25347
  • symbol
    nah zsir, bár azért nemár hogy az iRacing videó, blogos oldalára ki kell rakni azt a szar google hirdetést :(
    csóró egy világban élünk :D

az ötlet amúgy nagyon jó, csak a dizájn, kivitelezés, és etc. pl nonyesz a profil szerkesztés is... nah mindegy, még a képem se tudtam belőni :D
    majd lehet összedobok valamit, ha megéri. :)
  • HaZso
    Csak a "Phoenix" van elírva egy helyen, de biztos észreveszik :P:D
  • sajoati
    wow... ezek nem tétlenkednek...
  • tilus
    Így van, a pályát 2008ra ujjáépítették, de a felújítások még tartanak, addig nem lesz ujra scannelve.
  • DTap
    Gondolom a 'citromsárga' autó fog tetszeni a többségnek, jó is lenne az iRacingbe.
  • DTap
    Komolyra forditva a szót csak a belinkelt mazdás videótól "véletlenül" jutottam el ide, szóval mindig lehet valami érdekeset találni a youtubon. Pl.: zene füleinknek
  • DTap
    Lehet, hogy Lime Rock egy részét újra kellene szkennelni?
  • tilus
    Esetleg a truck jön ma?
  • tilus
    Volt szó egy nagyobb updateről, sárga zászlókkal (oválon), de nem emlékszem mikorra volt várható.
  • tomi555
    Lehet kepunk valamit...?:) Nem lehet belépni...
  • tilus
    Tudom :)
  • JuanG
    pedig jó lenne :) ...
  • tilus
    Passz, én biztos nem tudom megoldani :(
  • JuanG
    "Ha hackelni akartok, akkor tegyetek Late model motort és váltót a Solsticeba" ... ezt meg lehet oldani?
  • tilus
    formula mazda standing start, revlimiterről indulnak és nem pörög el a kerék, hallani amint befullad a motor:

standing start
  • Cowek
    Én azt látom a problémának, hogy mindenki ahhoz hasonlítja a kipörgést amit nem ismerünk... vagyis igaziból még egyikünk sem tudta kipróbálni hogy hogyan viselkedik, ki lehet-e pörgetni.
    Azért mert valószínűnek tartják sokan hogy márpedig pörögnie kellene, még mindig csak feltételezésnek érzem.
    Szóval valaki kipróbálhatná már igazából ezeket a vasakat pörögnek-e vagy nem, és utána okosabbak leszünk :-)
  • tilus
    Egyenlőre nincs olyan autó a programban amiben szabadon lehetne cserélgetni az összes fokozatot, mint ahogy ezekben előben is csak a végáttételt lehet (szabályok szerint) változtatni, de ez igaz a kormányműre és minden másra is, ahol élőben állítható, ott Iracingben is.

Kikapcsolt auto kuplungal a Solstice is elpörgeti a kerekét, de 4000es fordulat (30km/ó) körül megtapad. Skip Barberben manual kuplungal és nagy odafigyeléssel megcsúsztatható a kuplung, akkor se pörög el a kerék, de nem fullad be akkorát. Mazdában pedig nincs nyomaték, nagyon hosszú az első fokozat, és hatalmasak a slickek, esőben vagy füvön lehetne csak vagánykodni vele, és füvön lehet is.

Ez az én véleményem, videokkal támasztottam alá, nem okoskodtam, lehet rajta vitatkozni, meg nagyképünek tartani, de semmi se támasztja alá hogy rajtautómatika, vagy kipörgésgátló lenne a progiban.
  • tilus
    http://blip.tv/file/1336061/
  • tilus
    Megnéztem az 1-es fokozatot a Skip Barberben és a Mazdában, mindkettő 103Km/h ig tart, tehát hosszabb mint egy átlag autóban (pl. a Solstice) a kettes lenne, ez az oka a befulladós rajtoknak. Ezek az autók élőben mozgó rajtal indulnak, ezért nincs szükség rövidebb első fokozatra.

