25347
  • symbol
    nah jah, lehet morcinak' tűnök vagy bunkónak nah :D

sokat teszel azért a közösségért amit kösz megint :D
    én meg fáradt vagyok, le is fekszem :D mindenkinek akárhogy is jó SR gyújtést :D
    úgyis elcseszitek
  • Alexease
    Jol van nah, szazad:)
  • symbol
    "egy elcseszett futamon az SR simán csökken és nem egy tizeddel."
    szal az SR simán csökken akár több mint egy tizeddel is, akkor mit csináljon századokkal? törölje ki a seggét kb. már bocs :) nem sértés, én ajánlok valamit, vagy elmondom, hogy szerintem máshogy jobban járna. :)
    és lehet azzal jönni, hogy én is mindig elcseszem leviszem 3-ra, de ezzel tisztában vagyok, nem törődöm, nekem a verseny számit a tempó, a győzelem, az, hogy haladjak. meg persze jó célbaérni és jót autózni, de ez hét vége felé mindig sikerül is. majdnem kivétel nélkül :)
  • symbol
    látom megint "okos" vagy :)
    most nem azért már bocs, de 1 ezred? először; nem egy ezred, másodszor egy elcseszett futamon az SR simán csökken és nem egy tizeddel. oké, vigye fel, hogy ha véletlen csak egy ütközése lenne, akkor ne -0,1 miatt bukjon annyit, de egy futamon simán bukhat az ember akár tized felettit is, úgy hogy egyszerúen nem tehet róla, innentől kezdve, most ne mond nekem, hogy megéri -kaptam 0.01-et"-ért körözgetni, amiket irtam azok tények, akkor már inkább totál uccsó hely, elengedek mindenkit a közelébe nem megyek mindenkinek és sokkal többet kapok, még úgy is, ha lesz 1-2 off trackem mintha körözgetnék egy sima TT-n...

a fenti tehát azt bizonyitja, hiába beszélt itt közben.. olyan "sokat" nem ad a TT, hogy egy futammal ne tudja akár úgyis elcseszni. persze mehet 10 TT-t, de nem éri meg. sem időben sem sehogy. szubjektiv, és belemehetünk a számokba, de szerintem azok is azt mutatják, hogy nem éri meg. mint rávilágitottam 4 SR az olyan, hogy akár egy 4*-es hiba is belefér a futamon és simán marad az SR-ed helyben. vagy még emelkedik is, és közben még tapasztalsz is, mig a TT kaki :)
    igazából nem is tudom ki az aki komolyan veszi.
  • petesilver
    a momo nem legends párti :( picit elmozdítom a kormányt, és keresztbeállítja az autót :(
  • Alexease
  • petesilver
    Jesszus! Próbálta már valaki a Legendet summiton? Eszméletlen, az a doboz egy szörnyeteg! Kipróbáltam a Skippit Summiton, majd átültem Solstice-ba Lagunára. Mentem fel a hegyre, és énekeltem, hogy: Vánszorgás, szoltisz szerelem, vánszorgás! ó-ó-ó-óóó!
    Pár henger, de nincs is benne erő
    Se mellettem, se máshol gyönyörű nő!
    A gázra rálépek lazán,
    Nem gyorsul ez, de nem ám!
    Elkeserítőőőőőőő!
    :D
  • Alexease
    Latom megint "okos" vagy:) 1 ezred hianyzott neki, hogy bukjon 5 tizedet. Csak meger 1 TT-t?! A verseny kiszamithatatlan. Raadasul ha meg Rookie, akkor foleg nem mindegy hogy 3.0 vagy 4.0 (esetleg a penzeert szeretne azzal versenyezni amivel akar). Arrol nem is beszelve, hogy altalaban az SR mindig masok hibajabol csokken (akiket innen ismerek, normalisak, pl. PS, Giovanni stb.).
  • symbol
    nah ez se semmi :D link
  • symbol
    hülyeség nincs értelme. én mióta D-s vagyok már kétszer lementem 4 alá, igy 3,5-re. voltam 3,3 is. és? :D azóta voltam megint 4,83 most megint lementem 3,5-re, de fejben összekaptam kicsit magam, azóta sorra tolom a jobb köröket futamokat (kis hibákkal persze :D) és máris 3,83 :)

