25347
-
#3932 Tucatnyi topic van rola, de megfejtes nincs;) Volt video, hang, overlay, kontroller otlet is, van akinek az egyik van akinek a masik mukodott;) De hivatalos megoldast nem lattam;)
De kozben, hogy piszkaltam a gepet, eszrevettem, hogy minimumra van allitva a hardware-es gyorsitasa a hangkartyanak;)) Multkor lehuztam valamiert. Mivel regen nem volt ilyen szaggatasos problemam, remelem ez lesz a megoldas:)))))) Bar erdekes lenne, hogy akkor miert csak abban az egy kanyarban kezd el brutalisan szaggatni?!:))))) -
#3931 vagyis bármikor, bárkinél várható? -
#3930 Utana olvastam ennek a szaggatasnak, kockasodasnak, renderlag-nak vagy stutternek ahogy tetszik;) Mar majus ota kuzdenek vele;)))) -
#3929 Nem hasznalja a profillert vagyis azt a damper erteket, mas mint a jatekban. A programban kellene allitani. Ugyanaz az allitas, ami meg a GPL-nel volt vagy az NR-ben, csak ott volt ra poti;) Talan meg lehetne probalni az APP vagy a CORE ini-kbe beirkalni, talan beveszi;) -
#3928 Jaja,nullán van. Szerinted ha profilerben 1-es értékre állítom, akkor megszűnik, illetve kevesebb lesz a hatása? Borzasztóan zavaró, ha erős ffb-t akarok vezetéshez, akkor menet közben ez az effekt kirázza a kezemből a kormányt :( -
#3927 Nekem ninmcs ilyen gondom vele, nalam teljesen jo az FFB. De mas kormanynal elofordulhat, mert nullan van alapbol a damper.
Probaltam mar visszafejteni, de kodolva van a kontroller resz. Bar logolni lehet, talan meg vissza is olvassa, de eddig nem jott ossze teljesen;)
Reszlet:)
...
0.000749,FG,sys:mem:meg,dict,In Mb:,PhysicalTotal=3327,CommitTotal=2858,CommitLimit=306,CommitPeak=7289,KernelTotal=1550,KernelPaged=91,KernelNonpaged=60
0.023111,FG,Opt:Control,dict,GearBox=1,ShiftAids=0,FFStr=12,FFDamp=0,FFLat=0,SteerLock=240,SteerLimit=360
0.023485,FG,Opt:Sound,dict,VChat=0,Streams=16,Dim=2,Spk=SB X-Fi Audio [EC00],Hp=none,Mic=none
1.003872,BG,Snd:Update,timer,60,7.00549e-007,0.000531911,0.0181735
...
Van FFDamp es FFLat allitas is, de ezek fixek. Sajnos nehez piszkalni, mert online kapott kulccsal es lokalszerveren keresztul inditjak. -
#3926 ALEX! Nézz már utána, hogyan tudom kiiktatni ezt az űberbéna kormányrázást lécci! Barberben egy agyrém, szétrázza a kezem, ha meg lejjeb veszem az FFB-t, akkor meg nem érezni az autót, ha elindul. Van ötleted? Röhej szolonál is, állok a rajtnál, és alapjáraton szétrázza a kezem a kormány. Ennyire gaygi csak nem lehet egy versenyotó ! :D -
#3925 De előzni kell nem elengedni ;)
Engem is idegesít néha az ilyen ,de ha nem lekőrözött nincs mit tenni ! Ez egy gyenge autó még ha hibázik is akkor is jó ha hozol rajta fél métert az meg édeskevés ahoz, hogy leelőzd ...Ezt el kell fogadni, még F1-ben van, hogy durván feltartják a gyorsabbat ! ;) -
#3924 hahaha! Rookie-ban nem lehet 4.99 fölé menni! gigalol! -
#3923 Azért raktam be elöbbről, hogy lássátok: a fickó piszkosul feltartott, elég feltünően gyorsabb voltam. Álmomba se gondoltam volna, hogy visszazár külsőre, amikor alig bírta visszakaparni egyenesbe az autót. Nekimentem, de ott már nem volt mit tenni. Az ember azt gondolná, hogy ha valaki ekkora tetű a pályán/sebességre/ akkor van annyi önkritikája, hogy vesztes helyzetben nem erőlteti a dolgot. Sajna pedig de. :( -
#3922 A cikázás elég bunkó dolog...
