25347
-
En majd most 8-kor megyek egy Skippy, meglatjuk mi lesz:)))) -
#4291 Szokásos jó rajt után első kör végén beszól anyósom, hogy valami fájása van, rögtön mentem is a korlátnak :))))) -
#4290 Elméletben van DF GT-m, csak basztak telefonon értesíteni, hogy menni tudjak érte, mail jött hogy elhozhatom, de az már csak holnap lesz ...
Szal majd holnap meglátom milyen :)))) -
#4289 Nyugi, a Skippy-ben sem mindenki ufo, azert eleg "szeles" a mezony. Foleg nem hosszutavon, azert felora verseny az eleg hosszu hibanelkul. Sajnos mar elcsesztem, TT-nelkul kellett volna indulni versenyen, de majd meglatjuk. Talan igy is a vegere tesz (az ido miatt valoszinu:DD), aztan lehet feljonni a kozepere, elejere;)))) Majd jovoheten futok 1 versenyt, aztan kiderul;) -
#4288 Ezért vagyok el én itt a darálóban, legalább néha odaférek a moslékos vödörhöz ! :DDD -
#4287 Koronkent:) A TT amugy feloras;) -
#4286 Körönként vagy 15 perc alatt ? :) -
#4285 Mentem egy TT-t Skippy-vel, de majd' 10 masodperccel mennek jobb idot a topkategoriasok;))) Valszeg itt is majd csak megorokolni tudom a jobb poziciot. De itt tuti, mert el lehet dobni nehany helyen:) -
#4284 ez a VIR East nem egyszerű feladvány, rl elég félelmetes lehet, akkorákat lehet róla repülni... :)
egyébként nem sokkal jobb a Skippyvel a helyzet... eddigi legnormálisabb mezőnyöm talán advanced soltice-ban summit/jeffersonon volt, de summiton skippivel simán bejött mellém 3-as kanyarban kívülről (olyan, akivel a végén a best lapunk tizedre azonos volt kb.), a lekörözött meg dettó simán nem akart elengedni, pedig abban a gyengusz mezőnyben még a győzelem is meg lehetett volna. :)
ami szomorú a dologban, hogy sajnos gyakorolni, gyakorolni kéne, hogy eredmény legyen, de az előbbi híjján marad a funra hajtás.
-
#4283 A leg dühítöbb a merész bénákban, hogy körönként kap fél másodperc környékén, de ekötte egyszer ronts, vagy ütközz de pályán maradsz, amint utolér beszúr bárhova, erőlködik, aztán tuti eldobom mögötte, mert még hozzám képest is idióta íveken megy ritmustalanul, leghülyébb helyeken fékezve-csúszva. Ez benne a legrosszabb, sokkal lassabb, de vérszemet kap, és borzasztó dolgokat művelnek. Hát a Skippi nekem is nehéz dió lesz, asszem ha megtanulok körbeérni, ott fogok sr-t gyűjteni, mert rajt után nem fogom látni a mezőnyt, az tuti! :D -
pasztor #4282 Ugyan, privát ligában annyi a különbség, hogy ismeröst szidsz, nem ismeretlent.
A legtöbben nem direkt mennek neked, csak nincs türelmük és/vagy bénák. -
#4281 Én már előre félek - ha lesz ilyen - majd veled menni. Mi lesz ha véletlenül elfékezem magam egy icipicit, -ami amúgy üres úton menthető lenne, de te ottleszel - és kicsúszol miattam ?
Nem merek majd ide feljönni :D -
#4280 A privat szerver maceras az auto- es palyavalasztas es foleg az idobeosztas miatt.
Talan nehany honap mulva a problemasabb emberek lenyugodnak vagy megunjak es elmennek.