én nem pöcsölnék TT-vel, egy elcseszett versennyel is sokkal többet tanulok mint TT-n. Később bármilyen verseny pozitivan hat a további eredményeimre is, már csak azért is megéri. Valamint igazából tök mindegy, hogy 4,00 vagy vagy 3,5. mért? mert ha javitasz felet mindkettőn ugyanott vagy... 3,5 alá meg nem valószinű, hogy lemegy az ember. de ti tudjátok :D

sok sikert alex :D és neked is jobb SR-eket :)
  • petesilver
    3Drippert hogy röffentetted be ez alá a netes indítás alá?
  • Giovanni #3961
    Csak 1-2 dolgot, de nekem az sok is, úgy sem értek hozzá :)
  • petesilver
    Barbert már lehet setupolni? eddig teszten csak úgy mentem vele alanatur :)
  • Giovanni #3959
    Nyahhh, végre :) Mentem egy futamot Barberral Summit Pointon. Tök normális mezőny volt, nem volt gond az elengedésekkel, az előzésekkel. Sikerűlt egész jól beállítani a kocsit, úgy hogy ahhoz képest, hogy ezzel az összeállításal most mentem először, 3 incidets-el megúsztam, és egész jó időket mentem :) SR 0,09-el nőtt :)
  • petesilver
    1X próbáltam Hazso setup, Limerock, 8 nekifutásból nyolszor nem tudtam körbemenni vele, bár akkor laguna hét volt :) ahogy észrevettem számít, csak ott már nincs pardon, padlón kell tolni neki, vagy fal.
  • Alexease
    Ez a szaggatas meg mindig nem mulik el:/ Egyenesben 120 fps, kanyarban 5-10:/ Szinte hasznalhatatlan:/ De azert behoztam 4-nek:) Csak igy nehez versenyezni, hogy nem mehetek kozel a kanyarokban amasikhoz:DDD

Kozben rajottem, hogy a logitech drivert is frissitettem, talan az (emlitettek valami pedal fix-et)...
  • Alexease
    Nalam OK (Bp., VII. ker., T-online).
  • sajoati
    koszi, akkor megkerdem a szolgaltatot...

arra viszont meg nem valaszolt senki, hogy erdemes-e setupolgatni advanced soltice-nal, hoz-e barmit is a dolog a limitalt setup-olasi lehetosegeket figyelembe veve.
  • Alexease
    Akkor OK:) Csak tippeltem hogy nem szamolja el, ugy lett volna logikus;)
  • petesilver
    cnn.com nálam bejön gond nélköl, chello
  • sajoati
    off: nektek megy minden kulfoldi site? pingesse mar meg valaki (t-online-os bp koruli, ha lehet, de tokmindegy igazabol) pl a cnn.com-ot.
    vagy tracert, ilyesmi.