Legendsben sincs erő, de ott lehet állítani az áttételt és tud ilyet csinálni: Legends burnout & donuts
  • tilus
    Válaszom a témához kapcsolódott, a kérdést Te vetetted fel, a butaságokat nem Te híreszteled, így nem neked válaszoltam. Most őszintén, láttad a videót, láttad mit tud müvelni a gumikkal az autó, próbáld ki magad.

Új pálda: Late Model burnout & donuts

Köszönm az elismerő szavakat, most mondhatnám, hogy hány éve szimezek, és versenyzek, de nem teszem, itt is ott is segíteni akartam, de mindíg van valaki aki ontja a butaságot!

Ha hackelni akartok, akkor tegyetek Late model motort és váltót a Solsticeba, akkor kapásból fog driftelni és akkora burnoutot csinálni amekkorát akarsz, nyomaték nélkül csak erre képes, de ez se kipörgésgátlónak tünik, vagy mégis?: Solstice burnout
  • sajoati
    megvan. rear end ratio... argh. :) mashol lehet kulon allitani a fokozatokat.

en a soltice-ra, de egyebkent mindegy is, es en is csak ajanlani tudom barkinek, aki igazi szim fan.

• Panther
    Ha ez nekem szóló válasz, akkor elnézést, hogy fel mertem tenni a kérdést. Ha unod a témát, akkor nem kéne válaszolni. Tudom, te vagy itt a mindentudó, olvastam az írásaidat, ezt csinálod a HGTRM-en is, mármint azt az okoskodást "ki ha én nem" de hagyjuk. A lényeg az, hogy kipróbálom és majd magam alkotok véleményt, elvégre 6 éves szimes tapasztalat online csak elég erre.....
  • tilus
    ott van az, kered jobban :)
  • tilus
    Formula mazdában és Skip barberben nem pörögnek el a kerekek a rajtnál, az összes többiben simán elpörögnek. Te melyik autóra gondoltál?
    A fenti autókban nagyon hosszú 1-es van, ez az egyetlen oka a befulladásnak, nem a kipörgésgátló és nem is a start autómatika.

• tilus
    Lefulladni pedíg valóban nem lehet, autómatikusan kinyomja a kuplungot álló helyzetben, és amíg be van kapcsolva az autó kuplung addíg a rajtok is finomabbak mint anélkül, kevesebb a wheelspin, finomabban engedi fel a kuplungot, de ez kikapcsolható volt eddig is.

• sajoati
    azért az tény, hogy rajtnál nem pörögnek el a kerekek... persze így a biztonságosabb.

más téma: late model végsebessége papíron 160mph, na, ehhez képes 4-ikben kb. 115-öt megy, és nem találtam gear ratio állítási lehetőséget. akkor most mi van??
  • tilus
    Hány másodpercnél láttok kipörgésgátlót vagy bármilyen befulladást?

radical
  • tilus
    Iracingben a sebességfüggő kormányzás csak kis sebességnél van jelen, és csak azoknál akiknek nincs 900 fokos kormányuk. Aki 900 fokkal nyomja az teljesen lineáris, és kicsit se sebességfüggő.

Kipörgésgátló nincs, unom már a témát, solsticenak is elpörög a kereke a rajtnál és meg lehet vele pördülni, a skip barber nem is kérdés, a radicallal pedig erőböl is nagyon szépeket lehet csúsztatni.

• sajoati
    updét: mondjuk nekem a 2. főleg oválon azért sikerült párszor már :)
  • sajoati
    hello, ez egy updated nr2k3 ;)

a sebességfüggő pont azt csinálja, hogy ha lassan mész, akkor jobban megtekeri (szerintem, nekem annak tűnt).

a kipörgésgátló... két dolog: egyrészt rajtnál "lefulladsz", hiába pörgeted pl 9000-ig és váltasz 1-esbe, másrészt gyanús, hogy kanyarokban kigyorsítással nem tudod eldobni a kocsikat.

• Panther
    Most szeretném megvenni a cuccot, de lenne néhány kérdésem, ahogyan olvasgatom a topikot, felmerült bennem (Juan ne tartsd vissza magad és válaszolj :))) )

Szóval:

-sebességfüggő kormányzás: ez annyit tesz, hogy egyenesben csökkenti a kormányzási szöget a program, magyarul ha előzni akarsz, tekergetni kell a kormányt mint állat? (Mielőtt valaki megkérdi: G25-öm van és egy MOMO Racingem) Az ISI szimulációkban én amit azonnal kikapcsolok a PLR fájlban, az éppen ez az opció, szóval ez nálam necces lesz, ha így van.