Én egyszer lezárok, ha belülről próbál rázárok de utána már ott is maradok mégha átmegy kívülre akkor is ...
Nem értem ezeket az embereket .... -
#3921 Nalam minden Anti-cucc nullan van, semmilyen szurest nem hasznalok:) Lehet hogy feljebb kellene venni. Az a baj, hogy csak versenyen jon elo, egyedul semmi baja. -
#3920 Hát nem tom, mindig használom az anizo szűrést de nem igen látok hasonló szaggatást . -
#3919 Ha az Anisotropic szűrő 16x-osra van állítva, és max grafikával megy a játék, akkor vegyétek le az Anisotropic szűrőt 8x-osra. A legtöbb esetben az anisotropic szűrő miatt van az, hogy az fps OK, de mégis olyan, mintha szaggatna. -
#3918 Megtoltad, megbosszulta:)
Most en is kinlodtam egy fickoval, nem volt gyors de legalabb lassu, az egyenesekben meg szandekosan cikazott elottem. A kanyarokat belul vette hogy ne lehessen elozni, de keresztul fekezve a kulsoig, hogy megott se;) A nagyobb gond az volt, hogy erosen lag-olt, eleg gyakran 3-4 masodpercekre eltunt:D 2x is meg kellett eloznom:D Megusztam:P -
#3917 Most te voltál a béna, minek mentél neki hátulról ! :D -
#3916 Amugy eleg jo verseny lett belole, ahoz kepest, hogy a vegere alltam tesztelni. Miutan csak 1-2 kanyarban szaggatott, igy utanuk mentem:) Eloztem 3-4-et, aztan volt aki elengedett, utana megkoszontem... es sikeresen majdnem megforogtam:))) Elmentek (elengedtem) 4-5-en. Aztan ismet keresztul hamoztam magam rajtuk:) A kovetkezo mar nehezebb volt, csak kicsivel volt lassabb, ahol meg tudtam volna elozni, ott veszelyes lett volna vagy eppen szaggatott a progi:D Igy maradtam a negyedik. -
#3915 Nem tartottak fel, és nem bénáztak előttem, majd nem ütöttek ki! ááááááá....dehogy :) -
#3914 Ez valami bug lesz:) Lagunan a celegyenesre forditoban, a kanyar kozepen leesik 2-3 fps-re (bar nem azt irja), vegig szaggatja, de kozvetlenul elotte es utana ~120fps:) -
#3913 Megyek egy Barber vs. Lagunat, meglatjuk mi lesz;)
Allitgattam ezt azt, talan kiderul. Remelem a mezony vegere tesz:P -
#3912 a szaggatásra, nekem is néha jó az fps, de mintha pár képkockára mégis megakadna. ilyenkor volt, hogy kilépek a bemelegitésről, újrainditom a böngészőt aztán had szóljon, ennyitől megoldódik. FPS visszaesés nálam akkor van, hogy semmikor, ha 20ezer program fut a háttérben, akkor azért alapból nem ir ki olyan magas FPSeket, mint szokott, ha majdnem csak ő futna a gépen :) -
#3911 4-en felül van az SR-je szal nem olyan láma... Ez tuti olyan dolog, hogy nekemm már mindegy szívjon más is ! :))))
Egy szerencsém volt: Lime-on csak egy bal kanyar van azt kettesben alapjáraton be tudtam valahogy venni a többiben alig voltam lassabb így megmaradt a 2. hely.. Igaz közben keresztbe álltam abban a balosban és ugrott némi SR-em. pedi gamúgy jól sikerült verseny volt :)))) -
#3910 Igen,a kormány is beakad egy-egy pillanatra . Fene tudja mi ez ....
De mikor próbálom összeszedni magam a kanyarban elég zavaró a dolog :)))) -
#3909 LOL!:) Nah, az ilyenek aztan teljesen mindegy az SR, az iR, a liszensz stb., azt sem tudja ki kivel van, szarik az egeszre;) -
#3908 Ja, nalam is, az fps-t jol irja ki, de kozben kockacik;) De van amikor a pitben is, kockasan forog a kormany:) -
#3907 Na az ilyen láma megérdemelne egy feljelentést, de még a fogát is kib@sznám szó nélkül !!! :))))Egyértelmű, hogy látja hogy jövök de azért elindul keresztbe a pályán, ha ő szív szívjon más is alapon !Én meg utána esek-kelek az elütött jobb hátsó miatt ...