nekem a fel vilag bejon, a masik fele nem...
  • petesilver
    nekem elszámolta, ha meg van a teljesítendő kör. Mentem TT, majd kiléptem, és go verseny. Megkaptam, versenyre már +0,01-el mentem.
  • Giovanni #3950
    Kaptam 0.01-et, igaz közben jöttem kérdezősködni :) Asszem mire össze szedem, vért fogok izzadni :)
  • Alexease
    Ne lepj ki, csak akkor szamolja el, ha "befejezted". Az eloirt korszammal ne foglalkozz, menj annyit amenyit csak tudsz. A legjobb egymasutan kovetkezo eloirt korszamot szamolja, lenyegtelen hogy mikor futottad. Elvileg Barber vs. Summit-on, ha vegig mesz 30 percet, akkor ~0.03 SR-t lehet osszeszedni.
  • Alexease
    Solstice - Laguna;) Voltunk mar Giovanni-val, csak hat en fps-t tesztelek:) Amugy eleg vegyes a mezony. Eleg csak 1 valakit kifogni, aki lagol, izmozik, benazik stb., az hogy bukta a verseny, az egy dolog, de SR veszelyes is:)))
  • Giovanni #3947
    2 napja Pontiacal megyek Lagunán egy kis SR gyűjtés céljából....Ez az, ami nem jött össze :) Most Alex tanácsára Time trialt megyek Barberral Summit Pointon. Kérdésem az lenne...Ha lefutottam az előírt körszámot, akkor érdemes e tovább körözni és kihasználni a hátralévő időt, vagy lépjek ki, withdraw és kezdjek egy újat?
  • petesilver
    Hol mész most és mivel? Bárki bármit ír, nekem is fura, hogy a végefelé lévő emberek izmoznak förtelem úttartással a poziciójukért. Mondjuk én mindig inkább elengedtem az egyértelműen gyorsabbakat, ez nem feltétlen versenyszellem, de világéletemben úgy vallottam, hogy kűzdeni csakis akkor kell, ha van értelme, van miért. Kedvencem a szar, de agresszív. Berakja akárhova, ha az elötte lévő normális féktávot vesz, aztán kanyar közepén meg próbálja összeszedni. Vagy 1 féktávot ront az ember, máris lehetetlen íven beszúr a barom a következő kanyarnál, aztán körökön keresztül kacsázik az ember elött :D
  • Giovanni #3945
    Már csak 4.00! Azt nem értem, hogy miért kell a másikat leszorítani. Ha engem előznek, nem változtatok ívet hagyok a másiknak helyet. Én eddíg ha előzni akartam, mindíg húztak rám, és választhattam, hogy kilököm, vagy palánk (fű) vagy satufék. Kicsit unfairnek tartom így a dolgot. Lehet ez nekem azért fura, mert HNR-ben és egyév endurance futamokon megszoktam, hogy van csata, de ha bebújok a másik mellé, akkor az tartja a saját vonalát, és nem izmozik 1000L...
  • Alexease
    Most szerintem csak TimeTrial-t menj, vagy versenyen allj be a vegere, mert ha 0.01-et csokken utana nagy szivas lesz visszahozni 3.5-rol:/
  • Giovanni #3943
    Az SR nálam is már csak 4.01 köszönhetően pár idiótának, köztük annak aki úgy lagzott, hogy néha tünt csak fel a pályán. Aztán meg idegességemben dobom el.
  • Alexease
    Ahh, hasznalhatatlan, meg piszkalni kell, hiaba reseteltem ki.
    Amugy Kunos is bent volt versenyen (netKarPro), 1. pozicioba tette, engem meg 2-nak:) Jo lett volna, de el kellett engedmen a teljes mezonyt, -7 korrel sikerult is befejezni:)))))) Lassan elfogy az iRating-em es masszivan csokken az SR is;)
  • Alexease
    THX! Tenyleg, azt teljesen elfelejtettem, mivel nem jo semmire:)))
  • Mnemomic
    Én múlt héten felraktam az utolsó hivatalos drivert a 8800Gt-hez, és Lagunán nekem is a dugóhúzó után főleg egy picit beszagatott a játék a híd alatt. Aztán rájöttem, hogy ez most felraktas a Psyhix támogatást amit bekapcsolva hagytam mondván az úgy sincs ebben a játékban nem gond. De aztán az volt a gond, kikapcsoltam és jó lett.
  • Alexease
    Biztos, hogy en csesztem el valamit, mert szetpiszkaltam a progit (tobbek kozott az FFB miatt, de volt hang es grafika tuning is:D):)

A bufferezes nullan volt, az tuti hogy szivacs, de feljebb vettem a scan memoriat is. Valszeg sokkal egyszerubb es gyorsabb lenne, ha resetelnem az egesz beallitast, de igazabol a kivancsisag fel egeszseg, erdekel hogy mitol szaggat be ennyire:)))))

Deltol van verseny, ismet teszt:D
  • petesilver
    Azt még megpróbálhatod, hogy szedd le a tune up utilitiest. abban van az Optimize improve/ tuneup sytem optimizer / accelerate downloads and internet surfing Ártani nem árt, és hátha valami browsolás állított át portot, és a render a kapott adatok késlekedése miatt szaggat esetleg, nem a hardver miatt. Sok érthetetlen problémát, netes lassulást megoldott már nekem ez a progi így.
  • Alexease
    A verseny fake lett, 2 fps;) De meg allitgattam ezt-azt, csak szivas, mert a csak 2x enged be versenyre, utana mar csak kivulrol nezhetem;) Most masokat nezve, kivulrol, jonak tunik;) Majd tesztelek a kovetkezo versenyen:)
  • petesilver
    belenéznél az eseményekbe, hátha ír ott valamit, mi nem megy? esetleg.
  • Alexease
    Most latom, hogy 11-tol Solstice-szel Laguna van:) Akkor megyek a daraloba fps-t tesztelni:))
  • Alexease
    Majd meglatjuk;) Csak mar nem tudom tesztelni, mert ezen a heten nem Laguna van;) Bar LimeRock-on is szinte hasznalhatatlan volt a Rookie-ban:/

Biztos lesz megoldas, mert semmi nem valtozott a gepen (driver, hardware), es ezelott tokeletesen ment.
  • Cowek
    Biztos behallatszik a pálya egy másik részéről a mezőny