-mi ez a kipörgésgátlós dolog? NR2003-ban és a GTP mod-al is segítségek nélkül mentem (az ISI engines szimeket már meg sem említem), pedig ez utóbbiban pár autó elég idegesen viselkedett kigyorsításnál, mégis lehetett fogni őket. Ha jól értem, itt a kanyarból való kigyorsítás okozza a gondot? Vagy mindegy? :)))

A többivel nagyjából képben vagyok...:)
  • JuanG
    az a fura, hogy nr2003 alatt tudtam mi az a seb. függő kormányzás, ott azért kellett hogy pitből ki tudj indulni ha előtted van valaki...viszont az iRacing-ben sosem észleltem ezt zavaróan...
  • lac coo
    Gondolom legtöbben azt sem értjük miről beszélsz ! :PPPP
    Speciel én a hexa..akármit elolvasni sem tudom, nem hogy megérteni :))))
  • symbol
    no remélem meglestétek a hireket a főoldalon. :)
    aztán még egy újdonság, kijött a logi új kormánya, ipon az egy elég jó hely, és mégis elég durva árral nyit.

ipon

alex: jaja, ezek jó dolgok ha tudja az ember, bár a legtöbb állitásának semmi értelme, amig megtehetem máshogy is.
    a kipörgésgátló meg hát, azért ne mond, hogy te totál levennéd verseny előtt, mert akkor aztán tényleg tökuccsó lennél :D
  • Alexease
    Latom, nem volt nepszeru a "piszkaljuk szet az iRacing-et" project:)))))

Most mar nem erek ra, de azert leirok 1-2 belepesi cimet (minden hexadecimalisban van es termeszetesen forditott helyiertekkel!):
    - 14/15: sajat kormanyszoge
    - 18/19: auto kormanyszoge
    - 2A: FFB (true/false)
    - 2B: FFB ereje
    - 10: Valto (0:none; 1;Seq;, 2:HPat)
    - 0C: Shift Aids (default 2, de valahogy visszafele szamolja:P)
    - 2F: FFB Damper (00-64). Alapbol 0, nem allithato, novelve csokkenti a kormany apro razkodasat.
    - 33: FFB Lateral (00-FA). Alapbol 0, novelve fingomsincsen, nem teszteltem, talan a fuggoleges felfuggesztes elmozdulashoz kapcsolodik?!

A "kiporgesgatlot", az allohelyzetben fekpedal/kuplungpedal nyomast meg nem talaltam meg (pedig csak az erdekelne):)
  • symbol
    "minden hetemet tönkreteszem pár szar futammal az elején, ó! kérlek csak most legyen jó! ámen" :D
  • symbol
    végre pár jó hir :D
    kiv leszek a boxkiállásoknál mennyi bug lesz :D remélem nem sok :D
    pete: hát az elég nagy szivás :( nah majd legközelebb ;)
  • petesilver
    Nem értettem, miért szórja tele verseny alatt a pályát hibával a gépem. aztán kerestem a letöltött sorozataimat, de nem találtam :( kiderült a C meghajtóra töltöttem le, és a 8 giga sorozat elfogyasztotta a C meghajtót! Bakker! Így is 11-ről sima negyedik hely, majd utolsó körben megcsúszott a segge, fal, kijövök pitből, elkapott egy megpörgő autó. 10 körig semmi gond, 1 kör alatt millió hibapontot begyűjtöttem :( és folyton televolt a pálya megnyúlt texturacsíkokkal-objectekkel :(
  • petesilver
    Elküldtem! :)
  • lac coo
    Én első 10 versenyemen talán egyszer nem mentem körbe totálkár nélkül :)))
    Vagyis lesz az még jobb is, elég cseles a Pontiac :)
    Nem mintha én über volnék, kifejezetten lassúnak számotottam mindig is :))))