Mikor meg beírom neki hogy , noob, elkezd arcoskodni, hogy van-e valami problémám vele ! :)))))
Legelemibb szabály, nem jövün kersztbe vissza a pályára, főleg ha még látunk is közeledni valakit ... :DDDDD -
#3906 Nálam is megremeg náha kanyarban ! De fps az jó csak kicsit szaggatós .... -
#3905 Nekem meg meg mindig szaggat:( bementem versenyre, hogy visszahozzam az SR-t (:D), de nehany kanyarban 5-10 fps. Nem alltam ki a rajtracsra, kivulrol nezve a mezonyt a rajtnal +100fps:) Beallitottam fix fps-re (60), visszamentem, es ugy mar hasznalhato volt. De valami nem stimmel az tuti... -
#3904 Rossz omen voltam, ugy nez ki. Neztelek kettotoket egy ideig, lattam volt egy-ket pityputy:) Mind a ketten ugyanott dobtatok el. De lattam, hogy sikerult egyedul is;)
Sajnos neha valoban erdekesen maszik el a segge:( Akkor csak a tulkormanyzas es a padlofek segit:)))) De az versenyben nem teljesen egeszseges:) -
#3903 próbáld summit racewayt... na ott aztán lehet lengedeztetni:) -
#3902 Komolyan, néha elkeserít a szoli. A leg hülyébb egyszerű helyzetekben vagyok képes eldobni a francba, mert semmit nem érzek belőle, csak azt, hogy minden oké, erre egyszer csak elmegy a segge, és faltól falig. ezt gyűlölöm benne a legjobban. Már mindent kipróbáltam, három változat van:
1: leterhelem az elejét kanyar, gáz, segge elmegy, fal
2: leterhelem az elejét, gáz, nem az igazi mert nem fordul, orra makacsul megy vektor irányba, belefúrodom a falba
3: leterhelem az elejét, gáz, figyelek az ívre, de kerékvető megdob, orral a falba
Ritka esetben be is veszem a kanyart néha mondjuk. De azt az alattomos részét rühellem, hogy leterhelem, gáz, kanyar bevesz, aztán eccercsak meginog a segge, és megyek a falnak. Mivel egy rohadék hintaló, ekkor esély nincs megfogni, mert a fizikája tökéletesen műkszik, rugózik ki be mindenfelé. Nagyon tudom gyűlölni az érzést, mikor el kezd pörögni, és várnom kell, míg megáll, nincs azonnali escape :( végig kell néznem ahogy pörög vagy hármat, gyűrődik az egész, néha repül-fejre áll, hát miért kell? és azok a hangok közben! Mondjuk jobban meg van csinálva, mint verseny közben, de rettenet hallgatni :( brühü. -
#3901 kérdés: advanced soltice-t setupoljátok? mentem egy próbaversenyt summit-en, de elég rossz köridővel.
csak nem tudom, a setup mennyire számít itt már. -
#3900 Aha... Tök jól megy a versenyvonalon, mindegy hogy van e mellette valaki. Nem rajta múlott, hogy nem ütköztünk párszor... -
#3899 Ő biza! Asszem varga norbert. Mesterien megy lassan és megelőzhetetlenül! -
#3898 0.5? C licensz miatt ennyire szigorú? Eddig ez a legtöbb minusz :-) -
#3897 Gondoltam, megyek egy LimeRock vs. Solstice futamot, csak ugy:) Ket gondom volt:
- valamiert szaggatott mint az allat, fps-nek 40-50-et irt ki (bar az is keves a szokasoshoz kepest), de "kockas" volt az egesz, foleg kanyarokban?!
- aztan keresztbe allt elottem valaki, kicsuszott, aztan visszajott keresztbe a palyara;) 2. kor, ki is leptem:) -0.1 :) -
Toya #3896 Engem ma úgy felökleltek egy Skippy futamon, hogy majdnem felborult a kocsi. A futam végére össze is jött vagy -0.5 :D -
#3895 Hát ha nem lekörözött semmi baj ezzel, megy a saját ívén ... A csattanás az már más kérdés, elrontotta a féktávot ...
Vele már én is összeakadtam elég erőszakos még ha lekörözött akkor is .... -
#3894 Akkor Téged is ő tertott fel?
1.wmv
Első közös futamunkon meg így csattantam...
2.wmv -
#3893 A Warmupon ha kresseltél az is rontja az SR-t. Csak azt nem írja oda a végén.