp-el jöttem az első elé vissza 20 körrel a vége előtt és a végén 8-al voltam előtte.
Kár, hogy eldobtad, nem tudott volna lekörözni minket még így sem.
Egy előnye volt, hogy PB-t futottam a versenyen :) 1:22.033 -
#4153 akarom mondani megcsináltál és 22.0-ás kör :)
lehet mégis feküdni kéne? :D -
#4152 te ne is mond... :D
ez kész :D elbasztam a te versenyed is mi? komolyan mondom ilyet...
a verseny előtt mondom, nembaj ha csak top 5 lesz, csak legyen meg :D
erre... basszus. ha visszatudnám játszani, akkor azt lehetne kivenni, hogy szándékosan ráhúztam. :/ de nem, ez olyan akart, lenni, hogy nem akartam jobban kisodródni, nagy ivet venni. azt sem bántam volna ha elmegy, de nem akartam sokat bukni, és kicsit ráhúztam, a gond az volt, hogy közben ő nyilván a kigyorsitás miatt csúszott felém, vagy nemtom, pillanatra összeértünk, szerintem lassitottam kicsit, finoman próbáltam lereagálni, erre... kerekeink összeértek és ennyi. :/
te meg jól visszaestél.. utána már fejben nem voltam ott meg mondom akkor legalább autózzunk tempót, de nem jött össze. :/
pedig ha megicsáltál te is meg én is egy kört elég jók voltunk (azért a 33.0-ás kör nem szar!)
kár magyarázni, két három sorban ott is bocsánatért esedeztem, ha nem láttad mégegyszer bocs tőled is :(
de komolyan mondom, lassan visszanézem mi van ha veled indulok egy futamon :D megaLOL :D nembaj, felhúztam magam, megyek 2kor is, hátha :) néha bejön :) addig meló :) -
Toya #4151 Renato, hoztuk a megszokott formánkat :D -
#4150 ma lehet kiszámolom mennyibe fáj az iRacing, és valszeg mindent megveszek időközönként, mert oval is érdekel majd meglátjuk milyen járgányokkal. azért húzós lesz :D hány pálya jön majd még vajon? :)
mellesleg, pl ha lime rockot nézzük, remélem megmarad a régi vonalvezetés is. :) -
#4149 ahogy neztem a normalis mukodes, ha beirod a http://www.iracingworld.com-ot, hogy ha nem vagy bejelentkezve az adott bongeszovel iRacing-ra, akkor elobb oda kell belepned.
probald meg esetleg iRacing-on belul ujra a jelentkezest, a felso banneren kozepen ott kell lenni meg a bazi nagy iracing world logo-nak, kattints arra. -
#4148 sütiket törölted? -
#4147 Megnéztem másik böngészővel is, de semmi. Betölti az iRWorldöt, ott van a myhome de hibaüzenetet kapok ha indítanám (valszeg azért mert olyan vagyok ott mint egy idegen, de akkor miért van ott a myHome?). Bejelentkezni is lehet, de már be vagyok jelentkezve. A nodot is kikapcsoltam teljesen, de semmi. -
#4146 komoly? ajhhaj. lehet akkor rendszerbeli probléma... :/ -
#4145 böngészőt mondtam neki, cookie az viszont lehet tényleg :) -
#4144 Nekem se műxik. -
#4143 a gondja az, hogy iRacing-en benn van, ő arra a videós/blogos cuccra nem tud belépni. jelentkezett az iRacing Worlds-re, tehát klikket a jelentkezésre, és be is jön neki az oldal, de nincs ott neki, hogy "welcome renato kadar." hanem hogy jelentkezzen be az iRacing.com-on...
pedig mellette ott az ablak, és be van jelentkezve.
egyébként szecsi, ehhez nem kel nagy angol tudás, minimál mondatokból is megértik mi a gondod neked :) (webforditas.hu) csatolsz pár képet aztán kész. sok sikert. :) -
#4142 probald meg masik bongeszovel, ha ugy jo, akkor az eredetiben torold a cookie-kat. -
tilus #4141 Letöltötted a tartalmat? Ha igen akkor:
Virusirtódat kapcsold ki, ha nodod van akkor imon-t (internet monitor) kapcsold ki. -
tilus #4140 Megnéztem, solsticeban sohase esik 5000 alá a fordulatszám mérő, tehát 40KM/hig pörög a hátsó kerék.