-
#4279 Igen jól mondod: ha egy hajszálnyival gyorsabb nálam , azonnal és könyörtelenül el akar menni mellettem pedig nem tud ! De azért beszúr legfeljebb kilök, az ő lekiismerete tiszta mert hiszen feltartottam 8 szerinte ) :)))
Hiába, nekem csakis a privát szerverek jelentenének megoldást, igaz ott időhöz van kötve, de legalább senki nem gyilkolja le a másikat hisz ismerősök ... -
#4278 En ritkan megyek versenyt - ezen a heten meg egyet sem futottam:) - de a Skippy-ben kevesebbnek tunik az orult;) Ami arra is jellemzo, hogy aki gyorsabbnak erzi magat (vagy gyorsabb is), az azonnal el akar menni meletted, lenyegtelen mennyi a kulonbseg. Vagyis a vedekezes veszelyes, mert feltartasnak veszik:))))))
De a Skippy-ben sokkal tobb az urido, mivel sokat szamit az autobeallitasa, es tobbet lehet nyerni a durva visszavaltasokkal, driftelessel, nagyivu korbecsusztatasokkal. -
#4277 Pontok engem sem érdekelnek inkább a verseny ....Tényleg muszály lesz átmennek Skippire ( főleg ha már megvettem :))), csak gyakorolni kéne vele, mert bevallom férfiasan nekem kicsit nehéznek tűnik így elsőre ! :)))
Meg talán lesz új kormányom is, több helyen is le van adva az előrendelés, értesítenek ha lesz .. Bár látom IPON újból kirakta kínálatba ... -
#4276 Szerintem a "bator emberek" nem foglalkoznak az SR-rel, nem is gyujtogetik, egyszeruen a rengeteg versenybek koszonhetoen, hiaba tornek zuznak neha, megis "magasan" tartjak.:)
Pl. ha nagyivu, gyors kanyarban melled megy belulre, kicsit meglok, akkor kap x0-at a lightos utkozesert, te meg elhagyod a palyat, korbefordulsz es falnak mesz (x4):) Raadasul a versenynek is lottek;)
De hasonlo, ha valamelyik utkozik, kilok valakit, de ugyanugy visszamegy a palyara es korhatranyban eroszakosan tovabb csatazik;) Mivel vegigmegy, meglesz a megfelelo kanyarszama az SR-hez.:)
De ez lassan mar olyan mint az LFS, ahol 6 eve 1 palyan 1 autoval nyomylnak;) Itt is Lime Rock vs. Solstice, napi tucatnyi futam, hetek ota:) Hol erdekli a +3.0 SR?!:) -
#4275 Mondjuk javítana a helyzeten, ha SR-t csak versenyen lehetne gyűjteni, legfeljebb mikor vészesen alacsony akkor adna valami nagyon keveset, tt- vagy q-n .Kezdetben ez is gondolkodásra bírná a sok bátor embert :))) -
#4274 Úgyhogy tüntetőleg most addig bunkózok versenyen amíg van tartalék SR :))))
Minden egyes versenyen beleszaladok satufékkel (mintha rontanék) az első sorba :)))
Talán egyszer észbe kap az iR, mást nem tehetek az igazamért :))) -
#4273 Remélem lesznek privát szerverek, mert ez így rohadt idegesítő ...
Egy embert lerajtolok, egy másikat szépen megelőzök az első körben, erre egy kicsúszó autó miatt bukom az első helyem később... Ezzel nincs is semmi baj ... De hogy utána úgy próbál leelőzni a mögöttem lévő 10 kör után ,hogy külső íven lehetetlenül mellém áll, majd simán oldalba lök és én esek ki az már elég gáz ....
Az a baj, hogy SR ide vagy oda, olyan rohadt könnyű összeszedni, hogy minden egyes versenyen van tíz ember aki őrült módjára kockáztat, mert bőven van SR pont :(((((
Szerintem ez a rendszer nagyon nem jó, csak idegesíti az embert, legfeljeb ba nagyon bénákat szűri ki .
-
RedRiot #4272 Egy kicsit sem alien VIR GE kör:
G. Huttui @ VIR GE
Nem egyszerű ahogy körbecsússza az éles jobbost a tölgyfánál. -
RedRiot #4271 Vadonatúj Skippymmel lehet hogy még ezen a héten nem versenyzek. Ez a VIR East elég kemény egy pálya, különösen egy magamfajta Skippy-újoncnak. Még az autóval is ismerkedek. Egyelőre örülök neki, hogy time trialon 5 kört tudtam menni kicsúszás nélkül, és a legjobb 3:03 lett. Hétvégére le kéne menni 3 perc alá... -
#4270 Szerintem is jobb az egyensúlya, még default setuppal is, én azzal használom.
aztán hogy különbőzőek-e az alap beállítások azt már nem tudom :)) -
Norbu #4269 Ok! Kössz a tippeket... :) -
pasztor #4268 Jól érzed, de sztem nincs más fizika csak annyi van, hogy az advanced soltice-t be lehet állítani semlegesre a guminyomással is, a rookie soltice meg alulkormányzott. Az alulkormányzott autóval az a baj, hogy ha az ember nagyon üti, akkor elindul a hátulja, de hirtelen ám. -
Solt #4267 -
#4266 Vaagy vedd le az 52-es hóbakancsot :D -
Solt #4265 Szia!
Játékvezérlők, settings, pedals reported majd a combined fül elől vedd ki a pipát... -
Norbu #4264 Üdv!
Nekem Logitech Driving Force EX kormányom van, de egyszerűen nem tudom beállítani a pedálokat. A féket és a gázt is egy pedálnak látja... Mit kell beállítani még? -
Solt #4263 Cégünk mindig az ön rendelkezésére áll Uram. :D -
#4262 Köszönöm a kedves, gyors és pontos választ :D -
Solt #4261 Ha jól számolom pont két heted lenne kedves kolléga! -
#4260 Ha esetleg két héttel jönnék a szezonzárás előtt vissza kedves kollega, akkor mennyi időm lenne ? :P -
#4259 2 hét. -
Solt #4258 Ez attól függ, hogy mennyivel a szezonzárás előtt jössz vissza! -
#4257 Mennyi időm lene még szezonzárásig ha visszjönnék ? -
#4256 Gondolom elég megbízhatóak ...
De én ennek ellenére külön kártyával intézem a fizetéseket, amin csak annyi pénz van amennyit épp utalok .... -
#4255 Most akarom módosítani a bankkártya adatokat mert nemrég a kollégám kártyáját használtuk, de nem akarnék hosszú távon rajta "élősködni".
Mennyire biztonságos ez a "megadom a kártyaszámot" és már le is húzzák típusú fizetés? Nem fordulha elő, hogy a jövőben akkor is lehúznak róla pénzt ha nem szándékozom fizetni? Vagy a hírnevükkel nem játszanak?
Esetleg ha valaki megszerzi tőlük a kártyám adatait akkor onnantól kezdve elkezdi megcsapolgatni? Az átutalásos rendszerben kér legalább egy megerősító sms-t. Vagy csak ezért nyissak egy másik számlát, amelyiken keveset tartok? Bocsi a hülye kérdésekért de picit bizalmatlan vagyok. -
tomi555 #4254 köszi:) Értem mit mondasz, gondolkodtam rajta én is de egyrészt ahogy nézegettem versenyautókban azért ez sem ritka másrészt meg pedál nagy részéhez az alap gondolatot a frex pedálja adta. Nekem végülis elég kényelmes, bár kicsit talán túl közel tettem a gázt meg a féket. Viszont találtam load cellt, ma meg is akarom rendelni és átalakítom a féket. -
#4253 Egy érdekes dolog, kiváncsi vagyok a véleményetekre: az az érzésem, hogy sokkal kezelhetőbb a viselkedése az Advanced Solstice-nak. Kevésbé makacs, alattomos, sokkal kezelhetőbb a súlymozgása, nem akar annyira kitörni mindenfelé. Mivel a setupnál nem lehet állítani a rugózást, így vagy más fizikát kapott az alaphoz képest, vagy én érzem rosszul.