Skip barber 100 felett tud menni egyesben, tul hosszú az első fokozat a rajthoz..befullad.
Radicalra tegyél rövidebb áttételt és vigig tekerei az egész első fokozatot, így csak 40Km/hig pörgette el azokat!
Formula mazda ilyen láttad a videón amit linkeltem. Itt is 100 felett ér véget az első fokozat, így nincs elég nyomaték.
Legends autót annyira elpörgette a kerekét, hogy nehezen tudtad egyenesben tartani..
Silver crown? American muscle 800le..ezért :) -
#4139 Segítség! Jelentkeztem az iRacing worldre, de nem tudok belépni, mert úgy látja, hogy nem vagyok bejelentkezve. Pedig be vagyok jelentkezve. Most már nincs sehol olyan, hogy jelentkezek, így nemtom, hogy mit csináljak. Angolul nem tudok, így ne írjatok olyat, hogy írjak levelet, hacsak nem fogalmaztok meg egyet. A segítséget előre is köszönöm! -
#4138 UW-rol;)
http://alexease.uw.hu/files/iRacing_Starts.avi
http://alexease.uw.hu/files/iRacing_SilverCrown_Start.avi -
tilus #4137 Lenti videóimon is álló helyből indulok és a silver crown se mindíg emeli meg az elejét, de ezt se látom problémaként, megfelelő gumikkal megfelelő állapotu aszfalton egy tuningolt utcai autó is megemeli az első kerekét.
Ha majd lesz kuplung sérülés, meg váltó..akkor nem lesznek ennyire agresszív rajtok, és ne éljük már meg segítségnek, a legendel és a radical-al rendesen trükközni kell a jó rajthoz, nem jó a padlógáz ozt kész hozzáállás.
Komrányszöget is lehet állítani..amelyik autón valóságban is lehet. 90 fokig mindenki ugyanannyit teker, és csak parkoló sebességnél illetve 90 fok felett lesz unlineáris a kormány. Még mindíg ez a legjobb verzió amit eddig láttunk. Be tudsz fordulni és precízen tudsz menni.
Írták már elöttem, hogy kevésbé feltünő mint Nascarban volt. -
#4136 Most torolte az Extra az egesz oldalt;)))))))))) -
tilus #4135 a linkek nem müködnek.
-
#4134 Tessek, ilyenek a startok, tuning nelkul:) Termeszetesen semmmi automata nincs bekapcsolva. A bal also sarokban latni a kijelzoket (kek, piros, zold csik - kuplung, fek, gaz).
Persze, azert el lehet oket porgetni, elforgatott kormanynal vagy trukkozve. A Crown mar lazan elporog (800LE), bar a pitben ket hatso kerekre all az allohelyzetes tapadas miatt;)
http://alexisease.extra.hu/files/iRacing_Starts.avi
http://alexisease.extra.hu/files/iRacing_SilverCrown_Start.avi
De ezek a versenyt nem befolyasoljak, egyszeruen csak maxon lehet startolni:) -
#4133 - Sebessegfuggo kormanyzas es kormanyszog problemak csak a nem multiturn (<900 fok) kormanyoknal vannak, mivel nem lehet kormanyszogeket allitani a programban.
- A "kiporgesgatlot" ne szoszerint vedd, en mindig idezojelben irom, csak ezen olyan jot tunak feleslegesen lovagolni;) Talan "start segitsegnek" kellene hivni:DDD A koncepcio miatt - sajnos - a program allohelyzetben automatan "tapossa" a feket es a kuplungot. Raadasul allohelyzetben van valami "extra tapadas, gumituning", hogy ne lehessen olyan egyszeruen elporgetni a kerekeket. Menetkozben szerintem nincs gond. Egyszeru gagyi biztonsagi megoldas, ennyi.